Pokaż pełną wersje : Testserver, 56 druid solo DL bez utamy, bez run
http://www.youtube.com/watch?v=BU2uLcQqlvU
Bez utamy, bez run, bez ringow, amuletow, tylko exura gran do leczenia i exevo frigo hur na atak
Tym razem 54 druid z 49mlvlem bo padlem od pk teamu ; P
$orcerer
18-11-2007, 23:04
Nic nie widac i leci strasznie szybko :/ lipny
Cóż chłopaki, nakręciłem nowy filmik, lepsza jakość, już jako 54 druid z 49 mlvlem (pk ;/) robiący to samo :D juz wrzucam
fajnie można teraz expić ;)
O Boże co to się porobiło.
Panoramix
19-11-2007, 11:25
W końcu czar dla druta na faccu :D
Btw, ile to many zabiera?
Szybki'lols
19-11-2007, 11:30
No nie Cipy przejebały ten upek -.- teraz po tibii będą chodzić same druty & sorc a pal to będzie znowu zapomniana profesja ^^
Sir Dark Archeon
19-11-2007, 12:11
No nie Cipy przejebały ten upek -.- teraz po tibii będą chodzić same druty & sorc a pal to będzie znowu zapomniana profesja ^^
E to hujnia.... drut 100+ z 70 mlvl ma draga z exori frigo+rod na 3hity:baby:
Porazka.... znobili druta...
exevo frigo hur = 25 many
Brawo Azenus ;) Teraz wracaj na Galane ;]
Ghost'Elric
19-11-2007, 21:43
akurat na upa wyexpie sobie swojego druta na jakis 35/40 xD
MAtko święta, mam nadzieje ze CIp nie zainpletuje takiego czegoś do normalnej gry o>O bo to byla by totalna przesada, totalny bez-sens dla innych profesji, i to miało by sie nazywać wyrównywanie profesji, dajcie spokój to jest makabra. NIech oddadzą dmg sorcom i drutom i basta, a nie taki jazz
Mazur199
19-11-2007, 21:58
omfg jesli to czar dla facc to bylaby to duza przesada ze strony cipuuuufff
Ghard Lage
19-11-2007, 22:02
By nikt nie kupował pacca bo po co?
Myth-Leder
20-11-2007, 00:43
a czy ten czar będzie dostępny też na facc ??
@topic
Spoczko filmik , Druidzi teraz będą latać po tibi a nie najty i palle ;/
Jak jeszcze nie bylo rozdzek to jakos byl spokuj z postaciami, biegaly wszystkie profesje ale jak zaczeli balansowac to zaczely sie komplikacje :/
A tegoroczny zimowy up to lekka przesada.
@Topic
No ale chociaz drutow przybedzie :P
test server only :) myslisz ze rozpierdolą tą gre tak bardzo zeby grali sami magowie ? bez przesady :)
25 czy 250?!
lipa straszna.. teraz wogole knight'ow nie bedzie ;/
A to czemu niby ten czar niemial by byc dla facc ?
A sorki to co ? maja te swoje flam hury , vis luxy , , mort hury... druid co ??? , nic ! Dobze ze dodadza te czary dla facc druidowi , balansacja powinna byc nietylko dla graczy premium ale i dla tych co nieposiadaja takowego konta.
A wiec tak gracze z pacc lepsi i zbalansowani (druid do sorca) , na facc tez (druid do sorca). bo tak to co ?. Popatrzcie tez na graczy bez konta premium .
Up
Zgaduje- jestes facc druidem.
Na bank kazdy czesto expi z mort hurami / vis luxami _/
A to czemu niby ten czar niemial by byc dla facc ?
A sorki to co ? maja te swoje flam hury , vis luxy , , mort hury... druid co ??? , nic ! Dobze ze dodadza te czary dla facc druidowi , balansacja powinna byc nietylko dla graczy premium ale i dla tych co nieposiadaja takowego konta.
A wiec tak gracze z pacc lepsi i zbalansowani (druid do sorca) , na facc tez (druid do sorca). bo tak to co ?. Popatrzcie tez na graczy bez konta premium .
Bo co noob to nie mam pytań......
PanKracy
20-11-2007, 16:54
25 czy 250?!
lipa straszna.. teraz wogole knight'ow nie bedzie ;/
Jak wprowadzono hity dla knightow takie jakie byly na otsach, a magom obnizono hity o 20% to było dobrze. Knighci wyzywali magow od noobow za to ze przestali grac. Zobaczymy czy beda teraz tacy cwani
Pudlo :D , nie nie jestem widzisz pod awatarem co pisze ? czy ci siostra czyta ? kazdy zaczynal chyba grac od facca ;o .Dla ciebie to tylko dla pacc ma byc all ofc ? A co do mort hurow to taa , ba duze TAAA.
