Pokaż pełną wersje : Dwarf Geomancer
given2fly
13-11-2007, 18:52
Mam pytanie. Nie wiem czy mogę sie wybrać na tego dwarfa z 33 lvl'em i ze skillami 72 dista i 44 shieldem ??
Pantomek
13-11-2007, 21:32
Powiedz pierw czy chcesz na nim skillować czy chcesz go po prostu ubić?
jednego to ubijesz na luzie, jak na expa to wez bp uhow ale watpie czy bedzie to oplacalne ;P znajdz sobie inne potworki na expa ;P
a jak chcesz poprostu go zabic dla przyjemnosci to polecam dragona ;P
Avallach
15-11-2007, 18:44
moze on chce wykonac questa w triangle tower?
Tam troche lipa bo jescze monk i witch
X-Anylon
15-11-2007, 18:59
Powiedz pierw czy chcesz na nim skillować czy chcesz go po prostu ubić?
Przeczytaj to jeszcze z 5 razy,ok?
jednego to ubijesz na luzie, jak na expa to wez bp uhow ale watpie czy bedzie to oplacalne ;P znajdz sobie inne potworki na expa ;P
a jak chcesz poprostu go zabic dla przyjemnosci to polecam dragona ;P
On się nie pytał co lepsze Dg czy Dragon i na co wrato iść?>.<
moze on chce wykonac questa w triangle tower?
Tam troche lipa bo jescze monk i witch
Ty także przeczytaj ale 9 razy!
Tak,dasz radę...Wszystko wporządku...Weź troche Uh i BP manasków : )
Pacz_knight
15-11-2007, 19:05
Mysle ze dasz rade ale dociagnij lvl do 35 i dista do 75. Za durzo to nie da ale jednak. Geomancery nie sa takie silne ale musisz uwazac bo bardzo szybko i intensywnie sie lecza. Tak jak ktos mowil jest to nie oplacalne lepiej isc na drag hunt. ;p No ale jak chcesz go zabic dla przyjemnosci to mozesz isc...
Możesz, z royal spearów ubijesz bez problemu.
Ubijesz bez większego problemu
Elendart
18-11-2007, 23:26
geo nie zadaje jakichs krzywdzacych ciosow
ale leczy sie tak szybko ze potrafi z red hp na green przeskoczyc ;/
Ja tez mam pytanie od którego levelu i z jakim distem mozna expic tam gdzie jest quest na dwarfen axe?;)
UP
od 50?
Dyst 75+
Dlatego tak bo tam duże respy.
A na drugim quescie na Dwarven Axe nie wyobrażam sobie gdzie można expić (poza wrl oczywiście)
Pozdrawiam
Cal
Ja kiedyś byłem 4fun tam moim 40 pallem wprawdzie questa nie wykonałem, a sam geo nie jest taki straszny. "Wyropowałem" wszystkie dwarfy soldy i guardy, zabiłem geo a potem musiałem tylko uważać na baardzo szybki resp (Candia oO) i odpowiednio chodzić. Weź pare uhów (okolo bag) i ze 3 bp mfow i bedzie lajtowo ;)
<<Skugatha435>>
07-12-2007, 00:50
1 ubijesz bez problemowo , ale na dwarf hell juz bedzie problem czy trilange tower.
Na chuj odświeżasz stare tematy?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.