Pokaż pełną wersje : Test Serwer [104ed]
Soulmann
18-11-2007, 13:51
Wybaczcie kiepską jakość >.>
Wyverny:
http://rapidshare.com/files/70536280/wyverns.avi.html
D Lair:
http://rapidshare.com/files/70537108/d_lair.avi.html
edit
Youtube (jeszcze gorsza jakość o.o):
Wyverny:
http://youtube.com/watch?v=QoJ4dbjMgtY
d lair:
http://youtube.com/watch?v=JG-tKCwrWEM
Ile zabiera many ten czar na filmiku z wiwernami?
Bialason
18-11-2007, 14:45
Ale pompa
Zmutowali tą tibie totalnie
Druid z lodowym ue :/
Soulmann
18-11-2007, 14:50
Ile zabiera many ten czar na filmiku z wiwernami?
1,2k
\10znakow\
Darkneress
18-11-2007, 14:55
Ile many dodaje ten potion ?
Weź rehostnij na cokolwiek innego!
Piszczek16
18-11-2007, 15:03
Wypas ten update :D ciekawe czy duzo zmniejsza dmg hitow. Dawaj wiecej filmikow jesli mozesz najlepiej z testowania tego poison wave.
bez sensu jak pallek.. żal ...
rehoscik pls bo jak zwykle na rapidzie limity :(
Duke Dran
18-11-2007, 15:35
@up
Przecież macie na youtube : P
@Topic
Jazda : D podoba mi się.
@up
@Topic
zjebalo calkiem grafike wiec sie nie napale :D
Ej Mozecie mi podac linka do Tibi.cam na ts'a bo nie moge nigdzie znalesc z gory THx:*:evul:
Wiecie może czy będą jakiekolwiek podobne czary dla facc?:o
Bylbym wdzieczny gdyby ktos sprawdzil ile te "life fluidy" czy co to takie beda leczyly knightowi hp.
Master Knight de'Vere
18-11-2007, 17:01
Wiecie może czy będą jakiekolwiek podobne czary dla facc?:o
Nie będzie, każde nowe czary dla pacc mają zachęcać do kupowania pacca, a dawanie nowych czarów faccom byłoby w takiej sytuacji bez najmniejszego sensu.
Bylbym wdzieczny gdyby ktos sprawdzil ile te "life fluidy" czy co to takie beda leczyly knightowi hp.
Health potion - +- 100 hp ( wszyscy )
Strong health potion - +- 300 hp (paladin/knight lvl 50+)
Great health potion - +- 600 hp ( knight lvl 80+)
Ktoś kto pytał ile many bierze UE, to teraz ten czas nazywa się Hell's Core i bierze dalej 1200 many to samo tyczy się czaru Eternal Winter.
@up
@Topic
Bo na youtube jest zajebiscie słaba jakość ?
Fajnie... będzie co będzie :)
No to teraz knight dupa bedzie....
Bialason
18-11-2007, 18:02
No to teraz knight dupa bedzie....
Niekoniecznie
Nowe mikstury dla knighta maja napełniać 100% hp, tak niby piszą na tym forum.
No ale w sumie face i przeciętni gracze z małym dobytkiem mogą się pożegnać :o
Nie podoba mi sie to 'samo namierzanie' u sorca//druida... moze jeszcze niech dadzą im skille jak u knighta i bedzie 3 profesje w jednej!
Dwimenor
18-11-2007, 18:12
Niekoniecznie
Nowe mikstury dla knighta maja napełniać 100% hp, tak niby piszą na tym forum.
No ale w sumie face i przeciętni gracze z małym dobytkiem mogą się pożegnać :o
Najlepsza mikstura dodaje 600hp. Ale z drugiej strony wszystkim potworą zabrano możliwość używania combo - koniec z obrywaniem z f-wave i gfb od draga w tej samej sekundzie.
Nie podoba mi sie to 'samo namierzanie' u sorca//druida... moze jeszcze niech dadzą im skille jak u knighta i bedzie 3 profesje w jednej!
Wez nie pisze nic wiecje bo na dobre to nie wychodzi! To "samo namierzenie" to jak by dragon ball, czyli mag rzuca kula ognia/energi/lodu itp itd. Uwazam ze to swietny pomysl, jeden z lepszych Cipsoftu...