------------
Bo co noob to nie mam pytań......
i taka mine jak w tym awatarze
Huh ten filmik poprawił mi nastrój :p Teraz już przynajmniej wiem ,że nie zrobili/zrobią (chyba) z drudiów jakichś rzeźników. Maja tylko taką moc na jaką zasługują czyli będzie dobrze :D
stonka1111
20-11-2007, 19:13
to oni exhauset wylaczyli ?
A najgorsze jest to, ze znowu musicie robic nowe postacie... Hahaha xD
E to hujnia.... drut 100+ z 70 mlvl ma draga z exori frigo+rod na 3hity:baby:
Porazka.... znobili druta...
założę się ze 90% zaciera ręce i tylko czeka na ten update ;]
Sorcerereq
20-11-2007, 19:44
Ciekawe... Ciekawe... Ale jeśli ten czar faktycznie jest za 25 many... To facc magowie zajmą wszystkie expowiska... ehh.
@edit
Może jakby mnie było stać na pacca, to bym był nawet nawet za tym updatem. Niestety - życie facc knighta od teraz będzie ciężkie...
(postać w profilu w 100% zrobiona na facc)
Sir Dark Archeon
20-11-2007, 21:23
założę się ze 90% zaciera ręce i tylko czeka na ten update ;]
Ta... noby, dzieci update i dzieci neo ci juz dostaja orgazmu na mysl o nowym upie...
Zaroi sie od nich wszedzie... bedzie trzeba "oczyscic serwa" Na szczescie gram na pvp :evul: - wspolczuje tym co graja na n-pvp.:evul:
Arth Sija
20-11-2007, 23:03
to oni exhauset wylaczyli ?
N/c
Co do up to mam noobcharka druta wiec chyba nim pogram troche a i tak zostane na pallu. Dobrze ze druidzi w koncu dostali troche czarow ofensywnych bo ile mozna visowac i uhy trzaskac. zauwazam, ze po tym up pallek bedzie jedyna profesja bez atakow obszarowych a co za tym idzie, bez mozliwosci expienia 150+k/h (nie wiem ile ma h-lvlowy pall na demach wiec moge sie mylic :P)
Kubusssek
20-11-2007, 23:41
A te cale strong mana potion ??
Co to jest chyba nie dadza na RL ?? ;/
N/c
Co do up to mam noobcharka druta wiec chyba nim pogram troche a i tak zostane na pallu. Dobrze ze druidzi w koncu dostali troche czarow ofensywnych bo ile mozna visowac i uhy trzaskac. zauwazam, ze po tym up pallek bedzie jedyna profesja bez atakow obszarowych a co za tym idzie, bez mozliwosci expienia 150+k/h (nie wiem ile ma h-lvlowy pall na demach wiec moge sie mylic :P)
Żle zauważyłeś, pall dostanie obszarówke anti-undead, a pozatym i tak mało kto expi spellami obszarowymi(tjaa, 100 knight walący z masa...)
akurat na upa wyexpie sobie swojego druta na jakis 35/40 xD
I o tym właśnie pisze całe forum. Poznajmy następne dziecko update'u.
@up
no i co ci do tego?? niech gra kim chce jak mu to sprawia przyjemnosc niech se zmieniaja ludzie voc co was to obchodzi pojebalo was wszystkich do reszty czy co?
Tiki'taki
23-11-2007, 10:31
extra ! xDDDDDDDDD
A najgorsze jest to, ze znowu musicie robic nowe postacie... Hahaha xD
dokladnie :D
xD
A strong mana potion nie jest od 80lvl+??
CZuje ze to 80+ ed udający/próbujący dobic palow i najtow
Shor'tugal
25-11-2007, 15:55
A strong mana potion nie jest od 80lvl+??
CZuje ze to 80+ ed udający/próbujący dobic palow i najtow
Strong mana potion jest od 60 lvlai daje ~200 many. Jescze jeszcze trzeci potion od 80 lvla ktory daje ~300 many..
Jesli myslisz ze to 80+ed to moze zobacz na tibia.com :| ?
jaki jest lepszy hur od frigoo bo z tego slabo wali to lepiej juz na paccu walic z exori frigo ile many zabiera ten hur na paccu taki zielony?
Lord Dreathan
27-11-2007, 23:01
Rzekomo test server jest TYLKO dla Tutorów, więc ciekawe jak Twój facc char tam się znalazł... jak dla mnie fake - chyba że się mylę
@up
Stanowisko tutora zostaje po skończeniu się PACC'a...
