Pokaż pełną wersje : Serpent a Bright Sword
Aexalven
17-11-2007, 15:54
Jestem najtem na 19 lvlu, byłem w posiadaniu Serpenta, jednak mnie znudził i postanowiłem zaryzykować kupno Brighta... Pytanie... Ja różnicy w hitach nie widze, sa moze nawet mneijsze, nie powuinny byc chociaz ciut wieksze? Jak toi jest?
z serpenta nadal będziesz mocniej bił ale polecam ci kup już bsa jak masz kasę będzie czekał w dp
z serpenta nadal będziesz mocniej bił ale polecam ci kup już bsa jak masz kasę będzie czekał w dp
przeczytaj najpierw co on napisał :o, napisał że już kupił bsa ale nie widzi róznicy w hitach,
@autor
Z bsa słabo narazie walisz bo nie masz wymaganego lvla na ta broń, im bliżej bedziesz wymaganego lvl tym mocniej bedziesz lał
aha więc nie doczytałem bo mnie łep trochę nawala ale jak już nie ma żadnej różnicy to biegaj z serpentem w razie deada nie stracisz jak coś droższej broni :)
To może ja wyjaśnie w jednym poście:
- Możesz założyć i używać WSZYSTKICH broni, nawet jeśli masz 10 lv! Ale nie będziesz bił z nich tak, jakbyś miał wymagany na nie lv, ponieważ jesteś za SŁABY na tą broń.
Podsumowując:
- Lepiej używać serpent sworda do 30 lv, po można spokojnie używać bright i patrzeć jakie ładne wchodzą nam hity ;)
- Jak chcesz to kup brighta, ale moim zdaniem lepiej poczekać aż wbijesz ten 30 lv bo może trochę ceny stanieją (w co wątpie, chyba, że wbijasz 30 lv w miech;p). Może też być ci ta kasa potrzebna na coś innego ;]
Morgaroth
17-11-2007, 18:54
A ja bym proponował na 20 lvlu kupić Crimson Sworda i wstrzymać się z tym BSem.
bij z Serpenta do 25 lvla, potem kup sobie Crystal Sword i sprawa załatwiona ;].
Piranezi
17-11-2007, 19:16
do 30 z serpentem LOL ja robilem tak serpent sword -> crimson sword/ two handed sword -> wyvern fang / crystal sword -> bright sword -> blacksteel sword :p i jakos mnie stac zeby sobie co lvl kupowac :)
Zalgadis
17-11-2007, 19:36
Najlepiej nosić broń na którą masz wymagany level.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.