Pokaż pełną wersje : Gdzie można expic Sorciem na 45 lvl ?
Witam.Moim pytaniem jest Gdzie można expic Sorciem na 45 lvlu ?.Slyszalem iz na dragach ale chcialbym sprubowac na czyms lepszym moze mi pomozecie ..?
Bajsyndzer
21-11-2007, 00:21
Na dragach to raczej z pacem i vis, bo bez paca to tylko hmm/ds albo jedno i drugie, a to raczej slaby exp na takim lvlu.
Najlepiej na guardy, bo na facu sorcem nie poexpisz za bardzo...
Bajsyndzer
21-11-2007, 00:28
Na dragach to raczej z pacem i vis, bo bez paca to tylko hmm/ds albo jedno i drugie, a to raczej slaby exp na takim lvlu.
Ola_Petrov
21-11-2007, 03:32
^ double post
To tak 1 pytanie mlvl/lvl
Ja bym polecał ghostland na dsach w cavie ze scorpami
Utana vid hmmcy wand i jazda
Guardy mozna poklepac ale w h*j pk :(
jak masz pacc to Ancient ruine tomb z 1 vampem, bez wchodzenia na fe no to chyba na tyle ;) GL!
No ja bym poleciłaa...Umm Dwarf guardy nawet mozesz isc na ofa Ale tam w sumie waste ;] Dragi z dsami to najlepszy sposob :/ Dl z kumplami...chyba najlepiej guardy
Kalim'dor
21-11-2007, 17:50
Moj Kumpel Doter Anu 46lvl Sorc Chodzi na Tomby za tp
spróboj moze wyrobisz B)
Moj Kumpel Doter Anu 46lvl Sorc Chodzi na Tomby za tp
spróboj moze wyrobisz B)
omg pn pyta o facc ;] O pacc to tomby najlepsze ;] Nawet dragi z visa ;]
dawid000
21-11-2007, 20:03
@up
tomby dla sorca? gdy mialem pacc to probowalem
exp zjebany loot moze byc
na pacc nargor a facc niewiem :P
@up
LOOL -.- sorcem na toby daremnie?? chyba nie grales nigdy sorcem -.- jak idzesz na fajna tombe to bijesz same gule skelety ja gralam sorcem i fajneie mi sie expilo na tombach... zwracalo sie.. jak masz duzo czasu nei musisz nawet wastowac w mf ;]
Zeke_Nadiro
23-11-2007, 21:01
Agdzie mugłbym poexpić ladnie moim MS 41lvl 40Mlvl (najlepiej na terenach dla pacc) z gory thx za odpowiedź.
Donpeyot
23-11-2007, 21:16
@up: cyclopolis , możesz też spróbować pirate ghosty na nargor , ale ostrożnie , no i raczej waste
@up
LOOL -.- sorcem na toby daremnie?? chyba nie grales nigdy sorcem -.- jak idzesz na fajna tombe to bijesz same gule skelety ja gralam sorcem i fajneie mi sie expilo na tombach... zwracalo sie.. jak masz duzo czasu nei musisz nawet wastowac w mf ;]
buhaha, powiedz na jakim tombie masz szybki exp i bez waste to sprawdze i dopiero uwierze
Mosaczek
05-05-2008, 21:34
Mam 50lvl i 55mlvl Sorcem i niewiem na czym expic ? ThX za OdP. (FACC) :)
Killuminati
05-05-2008, 21:46
Sorc bez PACC, to gówno, a nie sorc. Nigdzie takim porządnie nie poexpisz, no chyba, że na Gurdach z WOI :P
Zbik Druid
06-05-2008, 15:55
Ja polecam dwarf guardy, jeśli jesteś FACC. Ja latałem od 35-50lvl na giardkach hmm+manasy, za manasy sie zwraca:P, ale hmm sam sobie robilem, a exp jest całkiem niezły. Jak jest pusto to wyciągniesz w tym cave 30-37k/h, zależy ile ludizków będzie;p
Ach ci archeolodzy...
@Mosaczek
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807
Tu się zadaje takie pytania :)
Pzdr
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.