Pokaż pełną wersje : Cała prawda o update'ach
Jeżeli był taki temat to S*R*Y!
Ale nie mogę na to patrzeć
Już od początków dziejów ludzkości dało sie we znaki uczucie zazdrości... Więc przeniosło sie to do tibii.
Podczas gdy przeprowadzono update letni 2007 wiekszośc postaci magicznych zrezygnowała z dalszej gry, ponieważ <dzieci visa> nie umieli grać bez przewagi nad postaciami "fizycznymi". Zreguły potworzyli nowe postacie kina/pal, tracąc przy tym mniej kosztów na zabijanie potworów...
Lecz teraz w zimowym update 2007 postanowiono nie tyle zwiększyć siłe postaci mag. leczy nawet przerosła ona siłe sprzed update 2007 summer...
Więc nasuwa sie ptyanie ... po co pogarszali postacie magiczne na 5 miesięcy skoro teraz będa jeszcze silniejsze niz przedtem... natomiast postacie fizyczne zasmakowaly "siły" i teraz znaczną jej część utracą... Gdzie tu jest sens? Tibia z roku na rok się zmienia ale to jest bez sensu....
Duke Dran
17-11-2007, 12:43
Life is brutal.
Dokładnie... po chuj oni wogóle coś robią? mogli zosatwić 7.5....
poniewaz cipy nie graja w tibie i opieraja sie na jakis denych faktach sorcow ktorzy maja wszedzie waste itp. a ja znam duzo magow 90+ i oni jakos nie maja waste expiac sobie na gsach itp. wystarczy umiec grac a nie jak dzieci visa by tylko visowaly i chcialy mpa lootowac sry nie mpa bo nie mozna u dijna sprzedac tylko bohy. I tak cipy nie widza co robia i tak to wyglada.
up@ gdybysmy nie mielu updatow to bys juz w itbie nie gral bo by Ci sie znudzila 0 nowosci wszystko odkryte all eq najlpesze masz , 100lv masz. to co robic ? nic .
Piotrek Marycha
17-11-2007, 17:10
Dokładnie... po chuj oni wogóle coś robią? mogli zosatwić 7.5....
niech zgadne... moze dlatego zeby ludzie grali?
Mokre_Wypociny
17-11-2007, 17:35
Life is brutal.
Pelen zasadzkas and always kopas w dupas from Cipsoft ;f
to przez cipy tibia jest taka chujowa
Dajcie se siana...Tibia 7.5, poszukajmy...
Nie można kupować run u NPC, broń rzucana łamie się od razu, nie ma wandów i rodów, mana regeneruje się cztery razy wolniej niż teraz, czary zależne od Mlvl'a, stara paskudna grafika, nie ma żadnych nowych outfitów ani addonów, nie ma nowych lodowych wysp, nie ma PoI, nie ma Banuta Dungeons, nie ma Piratów ani Liberty bay, ani dna morskiego, nie ma połowy ataków na miasta...Tak, super, chce tibii 7.5...
$orcerer
17-11-2007, 22:01
@Michoss
Nie można kupować run u NPC
No i profesje byly uzaleznione od siebie i kazdy byl zadowolony wyjatek jak szedles na ani itp. trzeba bylo skupowac dlugo
broń rzucana łamie się od razu
nie łamala sie od razu chyba tu nie mam pewnosci poprawcie mnie jak cos
nie ma wandów i rodów
wandy i rody zniszczyly klimat i sorce\druty satly sie najsiulniejszymi profami -.-
mana regeneruje się cztery razy niż teraz
tu akurat sie zgadzam kijowe to bylo chociarz teraz zal ze na sd trzeba 45 lvl..
czary zależne od Mlvl'a
to tez kijowe ;p
stara paskudna grafika
mi sie akurat podobala starzy gracze sie przyzwyczaili do niej (old warrior outfot 4ever!)
nie ma żadnych nowych outfitów ani addonów
niektorym sie to podoba drugim nie kwestia gustu
nie ma rzadnych lodowych wysp
folda senja vega plx?
nie ma POI
LOL bylo poi tyle ze nikt nie wiedzial jak tam dojsc teraz to quest dla h lvl na zarabianie kasy -.-
nie ma Banuta Dungeons, nie ma Piratów ani Liberty bay,ani dna morskiego
no akurat to dobrze ze sa ;d
nie ma połowy ataków na miasta
dobrze ze jest ich wiecej
nie jestem jakis zwolennikiem tibi starej wiem ze zmiany sa potrzebne to co bylo to bylo ale po niektorych rzeczach pozostaje sentyment ;)
@up
1)Za 7.5 speary łamały się od razu. Chyba w 7.55 albo 7.6 to naprawili.
2)Napisałem NOWYCH lodowych wysp.
3)Wiadomo tylko że był grób Goshara i dziura, przez którą prawdopodobnie nie dało się przejść. A jako takiego PoI chyba nie było.
Piotrek Marycha
17-11-2007, 22:48
@X UP: uzaleznienie od innych graczy? pokaz mi h lvl knighta ktory na 7.5 nie mial farmy drutow...
@Caban: obiektynie rzecz biorac tibia staje sie ciekawsza, sentyment nie jest powodem zeby gra stała w miejscu do konca jej istnienia...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.