Pokaż pełną wersje : Zrookowana bubble
Sprawdzałem ostatniop statystyki różnych graczy i zobaczcie, co zauważyłem...
http://members.lycos.co.uk/krystek15/fake.jpg
Dr.Unknown
29-10-2004, 15:29
Po pierwsze widziałeś prace mojego kolegi(Michael Danny Liberty)?
Po drugie; DAJCIE WRESZCIE KUR.WA SPOKUJ TEJ BUBBLE!!!
Sądzę, że każdy może zacząć od czego chce. TO był mój pierwszy fake, a nastepne będą już dotyczyły gry. Nie musisz od razu jechać tak po kimś....
Spoko "fejk"!!!!
Bardzo lubię "fejki" i ssy z Bubble w roli "guwnej" :)
Oby tak dalej.
Aureliunkunfun
29-10-2004, 15:50
no patrz a ty jak bys mial taki lvl np. tera patrzyem to ma 197 jak bys mial taki lvl i by tak sie wszysacy z ciebie nabijali to bys sie napewno tez wkurzyl
Rupevef of Hiberna
29-10-2004, 15:50
Wiesz bubble to niewyczerpany temat i kazdy moze z niego czerpac kozysci wiec sie nie czepiaj
A fake jest naprawde fajny wiec nie wiem o co sie niekturzy czepija:P
Sądzę, że każdy może zacząć od czego chce. TO był mój pierwszy fake, a nastepne będą już dotyczyły gry. Nie musisz od razu jechać tak po kimś....
wlaśnie trzeba, może wkońcu sie nauczycie, ze tego typu prace nic praktycznie nie przedstawiaja i zasmiecaja forum
Spoko "fejk"!!!!
Bardzo lubię "fejki" i ssy z Bubble w roli "guwnej"
Oby tak dalej.
ile ci zaplacili bys to powiedzial?
@down
masz pojecie czym jest pytanie retoryczne?
Rupevef of Hiberna
29-10-2004, 15:55
Wiesz a moze jednak ktoś lubi takie SS i fake bo poprostu bubble jest dla niego idolem??
Wiec nie przesadzaj.
:P
Dobra, niech Wam będzie. Jak sie logne walne ss i coś sie przerobi, no nie? :D
Dark Pally
29-10-2004, 16:04
AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
JA JUZ PRZEZ WAS DOSTAŁEM NERWICY!!!
Po co ****a coś takiego robisz?
DRUGI TAKI TEMAT W CIĄGU 2 GODZIN!!!
POMOCY!!!!
Załóz jeden temat gdzię bedziesz wklejał swoje "fajkesy"
Dr.Unknown
29-10-2004, 17:04
Bubble- Gracz jak każdy inny, tyle że z najwyższym poziomem, ja Cię besztam? Dzisiaj wewnętrznie postanowiłem, że koniec z "troszke lepiej można", "postaraj sie i gędzie super;)", od teraz OCENIAM SUBIEKTYWNIE, fake do DUPY, wkleiłeś cyferke jedną i już...
Bubble- Gracz jak każdy inny, tyle że z najwyższym poziomem, ja Cię besztam? Dzisiaj wewnętrznie postanowiłem, że koniec z "troszke lepiej można", "postaraj sie i gędzie super;)", od teraz OCENIAM SUBIEKTYWNIE, fake do DUPY, wkleiłeś cyferke jedną i już...
@up
Na pierwszy rzut oka widać, że masz problemy ze wzrokiem. Jedną cyferkę wkleić może każdy. Wytęż swój wzrok i postaraj się zauważyć inne nieprawidłowości.
Dr.Unknown
29-10-2004, 17:13
Z tą jedynką chodziło mi ogólnie, co z tego, zę rook jeszcze i cośtam, robota na 5 min...
Dark Pally
29-10-2004, 17:34
@up
Na pierwszy rzut oka widać, że masz problemy ze wzrokiem. Jedną cyferkę wkleić może każdy. Wytęż swój wzrok i postaraj się zauważyć inne nieprawidłowości.
Jak nie jedną to dwie, ale co za różnica, fake i tak do dupy
Wy tutaj sie wysmiewacie i przeklinacie autora tego fake'a. Nikt nie zauważył że jest tutaj błąd (tak mi się wydaje), bo jak sie jest na rooku to chyba nie mozna miec domku...
Vanhelsen
29-10-2004, 18:34
Huh? Możesz mi powiedzieć po chooj to wrzucałeś ??, ze zegarkiem w ręku zrobie co to samo w ~5 minut. (postać na rooku + Bubble = fake)
wlaśnie trzeba, może wkońcu sie nauczycie, ze tego typu prace nic praktycznie nie przedstawiaja i zasmiecaja forum
@down
masz pojecie czym jest pytanie retoryczne?
dobrze gadasz mnie tez sie niepodoba takie cos widze to prawie codziennie ten sam obrazek kazdy roBI TO SAMO atack clone plx ?!
Ale tak wogóle to fake jest b. śmieszny! No może nie sam fake, a jego autor...
Stratos[PL]
19-11-2004, 22:18
Unknown jestem z toba!
