Pokaż pełną wersje : You recognize Paladinka. He was killed by Povi.
huhu.
gratz Povi, Casp, Regen, Damie, Urael.
http://www.freewebs.com/superkill/paladinkadead.PNG
8o NICEEEEE! Jestem ciekawy tylko czy dlugo ja tlukliscie?
Ona ma Macro i nie nadazala :/?? LOL
Fre Ithil
29-10-2004, 09:20
[QUOTE=blejz]huhu.
gratz Povi, Casp, Regen, Damie, Urael.
I to ma byc smieszne? X( Pala jest jednym z niewielu ktory nadal walczy. Bedac na jego miejscu dawno bys przestal grac!!! :evul:
nikogo to nie śmieszy.....
@up
a dla czego przestał by grać??
Paladinka jest hunted?? przez kogo dla czego?
(regen posting from this acc)
Fun!o - it took 7 minutes.
Pokame - LOL!
Fre Ithil - shut up racist newb ?
MayGyver
29-10-2004, 09:54
racist newb?
[edited]
@down
> Pala jest jednym z niewielu ktory nadal walczy.
"he's the only person who is still fighting"
he say nothing about his enemys
on Danubia is war between guilds
some ppl (mostly "unexperienced" players from PL) think that is between PL and SWE
but it's not
joey - yes he's pretty much hunted.. cuz he's in a war. ;P
MayGyver - from what i understood, that guy said something like "he's the only person that fights against swe's" so yea.
Ona ma Macro i nie nadazala :/?? LOL
LOL przeczytaj uważnie tam pisze "HE" ON zmienił płeć...(na realu to facet)
Fre Ithil
29-10-2004, 12:18
joey - yes he's pretty much hunted.. cuz he's in a war. ;P
MayGyver - from what i understood, that guy said something like "he's the only person that fights against swe's" so yea.
Briefly speaking I wrorte that Paladinka is one of few who keep on fighting against Mythos (not Swe)
Sorry but I cannot find any racist element in my thread.
I think you should admit that Paladinka is truly good opponent.
Lamdar II
29-10-2004, 13:04
-.-.. Qrde ktory tytam jestes Urael? a regenozaura zabije tylko plec znoof na boya zmienie :D. Swiruje :P tak wogole to szkoda pali :| trapa mial ;( w ab naroni go scigal itp.
Szkoda ze 2 dedy zaliczyla ;(
Moze mozna by zrobic jakis powstanie?? plx plx
Gdyby nie ona wszyscy polacy na danubi mieli by prze***ane!!
I to ma byc smieszne? Pala jest jednym z niewielu ktory nadal walczy. Bedac na jego miejscu dawno bys przestal grac!!!
to nie jest smieszne, i nie mialo byc. jezeli widzisz w tym jakis element komiczny to skontaktuj sie z lekarzem.
oh, no tak. nadal walczy. fantastycznie mu to wychodzi, nieprawdaz? a grac przestalem juz dawno... tylko dlatego ze gra mnie znudzila. ilez mozna sie w to bawic..?
Briefly speaking I wrorte that Paladinka is one of few who keep on fighting against Mythos (not Swe)
Sorry but I cannot find any racist element in my thread.
I think you should admit that Paladinka is truly good opponent.
wybacz za Regena, jego polski nie jest najlepszy, biorac pod uwage ze nie jest polakiem.
heh, co do dobrego przeciwnika... "PvP?"
btw, ladny angielski. przyznam, ze nie spodziewalem sie.
-.-.. Qrde ktory tytam jestes Urael? a regenozaura zabije tylko plec znoof na boya zmienie :D. Swiruje :P tak wogole to szkoda pali :| trapa mial ;( w ab naroni go scigal itp.
Uraela nie ma, ale to on wezwal wszystkich z Mythos.
gdzie ten trap? ja tam nic takiego nie widze... jezeli ktos zastawia lame trapy na przeciwnikow (z ktorych !ANI JEDEN! nie zadzialal), to jest to wlasnie Palasinka-dinka.
@down:
Regen to 83 elite, a ten czwarty to Damie, 115 elite.
sprawdz swoje informacje. to nie oni zaatakowali, lecz to Pala poszedl solo na Damiego, a prawie nikogo z Mythos nie bylo akurat online. ale posilki sie pojawily i bitwa zostala rozstrzygnieta w ciagu 7 (!) minut. myslisz ze latwo jest polozyc 120 royala?
naturalnie odpowiedz brzmi nie, jezeli gra nim dobry gracz.
wiec jeszcze raz: "PvP?"
