Pokaż pełną wersje : Belgia - Polska = Kto i ile wygra !?
Dzisiaj na programie Tvp 2 o godzinie 20:30 rozpocznie sie historyczny dzień. Eleminacje Mistrzostw Europy - mecz: Belgia - Polska.
Obstawiam na Polaków 1:3 :] !!!
BlueMaster
17-11-2007, 13:16
No i Euro w kieszeni(ale mojej nie Belgi)Więc awansujemy
Capality
17-11-2007, 13:26
@UP:
Sie uśmiałem ha ha!! -.- Weź zmień ten avatar bo patrzeć nie mogę
@Topic:
2-1 dla Polski
Calen Futh
17-11-2007, 13:35
Przegramy 3:2 i nie awansujemy do Euro. Daj boże :)
Articuno
17-11-2007, 13:42
Dzisiaj na programie Tvp 2 o godzinie 20:30 rozpocznie sie historyczny dzień. Eleminacje Mistrzostw Europy - mecz: Belgia - Polska.
jaki historyczny dzień !? Ani nie jest to mecz Mundialu, ani ME, ani mecz eliminacji Mundialu tylko mecz eliminacji ME.
Ale stawiam, że nasi wygrają 2:0 i potem wszyscy dostaną orgazmu -.-
PS. Od czego jest temat "Wydarzenia sportowe"?
Mogę sie założyć że zaraz ten temat zniknie z komentarzem "To nie jest forum o piłce nożnej."
@topic
Sądzę że wygramy 3:2. :P
Arka_Sath_Wielki
17-11-2007, 14:00
2:0 dla nas w 33 i 67 minucie bramki :D tak cos czuje :D
Hellraiser
17-11-2007, 14:02
Won do tematu o sporcie!
Dokładnie!
jaki historyczny dzień !? Ani nie jest to mecz Mundialu, ani ME, ani mecz eliminacji Mundialu tylko mecz eliminacji ME.
Ale stawiam, że nasi wygrają 2:0 i potem wszyscy dostaną orgazmu -.-
PS. Od czego jest temat "Wydarzenia sportowe"?
Taki historyczny dzień, że Polska jak wygra to poraz pierwszy zakwalifikuje sie do mistrzostw europy ! :cup:
2:1 dla Polski
Fakt że to powinno być w innym dziale.
p.s ale będzie spam w Tibi ;/
Articuno
17-11-2007, 15:37
2:1 dla Polski
Fakt że to powinno być w innym dziale.
p.s ale będzie spam w Tibi ;/
a BR to co robią, jak ich drużyna wygrywa :D? Pamiętaj spam na trade, gdy otrzymali Mundial w 2014 roku, mimo że nie mieli żadnego rywala.
Polska 0 : 2 Belgia
hrhrhrhr juz widze te chmary rozzloszczonych ludzi xD! rotfl
ogolnie to zarcik bo Polska wygra ;)
Będzie 2:2 , w ostatniej minucie polak będzie chciał wyrównać i już kibice szaleju a tu wyskakuje belg strzela i piłka leży w bramce i 3:2 dla Belgów i potem Stadion Śląski ulegnie dezinteracji a następnie rozwalą chorzów a potem Śląsk cały pójdzie z dymem xD
BlueMaster
17-11-2007, 21:40
Polska wygra ważny mecz i mamy AWANS!
WTF Prawie Azerowie wygrali
Jeżeli ten dzień okaże się być historyczny, to zaczął się on, proszę ja Ciebie, dwadzieścia godzin i trzydzieści minut przed meczem. A nie o 20:30.
@top: Polacy nie wytrzymają napięcia i przegrają 7:0.
Duch Niespokojny
17-11-2007, 21:53
Walić to. Dwójka mi się zepsuła i nie mogę obejrzeć meczu -.- Idę zamiast tego pooglądać High Stakes Poker <foch>
Lechista
17-11-2007, 22:34
Przegramy 3:2 i nie awansujemy do Euro. Daj boże :)
Sio!!!!! Szkoda mi takich polaków jak ty -,-
1:0
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Czarna_Mamba
17-11-2007, 22:43
Damy radę, zwykle te liczby, które dla mnie są pechowe, innym przynoszą szczęście, czyli niech będzie 2:0 dla nas. : )
Lechista
17-11-2007, 23:41
POLSKA na Mistrzostwach Europy!!!!!!!!!!!
YOUHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D:D:D:D::D:D:D:D:D:DD::D:D
GRATULUJE WAM !!! ;D
Wygramy 2:0 XD( To zart taki)
Polska 0 : 2 Belgia
hrhrhrhr juz widze te chmary rozzloszczonych ludzi xD! rotfl
ogolnie to zarcik bo Polska wygra ;)
Hehe wynik taki jak przewidywalem xD Yo!
Diegoverialanho
18-11-2007, 00:09
Widać jak wielu z was wierzy w naszych...ech żal dupe sciska...
Siergiey
18-11-2007, 00:32
moze zazdroszcza tym ktorzy kopia pilke gdy oni nie moga oderwac sie od tibii?;o
mimo iz belgowie przewazali procentowo w posiadaniu pilki, wygralismy ; szczescie bylo po naszej stronie. kto wie jaki byl by wynik gdyby ich nieudane akcje i zagrania ;
kamosblue
18-11-2007, 00:33
Ja tam pogratuluje Smolarkowi, dobry chlopak.
Calen Futh
18-11-2007, 01:14
Sio!!!!! Szkoda mi takich polaków jak ty -,-
1:0
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Suuuper :*
@Topic:
I tak się ośmieszymy na Euro, więc nie ma się z czego cieszyć.
Yoh
Articuno
18-11-2007, 01:16
@Topic:
Yoh
Już lepiej nie cytuj tego Yoha, którego prawie nikt nie zna. Do tego wymyśla swoje poglądy "only Arsenal" i "anty reprezentacja Polski".
Piotrek~
18-11-2007, 01:24
będę lepszy od was: obstawiam 2:0 !!
Hehe wygralismy :) Kurde niezly gosc z tego smolarka :D .. Oby tak dalej i bedziemy mistrzami europy xD
Calen Futh
18-11-2007, 01:34
Już lepiej nie cytuj tego Yoha, którego prawie nikt nie zna. Do tego wymyśla swoje poglądy "only Arsenal" i "anty reprezentacja Polski".
Oł yeah. Patrząc na grę polskiej reprezentacji, nie wróżę jej sukcesu na Euro. Gdybyśmy trafili na takich Chorwatów, to roznieśliby nas w pył.
Calen Futh
18-11-2007, 01:39
Lol? A czy ja go cytuje? On sam to wszystko pisze >.<
Calen
Piotrek~
18-11-2007, 02:27
no tak, temat Chorwatów i nieodzownie pojawia się Chorwat z dziada pradziada Eduardo, tak? to było do przewidzenia, arsenal jest wszędzie!
Nawet jesli ten meczyk wygralismy to i tak polacy jak zwykle to spier... ;p
Duch Niespokojny
18-11-2007, 11:02
@Topic:
Yoh
Racja. A nawet jak się nie ośmieszymy na Euro, to na pewno w eliminacjach do mistrzostw świata. A nawet jeśli awansujemy do mistrzostw świata, to tam nam dokopią. A jeśli i to się nie zdarzy, no to przecież prędzej czy później przegramy, więc nie cieszmy się z żadnego sukcesu, tylko z wyprzedzeniem załamujmy ręce i zrzędźmy jak to fatalnie gra nasza reprezentacja, choćby i zdobyła mistrzostwo Europy.
Dark Sven
18-11-2007, 11:15
Ta... Polacy wysiądą z samolotu w Austrii i rzucą do pilota "Nie gaś, zaraz wracamy".
= p
Szkoda, ze przegraliśmy ten mecz. Koniec marzeń o Mstrzostwach Europy. Szkoda, że Hajto nie strzelił tego gola, a Matysek tak słabo bronił. Fajnie by było zagrać na tych ME, a tu taki zawód.
BlueMaster
18-11-2007, 12:07
@up
Wygraliśmy 0.o
@up
Wygraliśmy 0.o
Zerowy jestes.
Co za flamerstwo;/
Aż głupio czytać takie durne wasze posty.Dzieci Tibi które na dwór nie wyjrzą bo narażą się na promienie słoneczne..
