Pokaż pełną wersje : Czary po Updacie *DruiD*
matir143
18-11-2007, 00:27
Witam,
Mam pytanie:
-czy po tym Updacie druid dostanie czary dla Facc
DRUID:
- Stone Shower (adori mas tera): Runespell, LevelRequirement:28 ManaConsumption:430 (~ a slightly weaker GFB with Earth damage)
- Avalanche (adori mas frigo): Runespell, LevelRequirement:30 ManaConsumption:530 (~ GFB with Ice damage)
- Icicle (adori frigo): Runespell, LevelRequirement:28 ManaConsumption:460 (strong HMM with Ice damage)
- Ice Strike (exori frigo): LevelRequirement:15 ManaConsumption:20 (Strikespell with Ice damage)
- Terra Strike (exori tera): LevelRequirement:13 ManaConsumption:20 (Strikespell with Earth damage)
- Ice Wave (exevo frigo hur): LevelRequirement:18 ManaConsumption:25 (~ Fire Wave with Ice damage)
- Terra Wave (exevo tera hur): LevelRequirement:38 ManaConsumption:210 (~ Energy Wave with Earth damage)
- Eternal Winter (exevo gran mas frigo): LevelRequirement:60 ManaConsumption:1200 (~ Hell's Core = Ex UE with Ice damage)
Z góry Dziękuję
Monsword
18-11-2007, 00:42
nom szczeże z tego chyba niewynika co dla pacc do dla facc ale oby coś dali dla facc bo inaczej caly ten up kupe da druidowi 8o:cup:
@down pewnie jest na tibi.com ale zawsze jest około 90/80% czarów dla pacc pewnie za jakiś rok ;p udostępniom niektóre faccowi
fireball
18-11-2007, 00:43
90% będzie PACC
Gdzie znalazłeś tą liste ?
<edycja> Tak tobie za rok dodadzą słownik do listy zakupów
Kapitan Chrupek
18-11-2007, 08:04
- Terra Wave (exevo tera hur): LevelRequirement:38 ManaConsumption:210 (~ Energy Wave with Earth damage)
ten mnie najbardziej zaciekawił... to będzie coś jak mort hur ? :>
Lord_Piterek
18-11-2007, 08:25
jezeli zabiora druidowi mozliwosc tworzenia gfb powinni dac cos w jego miejsce. co bylo ma zostac.
@edit
zeby bylo sprawiedliwie, FACC powinien dostac tak:
-stone shower (za gfb)
- icicle (hmm)
- ice wave (za fire wave)
buhaha facc nic nie dostanie
@down
myślicie ze jak macie 20 druidów facc to dostaniecie niewiadomo co
@up: Debil? :)
Topic:
Stone Shower: może być w zamian za GFB
Avalanche: również może być w zamian za GFB
Icycle: może dostać FACC, silniejsze od hmm, na 28 lvl, to prawdopodobne.
Ice Strike
Terra Strike } te 2 na wzór exori vis, dla PACC
Ice Wave: wzór Fire Wave, FACC
Terra Wave: wzór Energy Wave, FACC
Eternal Winter: wzór UE, PACC
Monsword
18-11-2007, 10:39
wszystko co bedzie miało cośtam "terra" to odpowiednik tego czaru ( u sorka) ale obrażenia będą od ziemi
a cośtam frigo to będom od lodu
Avallach
18-11-2007, 10:56
@up: Debil? :)
A dla mnie ma racje, Place i wymagam. Dema sie nie rozbudowuje, a jak wiadomo facc to demowka Tibi ;]
Duke Dran
18-11-2007, 11:14
Ja bym się cieszył jakby, chociaż jeden z tych wymienionych czarów był dla FACC’ów, ale jeśli nie no to trudno jakoś przeżyję.
buhaha facc nic nie dostanie
@down
myślicie ze jak macie 20 druidów facc to dostaniecie niewiadomo co
Pomyśl "ynteligentny" człowieku, druid straci gfb a są w tej tibii 25~ lvle wiesz? I co? Stracili jakieśtam swoje pieniążki i mają już nic nie mieć? Dostaną wzamian lodowe/ziemne odrazu... A jakby niedostali to sorc miałby gfb a druid nic, albo może zrobią gfb dla pacc? Według mnie ten Stone shower dla facc będzie, i jakiś nowy hmm lodowy albo ziemny.
