PDA

Pokaż pełną wersje : [Clamera]Cachero na wrl &[Harmonia]Herganon frosty

Lexii
13-11-2007, 12:57
"Chuherko" na wrl

http://tibiacam.tv/cams.php?id=m7yd8nmfz732om47
1 jego filmik jaki widzę xD

A tutaj Herg
http://tibiacam.tv/cams.php?id=xshqvbr1aig9n7cn (po co robić 2 tematy;] )

Bartholomew
13-11-2007, 14:27
szkoda ze cachero nie pokazywal loota ;-(
wrle pewnie sporo szybciej padaly przed updatem

@herg

lol niezly loota jak na godzine expienia O.O po za tym on robi w godzine 15% na frostach, evul exp

Rafayen
13-11-2007, 15:04
Ładnie :) Cach'a filmik drugi widze zrobil kiedys jak probowal solowac orsha :) dobry film != d

Koszyk
13-11-2007, 16:48
@Cach.
Nic specjalnego ale exp ladny.
@Herg
Jestem pod duzym wrazeniem bez zadnego duzego wysilku 300k/h (ponad chyba ) a loot nawet nawet.

Snagoth
13-11-2007, 17:42
Ładnie :) Cach'a filmik drugi widze zrobil kiedys jak probowal solowac orsha :) dobry film != d

lol... solowac? o.O on nie chcial go solowac tylko zlurowac do blockera.. widzialem ten filmik.. podniecal sie na nim ze w pare sekund stracil 6k many :)

@movies
niiiiceeeeeee ;d ;pp

Smerf.Secura
13-11-2007, 17:59
Ładny film.
I ten filmik pokazuje dzieciom update , że można grać Sorciem w 8.0 :P

@down
Wez STFU noobku.
Moja główna postać jest sorciem i gram nią od dwóch lat , więc ciekawe czy nie grałem.
Niby mniejsze są teraz hity , ale grać się da , a większośc takich frajerów jak ty uważa , że grać się nie da

milibi
13-11-2007, 18:04
@up
zal mi ciebie bo dzieckiem jestes ty widac ze niegrales sorcem ani teraz ani przed upem

@topic

niezly exp ;] ale na tym lvlu to norma

Etoric
13-11-2007, 18:04
lol... solowac? o.O on nie chcial go solowac tylko zlurowac do blockera.. widzialem ten filmik.. podniecal sie na nim ze w pare sekund stracil 6k many :)

@movies
niiiiceeeeeee ;d ;pp

bo jakaś pierdoła go zatrzymała tuż przy wejściu na góre'.-o
Wlazł na góre mając 1k hp + 200~ many o:

Acterson
13-11-2007, 18:39
Herg~ 350k/h tez bede tak bil :) 200mln expa left :D

Piio
13-11-2007, 19:47
Ogólnie to bardzo mi się podoba film herga :) pewnie troche waste ma czasami jak się loot nie wraca, ale co to dla niego przecież ma kasy w pytke Zbysia

Rafayen
13-11-2007, 19:59

@movies
niiiiceeeeeee ;d ;pp

Radze zobaczyc filmik jeszcze raz bo widać gówno wiesz..

Snagoth
13-11-2007, 20:13
hahaha.. nie mam zamiary przeszukiwac wszystkich moich filmikow na kompie bo by mi to tydzien zajelo.. wiem co widzialem i pamietam to wiec stfu plx ;)