Fre Ithil
29-10-2004, 13:35
Nie sztuka jest ubic kiedy w przeciwnej ekipie jest 2 sorcow z lvl 100+ palek 80+ (cos kolo tego) i jeszcze 4 osoba niestety nicku nie widze.
Jak by poszli z Pala na solo to sprawy przybraly by inny obrot (tak mysle)
Fre Ithil
29-10-2004, 14:11
to nie jest smieszne, i nie mialo byc. jezeli widzisz w tym jakis element komiczny to skontaktuj sie z lekarzem.
oh, no tak. nadal walczy. fantastycznie mu to wychodzi, nieprawdaz? a grac przestalem juz dawno... tylko dlatego ze gra mnie znudzila. ilez mozna sie w to bawic..?
po usmieszku w temacie i gratulacjach dla mythos wnioskuje ze ty uwazasz ze to bylo smiezne
dzieki ;)
@down:
sprawdz swoje informacje. to nie oni zaatakowali, lecz to Pala poszedl solo na Damiego, a prawie nikogo z Mythos nie bylo akurat online. ale posilki sie pojawily i bitwa zostala rozstrzygnieta w ciagu 7 (!) minut. myslisz ze latwo jest polozyc 120 royala?
Tak jak sam napisales Pala wyskoczyl z Damie (1 vs. 1) co swiadczy ze ma jaja by wyjsc na solo. Na zaloczonym obrazku widac ze niestety jego przeciwnicy nie czuli sie zbyt mocni by sprostac wymagania (1 vs. 1) wiec nie podwazal bym tu pvp Paladinki.
@Fre Ithil:
good opponent ? OK!
very good opponent, and an excellent guild leader if i may add.
first off, he is for sure not a "good opponent" if he can only last 7 minutes as a 120 pally.
he went alone to attack damie and urael.. that's so smart isnt it ?
czy paladinek był afk:P?czy po prostu przegrał w normalnej walce czy sprzedał postać czy coś:P
po usmieszku w temacie i gratulacjach dla mythos wnioskuje ze ty uwazasz ze to bylo smiezne
Tak jak sam napisales Pala wyskoczyl z Damie (1 vs. 1) co swiadczy ze ma jaja by wyjsc na solo. Na zaloczonym obrazku widac ze niestety jego przeciwnicy nie czuli sie zbyt mocni by sprostac wymagania (1 vs. 1) wiec nie podwazal bym tu pvp Paladinki.
co maja gratulacje do smiesznosci?
a mordka w temacie jest usmiechnieta, a nie smiejaca sie. nie uwazam ze to smieszne, lecz radosne :) chyba widzisz roznice?
musze sie poprawic.. wlasnie dowiedzialem sie ze Pala wyskoczyl na Damiego i Uraela... Urael napisal o tym na Game-Chacie, po chwili okazalo sie ze Pala juz ucieka. Povi i Casp pojawili sie akurat w odpowiednim momencie zeby odciac mu droge.
wiec, podsumowujac - moze i ma jaja, ale chyba sluza mu do myslenia, zamiast mozgu. kto w czasie wojny wychodzi solo.. zeby zabic 115 elite'a? lol
odwaga odwaga... ale myslec czasem tez trzeba.
@pawelekthedruid
lol ;] naucz sie czytac mlotku.
Fre Ithil
29-10-2004, 14:32
@Fre Ithil:
good opponent ? OK!
very good opponent, and an excellent guild leader if i may add.
first off, he is for sure not a "good opponent" if he can only last 7 minutes as a 120 pally.
he went alone to attack damie and urael.. that's so smart isnt it ?
Come on Regen, count how many fought against him. He had slim chance even to escape. Just ask yoursels if you managed to survive having so many high level opponents. I would certainly not!
Moreover, I cannot judge him from leadership perspective as I don't know him.
a mordka w temacie jest usmiechnieta, a nie smiejaca sie. nie uwazam ze to smieszne, lecz radosne :) chyba widzisz roznice?
musze sie poprawic.. wlasnie dowiedzialem sie ze Pala wyskoczyl na Damiego i Uraela... Urael napisal o tym na Game-Chacie, po chwili okazalo sie ze Pala juz ucieka. Povi i Casp pojawili sie akurat w odpowiednim momencie zeby odciac mu droge.
wiec, podsumowujac - moze i ma jaja, ale chyba sluza mu do myslenia, zamiast mozgu. kto w czasie wojny wychodzi solo.. zeby zabic 115 elite'a? lol
@pawelekthedruid
Ty mi powiesz co innego kto inny co innego poczekam aż paladinka powie bo tutaj nie takie ściemy były już na forum młocie
Come on Regen, count how many fought against him. He had slim chance even to escape. Just ask yoursels if you managed to survive having so many high level opponents. I would certainly not!