A dla mnie ma racje, Place i wymagam. Dema sie nie rozbudowuje, a jak wiadomo facc to demowka Tibi ;]
Nie sraj już Avallachu!Prawie w każdym temacie widze te przelaźliwe i jakże potężne A a potem vallach.Lepiej idź rozbudowywać wiki.hunted.pl i ciągle dodawać jakieś noobskie opisy do potworów.Wy chyba na wiki rl nie macie.Staystycznie każdy tam jest okołó 5h~~.Wyjdź i nie wracaj!Nie "kcemy" cie.
Pamiętam jak te nooby z wiki sie masturbowały bo jakiś user zrobił animację crossbow-bow- i coś tam jeszcze.Taka robota to jakieś 20 sec,5 na odpalenie Easy Gif Animator,2 sec na zobaczenie mordy teg magika i pozostałe 13sec na ctrl+a i ctrl+c,ctrl+v w painicie.
Spadać do Trava!X(X(
patro100
18-11-2007, 22:11
hehe jak masz problem z czarami to kup pacc warto xD
Nie sraj już Avallachu!Prawie w każdym temacie widze te przelaźliwe i jakże potężne A a potem vallach.Lepiej idź rozbudowywać wiki.hunted.pl i ciągle dodawać jakieś noobskie opisy do potworów.Wy chyba na wiki rl nie macie.Staystycznie każdy tam jest okołó 5h~~.Wyjdź i nie wracaj!Nie "kcemy" cie.
Pamiętam jak te nooby z wiki sie masturbowały bo jakiś user zrobił animację crossbow-bow- i coś tam jeszcze.Taka robota to jakieś 20 sec,5 na odpalenie Easy Gif Animator,2 sec na zobaczenie mordy teg magika i pozostałe 13sec na ctrl+a i ctrl+c,ctrl+v w painicie.
Spadać do Trava!X(X(
behuebeudu
A teraz jeszcze dodaj że Twierdza jakaśtam jest dużoooo lep[rz]a, że zapraszasz do gry i podaj link do rejestracji -.-
@top:
Wg. mnie FAcc'e dostaną tylko dopowiedniki czarów runicznych bo takowe im zabrano. I nie było by źle gdyby zabrali jeszcze GFB i dali je PAcc'om ponieważ jak już to ktoś mądry powiedział: Płace - wymagam.
P.S jestem trzeźwy...
Hornswogle
20-11-2007, 17:33
Zaczynają mnie już denerwoać ludzie którzy grają na FACCu i wymagają od CipSoftu niewiadomo czego...
CipSoft stara się udogadniać graczom z PACC bo oni im za to płacą.. Co im to da że dadzą niewiadomo co dla FACCa? Nic... Oni muszą dbać o tych co płacą by niestracić kupujących PACCa. A im więcej dają PACCowi tym większa zachęta do kupowania go :D
Avallach
20-11-2007, 19:08
Spadać do Trava!X(X(
Problem jest w tym, ze na Wiki wystepuje pod innym nickiem -.-, wiec dziecko niebardzo wiesz o co chodzi, to po co sie odzywasz? Pozatym nie masz prawa nic mowic o Travie, bo nie znasz go, moze jakbys raz z nim pogadal, wiedzial bys ze nie jest takim goscie z forum, ktory mysli ze jak nie krytykuje to jest super evul. Widze ze jestes jednym z tych, ktorzy chca sie madrzyc nic nie wiedzac. Ja zawsze mowie co mysle, a pozatym nie mow za innych, bo raczej nie wiesz czy ktos mnie tu chce czy nie.