Co do filmiku to podoba mi się ten nowy czar no i to, że można jednocześnie leczyć się jak i używać czarów ofensywnych ;p Cóż po upie jak co up większość ludzi przerzuci się oczywiście na druida z wiadomych przyczyn. Ale nie martwcie się knightci, palki... Na next upie znów pewnie sorc będzie najlepszy, na next może pal itd. Nie wiem szczerze do czego prowadzi 'balansowanie profesji' ponieważ co update i tak jedna profesja (góra dwie) jest lepsza od pozostałych. Zobaczymy z czasem co to będzie...
Lord Dreathan
28-11-2007, 21:42
@up
Stanowisko tutora zostaje po skończeniu się PACC'a...
Co do filmiku to podoba mi się ten nowy czar no i to, że można jednocześnie leczyć się jak i używać czarów ofensywnych ;p Cóż po upie jak co up większość ludzi przerzuci się oczywiście na druida z wiadomych przyczyn. Ale nie martwcie się knightci, palki... Na next upie znów pewnie sorc będzie najlepszy, na next może pal itd. Nie wiem szczerze do czego prowadzi 'balansowanie profesji' ponieważ co update i tak jedna profesja (góra dwie) jest lepsza od pozostałych. Zobaczymy z czasem co to będzie...
Spójrz sobie na jego acc info na tibi.com. Nigdzie tam nie ma napisane, że typ ma pozycje tutora.
a mi sie ten Update podoba :D:D w końcu mi powah spierdolą bo to już nudne było :d
Ciekawe... Ciekawe... Ale jeśli ten czar faktycznie jest za 25 many... To facc magowie zajmą wszystkie expowiska... ehh.
ty chyba nie myslisz ze oni poexpia na czyms lepszym niz dc lub poh ? przeciez na takim np. vdl to pacc ich "zjedza"
Spójrz sobie na jego acc info na tibi.com. Nigdzie tam nie ma napisane, że typ ma pozycje tutora.
zal Hidden Char ?
Mówicie że exori frigo hur dla FACC to źle.. a co ma sorc? Od początku ma e-flam hur i e-mort hur dla FACC więc może druid teżby coś dostał....
Shor'tugal
30-11-2007, 08:59
Mówicie że exori frigo hur dla FACC to źle.. a co ma sorc? Od początku ma e-flam hur i e-mort hur dla FACC więc może druid teżby coś dostał....
ale nie ma exura sio...
siniestro
30-11-2007, 09:31
up
drut nie ma na facc exura sio ;)
No i co, ze facc nie maja czarow ofensywnych? Moze komus cos sie pomylilo, ale druid z zalozenia mial byc profesja leczaca, a nie walczaca. To sorce mieli miec potezne ataki, a teraz sorc wali jak knight. 130 MS z 75 mlvl wali czasem po 175 z SD w ludzi. Troche to zalosne. HA! Mam np. 130 poteznego MSa z 75 mlvl, podpadl mi 8 lvl, wale z SD, a on nie pada tylko do depo sie chowa. Potem podbiega paru knightow np. 20 lvl i mi wala trapa po czym padam, bo nie moge ich zdjac nawet walac UE. To ma byc balans? 20 lvl z duza iloscia UH zabija 130MS? Teraz druidzi ktorzy mieli byc obronni i leczacy beda mieli czary ofensywne. Mogliby im dac np. sio za 20 many i wrocic do leczenia przez sciany co dawalo wiele zastosowan kiedy leczyles knightow.
Ja przed upem i po upie gralem druidem. Teraz po upie napewno wroce na troche do tibii obejrzec co nowego dostalem i po ile bede walil juz na facc z 42 lvl i 50 mlvl. Chwilowo wnerwiam knightow na d-lair venore kradnac im exp z SD :)
Sorce dalej maja przewalone chyba, ze ich wave zamiast 60 many bedzie tez bralo 25. Wtedy by bylo po rowno.
Shor'tugal
30-11-2007, 23:59
Potem podbiega paru knightow np. 20 lvl i mi wala trapa po czym padam, bo nie moge ich zdjac nawet walac UE.
No wiesz.. gdybys sam nabił taki lvl to nie wpadł byś w trapa...
HAhaha ale z ciebie noob :D . 135ms chce zabic 8lvla bo mu podpadl :D nie no z krzeszla spadlem 8o . Chociaz by padl z tego sd to stracilby mniej (razem z expem) niz ty za sdka B) ...
Nie no koleś... kupisz se druta najwyzej :)
Couranger
01-12-2007, 00:01
90 % tych hitow w tego dla nie trafiles grats.
po tym co zobaczylem mam mieszane uczucia co do update ;f
Lord Dreathan
01-12-2007, 12:46
zal Hidden Char ?
LOL, To żeś teraz zabłysnął...
Account Information
Real name: Vodka drinker
Created: May 02 2006, 15:14:25 CES
Where is tutor plax?
Pwn3d?
Shor'tugal
01-12-2007, 13:37
I w czym wy macie problem? Czy tak czy tak druid ma dostać ice wave -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.