Pokaż pełną wersje : Nebula-Last Hope[wmv]
Postanowiłem nakręcić film przedstawiający nasze wspaniałe, dobrze zaplanowane akcje dzięki którym Nebula jest w naszych rękach.
http://rapidshare.com/files/70529113/Last_Hope****.html
Zamiast * wpisac wmv.
http://www.youtube.com/watch?v=y2sHB0CyuKg
http://www.files.to/get/105604/h14iuskscx
Film proponował bym oglądać w programie "Media Player Classic".
Problem w tym ze od nas nikt nie robil wmv wiec stfu.
/ Tert
Problem w tym, że jednak film został nagrany...
/Wizz
Postanowiłem nakręcić film przedstawiający nasze wspaniałe, dobrze zaplanowane akcje dzięki którym Nebula jest w naszych rękach.
Przynajmniej walczą ,,!,,
Problem w tym, że jednak film został nagrany...
/Wizz
Dziecko neo :< Chociaz troche wiedzy na temat whiffeda aka wizza jesli zakladasz hack temat. No chyba ze wizz nauczyl sie polskiego xD
nooo ale yaltar Wizz ma przecierz POlski nick xD TOmeczek Biznesman xD czy jakos tak. I pajacu zanim zaczniesz hakowac to sie dowiedz ze Wizz jest szwedem :)
"Ostoja
"Oharis
Sprawdź linki, potem mnie oczerniaj.
/Wizz PL
HeHe
Kilka akcji z filmiku bylo z wojny z Ordo (deady masy i wicki)
A ogolnie fajny:P
TheDwarf
25-11-2007, 03:22
HeHe
Kilka akcji z filmiku bylo z wojny z Ordo (deady masy i wicki)
A ogolnie fajny:P
To jest fajny film? Jak w olecku pojawi sie kino albo wypozyczalnia kaset wideo, to dopiero zobaczysz co to fajny film.
A wiec wyczulem ze ten film mial za zadanie nas osmieszyc. Niestety tak to jest ze jak sie dzieciak zabierze za cos, to czesto spie***li robotę - tak było i tym razem, Rognis chcąc wylizać cztery litery VU stworzył produkcję kinową - jak się okazało - na marnym poziomie.
Po kolei:
1) Sowqu ma tyle wspolnego z Last Hope, co Olecko z miastem. Wyplacil sie 3 tygodnei wczesniej niz powstalo LH.
2) Techno to sobie mozesz na kinder-party z kolezankami puszczac, ale ja nie mam ochoty sluchania tego typu "muzyki".
3) Jezeli zabicie Kaytka na expie oznacza ze jestesmy slaba gildia, to w takim razie VU jest 30x slabsze od nas.
4) UE Vicki... Ty pewnie nigdy missclikow nie bijesz? Kazdemu sie moze zdarzyc. No moze oprocz panow z VU, bo boty przeciez takich bledow nie popelniaja.
5) Masa i Wickanina i Last Hope?!!! HAHAHAHAHAHHA
A czemu niby inni nie moga was osmieszac...
Moze troche samooceny? Bo jak 1 akcja wam wyszla to juz Last Hope wymiata na servie;>?
A o tym bocie to bylo dobre podczas wojny z Ordo ;P wymysl cos lepszego...
Ale kaytek pokazal ze Vu nie maja pvp. Ilu go bilu na raz :) i sie trzymał. Mengirt prawie padl wtedy jak wszedl do dziory. Meczyliscie sie z nim pare minut. Widac ze jeszcze nie było ng po update xD
@up
Właśnie brakowało nam oceny kogoś takiego jak ty, jestem pod wielkim wrażeniem tego w jaki sposób oceniłeś "PvP VU" pełen RESPECT.
A tak na serio, część osób z VU było wtedy na meetingu i zobacz jakie postacie biły wtedy Kaytka, potem zacznij komentować.
PS
Last Hope to ma dopiero PvP co...?
/ Wizz PL
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.