Kolejny? -.-
Balans musi być i dla facc i dla pacc, bo co byłby to za balans? No, ale NIEKTÓRZY tego nie rozumieją.
Kolejny? -.-
Balans musi być i dla facc i dla pacc, bo co byłby to za balans? No, ale NIEKTÓRZY tego nie rozumieją.
Gratulacje userze, właśnie pokazałeś jak bardzo jesteś głupi lub jak bardzo potrafisz sie ośmieszyć.
Zrozum idioto że demo nie zalicza sie od updatingu, jeśli masz demówke a firma wypuszcza patcha/łatke do gry to napewno nie jest to łatka do twojej zasranej demówki tylko do pełnej wersji gry. Jeśli masz demówke/gierke przegrywaną od kolegi to firme będzie gówno interesowało twoje oprogramowanie bo nie kupiłeś tej gry i nikt Ci pomocy nie udzieli. To tak jakbyś kupił pirata, pirat by sie zepsuł a Ty byś powędrował do sklepu w celu dokonania grawancji. Takjakbyś stał w sklepie i patrzy jak inny kupuja słodycza a Ty mimo że byś ich nie kupił, chciałbyś taksamo je mieć.
Styka?
@down:
Fakt ale u nich wychodziły by to gówniane pieniądze. Tak na marginesie: ktoś to kiedyś już to tłumaczył, niestety nie moge sobie przypomnieć na jakiej zasadzie to działało.
@pokemoniasty (pAnoramiks):
a tobie polecam podstawówke i nauke czytania...
wkurza mnie jak 5mln dzieci neo bulgocze że balans powinien być na FAccu i PAccu bo inaczej jest źle
Johanes19
20-11-2007, 20:06
jak już to ktoś mądry powiedział: Płace - wymagam.
gdyby obnizyli cene pacuf o te 30~ złych to bylo by wiencej paccow i wiencej kasy mimo to ze obnizyli o te 30~zl benda mieli wiecej kasy :P
pAnoramiks
20-11-2007, 20:25
Gratulacje userze, właśnie pokazałeś jak bardzo jesteś głupi lub jak bardzo potrafisz sie ośmieszyć.
Zrozum idioto że demo nie zalicza sie od updatingu, jeśli masz demówke a firma wypuszcza patcha/łatke do gry to napewno nie jest to łatka do twojej zasranej demówki tylko do pełnej wersji gry. Jeśli masz demówke/gierke przegrywaną od kolegi to firme będzie gówno interesowało twoje oprogramowanie bo nie kupiłeś tej gry i nikt Ci pomocy nie udzieli. To tak jakbyś kupił pirata, pirat by sie zepsuł a Ty byś powędrował do sklepu w celu dokonania grawancji. Takjakbyś stał w sklepie i patrzy jak inny kupuja słodycza a Ty mimo że byś ich nie kupił, chciałbyś taksamo je mieć.
Styka?
chyba musisz iść do psychoanalityka... Tibia to Twoje życie? żyj i pozwól żyć...
Jak dla mnie to muszą dodać coś do FACC'a, ponieważ gdy gra ktoś pierwszy raz w Tibie i zobaczy jak zjebany jest FACC to se pomyśli, że gra jest do dupy... A gdy już mu się chodź trochę gra spodoba to kupuje PACC'a i robi z siebie evul, mega, hiper, ultra gracza :o Proste co nie?
Dark Lord Markus
20-11-2007, 20:42
Yeah druid bedzie mial lepsze masowki niz sorc
pr0 balans _/
Pomyśl "ynteligentny" człowieku, druid straci gfb a są w tej tibii 25~ lvle wiesz? I co? Stracili jakieśtam swoje pieniążki i mają już nic nie mieć? Dostaną wzamian lodowe/ziemne odrazu... A jakby niedostali to sorc miałby gfb a druid nic, albo może zrobią gfb dla pacc? Według mnie ten Stone shower dla facc będzie, i jakiś nowy hmm lodowy albo ziemny.
czary spontaniczne plax?
