PDA

Pokaż pełną wersje : Ah ten potworek :D Ważne ze zyje

Ronaldinho15xxx
19-11-2007, 02:20
Hej
Postanowiłem stworzyć post ten ponieważ sądze ze historie mogą przyciagnoć uwage,a mianowicie chodzi o nasze historie w których ledwo uszlismy z zyciem gdy bylismy na expie. Nie chodzi mi o PK tylko np. nasz pierwszy drag;D. A więc ja opowiem swoja

Ide sobie po ankrahmun a ze był swiat non-player a byłem przy bramie i musiałem dołozyc do pieca to nie wylogowywałem sie tylko szybko poszedłem dołozyc.wracam po 2 minutach patrze ....:o
Ile krwi ile ludzi, ile nomadów....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ratunku akurat wtedy był najazd na Ankrahmun szybko dobiegłem i zabiłem kilka nomadów ale niestety byłem na skillu i nie miałem Uh ani MF tylko tarcze słaba i bron wedke i robaki wiec nie mogłem sie uleczyc( tylko kilka exura)ale jakos dałem rade wybic kilka i uciec dalej najwazniejsze ze..... ,,Ah ten potworek :D Ważne ze zyje,,

Nie wiem czy sie wam spodoba post czy raczej krytycy B)z tego forum mnie styraja :)ale zobaczy sie pózniej.............

dawid000
19-11-2007, 17:37
raz poszedlem zaniesc dla kumpla co huncil hydry mfy
poszedlem a oni wlasnie hydre lurowali ja bez utamki jebla ona cos (nie wiem co) i zostalo mi 5 hp -.-

Toren
19-11-2007, 23:03
ja z kumplem na mounts sternum o tak:
ja byłem 20 lvl mag on 22 lvl knight i expilismy na cycach
on ma yellow i mówi zobacz co tam u góry ścieżką ja idę i :o
5 cyclopow ja zamiatam goniły mego kumpla przetrwał a jak zeszedł mnie blokneły cyce i jak właśnie tego blokującego ded to ja też ded

I 2 small ruby straciłem :(

Aneviv
19-11-2007, 23:21
UP to smutne:p

Ja kiedyś na stone tomb na -2 za tp poszedłem dać psu jeść i po 5 minutach wracam i nic nie było.
Ostatnio jak były Mass Kicki wywaliło mnie na 5 min (miałem około 1k hp) loguje się i 3hp szybkie 2 uh'y i przeżyłem:cup:
Soluje 2 dl'e combo i zostaje coś około 30hp.

Więcej mi się nie chce pisać:/

Shavy
20-11-2007, 00:24
Przed uptade, jak grałam jeszcze ed, expiłam na tar tombie -2, nagle komp się wyłączył, bo było zwarcie...
Wchodzę po jakiś 3 minutach i 2hp ;d

Coś z kina... Blokowałam koledze gs'y na poh'u i jak na złość kick... Loguje się i 13hp, a gs nadal trzymał się na "nogach" ^^

Więcej nie pamiętam ;d

bercik-knight
20-11-2007, 09:15
:D ja mialem takom drake

kiedys se hodze po d lair obok venore 43lvl pallkiem i whodze w dziure a tam DL :D na poczatku sie przestraszylem i weszlem do gury ale muwie raz sie zyje shodze i go ubilem :D moje pierwsze solo 14mf poszlo:)

RastamanToxic
20-11-2007, 10:42
@up
zainstaluj sobie polską mozille to Ci błędy będzie poprawiać... albo kopiuj do worda! bo jak patrze na twoją ortografie to mnie oczy pieką xP

@topic
łaziłem sobie po dark catedrze i czekałem aż zwolni się jaskinia ze slime... w pewnym momencie patrze na vip a knight (70lvl) który tam siedział nagle zrobił reloga... zexivowałem go i okazało sie, że jest bardzo daleko :D zchodze do jaskini kick. Próbowałem sie zalogować przez nastepne 2 minuty, ufff udało sie :D pełny resp slimów, podbijam do trupa na pałe loot dsm i 2 backpacki już chce brac, kick!! loguje sie po chwili red hp... nie miałem przy sobie uhów bo miałem niski lvl, już widze śmierć w oczach, nagle wszystkie slime po kolei padają... przyjaciel tego knighta przyszedł po jego ciało xP cóż loota nie było ale ważne że przeżyłem ;d

Manieczeq
20-11-2007, 12:38
Ja moim 81 rp biegalem na gs island i wpadlem do dziury z 4 water elemantalami i jakimis quarami i znanim sie ropnolem zostalo mi 9hp:P dobrze ze te potworki nie staly pod samym wejsciem, bo bym na bank lezal:p

Raziel4ever
21-11-2007, 07:40
Raz tak miałem że latam po Tombie i cisnę vampy + crypty, zjechały mnie do reda, jak dobrze pamiętam. Zaczynam spammowac sio, a tu lipa, nie śmiga. No to szybko jeb uh, okazało się że zmienilem nick na sio, jak pkowalem noob charem.