Master-Mada
13-11-2007, 21:21
@Smerf_Secura
Oczywiście, że grać się da, gdyby się nie dało to profesja mag nie istniałaby ;)
Ale tutaj chodzi o to czy da się grać, ale jak się gra. Zauważ, że Cachero stracił około połowę swojej siły magicznej, jeśli chodzi o czary ofensywne. Jeśli uważasz, że przesadzam, obejrzyj filmik MDW na Goroma dems przed update, gdzie bił je solo. Któregoś demona usolował z mortów.
Hity na 319 lvlu 290-450+.
Cachero na lvlu 281 hity max do 230 z tego, co widziałem
Jak widzisz są one ponad 2x słabsze, patrząc na różnicę lvli można przyjąć, że Cachero stracił równo 2x na sile magii.
Dodam jeszcze, że hity takie jak teraz ma Cachero przed update miał około 130 ms.
Cachero teraz ma około 330kk exp, natomiast 130 lvl ma około 35kk exp.
Jak łatwo obliczyć ma o prawie 300kk exp więcej niż ten 130 lvl, co za tym idzie 9,5x więcej expa.
Uważasz że to sprawiedliwe, że wbijał tyle razy więcej expa, żeby teraz cofnąć się o 90% swojego expa, czyli połowe swoich lvli ?
Nawet nie dostaliśmy rekompensaty w postaci tańszych czarów.
Tak więc zanim nazwisz magów "Dziećmi update" zastanów się 2x.
"Niby mniejsze są teraz hity" na 40 lvlu to może są niby mniejsze, ale widzisz jak ta różnica wygląda na wyższych lvlach, kiedy te hity naprawdę się liczą.

Miszczu
13-11-2007, 21:31
hahaha.. nie mam zamiary przeszukiwac wszystkich moich filmikow na kompie bo by mi to tydzien zajelo.. wiem co widzialem i pamietam to wiec stfu plx ;)

Stfu to możesz mówic gdy ci mama zupke daję.On chciał go zsolować ja na twoim miejscu bym jednak przeszukał.....nawet kiedy wszedl do cyclo to potem wszedl na gore i walnal ue ale orsh zdazyl juz sobie pójść.

Tentotrix
13-11-2007, 21:33
@Pan Master-Mada mądrze gada (nawet sie rymuje ) xD
@topic
to cachero jednak wrocil do tibi.. :D

Koszyk
13-11-2007, 21:36
@Smerf_Secura
Oczywiście, że grać się da, gdyby się nie dało to profesja mag nie istniałaby ;)
Ale tutaj chodzi o to czy da się grać, ale jak się gra. Zauważ, że Cachero stracił około połowę swojej siły magicznej, jeśli chodzi o czary ofensywne. Jeśli uważasz, że przesadzam, obejrzyj filmik MDW na Goroma dems przed update, gdzie bił je solo. Któregoś demona usolował z mortów.
Hity na 319 lvlu 290-450+.
Cachero na lvlu 281 hity max do 230 z tego, co widziałem
Jak widzisz są one ponad 2x słabsze, patrząc na różnicę lvli można przyjąć, że Cachero stracił równo 2x na sile magii.
Dodam jeszcze, że hity takie jak teraz ma Cachero przed update miał około 130 ms.
Cachero teraz ma około 330kk exp, natomiast 130 lvl ma około 35kk exp.
Jak łatwo obliczyć ma o prawie 300kk exp więcej niż ten 130 lvl, co za tym idzie 9,5x więcej expa.
Uważasz że to sprawiedliwe, że wbijał tyle razy więcej expa, żeby teraz cofnąć się o 90% swojego expa, czyli połowe swoich lvli ?
Nawet nie dostaliśmy rekompensaty w postaci tańszych czarów.
Tak więc zanim nazwisz magów "Dziećmi update" zastanów się 2x.
"Niby mniejsze są teraz hity" na 40 lvlu to może są niby mniejsze, ale widzisz jak ta różnica wygląda na wyższych lvlach, kiedy te hity naprawdę się liczą.

Taaak kozaczku? to spojrz teraz w 2ga strone jak przesrane mial pall... albo knight przed update... ZADEN PALL NIE MIAL HITA 200+ z bolta. no chyba ze na discie ~105. Przez 2 lata pall i knight byli popychadlem. Teraz sorce i drudy sa popychadlami. Zobaczymy co przyniesie update...