Ola_Petrov
21-11-2007, 03:42
Kto gral na tescie nie powinien/ma zakaz chwalenia sie dla innych graczy co bedzie po upie, czekajcie na informacje...
Znajac zycie to teraz co 2 osoba w dp to bedzie druid :)) nóóbki robic druidy!!! szybko szybko!
21-11-2007, 09:25
Kto gral na tescie nie powinien/ma zakaz chwalenia sie dla innych graczy co bedzie po upie, czekajcie na informacje...
Znajac zycie to teraz co 2 osoba w dp to bedzie druid :)) nóóbki robic druidy!!! szybko szybko!
Juz widzę masę 13lvls druidów którzy będą stali pod dp i krzyczeli "plax moonlight rod, plax free itams"
Balance _/
Hunter Of Mystery
22-11-2007, 16:46
Styka?
Gratulacje userze, wlasnie pokazales jaki jestes glupi(...) Pokaz mi w ktorym miejscu zostalo ogloszone ze od dzisiaj Tibia nie reklamuje sie jako free MMORPG, a mozliwosc grania za free to bug ktory zostanie usuiety jak najszybciej. Tylko czemu widnieje cos takiego:
It's Free!
No hidden costs, no limited trial phase! Just create an account and play Tibia for as long as you like!
Tibia jest reklamowana jako gra free to play z mozliwym rozszerzeniem czy jako pay to play z mozliwoscia grania w wersje okrojona?
Pokaz mi w ktorym miejscu zostalo ogloszone ze od dzisiaj Tibia nie reklamuje sie jako free MMORPG, a mozliwosc grania za free to bug ktory zostanie usuiety jak najszybciej. Tylko czemu widnieje cos takiego:~
W nieokreślonych bliżej zasadach wolnego rynku... Zauważ żę Cipy traktują FAcc'e jak demo, pomija je w Up'kach więc czemu ja mam tak nie twierdzić. A poza tym to weź to na logikę - ile byłoby nowych normalnych userów (poza polaczkami srającymi w gacie że nic nigdy nie dostają) gdyby tibia reklamowała sie tak: Prawie darmowa gra w które nie liczy sie inteligencja tylko level! Wbijaj szybko tylko pamiętaj żę będąc FAcc dostaniesz gówno i nie będziesz sie liczył! Dołącz teraz! Czy wtedy tłumy zaczęły by grać? Heh, chyba nie, teraz także gra niewielu playerów który widzą w tej grze ludzi a nie możliwość zdobycia expa...
#EdIt:
Ta, ale jesli w jakims upie wkoncu nie dostanie facc cos wiekszego to ta zasada "Place - wymagam" moze nie pomoc bo facc odchodzi - brak kupcow - ekonomia sie zalamuje - pacc ma waste - cipy maja waste...
Niestety nie udało ci sie to... Brak powiązania.
1. Jeśli odejdzie FAcc to niestety ale kupcy będą bo ''PAcc'e'' niestety też nie mają odrazu evul rzeczy.
2. Z braku kupców ekonomia sie nie załamia a polepszy jakbyś chciał wiedzieć.
3. PAcc ma tyle możliwości że rzadko straci kase bez możliwości jej ponownego szybkiego zarobienia.
4. Jakim sposobem jeśli wastuje ''PAcc'' to Cipy mają waste? PAcc'e kupiły PAcc'a i tyle sie kończą ich ''powiązania'' z Cipamy.
@Do ludzi normalnych
Ponoć Fireballe mają być dla FAcc'a? Taka pogłosta znajduje sie na głównej Tibia.pl. Jak to ma ostatecznie być?
Hunter Of Mystery
22-11-2007, 18:42
Ta, ale jesli w jakims upie wkoncu nie dostanie facc cos wiekszego to ta zasada "Place - wymagam" moze nie pomoc bo facc odchodzi - brak kupcow - ekonomia sie zalamuje - pacc ma waste - cipy maja waste...