A ja idę o zakład o te wasze tibijskie konta że Polska będzie czarnym koniem tak jak Grecja owego czasu.
Siergiey
18-11-2007, 12:43
Ja tam pogratuluje Smolarkowi, dobry chlopak.
e tam. nic do smolarka nie mam ale wczoraj chujowo zagral. wiekszosc pilek mu odbierali, a na pusta bramke byloby wstyd gdyby nie trafil..
blaszczykowski powininen grac od poczatku, ma smykalke do konstruowania akcji ;
wgle w pierwsza polowa go rugby ; jakby nasi nie kopneli to pilka leciala nad poprzeczka, nawet przy dosrodkowaniach lobodzinskiego. xd
Calen Futh
18-11-2007, 13:45
no tak, temat Chorwatów i nieodzownie pojawia się Chorwat z dziada pradziada Eduardo, tak? to było do przewidzenia, arsenal jest wszędzie!
Nie, ale Chorwaci zaimponowali mi swoją grą. Przeciwników w grupie łatwych nie mają (Anglia, Rosja, Izrael), a pomimo to przegrali raptem jeden mecz. Jeśli nadal będą trzymali taką formę, to zajdą bardzo daleko. A jeśli nie Chorwacja, to Holandia, bo mając takich piłkarzy (van der Vaart, Sneijder, Huntelaar, van Persie) muszą coś zwojować.
Zeby nie robic nowego tematu.
W tym temacie możecie pisać jaki jest wasz ulubiony Polski piłkarz
Hellraiser
18-11-2007, 18:35
Zeby nie robic nowego tematu.
W tym temacie możecie pisać jaki jest wasz ulubiony Polski piłkarz
Głęboko i hardo się zastanawiając nie mam takiego.
@Badon
E. Smolarek i A. Boruc. Nikt więcej ;p, no i moze Krzynówek
Diegoverialanho
18-11-2007, 22:12
Mój ulubiony piłkarz:
http://img112.imageshack.us/img112/2637/ivanovski00mcoo4.jpg (http://imageshack.us)
Andrey Lepper (kariera 2002-2007)
Do Ivanowskiego nic nie mam
@Badon
E. Smolarek i A. Boruc. Nikt więcej ;p, no i moze Krzynówek
Same dude ... same ;)
@Topic:
Yoh
kiedyś myślałem ,że jesteś głupi-ale to nieprawda ty jesteś mega kurwwa głąb który widzi tylko Arsenal i najchętniej zrobiłby z niego reprezentację
@Topic:
Yoh
Lepiej się już połóż spać,bo widzę że chyba cały dzień sięgrało w ten SHIT.
Młodzi Polacy to bardzo patriotycznie piksle.Jakbym był prezydentem to kazałbym was rozstrzelać,a z flaków zrobić obiadX(
Racja. A nawet jak się nie ośmieszymy na Euro, to na pewno w eliminacjach do mistrzostw świata. A nawet jeśli awansujemy do mistrzostw świata, to tam nam dokopią. A jeśli i to się nie zdarzy, no to przecież prędzej czy później przegramy, więc nie cieszmy się z żadnego sukcesu, tylko z wyprzedzeniem załamujmy ręce i zrzędźmy jak to fatalnie gra nasza reprezentacja, choćby i zdobyła mistrzostwo Europy.
O kolejny do roztrzelania się znalazł.....
Donpeyot
19-11-2007, 14:02
@up: ja nie wiem ,czy ironie się zaczyna kumać po skończeniu 14 roku życia czy jak.
Dużymi literami: DUCH NIESPOKOJNY NAPISAŁ TO IRONICZNIE , WIĘC W SUMIE ZGADZA SIĘ (DUCH NIESPOKOJNY) , ŻE NALEŻY SIĘ CIESZYĆ Z AWANSU A NIE NARZEKAĆ.
pojął ?
O kolejny do roztrzelania się znalazł.....
Sęk w tym, że on w celu potępienia zdania Calena posłużył się sarkazmem.
Calen Futh
19-11-2007, 17:24
Straszne, nie cieszy się z awansu uber reprezentacji Polski, na stos !
Yoh
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.