Iris_Lightbringer
21-11-2007, 14:47
Hej
Postanowiłem stworzyć post ten ponieważ sądze ze historie mogą przyciagnoć uwage,a mianowicie chodzi o nasze historie w których ledwo uszlismy z zyciem gdy bylismy na expie. Nie chodzi mi o PK tylko np. nasz pierwszy drag;D. A więc ja opowiem swoja

Ide sobie po ankrahmun a ze był swiat non-player a byłem przy bramie i musiałem dołozyc do pieca to nie wylogowywałem sie tylko szybko poszedłem dołozyc.wracam po 2 minutach patrze ....:o
Ile krwi ile ludzi, ile nomadów....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ratunku akurat wtedy był najazd na Ankrahmun szybko dobiegłem i zabiłem kilka nomadów ale niestety byłem na skillu i nie miałem Uh ani MF tylko tarcze słaba i bron wedke i robaki wiec nie mogłem sie uleczyc( tylko kilka exura)ale jakos dałem rade wybic kilka i uciec dalej najwazniejsze ze..... ,,Ah ten potworek :D Ważne ze zyje,,

Nie wiem czy sie wam spodoba post czy raczej krytycy B)z tego forum mnie styraja :)ale zobaczy sie pózniej.............

ooo jaaa zabiles kilka nomadow, pr0.
jesli byl to swiat "non-player" to jaki to byl server? "only-n00b"? zal
zal zal....

Leo
21-11-2007, 20:53

Zajebisty świat, podasz mi jego nazwę?

Żal pl, ewrybady dens nał.

Pulaski
21-11-2007, 23:03
Taaa jasne... "był kick i miałem 3 hp" "uhnołem sie na 9 hp" jakoś każdy z was miał ekstra farta co? Kicka dostał potem logujesz sie po chwili i ciągle żyjesz. lol

@ topic Ja takich sytuacji nie pamiętam jeszcze mi sie nie zdarzyło bym miał 2 hp i żył nadal tuż obok jakiegoś monsterka.

evilKRIK
21-11-2007, 23:51
Taaa jasne... "był kick i miałem 3 hp" "uhnołem sie na 9 hp" jakoś każdy z was miał ekstra farta co? Kicka dostał potem logujesz sie po chwili i ciągle żyjesz. lol

@ topic Ja takich sytuacji nie pamiętam jeszcze mi sie nie zdarzyło bym miał 2 hp i żył nadal tuż obok jakiegoś monsterka.
To że Ty nie to nieszczęście w szczęściu, ja z 5x tkak miałem ze mniej niz 30hp zostawało, a ran miałem równo 3 i to scorpion by mnie dojechał:]

Raficzka
22-11-2007, 17:25
Nie wiem wydaje mi się że o to ci chodzi ale ok napisze :)
Pomyślałem że na draga pójde swoim 22 knightem ze skillami 53/50
Ide mam tylko IHY wchodze na draga na zamku:o boje się troszeke ale co tam najwyżej padne, bardzo się skupiłem (a jak się skupię to bardoz przeżywam, ale nie aż w taki sposób że rzucam krzesłami xD) i bije nagle nie zdążyłem stanąć na ukos jeszcze przed nim a ten już COMBO walną 2 razy z ognia i z łapy szybko po iha patrze 7 hp xD więc się trzęse (bo jak mówiłem przeżywam xD) ale wale go leje go a on ma czerwone życie ucieka........ jesczze combo ale jednak go ubiłem :cup: :) od razu dragon shield więc się opłacało :D:D

