Pokaż pełną wersje : Jakie skille do expienia?
Kidler1993
13-11-2007, 21:38
Witam! Mam Pytanie: Czy jak dobije skille 60/60 Knightem to moge spokojnie Expic i Skille beda same sie wbijac;) czy raczej powinienem doskillowac do np. 65?? :) A i na jakich skillach moge expic na Beholderach i Dragach :)) Moje eq to: Crown Helmet, Noble Armor, Broad Sword :/, Plate Legs i Fur Boots... Moge ewentualeni załatwic sobie Spike Sworda albo Serpent Sworda i Beholder Shield..
jeżeli chcesz naprawdę spokojnie ii szybko expić to chyba 75/75 xDD
ja mam palkiem [38lvl] 71dista, nie jestem z niego zadowolony, ale trudno mi się nie expi, więc nie skilluje ;)
moim zdaniem dobij te 60/60 zobacz jak CI się będzie expiło, jeśli dobrze to expij tak, aż do momentu kiedy już nie będzie Ci się tak dobrze expiło i wtedy skilluj ;DD
ps. ja tak robię ;)
Salarigoth
13-11-2007, 22:11
PO co ja moj temat zalozylem wez idz pan w ch** i poszukaj na tej samej stronie w dziale profesje.
Rock_Star
14-11-2007, 18:34
Moze powinienem napisac to w innym temacie, ale jestem na furum pierwszy raz, wiec wybaczcie mi ewentualna pomylke.
Mam knghta na 20 lvl skile 58/58, ale ciagle skiluje, mam zamiar doskilowac do 60/60 minimalnie, 4 mlvl. Eq: DSM, k legs, crus helmet, demon shield, steel boots, platinum amulet i crimison sword. Na jakich skilach bedę mógł opłacalnie expic na dwarfach guardach? Gdzie mógłbym teraz opłacalnie expic?
dzieki za odpowiedź ;]
dawid000
14-11-2007, 20:10
@up
zal wez zmien eq bo te zadobre padniesz i stracisz a skille niezadobre skilluj do 65/65-70/70
oplacalnie expic teraz na takich skillach? hmm nigdzie
Rock_Star
14-11-2007, 21:14
z tym eq narazie nie biegam... wiem, ze moge stracic, ale rowniez przy dedzie bylo by szkoda skili, wiec czy oplaca sie skilowac do 65/65 albo 70/70 na 20 lvl? tak sie wlasnie zastanawiam, bo jesli nawet tak wyskiluje i padne to dlugo bede odrabiac straty... mysle ze jak na 20 lvl 60/60 wystarczy, a na 30 lvl 70/70 wyskilowac. wg. ciebie nie ma miejsca gdzie mozna expic na skilach 60/60? a moze ktos inny mi cos doradzi?
Pytam was o zdanie bo nie mam doświadczenia w grze knightem (zawsze gralem palem).
Christoph
16-11-2007, 19:18
na tibia.pl wszyscy mają jakąś obsesje na punkcie skilla, Ja co prawda, jestem już emerytem, i gram rzadko i w 100% dla przyjemności (w sumie to zawsze grałem dla przyjemności) ale na moim aktualnym knightcie lvl 29, mam skille chyba 63/62 i gra mi sie bardzo dobrze...
eh gdzie te czasy kiedy ludzie zamiast przeliczac exp*loot-waste/h i wyciskac z kazdej sekundy jak najwiecej po to, aby byc wyzej w statystykach to urzadzali imprezy suto zakrapiane winem z grillem i smazonymi rybami :D rozgrywki ligowe w nożną na szczycie depo w Venore, zawsze zakłócane przez pseudokibicow, hunty 4 fun bez patrzenia na ew. straty (np. pall 24 i 37 + bloker na 67 wpadali na DLa pod Thais :D, kiedy w takim skladzie na tamte czasy to na łatwiejszej miejscowce ciezko bylo czerwonego chama ubić :P) nie mowiac o lurowaniu GSa na amazon camp czy przywdziewania tych samych ciuszków najczęściej Bombermana różowego i lanie kogo popadnie, kiedy jeszcze czaszek nie było ehhh...
PS. Nie mówiąć już o tym, że o DSMie można bylo pomyśleć jak sie miało min. 50 lvl ^^
czasami do 25 sie latało w p-secie :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.