Moreover, I cannot judge him from leadership perspective as I don't know him.
...
its a lvl 120.
in those lvls you should atleast know how to shake some people away from you. let me know of the "so many high lvls" please ?
the people who were chasing him:
Povi - 126 sorc
Casparii - 106 sorc
Urael - 102 pally
Damie - 115 knight
me - 84 knight
lets start by saying i was chasing them most of the time, and urael was away when the fight started. so it was basiclly damie povi and casparii on paladinka.
again, in these lvls (100+) if you're not a dumb newbie pg, you should atleast know how to run.
he had many places to run to.. orc land, amazon camp, kaz dragon etc.
and a reminder - he wasnt even trapped.
"Just ask yoursels if you managed to survive"
http://www.freewebs.com/superkill/hrmm.jpg
i survived worse cases.
@pawelekthedruid:
stop being childish.. he was fully active and was running away.
Fre Ithil
29-10-2004, 15:00
Piszac o odwadze Pali myslalem o walce 1na1.
Masz racje ze w czasie wojny nie powinno sie solowac przeciwnika natomiast co do podejscie w walce nie bede ocenial czy to jest zwykly pech, brak pomysu na ofensywna walke czy desperacja.
Zreszta jak by nie on zaatakowal to by zrobili to Mythos wiec co za roznica ;)
LOL przeczytaj uważnie tam pisze "HE" ON zmienił płeć...(na realu to facet)
Ogulnie to mnie ***ie...
Zreszta jak by nie on zaatakowal to by zrobili to Mythos wiec co za roznica ;)
gdyby nie atakowal, siedzialby w pz i wciaz mialby lvl 120.
Fre Ithil
29-10-2004, 15:12
...
its a lvl 120.
in those lvls you should atleast know how to shake some people away from you. let me know of the "so many high lvls" please ?
Povi - 126 sorc
Casparii - 106 sorc
Urael - 102 pally
Damie - 115 knight
me - 84 knight
lets start by saying i was chasing them most of the time, and urael was away when the fight started. so it was basiclly damie povi and casparii on paladinka.
again, in these lvls (100+) if you're not a dumb newbie pg, you should atleast know how to run.
i survived worse cases.
Actually, you have given yoursel the answer. I believe that is truly hard to escape when you are sorounded (not traped)by 106; 126; 115 and 84 lvl, hit by tons of sd rune and trying to find the way off. It is not eassy to escape such levels as you have mentiones as the speed does not much differs.
...what...
tons of sd runes ? rofl.. there were only 2 sd'ers since urael didnt have sd's at the time i believe.
like i said, he had much places to run to, and ofcourse speed DOES matter.
"trying to find the way off" <- lol what is that supposed to mean ? dont you understand what does "HE-WASNT-TRAPPED" mean ?
i'm not gonna waste more effort in argueing with you since you obviously dont know what are you talking about, but i'll just tell you what was his excuse (i'm not saying its a lie) for dying:
23:57 Paladinka: spell didnt work
there's your good opponent.
Fre Ithil
29-10-2004, 15:32
...what...
tons of sd runes ? rofl.. there were only 2 sd'ers since urael didnt have sd's at the time i believe.
like i said, he had much places to run to, and ofcourse speed DOES matter.
"trying to find the way off" <- lol what is that supposed to mean ? dont you understand what does "HE-WASNT-TRAPPED" mean ?
i'm not gonna waste more effort in argueing with you since you obviously dont know what are you talking about, but i'll just tell you what was his excuse (i'm not saying its a lie) for dying:
23:57 Paladinka: spell didnt work
there's your good opponent.
Two high lvl sorcers is not enough? But, okay, you was the witness of the action so you know better. I only presume how it was. That's all.
Btw. I do admire the effort you put into translation of the Polish threads. Good work! ;)
Btw. I do admire the effort you put into translation of the Polish threads. Good work! ;)
thx
10 chars~
Mi samo to że zabili ją/jego w kilku się nie podoba. Pogratulowałem osiągnięć i lvl... Sorki ale nie znam się na tym świecie i wojnach jakie na nim się toczą...