Pavel321
22-11-2007, 18:12
Nie wiem wydaje mi się że o to ci chodzi ale ok napisze :)
Pomyślałem że na draga pójde swoim 22 knightem ze skillami 53/50
Ide mam tylko IHY wchodze na draga na zamku:o boje się troszeke ale co tam najwyżej padne, bardzo się skupiłem (a jak się skupię to bardoz przeżywam, ale nie aż w taki sposób że rzucam krzesłami xD) i bije nagle nie zdążyłem stanąć na ukos jeszcze przed nim a ten już COMBO walną 2 razy z ognia i z łapy szybko po iha patrze 7 hp xD więc się trzęse (bo jak mówiłem przeżywam xD) ale wale go leje go a on ma czerwone życie ucieka........ jesczze combo ale jednak go ubiłem :cup: :) od razu dragon shield więc się opłacało :D:D

Yhy ... a ja zlootowalem thunder hammera z rata na rooku i zostało mi tylko 1 hp ;/

A jeśli chodzi i chwile ze prawie padłem to nie ma takich ... bo zawsze padam xD

Quadres
22-11-2007, 19:14
Affffff -.- Wiecie niektórzy mają takie coś jak "szczęście" i to że wy go nie macie nie upoważnia was do naśmiewania się z tych co mają...

No też się pochwalę sytuacją... Zrobiłem sobie rycka i po wejściu na mainland zacząłem skillować. Po pewnym czasie zauważyłem że z hand axe zadaje za dużo obrażenia a jedyną słabą bronią jest sicle(sierp) którego nie da się kupić w żadnym sklepie, a mało który gracz zbiera takie gówna. Poszedłem więc na amazon tower myśląc że może jakiś wyższy lvl ubije witcha a sierp zostawi. Niestety tak nie było... Postanowiłem zaryzykować i sam ją ubić (9lvl skille jakoś 40) Wbiegłem zacząłem ją bić udało mi się zostałem na red hp. Powiedzmy że byłoby ok gdyby nie to że się podpaliłem xD no i leci mi po 10 hp... zostało mi w końcu 10hp a many na exure nie starczyło. Już nastawiony że padnę czekam aż ostatni płomień mnie spali. No i w końcu odebrało mi te 10 hp ale nigdzie nie widzę "You are death". Patrze i co widzę? w ostatniej chwili mi życie odrosło xD. Zwiałem na tym 1 hp od razu z obozu poczekałem na manę i zacząłem kurację leczącą

Quadres
22-11-2007, 19:41
Affffff -.- Wiecie niektórzy mają takie coś jak "szczęście" i to że wy go nie macie nie upoważnia was do naśmiewania się z tych co mają...

No też się pochwalę sytuacją... Zrobiłem sobie rycka i po wejściu na mainland zacząłem skillować. Po pewnym czasie zauważyłem że z hand axe zadaje za dużo obrażenia a jedyną słabą bronią jest sicle(sierp) którego nie da się kupić w żadnym sklepie, a mało który gracz zbiera takie gówna. Poszedłem więc na amazon tower myśląc że może jakiś wyższy lvl ubije witcha a sierp zostawi. Niestety tak nie było... Postanowiłem zaryzykować i sam ją ubić (9lvl skille jakoś 40) Wbiegłem zacząłem ją bić udało mi się zostałem na red hp. Powiedzmy że byłoby ok gdyby nie to że się podpaliłem xD no i leci mi po 10 hp... zostało mi w końcu 10hp a many na exure nie starczyło. Już nastawiony że padnę czekam aż ostatni płomień mnie spali. No i w końcu odebrało mi te 10 hp ale nigdzie nie widzę "You are death". Patrze i co widzę? w ostatniej chwili mi życie odrosło xD. Zwiałem na tym 1 hp od razu z obozu poczekałem na manę i zacząłem kurację leczącą

Danielmaster
22-11-2007, 21:25
Moim 119 msem biegalem sobie na gs island i przez zagapienie wpadlem do dziury z 2 gs i 4 water elementalami, chyba nie musze mowic jak sie to skonczylo :<

<.<
22-11-2007, 21:38
Czekam na respawn beho przy kazz, idę nastawić herbatę, wracam, patrzę - jestem martwy.

Monsword
23-11-2007, 09:35
@pulaski pewnie jestes magicznom profesjom skoro tak cie monstery tyrajom albo poprostu newbiem, on był najtem wienc prawdopodobne by se stał obok nomada z 2 hp i zdonżył uciec wkońcu wienkszośc ataków by blokował

@topic czensto miałem takie sytuacje np na wyvern,drag itp
ale powiem tylko o 2 -
Łaziłem z kolegom pod powierzchniom pustynie (tej z desertem) zgubiłem się, już znaleźliśmy wyjście ale okazało się że 4 fire devil se tam stojom wienc ja wybiegłem by biły mnie by mój kumpel przeszedł, ale ja miałem laga manafluidów no i dupa.

