zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serpent a Bright Sword

Aexalven
17-11-2007, 15:54
Jestem najtem na 19 lvlu, byłem w posiadaniu Serpenta, jednak mnie znudził i postanowiłem zaryzykować kupno Brighta... Pytanie... Ja różnicy w hitach nie widze, sa moze nawet mneijsze, nie powuinny byc chociaz ciut wieksze? Jak toi jest?

Elvarus
17-11-2007, 16:28
z serpenta nadal będziesz mocniej bił ale polecam ci kup już bsa jak masz kasę będzie czekał w dp

Lynx
17-11-2007, 16:41
z serpenta nadal będziesz mocniej bił ale polecam ci kup już bsa jak masz kasę będzie czekał w dp

przeczytaj najpierw co on napisał :o, napisał że już kupił bsa ale nie widzi róznicy w hitach,
@autor
Z bsa słabo narazie walisz bo nie masz wymaganego lvla na ta broń, im bliżej bedziesz wymaganego lvl tym mocniej bedziesz lał

Elvarus
17-11-2007, 16:48
aha więc nie doczytałem bo mnie łep trochę nawala ale jak już nie ma żadnej różnicy to biegaj z serpentem w razie deada nie stracisz jak coś droższej broni :)

Ravanso
17-11-2007, 18:45
To może ja wyjaśnie w jednym poście:

- Możesz założyć i używać WSZYSTKICH broni, nawet jeśli masz 10 lv! Ale nie będziesz bił z nich tak, jakbyś miał wymagany na nie lv, ponieważ jesteś za SŁABY na tą broń.

Podsumowując:

- Lepiej używać serpent sworda do 30 lv, po można spokojnie używać bright i patrzeć jakie ładne wchodzą nam hity ;)
- Jak chcesz to kup brighta, ale moim zdaniem lepiej poczekać aż wbijesz ten 30 lv bo może trochę ceny stanieją (w co wątpie, chyba, że wbijasz 30 lv w miech;p). Może też być ci ta kasa potrzebna na coś innego ;]

Morgaroth
17-11-2007, 18:54
A ja bym proponował na 20 lvlu kupić Crimson Sworda i wstrzymać się z tym BSem.

Paczu
17-11-2007, 19:07
bij z Serpenta do 25 lvla, potem kup sobie Crystal Sword i sprawa załatwiona ;].

Piranezi
17-11-2007, 19:16
do 30 z serpentem LOL ja robilem tak serpent sword -> crimson sword/ two handed sword -> wyvern fang / crystal sword -> bright sword -> blacksteel sword :p i jakos mnie stac zeby sobie co lvl kupowac :)

Zalgadis
17-11-2007, 19:36
Najlepiej nosić broń na którą masz wymagany level.