zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Faworyt You Can Dance'a!

Carrota
19-11-2007, 20:01
Jestem ciekawa kto według was wygra program You Can Dance - Poprostu Tańcz na kanale TVN!:)
Mnie osobiście podoba się Roofi , jest przystojny i z podlasia: )

I proszę ,abyście nie komentowali tak ,aby komentować , np. Głupi temat!..itp.
Jeżeli wam się nie podoba to nawet nie piszcie!

Karl0ss
19-11-2007, 20:07
Nie oglądam "You can dance", ale zaciekawiła mnie twoja wypowiedź.
Mnie osobiście podoba się Roofi , jest przystojny i z podlasia: )
To w końcu to jest "You can dance" (chociaż, z tego co widziałem to nie wiem czy można to zaliczyć jako taniec) czy "Kto jest przystojny i z podlasia" ^^''?

Pozdrawiam

Carrota
19-11-2007, 20:10
Chyba jest to oczywiste ,że również podoba mi się jego taniec!
Zresztą wszyscy oprócz Ani , tańczą pięknie!
Pozdro!~~

d(^^)b
19-11-2007, 20:37
Diana wygra <33

Zaglada
19-11-2007, 21:27
Jesli chodzi o moja opinie na temat tego programu to nie mozna podciagnac jej w zadnym stopniu do pozytywnej. Najzwyczajniej nie widzi mi sie sledzenie zycia gwiazd polskich seriali, rozpoznawania ich w tv czy, jak to inni potrafia - cytowanie ich slow z ostatniego odcinka. Oczywiscie, sa wielkie postacie polskiej sceny filmowej ale gdy uslyszalem nazwe programu "Gwiazdy tancza na lodzie" to parsknalem smiechem i pomyslalem sobie czy zostanie wymyslone cos jeszcze glupszego zwiazanego tymi postaciami.
Swoja droga, gdy raz mialem okazje zobaczyc na wlasne oczy program "Taniec z gwiazdami" to przerazilo mnie moje zacofanie, bo zadnej gwiazdy nie rozpoznalem oraz wszechobecna sztucznosc.

Moze taki maly offtop, ale nie moglem sie oprzec by nie wyrazic swojego zdania na ten temat ;-)

Str4t0s
19-11-2007, 21:53
Jesli chodzi o moja opinie na temat tego programu to nie mozna podciagnac jej w zadnym stopniu do pozytywnej. Najzwyczajniej nie widzi mi sie sledzenie zycia gwiazd polskich seriali, rozpoznawania ich w tv czy, jak to inni potrafia - cytowanie ich slow z ostatniego odcinka. Oczywiscie, sa wielkie postacie polskiej sceny filmowej ale gdy uslyszalem nazwe programu "Gwiazdy tancza na lodzie" to parsknalem smiechem i pomyslalem sobie czy zostanie wymyslone cos jeszcze glupszego zwiazanego tymi postaciami.
Swoja droga, gdy raz mialem okazje zobaczyc na wlasne oczy program "Taniec z gwiazdami" to przerazilo mnie moje zacofanie, bo zadnej gwiazdy nie rozpoznalem oraz wszechobecna sztucznosc.

Moze taki maly offtop, ale nie moglem sie oprzec by nie wyrazic swojego zdania na ten temat ;-)
Tam nie tańczą gwiazdy. To taki jakby idol tyle że z tańczeniem.
Da się oglądać ale nic takiego specjalnego to nie jest.

Dark Sven
19-11-2007, 22:19
Jedynie co mi się rzuciło w oczy podczas 10 minut oglądania to głupi sędzia, który próbuje być śmiesznym... Błaagam to trzeba umieć robić.

Wole "Na Wspólnej".

Marcin24
19-11-2007, 22:32
www.sweetbrokacik.propl.eu takie tematy, to tam.

Carrota
20-11-2007, 00:32
Faktycznie Gaua też był Okey..
Szczerze mówiąc napoczątku Mu kubicowałam :p

Zyziek
20-11-2007, 00:48
Cały czas liczyłem na Piotra Galczyka jednak on już odpadł.