Kiedyś nudziłem się i w thais robiłem se mlvl ale w pewnej chwili no patrze ork se idzie ulicom i mnie bije, potem widze napis o atku orków na thais broniłem północnej bramy miasta razem z innymi w pewnej chwili już zakładałem warrior helmet który z czegoś lootłem ale... DED

Peplik
23-11-2007, 15:44
Ja nie mam takiego szczęścia jak niektórzy. Przy kicku na potworze poprostu padam. Raz padłem na kicku na Demon Skeletonie a raz na Cyclopie. Poprostu kick i log w świątyni. Więcej takich akcji nie pamiętam

Johanes19
23-11-2007, 16:23
ja zawsze padalem jak mielem kicka :P

raz jasz se poszedlem na mummy na faccu tam gdzie jest qest chcialem uzyc gfb co mi zostalo i tak bije je z gfb otoczyly mnie i nagle patrze 2hp 0 many i trucizna szybko gfb walnolem i dobrze ze padly na hita bo bym mial tp do thais :P szybko 3 mf i juz ok xD

Damiano316
23-11-2007, 16:43
Ja kiedys sobie ide na te amazonki nad carlinem wszystkie rozwalilem wchodze na sama gore no i jest witch wpisuje se utamke no i sie podpalilem full many zjechalem jej do reda ale ona i valkirye mi tez schodze utamka wziela cala mane wkoncu a ja bylem podpalony biewrze mi 4-10 hp bo mana zdazala wzrastac no i zostalo mi 7 hp schodze na dół patrze a tam 27 sorcer wali z fire fieldow no i zaczol mnie walic kiedy wrocielm do miasta mialem 2 hp bo po drodze raz exura gran :cup: walnolem mielem wiecej takich akcji ale za duzo pisania :D:D:D

Atheling
24-11-2007, 07:29
Ja to kurcze nie wiem jak wygracie ze takie farty macie, ja to jak reda zlapie to i padam i nie ma ze od 1-50 hp zostaje padam na ryj az sie plakac chce, a juz najlepiej to jak masz red hp paraliz frost juz lypie na ciebie a zielony drag zza ekranu dobija a ty to widzisz w zwolnionym tempie i na*******asz kalwisz vity od 3 sekund jak dziki i na koncu i tak padasz. I 500k expa w kociol.

Monkeys
24-11-2007, 09:09
Ja na druidze miałam raz hmmm a mianowicie na 59 lvl wybrałam sie na guardy (tam gdzie jest crys helmet) Weszłam do dziury all resp z guardami ropłam sie i mi sotało 43 hp

ooo na 60 na Edron biłam sobie dragi... kolega przysdzeł i chcial zabic 1 draga drag do niego doszedl zdązyl walnac 2 flam hury i gfb ucieklam
na 60hp a nastepnego dnia tak samo padlam ;...

Mapecik
27-11-2007, 19:21
nom wy tom macie furta no bo to ja to czesto mum kicka i tak na 20 kickof dziennie nurmalnie pszerzywam tak mniej nie wiencej 5 raza.
A teraz opawiem historyje jak to ja zem leciol po dworwen bridge no i pacze a tu kurde dróga w prawo no to ja myslu i myslu i wymyslu "Wiam ja wielki master 24 Kniaght mlvl 8 skils 23 clubow idem w nieznanu"No i ja idu wpadu nagle w dziure ale nie takie baty i odrazu "TIBIA GG" odpalam Light huck i all widu.No i ide w gore paczu robaki w prawo to nie exp dla takiego h lvl to mowiu ide w gore no i idu nagle drabina no i ja byc pod drzewem.Zmeczony szybkim tokiem zdazun mowie lecim przez ten kanion tylko dziwnu slyszu "Hrum... Hrum.." Mowie "Pewno okres godowy troli z AB" no ti ja idi w gore paczu a tu DRAGON (1000 hpu/700 epu) No ale co ja byc Knight ja ubic.No i leju ale kurde ja miec YELOWWW hp a on Grun.no to mowie mam Hmm to ja atuk no i z hmm zlalem do yellow go i musialem Uhnac ale uh jak uh raz uha raz nie i jakos nie uhlo i Cumbo od draga pacze 10.5 hp i mowiu DED a tu Dzon Dziobak !71 MS candia Mort hor w druga i ja zyc Uhnnol mnie jeszcze tan mS i polecilame na abu.I to koniec :)

