Pokaż pełną wersje : Xantera War. 240 EK, 220 EK, 170 MS DIED, MASSLOG
AdiiYeaH
17-11-2007, 15:44
Brazylijczycy wywołali wojnę polakom zabijając paru naszych celem wywalenia nas z XANTERA. Jest to server USA, jak wiadomo USA servery głownie należą do Br. Tutaj jednak jest inaczej, wiadomo, polak potrafi.
Będę tutaj umieszczał filmiki z tej wojny :)
Liczę na ładnę komenty.
Pierwszy masslog.
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/34006 (akcja zaczyna sie od 40 minuty)
2. http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=13474
NARAZIE UMIESZCZAM FILMIK! PYTANIE DO MODKOW!! CZEMU PRZY EDYCJI NIE MOGE DAWAC LINKA DO POSTACI (Przykład: Adii getes <- Klikając na to przenośnik przechodzi na Tibia.com)
Ps. Dzieki przyjaciołom z nebuli :* Bez was by nam to nie wyszło.
Szczególnie pozdrowienia dla Songo Sayana który padł tam i zdradził polaków by lizać dupeczkę br
Proszę o upload na oficjalnej stronie TibiCam oraz rapidshare. Ja niestety nie moge tam umieszczac i nie wiem dlaczego. Proszę także modków o nie kasowanie tematu, zmienie link jak szybko to będzie możliwe
Hail White Eagles :)
Ahh hzapomnialem dodac Hail Nebula team wielkie dzieki chlopaki :)
No to teraz panowie jedziemy dalej :D
Master-Sarevok
17-11-2007, 15:53
O jak klawo.. Ja chce jeszcze wujka Cadela ubic, Becikowa i Lebetto.. XD Ladnie wyszlo, a i tak najlepszy pina.. 220 ek bez aola padl.. lol BTW kotek nub i gakerd.. XD
.::edit::.
Chyba czas zaktualizowac profil..
Stan: Na Emeryturze
Imię: Master-Sarevok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: White Eagles
Świat: Xantera
Poziom: 70
Skille: 96/83
Poziom mag.: 18
XD
$orcerer Farciarz
17-11-2007, 15:57
Tez tam bylem i powiem ze mi sie strasznie podobało zwłaszcza ze ostatni raz gralem w to 3 lata temu <hahaha> xD ale z checie bede wam dalej pomagal :D oby tak dalej chlopacy :D:cup:
tomcio3396
17-11-2007, 16:14
hah nie no ladnie wam to wyszlo ;d a co z piny polecialo?;D
Mialem przyjemnosc tam byc x) dzieki chlopaki:p
Hail White Eagles
Hail EOD
HAIL LAST HOPE!
;)
Mialem przyjemnosc tam byc x) dzieki chlopaki:p
Hail White Eagles
Hail EOD
HAIL LAST HOPE!
;)
aff
hail me ;x
Btw.
Thx za akcje ;)
mendible
17-11-2007, 16:35
fajny filmik mi sie podobał choć myślałem ze to 72 min wielkiej nudy można oglądnąć a nawet powiem ze warto ogladnoc
Ukrywanie rozszerzeń pliku do pobrania jest łamaniem zasad regulaminu i karane banem. Radze zmienić host pliku i to szybko.
tomcio3396
17-11-2007, 16:50
ej spryciarzu @up przeczytaj regulamin bo z tego co pamiętam filmiki na tibicams, tibiabr i czymś tam jeszcze gdzie ukryte są rozszerzenia są dozwolone...
Nie no powiem wam ,że przekozacka akcja ;>>;)
Pina chciał chyba zakozaczyć i sobie wyszedł :D i padł xD!
