Pokaż pełną wersje : Anni 11.11.07 Acterson I ekipa :D
Acterson
12-11-2007, 08:01
Hehehe nio milo udalo sie gz dla ekipy :D
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/33783
Gratulacje :). Fajny bocik ;>
gratz , gratz, niezły bot, ale co tam, też tak zrobię na swoją kolej 8o
Acterson
12-11-2007, 09:32
hah wy to macie kompleksy z tymi botami
Co się jarasz oszuście? Wypier... z tym botem. Mam nadzieje, że szybko stracisz tego arma. Że też ma czelność taki syf na supported fansite zamieszczać...
Acterson
12-11-2007, 18:47
Co się jarasz oszuście? Wypier... z tym botem. Mam nadzieje, że szybko stracisz tego arma. Że też ma czelność taki syf na supported fansite zamieszczać...
Hhah nawet jak bym go jakos stracil to uwiez mi ze mam na 7 trakich :D
co do bota wiem ze garsz na no-pvp i spox.
Ale pvp server hmm.. no raczej lepiej tego bocika miec i uwiez mi ze z hmm 70% 130lvl+ akurat ma bocika :baby:
Nacpany_Wlodek
12-11-2007, 18:53
Czyli 70% to cioty z tego wynika :confused:
Lol, You polack
Hhah nawet jak bym go jakos stracil to uwiez mi ze mam na 7 trakich :D
co do bota wiem ze garsz na no-pvp i spox.
Ale pvp server hmm.. no raczej lepiej tego bocika miec i uwiez mi ze z hmm 70% 130lvl+ akurat ma bocika :baby:
hahahahah sam grasz na non pvp zjobie
Acterson
12-11-2007, 20:11
hahahahah sam grasz na non pvp zjobie
chetnie bym cie zgasil ale gowno sie nie pali ;/
co do no pvp gram sobie tam bo zarabiam kaske i dla przyjemnosci bo meczyly mnie powoli te wojny no i to tyle :evul:
chetnie bym cie zgasil ale gowno sie nie pali ;/
co do no pvp gram sobie tam bo zarabiam kaske i dla przyjemnosci bo meczyly mnie powoli te wojny no i to tyle :evul:
a do tesciku konczacego podstawowke sie przygotowywujesz czy z gory zalozyles ze nie zdasz papa kotku
pozatym mnie tez by meczyly wojny jezeli bym ciagle padal
wojak023
12-11-2007, 20:39
Zostawcie go kur***** Że bota miał? No i co z tego ??
Btw. Gz anhi^^ :cup:
@up
delete konta
Niestety muszę Cię zaszokować iridia to świat pvp8o. Nie gram na non-pvp bo nie mam czasu. A co do armow to gz, wkrótce i tak hack przyjdzie. Dobra kończę już bo żal się robi.
P.s. przyznaj się że ten 68lvl z podpisu to ty
eloelopjencdwozero
12-11-2007, 22:32
@większość
i chuj Wam do tego czy używał bota czy nie... jego kurwa sprawa , dobre wróżki sie qrwa znalazły :baby:
p0zdr0 i Gratz ;]
3m się
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.