zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Szybko Pomozcie!!!

Rafikiss
12-11-2007, 15:14
Witam dzisiaj mam taki problem ze zrobilem sobie beggar outfit i pomyslalem OK pujde zrobie addon na brode w tym samym dniu dzisiaj czekam juz 10dni i dalej addona nie ma dlaczego? w kazdym poradniku pisze ze mam czekac 5dni :( a on do mnie pisze "13:52 Simon the Beggar: Hmm, hmmm, I think you already have a little more hair than the last time I saw you. Just be patient and don't shave. I'm gonna check the progress for you.";(

bolosaf
12-11-2007, 15:35
Szczerze to ten problem ma wielu ludzi... Po prostu po oddaniu ape fur i 20k trzeba jeszcze raz powiedziec 'addon'. W innym wypadku za 5 dni przychodzisz i po powiedzeniu tego dostajesz wiadomosc, ze Simon dopiero zaczyna prace nad mikstura. Najlepszym wyjsciem jest bycie postacia female, ktora czekac na addon nie musi. :P

Maslo maslane siema elo!

Rafikiss
12-11-2007, 18:55
Stary ty nie rozumisz ze ja czekam juz 10dni i caly czas pisze hi addon a koles go jeszcze nie ma .... a mam jeszcze jedno pytanie czy jakbym zmienil Płec teraz to bym mial odrazu addon czy bym addon itemki stracil??

Ancient900
12-11-2007, 19:17
Stary ty nie rozumisz ze ja czekam juz 10dni i caly czas pisze hi addon a koles go jeszcze nie ma ..

Sie idź powieś -.-
Jak poczekasz kilka dni dłużej to nic nie stanie, trzeba czekać 5-11(?) dni

Avallach
12-11-2007, 19:24
Stary ty nie rozumisz ze ja czekam juz 10dni i caly czas pisze hi addon a koles go jeszcze nie ma .... a mam jeszcze jedno pytanie czy jakbym zmienil Płec teraz to bym mial odrazu addon czy bym addon itemki stracil??

Moze on czeka, az kupisz słownik dziecko? Mówie ci Kolega mial ten sam problem. Poszedl do szkoly, zapomnial o tibi i wszystko bylo ok.

PS. Jest 1 roznica. Na prem zarobil sam, a nie plakal u mamy az mu wykupila ;]