Teraz stawiam na Dianę.

Exodus
20-11-2007, 01:52
Jako anty-fan programu chciałby zaznaczyc, ze pisanie, że nie wiesz czym jest YCD nie sprawia ze wyglądasz fajniej, więc wsadź sobie w kieszeń taki spam.

Nigdy tego nie ogladalem , nie wiem na czym program polega , tylko tyle ze tancza... wiec chce sie dowiedziec .

Xydijo
20-11-2007, 09:46
Nigdy tego nie ogladalem , nie wiem na czym program polega , tylko tyle ze tancza... wiec chce sie dowiedziec .

Wikipedia (http://pl.wikipedia.org/wiki/You_Can_Dance_-_Po_prostu_ta%C5%84cz)
'' Niby * '' oficjalna strona -.^ (http://youcandance.onet.pl/)
* - jest ich 1000000+

Mam nadzieje ze pomoglem o.O

@Topic : Diana :D

Harpun
20-11-2007, 10:47
Arcyprzechujały chlam, enta woda po tańcu z gwiazdami, druga sprawa, że wśród telewidzów istnieje zapotrzebowanie na puszczanie im takiego show, ale wnioski powinny nasunąć się same.
Temat wszak nie jest głupi, mamy wolność słowa.

Zyziek
20-11-2007, 14:40
Kolejny program z gwiazdami, gwiazdkami i gwiazdeczkami. Czy ludzie nie umią wymyślić czegoś innego? ;<

To jest poprostu bezsensu i beznadzieja. Do tego, jeszcze te super śmieszne jury. Masakra... A Z tym tańczeniem na lodzie to już wogóle przesada. Jak można się tak poniżyć jak Doda?

I Co jeszcze wymyślą? Gwiazdy tańczą na rurze (pzdr.) , na stołach, na taboretach, na gównie, na innych gwiazdach, na barierkach CO JESZCZE? A może coś innego? Gwiazdy gwałcą na lodzie? Gwiazdy srają do kibla, Gwiazdy cośtam, gwiazdy cośtamcośtam...

Mam dość tego ;<

@ps

Turniej gwiazd w CSa.

Mylisz programy. Tu nie tańczą gwiazdy. Więc Twój koment jest całkowicie nie na temat.

Arfyd
20-11-2007, 16:33
Jednak ludzie to oglądają. ;] I duża kasa z tego jest.

Peter of Refugia
20-11-2007, 23:19
Bosak _/ = ]

Carrota
21-11-2007, 19:28
Jak narazie Diana prowadzi ^^.
Ciekawe kto dziś odpadnie , stawiam na Anne :p

NervGal
21-11-2007, 19:40
Ja od początku kibicuję Dianie. Ma jakiś taki urok i te jej solówki po porstu powalają. Gleba też jest dobry, a Anna tańczy bardzo fajnie, ale nie widzę w niej niczego wyjątkowego. A Roofiego nie lubię ;p

@Wszyscy haterzy:
Idźcie się pofrustrować na onet.pl , tam ludzie reprezentują mniej więcej Wasz poziom.
I uszanujcie to, że ktoś interesuje się czymś innym niż Wy. Ja nie wchodzę w działy o Tibii i nie piszę w tamtejszych tematach, że Tibia ssie.

spider-bialystok
21-11-2007, 21:54
I nic dziwnego, bo grajac w tibie mozna sie uczyc informatyki (pisanie botow) A programy takie jak "you can dance" moga czlowieka tylko odmóżdżyć.
Przy ogladaniu takich programow mozna np. nauczyc sie troche tanczyc albo zainteresowac sie nauka tanca, a jest to o wiele przydatniejsze w zyciu niz pisanie botow do tibii ;]
BTW. Gaua pojawil sie dzis w szkole i ku mojemu zdziwieniu nie otoczyl go wianuszek fanek z pierwszych klas ;D

MetiuII
21-11-2007, 22:59
To to jeszcze leci w TV ?