Gz dla niego bo niemiał AOLa xD
No i miałem zgon z tego
15:47 Lugibuve [188]: MY MOM MAKE MY NET DOWN
15:47 Lugibuve [188]: HAHAHAHAHA
15:47 Lugibuve [188]: she take
15:47 Lugibuve [188]: cables
15:47 Lugibuve [188]: HAHAHA
15:47 Lugibuve [188]: but
15:47 Lugibuve [188]: nop
15:47 Lugibuve [188]: iits serious
Hahaha xD
nowy link ;]
http://rapidshare.com/files/70352780/adiihgtraprox. s c r (http://rapidshare.com/files/70352780/adiihgtraprox.rec)
:]:]:]:]
:P:]:>:/:D:):(:O
@up O NO NICE EAFUL HACKER!11
Hitler kiedyś wierzył, że naród żydowski jest gorszy od innych. Ja śmiem twierdzić, że Brazylijczycy są narodem gorszym od innych w tibii ;)
Hitler kiedyś wierzył, że naród żydowski jest gorszy od innych. Ja śmiem twierdzić, że Brazylijczycy są narodem gorszym od innych w tibii ;)
Wiesz jak skończyl Hitler i inni myślący jak on?
AdiiYeaH
17-11-2007, 18:14
Nie no powiem wam ,że przekozacka akcja ;>>;)
Pina chciał chyba zakozaczyć i sobie wyszedł :D i padł xD!
Gz dla niego bo niemiał AOLa xD
No i miałem zgon z tego
15:47 Lugibuve [188]: MY MOM MAKE MY NET DOWN
15:47 Lugibuve [188]: HAHAHAHAHA
15:47 Lugibuve [188]: she take
15:47 Lugibuve [188]: cables
15:47 Lugibuve [188]: HAHAHA
15:47 Lugibuve [188]: but
15:47 Lugibuve [188]: nop
15:47 Lugibuve [188]: iits serious
Hahaha xD
AHHAHA no starsza mu neta rozłączyła... Ciekawe czy użył krzesła HAHAHAHAH
Master-Sarevok
17-11-2007, 18:35
Nom.. Mi sie wydaje, ze ten gosc pare postow wyzej to nie hacker.. Jemu tak sie ta akcja spodobala, ze az zrobil z tego wygaszacz ekranu i stad rozszerzenie scr.. XD hekuahelueakhealkuhel Joke of course.. ban him.. XD
no łał za normalny film ban, to by bylo cos : - ]
madalioni
17-11-2007, 19:04
Piękna akcja! :p Ja sam mam dosyć high lvl brazoli, którzy zajmują respowisak i jadą 24/h na bocie... (aż im sie stamina nie skończy)B)... Sam narazie jestem w FoD (czyli akademi) ale jakbym miał wyższy lvl to bym chętnie powalił brazoli :)
Gz dla Piny (hehe bez aola)
No i Henio padł... 8o
Swietna akcja. Mam nadzieje ze wygracie ta wojne choc bedzie ciezko ale wieki gratki i mam nadzieje ze to nie koniec :D
www.whiteeagles.rtu.pl juz niedziala czy mi sie nie wyswietla ??
Pozdro i powodzenia
Fejkowiec
17-11-2007, 19:32
Jak tylko zobaczyłem temat o xanterze w filmach, to od razu wiedziałem, ze to adii z teamem x DDDDDD
Gz~
//Kategan
@Down
XD
Master-Sarevok
17-11-2007, 19:32
Hosting rtu.pl padl.. niedlugo postawie nowe forum, tylko ostatnio jestem troche zajety i nie moge zbytnio czasu znalezc.. :/
.::edit::.
O boze.. siema kateganku.. XD Wpadlbys do nas kiedys pogadac na tsa.. XD
fajnie ich zjechaliscie xDDD
Pięknie ich pojechaliście! Szczególnie dobre było informacja "Pimo nie miał AOLa" xDD
Gzzz a pomyśleć, że tydzień temu tej dziwce pinie 100k płaciłem za nic.