Drackmir
19-11-2004, 23:11
Jak macie tak zamiar robić dalej to lepiej weżcie sie do roboty
i nabijcie osbie jakiś KONKRETNY LEVEL zamiast robić fake w stylu
zrokowanie hight levelu !!
A teraz do kompa i na hunta do H***
thats all BABA
1.dajcie spokój bubble teraz się z Setzera ponabijajcie -.^
2. hmm.... nie wiem o co chodzi z tym fake.
3. :topic: :topic:
Pati-Knight
20-11-2004, 09:05
tez mam takie fake prosze o to i one ;) :
http://img64.exs.cx/img64/9329/ddd11.jpg
albo i tez w stronce :
http://img64.exs.cx/img64/9329/ddd11.jpg
Dark Evil
20-11-2004, 10:10
Bubble zeby zrokowac potrzeba duzo a duzo czasu
Wiechciu
17-02-2005, 07:14
pomysł:8/10
wykonanie:0/10
po pierwsze zrobiłeś ss strony ze statstykami buble i zmieniłeś level na 1
po drugie wydaje mi sie ze jak się roknie postać traci sie inited do domku i nie masz wpisanej ani gildi ani domku X(
pomysł:8/10
wykonanie:0/10
po pierwsze zrobiłeś ss strony ze statstykami buble i zmieniłeś level na 1
po drugie wydaje mi sie ze jak się roknie postać traci sie inited do domku i nie masz wpisanej ani gildi ani domku X(
Po***any?? omg zobacz ile kiedy byla ostatnia odpowiedz... 2004 rok z takimi ludzmi do smietnika...
Taaaaaaaa fajnie ze ma domek w edron naa rooku
Taaaaaaaa fajnie ze ma domek w edron naa rooku
tez to mialem zaraz napisac =) ona miala wtedy 1... cos level co za problem wymazac 2 cyfry...
lol zalosni jestescie powtarzajac sie tak
temat juz dawno powinnien byc skasowany ;]
Czlowieku!! Chyba pracowałes godzinami!! Żeby zkreślić lvl 203 (czy który tam miała wtedy Bubble) i dopisac level 1.
NO GRATULACJE!! Cfajny ten ziom co to zrobil....Btw zobacz na innych osób 1 faki i porownaj -.-
ehh.....niezbyt ciekawe :(
Praktycznie sie nie napracowales ... jak dla mnie totalne dnooo
mati sorcek
23-02-2005, 15:47
wystarczylo zmienic level i residence-.-
BADZIEWWWW X( X( zasmieczs forum(chyba B) )
Dowizul z Inferny
26-02-2005, 12:48
eeeeeeee shit z pola
ja wiem co to znaczy ze wy zabijacie bubble albo ze bubble jest zrookowana. to jest po prostu zazdrosc i tyle. jestescie zazdrosni i to mnie bawi ze zachowujecie sie jak zerowkowicze ktorzy sa zli jeden na drugiego ze jednemu sie cos udalo :D nie ze was chce powyzywac albo was nie lubie tylko na to wychodzi
shil_theus
14-03-2005, 20:28
;) zgadzam sie, nie powinno sie robic zartuw na temat bubble
Do wszystkich tych którzy odświeżyli ten temat:
CZY WY JESTEŚCIE JACYŚ NIEDOROZWINIĘCI. pO JAKIEGO CH*** ODŚWIEŻACIE TEMAT SPRZED ROKU?! :| JA JUŻ OD DAWNA NIE UDZIELAM SIĘ NA TYM FORUM, ALE POSTANOWIŁEM, ŻE PRZEGLĄDNE SOBIE SWOJE TEMATY I TO CO ZOBACZYŁEM TO PO PROSTU JEST SZCZYT IDIOTYZMU. PO JAKĄ CHOLERĘ W BEZMYŚLNY SPOSÓ NABIJAĆ SOBIE POSTY TYMI DURNOWATYMI KOMENTARZAMI, TO JEST NAPRAWDE DLA MNIE SZCZYT ŻAŁOSNOŚĆI
DO KOGOŚ TAM POD KONIEC: "ZARTUW" PISZE SIĘ PRZEZ "Ó"
ZA KSIĄŻKI SIĘ WEŹCIE, BO NIEDŁUGO ANALFABETYZM WTÓRNY STANIE SIĘ CHOROBĄ WRODZONĄ POLSKIEJ SPOŁECZNOŚCI.
PEWNIE TERAZ ZACZNIE SIĘ ZNOWU 1500 POSTÓW, ZE JAKI TO JA JESTEM NIENORMALNY, OBRAŻAJĄC WAS? TAAAK? A NIE MÓWIŁEM :| TO TYLE, CO CHCIAŁEM POWIEDZIEĆ! :|
Dr. Omader
17-02-2006, 17:22
@ROTFL:
Przeciez tego tematu nikt nie odswiezal. To ty go odswiezyles swoim postem, przed toba od marca 2005 byla prawie roczna cisza... Zostawie dla innych, niech sie posmieja, skoro mowisz ze sa idiotami, to ciekawe kim ty jestes? :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.