Carrota
23-11-2007, 22:19
To trochę chamskie...
Jak to możliwe ,że Diana odpadła? :((
Skoro Ania jest o 100 x słabsza :((

Rekin Master
23-11-2007, 22:42
o nie!!!! biedna diana ; (
ania ty dziw*o!
ide sie pociąc

Arfyd
23-11-2007, 22:42
Bo tu chodzi o to, kogo bardziej publicznosc lubi, a nie kto lepiej tańczy. ; )

Lasooch
23-11-2007, 22:52
GWIAZDY TAŃCZOM NALODZIE!1

Wróć, nie ta bajka.

Korektor
23-11-2007, 22:52
@up,
OWNED

EdwardMatiz
23-11-2007, 22:58
Od początku na niego głosuje. Nie wiem co wam sie w Dianie ,,podobało" grube nogi,słaba technika tylko że umie tańczyć dobrze hip hop i break dance a są ludzie którzy robią to lepiej (tito,gleba). Również niewiem co wy macie do Ani, tańczy pięknie i jest wygimnastykowana jak niewiem. Roofiego nie lubię xD
1.Gleba :cup:
2.Ania
3.Roofi tak będzie ;P
Chcecie fotki? diany nie dam bo ma gruby tyłek xD
Ania :P pikna ale tu źle wyszła, najlepiej wyglądała w ostatnim tańcu krótka spódniczka itd. :P
http://i195.photobucket.com/albums/z66/Putek95/ce7d392c1db827e0e1fe0ffd88bd33bc261.jpg
Roofi
http://i195.photobucket.com/albums/z66/Putek95/a23c8b0230f9f4a60e3a4f93f00839a1261.jpg
Gleba
http://i195.photobucket.com/albums/z66/Putek95/7362e85c0e8beac3fce43521c6c3284c261.jpg

A jaki według was był najlepszy taniec? według mnie house Gleby i Roofiego w półfinale

Arfyd
23-11-2007, 23:07
Od początku na niego głosuje. Nie wiem co wam sie w Dianie ,,podobało" grube nogi,słaba technika tylko że umie tańczyć dobrze hip hop i break dance a są ludzie którzy robią to lepiej (tito,gleba). Również niewiem co wy macie do Ani, tańczy pięknie i jest wygimnastykowana jak niewiem. Roofiego nie lubię xD
1.Gleba :cup:
2.Ania
3.Roofi tak będzie ;P

Hihihihihihihih a wyslesz za mnie smskaaa ? hihihi na Anke chociaz jej w zyciu nie widzialem ;))) ale fajna jest chybA!!! bo ja mam komorke !! zeby nie mowili!! ale jeszcze nie umiem wysylas sesemeszkow!!! hihihi

Smoly
24-11-2007, 00:03
I nic dziwnego, bo grajac w tibie mozna sie uczyc informatyki (pisanie botow) A programy takie jak "you can dance" moga czlowieka tylko odmóżdżyć.

Co ty nie powiesz IFÓl HaCkErZe ! tIBIA UCZY PISANIA BOTÓW..Nie no owned totally ;c . Jakieś 75% dzieciaków ,którzy mają 12 lat i grają w Tibie nie wie nawet w jakim programie można zrobić bota ,ale niee Ty jestes super i wogole TibiaGN to twój wymysł ,tak samo jak bot w moim avku , jak go ściągnolem to OWN3D. WhiteD Proxy , a kur*a 3 opcje: Light ,Oufit,Łowienie

Nie wiem skąd takie paszczury na forum się biorą _/

By$iu
24-11-2007, 08:25
Propozycja nowego programu : Gwiazdy tancza na Dodzie, kto za?

Morgaroth
24-11-2007, 09:09
Diana nie potrafi tańczyć. Dobrze, że odpadła. Moim zdaniem najlepiej tańczyła Natalia, która oczywiście też odpadła.. Teraz prawdopodobnie zwycięży Gleba.

Carrota
24-11-2007, 09:52
@EdwardMatiz
Zgadzam się house Roofi'ego i Gleby był najlepszy :)

Arfyd
24-11-2007, 11:21
Propozycja nowego programu : Gwiazdy tancza na Dodzie, kto za?

Jajajajajaja.