Paladinka
29-10-2004, 17:17
wybacz za Regena, jego polski nie jest najlepszy, biorac pod uwage ze nie jest polakiem.
heh, co do dobrego przeciwnika... "PvP?"
Uraela nie ma, ale to on wezwal wszystkich z Mythos.
gdzie ten trap? ja tam nic takiego nie widze... jezeli ktos zastawia lame trapy na przeciwnikow (z ktorych !ANI JEDEN! nie zadzialal), to jest to wlasnie Palasinka-dinka.
@down:
dzieki dzieki:) !!!!!!!!!!!!! jestes juz podniecony sciany obdryzgales??:D robiac ss ze kogos zabilo sie wnioskuje tylko jakimi oni sa noobami i jakimi s aidiotami i jak sie podniecaja tym:) nie robilem ja ss ^^ jak gineli zalosnie :) albo gineli od demonow kture ja zlurowalem kiedy gonili mnie^^ zerknij na dromedera i zapytaj sie dlaczego zabil go demon:D a po 2 na twoj temat to nawet nie wnikaj co ty tam piszesz bo wszystko co piszesz jest dla mnie zalosne tak jak i ty:P i te swoje banalne posty wsac w wyraz 4 literowy^^mogl bym na ciebie tylko nasikac a ty bys mi powiedzial jak ci milo bylo:D jeszcze raz dzieki za post jaki ty zrobiles :D:D:D troche brechtu nie zaszkodzi:D kisssssssssssss napewno tym sie podniecisz tezD:D:D:
Paladinka
29-10-2004, 17:21
@pawelekthedruid
na tym forum to tylko ty jestes zalosny a atakwoalem ich aby zaczeli mnie gonic bo to bylo przemyslane... i tak mialo byc dalnie:P i prosze cie tak bardzo mocno nie pokazuj ludzim jakim dalnem jestes okej??:D
Paladinka
29-10-2004, 17:26
...
its a lvl 120.
Povi - 126 sorc
Casparii - 106 sorc
Urael - 102 pally
Damie - 115 knight
me - 84 knight
i survived worse cases.
@pawelekthedruid:
stop being childish.. he was fully active and was running away.
u made ss when i died.. like newbie 20 lvl made ss when hight lvl died and he IS VERY HAPPY bacause see how hight lvl die.. etc .. U ARE really noob.. or child:P with not normal psychic:P
Mi samo to że zabili ją/jego w kilku się nie podoba. Pogratulowałem osiągnięć i lvl... Sorki ale nie znam się na tym świecie i wojnach jakie na nim się toczą...
Chlope po to jest wojna zeby zabijac grupowo a nie solowac :/
HAHAHA Paladinka-sinka, nawet nie chce mi sie komentowac twoich wypocin, wszystko co potrafisz to pisac na forum jaki z ciebie "spoko ziom", tymczasem swoimi postami pokazujesz ze jestes idiota, analfabeta i zwyklym kretynem.
zachowales sie jak lama, padles. mam prawo komentowac i korzystam z tego.
btw.WOW zlurowales demona, chcesz wafelka?
@ Blejz
Waflów nie lubie, może być galaretka albo budyń?
Topic...
No i coz tego, że deadnoł? Każdemu się zdaża
To, że luruje to tylko odznaka n00bostwa.
Pisać też zbytnio nie umie- analfabetyzm.
@Paladinka
Uspokój się trochę.
Edytuj posty
@ Reszta
Stanął wam?
paladinka... kocham twoje posty, po prostu nie wiadomo czy smiac sie czy plakac...
TAK TRZYMAC!
Paladinka
29-10-2004, 18:35
HAHAHA Paladinka-sinka, nawet nie chce mi sie komentowac twoich wypocin, wszystko co potrafisz to pisac na forum jaki z ciebie "spoko ziom", tymczasem swoimi postami pokazujesz ze jestes idiota, analfabeta i zwyklym kretynem.
zachowales sie jak lama, padles. mam prawo komentowac i korzystam z tego.
btw.WOW zlurowales demona, chcesz wafelka?