Gzz przy henrym naprawdę ładne zgranie gdy 4ch knightów
exori gran :)
Ogółem film ładny jest na co popatrzeć,Songo jak można tak łatwo paść tyle sekund na uh...zal. Troche traciliście sd na początku gdy jedni bili Heńka drudzy Lugiego. Jak ja się ciesze, że ta szmaty jak Pina,Lugi i Henry popadały :) Więcej takich filmików
19:51 Vini Volver [104]: exori gfran
xD
Mam nadzieje, że wygracie wojnę. Hail Songo Hunted :D
Pomocny Murzyn
17-11-2007, 21:41
To co bardzo cieszy: filmik z mojego serwa :)
To co jeszcze bardziej cieszy: Brazyle padają ^^
Niezły pomysł z tym hell gate, gratulacje zgrania i organizacji B)
ItamThou
17-11-2007, 22:06
20:50 Billes Saigo [173]: idz z tad
AHA : O
_/ analfabetyzm
19:51 Vini Volver [104]: exori gfran
No tym to on 'zamiutl ich' xDD
Pomocny Murzyn
17-11-2007, 22:17
20:50 Billes Saigo [173]: idz z tad
AHA : O
_/ analfabetyzm
Śpieszył się pisząc to, ale błąd razi w oczy :P
Nie wierzyłem, że dojdzie do takiej wojny na xanterze, gdzie polacy będą mieli tyle sojuszników. Oby udało wam się ją wygrać.
Aż specjalnie odkurzyłem konto żeby ujrzeć ten film. Gratulacje.
Master-Sarevok
17-11-2007, 22:49
Śpieszył się pisząc to, ale błąd razi w oczy :P
Widzialo sie juz lepsze bledy.. "ic stont"
Pamietam początki serva Polacy lizali dupke br,a potem gdy byly wojny zawsze byli wywalani z serva lub dostawali baty.Wątpie aby teraz wam się udało to dopiero początek bitwy ;d, ale mam nadzieje ze przegonicie br.
Dziekuje za akcje chłopaki;*
btw Ania Rox xD!
W niedziele tez zrobcie jakas akcje lubie ogladac kiedy padaja :D
Pozdro
Whain_Dragon
18-11-2007, 10:22
hahaha niezle
Lord Dreathan
18-11-2007, 10:41
Bardzo ładnie wykonana akcja:) Gratuluję
AdiiYeaH
18-11-2007, 17:44
Pamietam początki serva Polacy lizali dupke br,a potem gdy byly wojny zawsze byli wywalani z serva lub dostawali baty.Wątpie aby teraz wam się udało to dopiero początek bitwy ;d, ale mam nadzieje ze przegonicie br.
Teraz dalej liżą. Songo Sayan, Mala Becik, i reszta noobkow ktorzy tylko patrzą by się podlizać h lvl i mieć uciechę z tego, że są w "wojnie" Oczywiscie nigdy nie będą w prawdziwej wojnie, zawsze beda tylko maskotkami br, będą zabijać makerów oraz iść na pierwszy ogień.
It's just the beginning :D
Dobrze, tydzień temu mnie ubili, teraz ubito ich :D Jeszcze trzeba ich ścignąć frajerów, hail EoD ;D
Al'Muddasir
18-11-2007, 21:35
Heeh. Jak ja dawno tu nie zaglądałem :)
Filmik ciekawy. Powodzenia obu strona w walce.
:(
AdiiYeaH
19-11-2007, 14:43
Heeh. Jak ja dawno tu nie zaglądałem :)
Filmik ciekawy. Powodzenia obu stronow w walce.
:(
Obu stron?? AHA no cos ty xD tamtym zostaje życzyć bezbolesnego rozstania z mainem hahaha
PaktofonikA
19-11-2007, 15:18
Super ziomki :* jestem z was dumny! ;D
Master-Sarevok
19-11-2007, 22:37
Za chwile jeszcze cieplutki filmik z ostatniego massloga.. XD Niestety znow padl wujek Lugi, a mi sie przypadkiem udalo fraga wbic na Knight of underwood, czy jakos tak.. XD Gratz dla Mauricka, bo ladnie sie trzymal.. Lugiemu znowu mama kable przegryzla, wiec poszedl jej krzeslem przylozyc.. XD
Jucha Furora
19-11-2007, 23:12
@up ten teksty z gryzieniem kabli przez matke mnie dobil;D
Adi pomoce z furora (moze nie wielkie) ale beda;]
tomcio3396
19-11-2007, 23:24
Adii trzeba było sobie jeszcze 2 post zarezerwować xD bo jak tak dalej pójdzie to w 1 za wszystkie pomoce nie dasz rady podziękować ^^
Vegetaxx
20-11-2007, 00:29
Więcej krwi ;) :cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.