Master-Mada
13-11-2007, 22:52
@Koszyk
Taaak, Kozaczku.
Dobrze wiesz, że to co CipSoft z nami zrobił to ogromne przegięcie.
Jeśli w swoich obliczeniach popełniłem gdzieś bład, to mnie popraw a jeśli nie to popatrz na to obiektywnie i zauważ ile stracił Cachero.
Licząc, że między 130 lvlem a 280 średnia prędkość jego expienia to 250k/h - jest ona zawyżona, tego jestem pewien to stracił 1200 godzin expienia. Żeby pokazać Ci ogrom tej liczby miesiąc ma 720 godzin ;) Siedź całe wakacje dzień i noc bez przerwy, a potem się zrookuj, będziesz miał podobne uczucia ;)
Jeśli ktoś widzi tutaj sens grania magiem na jego lvlu to jest głupi.
I raczej Cachero nie wrócił do grania, tylko dostał darmowe konto na TibiacamTv, może nawet jakiś rodzaj sponsorowania, jak to jest w przypadku tibiabr.com dla mdw i innych h lvli i żeby to utrzymać musi nagrywać filmiki ;P
A co do palków i knightów to akurat z nimi nie porównywałem, bo o tym już narzekałem w innym temacie i rozmawiałem właśnie z Tobą, Koszyku ;>
Jedyne o czym mogę wspomieć w odpowiedzi na Twój komentarz to fakt, że od samego początku tej gry aż do tibii 7.6 magowie z druidami byli popychadłami, więc nie możesz w ten sposób pisać.

Skula
13-11-2007, 23:12
Szybko Hergowi ten bot zbiera kase xDD

Lexii
13-11-2007, 23:51
Cachero zaczął grać bo wie co sie szykuje na update ..

milibi
14-11-2007, 00:14
@up
:p wez niekompromituj sie nikt tego niewie oprocz cipsoftu wiec niegadaj glupot jesli niemasz pojecia

Snagoth
14-11-2007, 00:15
Stfu to możesz mówic gdy ci mama zupke daję.On chciał go zsolować ja na twoim miejscu bym jednak przeszukał.....nawet kiedy wszedl do cyclo to potem wszedl na gore i walnal ue ale orsh zdazyl juz sobie pójść.

hah :).. next progamer za dyche xD tak tak.. cachero chcial zabic orsha z ue.... łaaaał... napewno by mu sie udalo 8o. Orsh jednym 'uhnieciem' leczy hit z ue Cachero.. i sadze ze Cachero jest na tyle inteligentny ze zdawal sobie sprawe ze skoro wczesniej inni mieli problemu z zabiciem go o on sam sobie napewno nie poradzi... zreszta w rozmowach bylo pisane ze Cachero idzie lurowac.. :)

posiedzcie troche dluzej w Tibii i dopiero sie udzielajcie.. macie wiele do nadrobienia :)

@Skula
zgadzam sie, tez to zauwazylem ;p

Lexii
14-11-2007, 00:19
@up
:p wez niekompromituj sie nikt tego niewie oprocz cipsoftu wiec niegadaj glupot jesli niemasz pojecia

A newsy na stronie głównej ? Przecież wszystko zmierza w kierunku wyrównania prof. czysto i jasno napisane ;]

RZal
14-11-2007, 00:59
328036 exp/h.

Jebane palki ; X!

OMG poczekaj do update to zobaczysz jak te "pałki" zostaną pogorszone (tak jak to zrobili z sorcami).

neSSonka
14-11-2007, 01:07
taa spiry więcej ważą ,droższa amunicja ... może mniejszy zasięg.Lecz dalej pall będzie potęgą i mimo tego będzie robił te zasrane bez 300k/h większego waste.Jest głośno o tym dalszym wyrównaniu profesji lecz zapewne ulepszą lekko profesje magiczne , i lekko pogorszą (czyt. wyżej) pallków i najtów ( chodź nie wiem co mogą najtom im zjebać)

p0zdr0. _/

Ness Signed.