http://img148.imageshack.us/img148/4883/dupciakkkfk1.jpg

Amadii
30-11-2007, 22:30
Ja jak raz bylem na warlockach to kumpel lurowal go w miejsce gdzie spokojnie moze sobie meczyc a ja sio wiec poszedlem w dol on luruje po 15 sek bez utamy ide sprawdzic czy stoi jak trzeba a tu wrl na mnie 35 hp left utani gran hur i w nogi, po drodze spotkalem 1 wrla ( bylem 1 kratke od niego kiedy walnal vis lux) ale fartm ucieklem i jak bylem w bezpiecznym miejscu dopiero sie skaplem ze jeszcze sie nie uleczylem wiec sio i czekalem az qmpel te 2 wrl ubije...

Xantro
30-11-2007, 23:33
nom wy tom macie furta no bo to ja to czesto mum kicka i tak na 20 kickof dziennie nurmalnie pszerzywam tak mniej nie wiencej 5 raza.
A teraz opawiem historyje jak to ja zem leciol po dworwen bridge no i pacze a tu kurde dróga w prawo no to ja myslu i myslu i wymyslu "Wiam ja wielki master 24 Kniaght mlvl 8 skils 23 clubow idem w nieznanu"No i ja idu wpadu nagle w dziure ale nie takie baty i odrazu "TIBIA GG" odpalam Light huck i all widu.No i ide w gore paczu robaki w prawo to nie exp dla takiego h lvl to mowiu ide w gore no i idu nagle drabina no i ja byc pod drzewem.Zmeczony szybkim tokiem zdazun mowie lecim przez ten kanion tylko dziwnu slyszu "Hrum... Hrum.." Mowie "Pewno okres godowy troli z AB" no ti ja idi w gore paczu a tu DRAGON (1000 hpu/700 epu) No ale co ja byc Knight ja ubic.No i leju ale kurde ja miec YELOWWW hp a on Grun.no to mowie mam Hmm to ja atuk no i z hmm zlalem do yellow go i musialem Uhnac ale uh jak uh raz uha raz nie i jakos nie uhlo i Cumbo od draga pacze 10.5 hp i mowiu DED a tu Dzon Dziobak !71 MS candia Mort hor w druga i ja zyc Uhnnol mnie jeszcze tan mS i polecilame na abu.I to koniec :)

Człowieku jak to zobaczyłem to... Tego sie czytać nie da, i nie mów że jesteś dys~ bo to cie nie wymiguje (może w szkole, nie na forum) od choćby PRÓB pisania poprawnie. Bo tak to po prostu sodoma.

Smash-Shady
01-12-2007, 00:28
Człowieku jak to zobaczyłem to... Tego sie czytać nie da, i nie mów że jesteś dys~ bo to cie nie wymiguje (może w szkole, nie na forum) od choćby PRÓB pisania poprawnie. Bo tak to po prostu sodoma.

0wn3d? nie widac ze napisal to dla zwaly? :| przeciez nawet najwiekszy neo-troll tak nie pisze... -,-

@topic...
7hp na 3 guardach... -,-

maki98
01-12-2007, 00:29
Aa my siebie rzal bo ty nie rozumiec rze se on jajca robi :P:P. Nawija się i tyle :P co w tym złego jak tego nie rozumiesz to nic nie pisz ;/.

Ja raz miałem taką historię Kupiłem pacca,akurat doszedł, Gram 1 dzień postanowiłem poexpić na tar tombie -2 akurat bije shamblera i scaraba z visa a tu co? Kick. Loguje się,Loguje się... logłem się już modliłem się aby spadła mi tylko tarcza (Crown akurat najmniej drogie jakie miałem :P), A tu co się okazuje? 60 ed nabijał soula (ofc BR) i mi pomógł kiedy mnie to biło powiedział że jak miałem 100hp~~ (miałem utamke a na niej 500 many do wyczerpania) to szybkie sio i nie padłem podziękowałem mu i dałem bp mf ;D.
Ps. Sodoma co to jest? ;]

DexteroO
01-12-2007, 00:39
leje grzecznie 2 merkliny, no i ubilem, zostalo mi 320 hp, schodze na dol (niestety, ale rsa mam) i podbiega 100+ ms, puszcza ue, 5 hp left ;o