PDA

Pokaż pełną wersje : Guild House ! ! !

Exurenes
28-10-2004, 21:40
Mam prozbe moglibyscie zamieszczac tutaj zdjecia z waszych GH bo mam problem chce kupic GH a nie wiem czy kazdy bedzie mial wlasny pokoj na wylacznosc. A do gildi wejsc nie moge i sprawdzic.Prosze piszcie nazwe GH
i dajcie SS bede wdzieczny THX !

Gangrel
28-10-2004, 22:25
Next idiot.
Kazdy bedzie mial swoj pokoj jesli odpowiednio duzy guildhall kupisz.

Na co ss? Po za tym sporo ss z guildhalli jest w przyklejonym, temacie na gorze tego dzialu.

Do gildi wejsc nie mozesz ale zapytac owszem.

Exurenes
28-10-2004, 22:30
Ej no dobrze kazdy bedzie mial pokoj, ale zrozum ze nie kazdy chce miec 6 lozek w pokoju i mieszkac z innymi a na www.tibia.com napisana jest tylko liczba lozek.Ja chce sie dowiedziec gdzie jest jakies gh co jest duzo pokoi w kazdym od 1-2 lozek. Nikt nie lubi jak dzieli pokoj z 10 osobami ....

Majen
28-10-2004, 22:35
Ej no dobrze kazdy bedzie mial pokoj, ale zrozum ze nie kazdy chce miec 6 lozek w pokoju i mieszkac z innymi a na www.tibia.com napisana jest tylko liczba lozek.Ja chce sie dowiedziec gdzie jest jakies gh co jest duzo pokoi w kazdym od 1-2 lozek. Nikt nie lubi jak dzieli pokoj z 10 osobami ....

Zalerzy to od Lidera guildi, jeżeli on "zaprogramuje" zamki w drzwiach by mogło je otwierać kilka osób to wtedy w pokoju bedzie X osób, ale najczęściej liczy się wg. ilościu segmentow 4-5(segmenty) na 1 osobe 5-8 2-3 osoby 8-<... 4<... osób. Żadko zdaża sie by każdy miał oddzielny pokuj(chyba że w małych guildiach)