PDA

Pokaż pełną wersje : Dzieci neo

Smerf.Secura
15-11-2007, 12:21
Zobaczcie co ostatnio znalazłem w sieci.

Mam do zaoferowania wam drodzy tibijczycy darmowy pacc do tibi jestem po studiach informatycznych mam 26 lat uczyłem się hacku i nietylko ;) Więc włamałem się do firmy soft i zauwarzyłem jeden program Emeil pacc i wziołem go sobie na komputer i mam otwieram i co pokazują mi sie gracze z paccem wienc muwie fajne ale w prawym gurnym rogu bylo napisane (add pacc) I Kilknołem w ten baner patsze i pisze:

Numer Account:

Chasło:

NAME:

City:

Dey Pacc:

Wtedy wpisałem w mojego brata imnie w TIBI Mniasto I Ile ma byc Pacc!!! numer account i Chasło,

I To wszystko co zrobiłem Mam nadzieje że wam jakoś pomoge. Więc prosze wysłać mi na meila [email protected] Name, CITY, Account Number, Password,

Tylko Jedno mnie zastanawiało skąd oni wiedzieli o numer acc mam nadzieje że to rozgryze bo wiem że mi niewieżycie Ale sprubujcie uwieżyc!!!!

UWAGA!!!

PRUBOWAŁEM ROBIC OD 1 LVL I NIEWIEM CZEMU NIEDZIAŁA DZIAŁA DOPIERO OD 8 LVL WIENC SORKI ZA UTRUDNIENIA

LINKI:

www.tibia.com

www.tibia.pl
Boże , żal mi takich ludzi i ich rodziców.
Nie rozumiem jak taki **** , który nie potrafi pisać , ma w ogóle komputer w domu.

Avallach
15-11-2007, 12:53
nie jestes mądrzejszy od niego skoro rozpowszechniasz to na tym forum -.-

Smerf.Secura
15-11-2007, 13:01
nie jestes mądrzejszy od niego skoro rozpowszechniasz to na tym forum -.-

Skoro nie rozpowszechniam linków , to OCB?

Tethi
15-11-2007, 13:06
rzal.pl <znaczki>

blad specjalnie -.-

Tompior
15-11-2007, 18:36
Boże , żal mi takich ludzi i ich rodziców.
Nie rozumiem jak taki **** , który nie potrafi pisać , ma w ogóle komputer w domu.

a mi zal ciebie bo fasole zbierasz i myslisz, ze na nich na pacc zarobisz.

Piotrek Marycha
15-11-2007, 19:25
byloby ok gdybys to wkleil do tematu "Chcesz sie posmiac z noobow...", bo w ten sposob to niestety jest spam

Smerf.Secura
15-11-2007, 19:40
a mi zal ciebie bo fasole zbierasz i myslisz, ze na nich na pacc zarobisz.

No a mi jest Ciebie żal , bo mam 9100 punktów , a na PACC trzeba 9500 -.-'

OldSlayer
15-11-2007, 19:58
Ile miesięcy to zbierałeś? Bo ja wczoraj poszedłem do babci i dziś zaraz będę miał pacc

KrEmAs KAc
15-11-2007, 20:04
10h na budówce i masz prawie na pacca. Jeśli zostaniesz awansowany na betoniarza to spokojnie przez 10h pracy nabijesz te 90 zeta :)

PRUBOWAŁEM ROBIC OD 1 LVL I NIEWIEM CZEMU NIEDZIAŁA DZIAŁA DOPIERO OD 8 LVL WIENC SORKI ZA UTRUDNIENIA
popłakałem się po tym ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

jak na 26 lat po studiach i nie zna ortografii lub słownika to współczuje rodzicom :cup::cup::cup:

Smerf.Secura
16-11-2007, 12:48
jak na 26 lat po studiach i nie zna ortografii lub słownika to współczuje rodzicom :cup::cup::cup:

Jeżeli to nie ironia , to żal mi Ciebie.

BTW.200 post xD

Badon
16-11-2007, 16:22
Brawa dla autora za kretyński temat. :cup:
@topic:
Ja juz wyslalem mu passy oczywiscie mojego 129 knighta a jak... przeciez na 100 % on nie okradnie mi konta :] Tera wasza kolej.

Buahahah :P JOKE.