Pokaż pełną wersje : Download
macie spoko rozbudowany nawet dział download...
ale brakuje jednego ... Tibia Serwer ...
jetseście spoko ... lepsi od tibia.gery.pl ponieważ tam jest download płatne :/
chodziasz ze jak była sonda większość brało nie
tak woóle jest spoko
ech jak juz musisz to se sciganij z oficjal sajt ale to jest kiepskie bo nie ma potworow i co z kolegami sie ponawalasz wszyscy na 1 lvl??:D
jetseście spoko ... lepsi od tibia.gery.pl ponieważ tam jest download płatne :/
Przy Tibia gery to Cię śmierć zastanie nim się niusa doczekasz, to gówniana strona i gówniane forum.
ta stronka jest o nibo lepsza (choc cierpie na forum przez gnidy takie jak 'forus' - stań mi kiedyś na drodze chłopcze a uczynię Cie templariuszem.
Re down:
czyli wysle do swiatyni (temple)
ee sry za offtopic ale templariuszem??
A co do gery to ta strona nie żyje chyba ostatnio co dodali to te liczby osob na serwie, ale nawet nienapisali o tym niusa a nie dodali tam jeszcze valori a julere dopiero wczoraj, wiec mozliwe ze forumowicze z gery jeszcze nie wiedza o tych swiatach. Ale trzeba przyznac ze zanim powstała tibia.pl to była dobra strona,a na forum udzielało się dużo doswiadczonych graczy, ale teraz też jest kiepskie i ma tylko 4 działy:P
Własnie dodajcie do download Tibia OpenServer
re:MaRs.Pl
jetseście spoko ... lepsi od tibia.gery.pl ponieważ tam jest download płatne
Kwestia tego, kto ma kasę, a kto jej nie ma.
re:Magus
(...)Przy Tibia gery to Cię śmierć zastanie nim się niusa doczekasz, to gówniana strona i gówniane forum.(...)
Nie ma co, wysoki poziom wypowiedzi prezentujesz...
re:SuPeRMAN(...)teraz też jest kiepskie i ma tylko 4 działy
Heh...szkoda komentować...ilość jest wg ciebie proporcjonalna do jakości, tak?
re:Matiq
IMHO nie ma sensu tego robić, ponieważ każda potrzebująca go osoba może ściągnąć najnowszą wersję spod adresu http://youdie.de.
Pozdrawiam, Iwan.
Nie ma co, wysoki poziom wypowiedzi prezentujesz...
Pisząc tamtego posta miałem baarrrrdzo zły dzien, a poza tym jak mozesz mnie oceniac po jednym poście?
Poczytaj inne i wtedy sie wypowiedz.
Looc Rainmaker
09-11-2003, 21:51
obie strony to kwestia gustu, dla mnie lepsza tibia.pl bo sie szybciej ładuje i fajen forum
na tibia.gery.pl podoba mi sie poziomy magi ze sa napisane przydatne to :]
re:Magus
primo: Tego, że miałeś zły dzień, w poście widać nie było.
secundo: Teksty tego typu nie zachęcają do czytania innych Twoich postów. :P
mówicie all prawde...
ale przecież nowa wersja tego programu ma wyjść przed końciem roku :)
yyy...
teraz powiedźcie mi jak tym się obsługiwac ?? :)
A ja proszę żeby do działu Download dodano Polską instrukcję do Tibia Open Serwer Zrobioną npo. przez Matkusa i Bosala :)
MaRs.Pl : edytuj posty, zamiast pisać kila pod rząd. To ułatwi wszystkim czytanie tego forum.
Prędzej przez MatKusa i Iwana, bo on też zna sporo na temat OTServ, ale to już inna bajka.
IMHO nie ma najmniejszego sensu dodawać do download OTServ. Czemu? dlatego, że nowe wersje co chwilę wychodzą i bosal nie nadążył by z wrzucaniem ich do downloadu :P. Ale za to bosal mówił, że chce dodać dział na stronie o OTServ (pewnikiem pisanie spadnie na mnie :P ) więc tam zapewne znajdziesz wszelkie manuale po polskiemu.
Zaś co do gerego, to moim zdaniem na tamtym forum jest masa naprawdę niezłych ludzi. Fakt, że forum ostatnio przezywa najazd noobów, ale to już inna bajka, zresztą, tutaj też ich nie brakuje.
Teksty tego typu nie zachęcają do czytania innych Twoich postów. :P A zaluj, bo magus jest jednym z niewielu na tym forum ktorzy pisza ciekawie i z sensem ( nie zawsze idzie to w parze - patrz forus - jego posty sa przeciez na swoj sposob ciekawe :D ) . Wlasciwie kiedy widze w temacie post magusa to wiem ze na pewno cos do tematu wniosl:)
Nie oceniaj ludzi po pozorach:)
Apropos tematu - czekam z niecierpliwoscia na dzial o OTServ . Robcie go jak najszybciej;)
re:up
Nie mam czego żałować, gdyż nie napisałem, że postów Magusa nie czytam, a jedynie to, że takie teksty do czytania owych nie zachęcają (przynajmniej mnie).
Powiedz, co pomyślałbyś o mnie, gdybym napisał tego typu tekst, podobny do fragmentu wypowiedzi Magusa:
"Przy Tibia.pl to Cię śmierć zastanie nim poszukiwany temat znajdziesz, to gówniana strona i gówniane forum."
lub coś w tym stylu. Wg mnie nie jest to ani ciekawie, ani z sensem.
Nie oceniam tutaj nikogo po pozorach, co najwyżej można powiedzieć, że oceniłem go po treści tego konkretnego posta. Co nie znaczy, że moja opinia jest stała i niezmienna.
Dobra, może skończmy już tą rozmowę, bo nie widzę zbytnio sensu jej ciągnięcia. :))
chcial bym powrocic dod tego tematu poniewaz jeden z moderatorow chcial stworzyc instrukcje do OTS ale nie stworzyl czmeu ??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.