Slivi
14-11-2007, 02:51
A moze zostawia pallkow i knightow tak jak jest teraz a ulepsza tylko sorcow. Bo ta balansacja to mi sie wydaje ze chodzi w tym o to ze po update'dzie kiedy ulepszyli sorcow wiecej osob zaczelo nimi grac i wiekszosc z nich zostala przy nich wbijajas spore lvle, teraz ulepszyli pallkow i taka sama strategia. Powinni sie jeszcze wziasc za knightow (nie wiem, moze zzeby skille szybciej rosly xP ) i za druidow ( tu to juz nie mam pojecia co mozna lepiej zrobic o ile sie cos da)

@ Filmik obejze jak zbiore te przeklete miodki X(;( juz 3 h je zbieram i mam 10 ;(

Rafayen
14-11-2007, 08:42
hah :).. next progamer za dyche xD tak tak.. cachero chcial zabic orsha z ue.... łaaaał... napewno by mu sie udalo 8o. Orsh jednym 'uhnieciem' leczy hit z ue Cachero.. i sadze ze Cachero jest na tyle inteligentny ze zdawal sobie sprawe ze skoro wczesniej inni mieli problemu z zabiciem go o on sam sobie napewno nie poradzi... zreszta w rozmowach bylo pisane ze Cachero idzie lurowac.. :)

posiedzcie troche dluzej w Tibii i dopiero sie udzielajcie.. macie wiele do nadrobienia :)

@Skula

Teraz mnie rozwaliłes... Orsh na Calmerze to jest chyba drugi albo 3 Orsh w całej Tibi. Blokera wted y nie było padło ponad 800+ Osob.Cachero krecil film ponad 3 godziny wiec tak napewno tak długo go lurował.
W Cyclo probowali go zabic ue wraz z Ignekiem ;) Radze jednak zobaczyc jeszcze raz film :* I nie wracaj do Tibi bo po co nam ta cy Idioci Jak ty:)

Sir Dark Archeon
14-11-2007, 13:01
328036 exp/h.

Jebane palki ; X!

Ta...
A patrz jaka ma "szybka reke" - automatyczne zwijanie lota, jednoczesne exori con z pboltem i manasowaniem sie - coz za synchronizacja :baby:...
"Zdolny" jest herg... oj "zdolny"...

mendible
14-11-2007, 14:32
taa spiry więcej ważą ,droższa amunicja ... może mniejszy zasięg.Lecz dalej pall będzie potęgą i mimo tego będzie robił te zasrane bez 300k/h większego waste.Jest głośno o tym dalszym wyrównaniu profesji lecz zapewne ulepszą lekko profesje magiczne , i lekko pogorszą (czyt. wyżej) pallków i najtów ( chodź nie wiem co mogą najtom im zjebać)

p0zdr0. _/

Ness Signed.

o jeju no fakt z sorcem minim przesadzili lecz co wy chcecie żeby 244 pall miał waste na frostach jak 150 już rzadko kiedy ma

edit

a dodam ze jeszcze nie dawno bo przed ub taki 103 sorc solowal knig 100 bez problemu teraz już tak nie ma
jest bardziej wyrównana walka

Koszyk
14-11-2007, 14:51
Powinni sie jeszcze wziasc za knightow (nie wiem, moze zzeby skille szybciej rosly xP ) i za druidow ( tu to juz nie mam pojecia co mozna lepiej zrobic o ile sie cos da)

Knightow?! KNIGHTOW?! Ostatnio widzialem 72 EK expiącego na pohu na gsach! ABSURD! zeby knight expil na gsach -.- knight na dobrą sprawe ma az NAD. nic nie powinni mu dodawac...

Santaks
14-11-2007, 15:57
a dodam ze jeszcze nie dawno bo przed ub taki 103 sorc solowal knig 100 bez problemu teraz już tak nie ma
jest bardziej wyrównana walka

No co ty! kiedys 50 sorc spokojnie zabijal 150 knightow! <ironia> wyjdz z tad..

Miszczu
14-11-2007, 20:44

@Skula
To był drugi orsh w Tibi jak napisal wcześniej Rafayen....nie bylo wiadomo jakie to jest dobre dlatego Cachero nakrecił filmik co jak sam stwierdziles zdarza sie rzadko....on był wtedy najlepszym magiem w tibi z najwyzszym lvlem wiec myslal ,że może cos mu tym zrobi albo przynamniej sprawdzi ile ma hp.
@Rafayen
Zgadzam sie nie potrzebujemy więcej debili mamy ich nawet za wiele.