PDA

Pokaż pełną wersje : Nooby na behe

EmErCe
12-11-2007, 18:08
ja z kumplem poszlismy ubic kilka behe solo, waste style
http://rapidshare.com/files/69215742/xemok_i_dread_soloje_behe.rec.htm

Mokre_Wypociny
12-11-2007, 18:52
Solóje?!
MAMO NIE BIJ! Óje sie kreskóje ;<

Frapper
12-11-2007, 21:17
ja z kumplem poszlismy ubic kilka behe solo

A taki zly humor mialem dzisiaj, dzieki.

Krajzel
12-11-2007, 22:01
Hehe dobry film, jak to mówią jest waste jest zabawa :)
gz 1 behe, nie lepiej zabrać siohera?albo biegać?

@mokre wypociny
owned xD

Michael Rzotkiewka
12-11-2007, 23:05
Pfff solo down/up rox.

Ok'rzes
12-11-2007, 23:42
22:28 Xemok [70]: wale na 2 klate solo
22:28 Xemok [70]: jebac waste

OMG>.<

Hyh co to za solo...

bulamen7
12-11-2007, 23:44
solo w 2 osoby haha:)

Helmen
12-11-2007, 23:47
a ja dzisiaj poszedłem solo z gildią expić na orshabaale :) zuper było

RZal
13-11-2007, 00:24

Łuchachacha uśmiałem się do rozpuchu. Normalniej powinni Ciebie i twoje kawały zamiast Majewskiego w ramówkę TVN wstawić!
I jak to zuper? Zupe? Zupa? Bo zupa była za słona i dlatego takie głupoty piszesz?

Mokre_Wypociny
13-11-2007, 00:26
Ty kurwa Kup.Se.Musk jebany moczopedzie myslisz ze jestes fajny jak tak napiszesz? Ja pierdole co za zjebany kaczkodan idz sie menz utop lepiej zrobisz dla nas wszystkich

Piatu
13-11-2007, 01:06
Ty kurwa Kup.Se.Musk jebany moczopedzie myslisz ze jestes fajny jak tak napiszesz? Ja pierdole co za zjebany kaczkodan idz sie menz utop lepiej zrobisz dla nas wszystkich

Miał na myśli, że nie ma czegoś takiego jak solo we dwóch. Debilu.

Mokre_Wypociny
13-11-2007, 09:59
Miał na myśli, że nie ma czegoś takiego jak solo we dwóch. Debilu.

Nah, on poprostu nie wie, ze Orshabaal respi sie co jakis czas na jakims swiecie :(

@Etorik

Nom jego post jest ironiczny. Haaaaaaaaaaaaa. :|

Etoric
13-11-2007, 10:16
Nah, on poprostu nie wie, ze Orshabaal respi sie co jakis czas na jakims swiecie :(

on to napisał z ironią-koczkodanie.

Helmen
13-11-2007, 23:24

@Etorik

Nom jego post jest ironiczny. Haaaaaaaaaaaaa. :|

żal mi Ciebie dzieciaku B)

Mokre_Wypociny
14-11-2007, 11:54
żal mi Ciebie dzieciaku B)

Jestes w 100% pewny, ze jestem dzieckiem? Piszesz to bezpodstawnie a swiadczy to o tym, ze sam nim jestes i probujesz "uchronic sie" przed spadajacymi postami w Twoja strone o tresci "dziecko" :) Cos nie rozumiesz ? Czy mam ci to "przeliterowac" ?

Helmen
14-11-2007, 13:53
Jestes w 100% pewny, ze jestem dzieckiem? Piszesz to bezpodstawnie a swiadczy to o tym, ze sam nim jestes i probujesz "uchronic sie" przed spadajacymi postami w Twoja strone o tresci "dziecko" :) Cos nie rozumiesz ? Czy mam ci to "przeliterowac" ?

Słuchaj ja dalej nie wiem czy ty rozumiesz znaczenie słowa "solo", dziwne że niektórzy zrozumieli a taki pajac jak ty nie :( i powiem Ci tylko tyle że to forum jest do ukazywania swoich poglądów na dany temat (w tym wypadku śmieszne jest to co napisał autor tematu), a nie do jeżdżenia po sobie, więc jeśli Ci niepasuje to WYJDŹ! A co do orszy to wyobraź sobie że bardzo dużo wiem mimo że nigdy niewidziałem na żywo, na serwerze na którym gram był już z 3 razy ale akurat wtedy niegrałem... i sorry za to co powiem ale myśle że jesteś niewyżytym 13 latkiem na które źle oddziaływują takie gry :evul:

ps. a jeśli nie jesteś dzieckiem (każde dziecko tak mówi) to jest z tobą źle.
ps2. i jeszcze napisałeś że pisze do ciebie bezpodstawnie, z tym się muszę niezgodzić bo przeglądnąłem twoje posty na tym forum i nieuważam Ciebie za dorosłego człowieka ^.-

Wiatr
14-11-2007, 15:54
Zawitał do nas koleś z super nickiem i z zajefajnymi textami

Mokre_Wypociny
14-11-2007, 15:55
Słuchaj ja dalej nie wiem czy ty rozumiesz znaczenie słowa "solo", dziwne że niektórzy zrozumieli a taki pajac jak ty nie :( i powiem Ci tylko tyle że to forum jest do ukazywania swoich poglądów na dany temat (w tym wypadku śmieszne jest to co napisał autor tematu), a nie do jeżdżenia po sobie, więc jeśli Ci niepasuje to WYJDŹ! A co do orszy to wyobraź sobie że bardzo dużo wiem mimo że nigdy niewidziałem na żywo, na serwerze na którym gram był już z 3 razy ale akurat wtedy niegrałem... i sorry za to co powiem ale myśle że jesteś niewyżytym 13 latkiem na które źle oddziaływują takie gry :evul:

ps. a jeśli nie jesteś dzieckiem (każde dziecko tak mówi) to jest z tobą źle.
ps2. i jeszcze napisałeś że pisze do ciebie bezpodstawnie, z tym się muszę niezgodzić bo przeglądnąłem twoje posty na tym forum i nieuważam Ciebie za dorosłego człowieka ^.-