mylisz sie to ty z siebie robisz frajera:D a nie ja z siebie^^ ja sie nie podniecam bog wie czym.. jak ty..:P i serialnie mam twoje texty w dupieeeeeeeeeeeeeeeeeeee gebokooooooooooo... nawet bym sie nie przyznawal na twoim miejscu ze mam te ***ane 21 lat lub cos kolo tego nie wiem ile masz...^^ ale im starszy tym glupszy:D trzymaj tak dalej ^^ to moze znajdziesz sie w pokoju bez klamek hehehe:)
mylisz sie to ty z siebie robisz frajera:D a nie ja z siebie^^ ja sie nie podniecam bog wie czym.. jak ty..:P i serialnie mam twoje texty w dupieeeeeeeeeeeeeeeeeeee gebokooooooooooo... nawet bym sie nie przyznawal na twoim miejscu ze mam te ***ane 21 lat lub cos kolo tego nie wiem ile masz...^^ ale im starszy tym glupszy:D trzymaj tak dalej ^^ to moze znajdziesz sie w pokoju bez klamek hehehe:)
1. lol.
2. czy ja sie podniecam? zacytuj gdzie napisalem ze mnie to podnieca.
3. lat mam - podobno - tyle co ty, chociaz wydaje mi sie ten twoj wiek to sciema, bo chyba zaden 17-latek nie moze byc takim idiota.
4. twoje wypowiedzi tylko potwierdzaja moj punkt widzenia.
postuj dalej, wszyscy sie chetnie posmiejemy.
Jak on/ona piszę ja tażam sie na ziemi...
Paladinka
29-10-2004, 18:59
Jak on/ona piszę ja tażam sie na ziemi...nie tylko ty sie tazasz po ziemi:D ja z jego glupoty tez:) e moze byc ktos taki glupi jak on:D miech temu czepial sie do mnie teraz znowu moze sie zakochal we mnie o.O?? gay??:D kisss pedalku:D:D hehehehe i chce mi pokazac jakim menem jest:D:D
To tażamy się razem?Tylko u mnie dywan jakiś taki :P
Paladinka
29-10-2004, 19:13
To tażamy się razem?Tylko u mnie dywan jakiś taki :P
a tam dywan wazne ze sie tazamy :D:D hehehehehe
bysiu...
a juz myslalem ze to o paladince i chcialem sie smiac z jego odpowiedzi ;p
paladinka...
jak mozna tak pisac, toz to poziom podstawowki...
BOZE! WIDZISZ, A NIE GRZMISZ! (:P)
Paladinka
29-10-2004, 19:56
bysiu...
a juz myslalem ze to o paladince i chcialem sie smiac z jego odpowiedzi ;p
paladinka...
jak mozna tak pisac, toz to poziom podstawowki...
BOZE! WIDZISZ, A NIE GRZMISZ! (:P)
jest taka opcja dyslekcja:D zapewniem cie z eja to mam.. wiec nie moja wina ze pisze tak a nie inaczej^^
@odnośnie dysortografii
Najgorsze jest to, że taka osoba dostanie papierki, że jest dysortografem i jest szczęśliwa. Tym samym nie bierze się za naukę i nie ćwiczy tego (a zapewniam, iż da się to bardzo łatwo "wyleczyć" (może "wyuczyć" bardziej pasowałoby do sytuacji).
wiesz (mam nadzieje :>)... dysleksja to jedno, a styl wypowiedzi to drugie.
i wlasnie o to "drugie" mi chodzilo ^^
tak czy inaczej spodziewalem sie innej odpowiedzi (cos na wzor twoich poprzednich postow...), ale to moze przez to ze sie do konca nie zrozumielismy :]
Paladinka nie denerwuj sie tak, jeszcze sie zabijesz ze zgryzoty i na mnie bedzie. jest juz dobrze, twoj chlopak bysiu cie przytuli i poturlacie sie razem.
aha, wiec uwazasz ze ktos kto sie wysmiewa z tego jakim jestes debilem, zakochal sie w tobie... zaburzone postrzeganie rzeczywistosci, jak mniemam.
jestem wkurzony i mam pytanie ci co go zabili to polacy ?? Palladinka to jeden z najlepszych polskich graczy w tibie wiec nie wiem czmu zabijacie dume polski !!!
AAAaaAaaaaa...
akhem...
moglbys nie mieszac do tego "narodow"? w tibii kazdy jest tibijczykiem, wiec dajcie sobie w koncu spokuj z "polak na polaka?!" czy "swe leja polakow!!!". to jest po prostu glupie ^^
MayGyver
29-10-2004, 20:53
na danubii jest wojna
Paladinka zginal podczas bitwy z przewazajacymi silami wroga
dyskusja schodzi na zle tory
zamykam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.