Pokaż pełną wersje : Zajęty nick
Yo
Mam taki problem. Chcę sobie zrobić postać na Guardii i wpisuje nick postaci która wczoraj została usunięta. Lecz pisze takie cuś:
This name is already used. Please select another name.
Wie ktoś czemu ten nick niby jest zajęty??;(;(
normalnie gosc uzywal tego nicku wiec juz nigdy go nie mozna uzywac
...
nie czaisz?
jakby ktos usunal konto i potem ktos inny zrobil postac o tym samym nicku na tym samym serwie to by kazdy myslal ze to stary owner-.-
to jest tak samo jak ze zmiana hasla pozniej nie mozesz zmienic na to co kiedys miales:)
Sam_Swordstone@
błaznujesz
weś wyjdz i zamknij drzwi
Ancient900
20-11-2007, 16:00
Bedziesz mógł go użyć dopiero po 3/6 miesiącach (nie jestem pewien)
do tego czasu będzie Character XXX does not exist, co nie znaczy że nick nie jest w bazie danych CIPsoftu
@up
Bullshit >.>
Sam_Swordstone
20-11-2007, 16:00
Niby skasowałeś postać tak??
Nie da rady, ta postać wciąż jest, zostanie usunięta za jakiś czas (zależy od lvl choć pewien nie jestem)
...
nie czaisz?
jakby ktos usunal konto i potem ktos inny zrobil postac o tym samym nicku na tym samym serwie to by kazdy myslal ze to stary owner-.-
to jest tak samo jak ze zmiana hasla pozniej nie mozesz zmienic na to co kiedys miales:)
Sam_Swordstone@
błaznujesz
Miałem postać którą usunołem kilka miesięcy temu. Teraz pisze że jej niema więc chciałem zrobić tą postać na innym świecie i pisze żen nick zajęty jest. Za ile czasu będę mógł znowu zrobić tą postać??
Ancient900
20-11-2007, 18:02
Za ile czasu będę mógł znowu zrobić tą postać??
dopiero po 3/6 miesiącach (nie jestem pewien)
ze wskazaniem na 6
ze wskazaniem na 6
Też nieprawda, dostałam deleta ponad rok temu i dalej nie mogę zrobić postaci z takim samym nickiem :p Różnie z tym bywa
Ehh szkoda bo ja taki z natury jestem że mam problem z doborą nicka.
...
nie czaisz?
Sam_Swordstone@
błaznujesz
Troche bajke opowiedziałeś, ale niech Ci będzie. Miałem kiedyś postać 30+ sorca na furorze nick: Antiquus. Usunąłem postać. Wpisz sobie teraz ten nick. Na tibia.com. Tak samo sprawdz nick Spoxster. Był deleted.
No ale wie ktoś ile trzeba czekać zeby znowu postać o tym samym nicku zrobić??
Lechista
21-11-2007, 17:57
Yo
Mam taki problem. Chcę sobie zrobić postać na Guardii i wpisuje nick postaci która wczoraj została usunięta. Lecz pisze takie cuś:
Wie ktoś czemu ten nick niby jest zajęty??;(;(
Czy ty jesteś az tak tępy?? Buhahahahha. Admini skasowac temat bo jest bez sensu ^^
Ty i twój post jesteście bez sensu. Nie wiedziałem czegoś więc napisałem. Ale jak widać ty jesteś na forum tylko po to żeby pisać takie posty: nic nadzwyczajnego, twoja stara/stary, skasować bo bez sensu.
Wyjdź...
Od momentu kliknięcia na stronie "delete character", postać kasuje się fizycznie po 2 miesiącach. Oprócz tego musisz poczekać pół roku aby móc utworzyć nową postać nazwaną takim samym nickiem.
Boże Święty! To zależy czy ta postać jest w TRAKCIE usuwania czy też została usunięta. Istotne jest także to czy ten nick jest dozwolony... Np. Dawny tibijczyk Vienio którego już niema dawno na świecie tibi i usunięta została jego postać, go także niemożna w ogóle użyćtego nicku na "new character" ... Pozdro
Nortonus
23-11-2007, 15:17
@up
Niestety Suhuto ma racje, trzeba poczekac 2 miesiace do SKASOWANIA postaci i pozniej kilka nastepnych miesiecy(ale watpie by to bylo 6 miesiecy).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.