Ale pompa
Zmutowali tą tibie totalnie
Druid z lodowym ue :/
Fajnie masz... niech pomysle co napisales "druid z lodowym czarem ostatecznej ekslozji" Chyba tak nie? Wiec uwazasz wszystkie czary obszarowe za ue, czyli gfb to ue, explo to ue, no bo tak z tego wnioskuje...
bez sensu jak pallek.. żal ...
Wiesz kim jest naprawde palladin? To nie jest takj jak w tibii, palladi=lucznik i koniec kropka. W rzeczywistosci palladin=duchowy wojownik ktory jakos tma panuje nad magia a do walki w recz uzywa wluczni.... Najczesciej walczy ze zlem (czary na nie umarlych) dlatego teraz palladin w tibii to jest prawdziwy palladin a nie jakis gowniany lucznik podrabiajacy go.
@topic
Od ktorego lvl ten lodowy czar "wave"? Bo na filmie pisales ze malo many bierze strasznie a mozna tym niezle bic...
Hahaha nie no ale żal, to już od DLa nie dostniesz nigdy combo huhu witamy 20 palków na DLach
Najlepsza mikstura dodaje 600hp. Ale z drugiej strony wszystkim potworą zabrano możliwość używania combo - koniec z obrywaniem z f-wave i gfb od draga w tej samej sekundzie.
Moze i na nonpvp bedzie dobrze ale co z pvp? Na wojnie nieda sie wy"leczyc" tymi mikstorkami bo 600 hp to cale gowno ... 3-4 70+ magow/drutow i niema 600 hp...
babcia666
18-11-2007, 19:46
@RaR
Weź co... nie pier*ol mi tu głupot, bo jak to czytałem to mi się niedobrze robi... masz zeza? Nie umiesz stanąć przed mobem i walnąć z vis? Boże, teraz byle dziecko będzie mogło na paccu zabić draga(druidem/sorem ofc)X( a jak będzie hydra hunt wyglądał? Druid stoi przy schodach i...
F7 - sio blokera
F3 - vis(czy te frigo)
F3
F3
F3
F7
Hydra ded.
I jaki to ma sens? Sorcowie expili od wielu wersji klientów najlepiej, potem druidzi... przez pół roku knighci i pallkowi, a teraz znowu wyprzedzą ich sorcowie i druidzi. A co z pvp? Z 5 ed na 60+ lvl będzie mogło zabić 150ek? Żałosne.
No i właśnie, teraz kiedy nie ma combosów od mobów... z update na update tibia staje się łatwiejsza, od co!
A tak wygląda moje hasło reklamowe nowego up'a:
"Pallkowie 50+! Pamiętacie te chwile kiedy składaliście się na combo dl'a? Nie bójta się! Teraz bez problemu możecie huncić dl.
Druidzi! Tyle narzekaliście że nie macie wave, że w pvp jesteście do d*py, że na huntach nie macie nic ciekawszego poza siochaniem do roboty... teraz to się zmieni! Vis na odległość i jazda z tym koksem! Nowe fale(porównywalne do tych od maga) dają wam tyle mocy, że przez najbliższe parę upów nic więcej wam do szczęścia być nie powinno (Swoją drogą, gdyby druidzi dostali wanda walącego 100+, to granie pallem nie miało by sensu).
Knighci! Hmmmmm... Get out! No chyba że na non-pvp chcecie się pobawić w expienie, na pvp to co najwyżej możecie postać sobie w dp. No i jeszcze można sobie poblokować hydry czy inne ciulstwa, nawet stojąc do nich twarzą."
Mam nadzieje że fluidy będą dawać więcej hp + zmniejszy się siła nowych czarów dla drutów i magów + nie będzie vis na odległość + z powrotem wróci combo od mobów. Bo tak to granie inną profą niż druid/sorc nie ma sensu...