Panoramix
22-11-2007, 21:03
Ice wave (exevo frigo hur) - będzie na FACC, przynajmniej było na test serwerze.
Zamiast gfb dla druta będzie "lodowe hmm" że tak to nazwe :D
sebastiano
24-11-2007, 07:48
dlaczego niby gra bez PACC'a to demo? ;( Ja np. nie chce wydawać 9 dych na jakąś grę :)
jdestem najebany i sorry za preklsntwa ja ni wiedm coi jak:cup:
@do wiekszosci osob ktore tu pisaly
Wedlug waszej teorii Facc nic nie dostaje.Wiec druidowi zostaje zaledwie 1 runa ktora sie bedzie do czegos nadawala a konkretnie Destroy Field, no i jeszcze UH/IH na ktore nie bedzie popytu bo gowno beda dawac (oczywiscie drut traci runy ogniste i energetyczne noi nie wiem jak z czarami poison). Czyli newbie- potencjalny posiadacz PACCa wybierajac profesje nie wybierze druta, bo kazda rune musialby kupic, czyli - w praktyce - oznacza to brak nowych druidow. Starzy FACC druidowie albo zmieniaja voc albo kupuja PACC. Po pewnym czasie ci co kupili koncza grac. Zostaje tylko garstka drutow, ktorzy graja "z zamilowania". W konsekwencji CIPy traca czesc dochodu, bo moze ten newbie, ktory nie wybral druta, bo nie mialby run moglby grac nim dluzej (niektore voc wolniej sie nudza) i czesciej kupowac PACC.
Dobra a teraz te plotki ktore ja znam, FACC ma runy: Stone Shower, Avalanche, Icicle, noi ja slyszalem jeszcze o earth HMM a ze spontanicznych Ice wave i Terra Wave
PRZEPRASZAM ZA BLEDY JEZYKOWE
Dobra a teraz te plotki ktore ja znam, FACC ma runy: Stone Shower, Avalanche, Icicle, noi ja slyszalem jeszcze o earth HMM a ze spontanicznych Ice wave i Terra Wave
PRZEPRASZAM ZA BLEDY JEZYKOWE
Oby to była prawda, że druty FACC dostaną to co powiedziałeś. Mam druta FACC 26 lvl i czekam z niecierpliwością na nowe czary i runy.
sebastiano
25-11-2007, 10:13
Też mam druida tyle , że 24 FACC.Jeśli będzie tak jak mówicie to przestane grać w Tibię bo inne profesją już mi się znudziły :] Najgorsze jest to ,że ilość druidów może zmaleć przez tego up'a =/
LukaszekII
01-12-2007, 22:05
gdyby tak wszystkie czary były dla FACCa ;( ;( ;( :confused: :confused: :confused:
gdyby tak wszystkie czary były dla FACCa
albo tylko dla PAcc, to było by jeszcze lepiej niż jest B)
lol, po co ten post up?
Szymislaw2020
02-12-2007, 18:15
Ja mam 28 druidka i się cieszę bo dostanę 2 czary runiczne i 2 spontaniczne 8o
To update może się okazać fajne :cup:
Pan_Tymek
02-12-2007, 18:45
No fajnie by było gdyby chociaż 1-2 a może nawet 3 czary z wyżej wymienionych dostali by druidzi facc....:)
Szymislaw2020
09-12-2007, 14:55
Czy jest możliwość by ktoś wymienił czary dla DRUIDA po update?
Na FACC oczywiście.
Nie sądzę, aby po tym update, dodano też czasy dla druida, nie mającego płatnego konta...
Shor'tugal
09-12-2007, 15:50
Nie sądzę, aby po tym update, dodano też czasy dla druida, nie mającego płatnego konta...
Spokojnie z tymi przecinkami bo Cie zrozumieć nie mogłem -.-
jeden jest ice wawe xD !!! lolz:evul:
http://www.tibia.com/library/?subtopic=spells
Wszystkie czary dla druida wypisane są tutaj. Które nowe musisz domyślic się sam :>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.