Juz sie wyplakales ? :( Btw. mam wiecej niz 13 lat. Lyso nie ? ;/

Etoric
14-11-2007, 17:25
po 1. nikt nie jest aż tak fajny jak ja, po 2. frapper ma 15 lat, kłamie że ma 16 po 3. kłótnia o wiek nie ma najmniejszego sensu, tutaj mam 17 lat, a na bravo girl mam 45 i nazywam sie alfred, po 4. liczy się doświadczenie tyybyyjskye a nie wiek 'inrl' żeby mądrze gadać. Po 5. a zarazem ostatnie nie warto się kłócić na tym forum, bo tutaj liczy się głos ludu, a nie wartość i jakość wypowiedzi.

Helmen
15-11-2007, 00:52
Juz sie wyplakales ? :( Btw. mam wiecej niz 13 lat. Lyso nie ? ;/

Zawsze chciałeś być orłem :>

http://img228.imageshack.us/img228/9997/myinterestingfiles11996jw4.jpg

mialek
16-11-2007, 12:27
Zawitał do nas koleś z super nickiem i z zajefajnymi textami

Taa , Walsnie .

PaTrOsEK
16-11-2007, 15:29
Kocham takie głupkowate kłótnie, jeden głupszy od drugiego. :p

@temat
No raczej we 2 sie nie da zrobić solo...

Etoric
16-11-2007, 15:34
Fajniejszy od ciebie jestem ja, nie pamietasz? A ty masz 14!

Chce, kurwa, warna dostac.

dawaj na solo, o której w poniedziałek kończysz? dorwę cię po lekcjach, zobaczysz! Ty masz 15 lat...L

@down
dawaj jak taki kozak jestes, co lepszy jesteś bo masz obiad i kolacje? i rodziców? jak taki mądry jesteś to dawaj jakiś pojedynek szachowy co kozaku rejestrowy i zaporoski-----------.-'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Frapper
16-11-2007, 15:56
dawaj na solo, o której w poniedziałek kończysz? dorwę cię po lekcjach, zobaczysz! Ty masz 15 lat...L

jol taki kozak, kol solo dostaniesz wpierdol po lekcjach i bedziesz mial kozak elo jol.

Bertson
16-11-2007, 19:21
PIERDOLONE SPAMERY WY*******AC STĄD !!!!!!!
chuj mnie to obchodzi ile macie lat... debile jak to czytam to az mi sie browarka chce.... JAK TU KURWA NIE ZAPALIC i powiem Wam jedno
http://13k.pl/-/sugestia.php

Etoric
16-11-2007, 20:04
PIERDOLONE SPAMERY WY*******AC STĄD !!!!!!!
chuj mnie to obchodzi ile macie lat... debile jak to czytam to az mi sie browarka chce.... JAK TU KURWA NIE ZAPALIC i powiem Wam jedno
http://13k.pl/-/sugestia.php

ej, to chyba będziesz musiał prosić jakiegoś kolegi, żeby ci tego browarka kupił coo? Ejj jesteś fajny, dasz mi autograf na klacie? boże jaki ty jesteś dorosły, ouu, ide na wódeczke, potem na impreze i będe bansował ziomuś, potem popalimy ganje i będzie fajnie koleś ziomuś:*

@down
ja przy matmie zawsze dobrze się bawie, bez alkoholu też można się dobrze bawić(mając matme), hahaha.

Saviour
16-11-2007, 21:57
Wiecie co?Wiecie co? A myślałem że to ja mam nasrane we łbie - wy to musicie mieć fazę no nie? xP

Bertson
17-11-2007, 02:41
Etoirc... zal.ru
Pewnie nigdy w zyciu sie nie zbakales i udajesz kozaka!! idz pograj w tibie lepiej

Frapper
17-11-2007, 11:22
Etoirc... zal.ru
Pewnie nigdy w zyciu sie nie zbakales i udajesz kozaka!! idz pograj w tibie lepiej

Ejj, daj moge ci umyc stopy ziomóś? HWDP!11 etoric zalowaty chlopiec z rosji. ja przynajmniej z rozwinietego panstwa - Botswana!

gavreonien
17-11-2007, 16:12
@Frapper

Mi mówiłeś, że z Burkina Faso... Kłamczuch

Tensz-in
17-11-2007, 20:13
Przedluzcie ten temat, milo mi patrzec jak etoric roz*******a postami niski poziom intelektualny serwisu tibia.pl.

Etoric
17-11-2007, 21:06
Etoirc... zal.ru

mistrzu, jako że mam sytuację podbramkową z punktami karnymi to się grzecznie zapytam co to znaczy zbakać?:S
@down
czyli nie jestem fajny bo nigdy nie przyjarałem tak?

Bertson
17-11-2007, 21:40
Nie karmić trolla, ale az sie prosi 8o
Nie wiem kim jestes, ale Twoj poziom inteligencji zapewne nie jest tak wysoki jak liczba Twoich postow w tym temacie... Juz powiedziałem, jak chcesz spamować, to zrob postac i pisz na rooku PLZ FREE ITANZ !!!

Btw. http://www.miejski.pl/slowo-Zbaka%C4%87+si%C4%99