Choć i tak będe grał moim kiną/pallkiem;p
Moja ocena tego upa :]:]:
Spelle: rox
Zywioly: rox
Nowe miejsca: rox
fluidu zamiest uh: sux, sux ze jap*** k*** mac X(
8o
Co do tych mikstur to jeszcze nie jest tak źle. Obecnie uham sie 590~~ co 2 sec, natomiast mikstura odnawia 600 hp w 1 sec, czyli 1200~~hp co 2 sec. Dopiero knightci którzy obecnie uhaja się za 1200+ mogą czuć się oszukani
Zmutowali ta tibie, bedzie sie gralo zupelnie inaczej- za latwo, teraz dzieciaki z caffe'iek beda mialy frajde wciskajac nowe "HOTki"
20 druidy, oraz 20 sorce beda mogly zmierzcyc sie twarza w twarz ze smokam (doslownie -.-)
jak nie patrzec ostatnie update byl za to porazka dla magicznych postaci...teraz bedzie porazka dla rycerzy i palladynow
Co nie zmienia faktu ze warto bylo przetrzymac sobie Sorca do nastepnego update.
=)
Moja ocena tego upa :]:]:
Spelle: rox
Zywioly: rox
Nowe miejsca: rox
fluidu zamiest uh: sux, sux ze jap*** k*** mac X(
8o
Moze zauwarz ale to pierwsze dni test servera... a co za tym idzie wszystko sie i tak zmieni...
@babcia666
Najlepiej to jak by druid tylko do siohania byl no bo gra musi byc przeciez realistyczna a druid sie zajmuje leczeniem zazwyczaj nie? Poco on ma expic na huntach, jak mozesz stac i siohac i tylko byc krojonym na loot.
A po 2 to jak nie zaznaczysz potwora to masz starego "dobrego" visa ktory wybucha kratke przed toba...
@Krajzel
I tak wszystko pozmieniaja :D I dlatego narazie te mikstury sa takie drogie, bo nawet lepiej lecza jak stary UH
Tyran The Bro'war
18-11-2007, 23:10
Co do tych mikstur to jeszcze nie jest tak źle. Obecnie uham sie 590~~ co 2 sec, natomiast mikstura odnawia 600 hp w 1 sec, czyli 1200~~hp co 2 sec. Dopiero knightci którzy obecnie uhaja się za 1200+ mogą czuć się oszukani
yyy... chyba jednak możesz czuć się oszukany, bo te mikstury bedą kosztowały "troszkę" więcej niż uhy....
Bialason
18-11-2007, 23:24
Fajnie masz... niech pomysle co napisales "druid z lodowym czarem ostatecznej ekslozji" Chyba tak nie? Wiec uwazasz wszystkie czary obszarowe za ue, czyli gfb to ue, explo to ue, no bo tak z tego wnioskuje...
Co ty pierdolisz, człowieku udajesz mądrego jak byś grał już na tibi 9.0
a w rzeczywistości jesteś leszczem który zobaczył filmik z test serwera i myśli że już wszystko wie
Przez takich lamusów te forum napotykają spamy.... nie wracaj
potworom ;)
Co ty pierdolisz, człowieku udajesz mądrego jak byś grał już na tibi 9.0
a w rzeczywistości jesteś leszczem który zobaczył filmik z test serwera i myśli że już wszystko wie
Przez takich lamusów te forum napotykają spamy.... nie wracaj
Nawet nic do tematu nie wnosisz a tlyko sie klucisz... na tescie skad mozesz wiedziec ze nie gralem? Gralem a filmiki tez widzialem, a pewnie ty nawte filmu nie ogladales... wie nacisnij ctrl+w i idz spac...
potworom ;)
Chcesz bana? :D (joke)
No nie wiem co o tym sądzić, zapowiada się ciekawie.
Jeśli tak będzie to na dlair już się nie będzie dało wejść, bo będzie taki tłok że amagad.
i tak sie ci knightci czuja oszukani ze uhaja sie tyle samo co 100lv
PRZYPUŚĆMY, że ilość odnawianego HP po update dla knighta jest ok.
Przypuśćmy również, że uhasz sie co turę. Zużywamy backpack run i fluidów.
- Leczenie przed update:3,5k na 40 sec (20 UH)
- Leczenie po update 8k na 20 sec (20 Fluidów)
Any questions?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.