PDA

Pokaż pełną wersje : Tibia i innne sprawy

Morkox
20-11-2007, 23:25
Mianowicie jak zorganizować czas na granie i na naukę bo chodzę obecnie do I Gimnazjum i nauki co nie miara więc jak to zrobić żeby być fajnie na lekcje przygotowany i jednocześnie być fajnym graczem z fajnym levelem ?

Pozdr.

Ancient900
20-11-2007, 23:28
Masz 3 opcje:
*grać mało, dużo się uczyć- lvl taki sobie, w szkole bez problemów
*grać dużo, olać szkołe- lvl fajowy, gorzej z nauką
*grać mało ale długo- masz lvl i wyniki w nauce, ale nie licz na to że ten lvl wbijesz tak szybko ;P troche cierpliwości i silnej woli..

Vanhelsen
20-11-2007, 23:42
haha, proste, albo rybki albo akwarium, nie wszystko można mieć na raz drogi kolego, takie jest życie... polecam olać tibię zabrać się za naukę, bo widzisz, wiedza coś w przyszłości Ci da (np: punkty na rekrutację do LO/Studia) a za level w Tibii nikt pkt rekrutacyjnych nie daje...

igoman
21-11-2007, 08:30
ja w 1. gimn grałem tylko jak nie było dużo do nauki i oczywiście w weekendy,level jakoś wchodził mimo to.Tak dla porównania na www.pskonejott.com mój miesięczny czas to maksymalnie było ok 50h(i nie wiem jak miałem czerwony pasek na swiadectwie), a w 2 gimn gram miesięcznie ledwo po 30h,co jest związane z trudniejszymi zagadnieniami i większą ilością spr.nie zaniedbuj nauki z powodu tibii,bo nauka jest ważna. Sam miłlem ten sam problem :P

szakall
21-11-2007, 10:53
Witam mam problem z Tibia. Instaluje nowa Tibię 8.0 i wszystko jest ok, ale gdy uruchamiam ikonke pojawia mi sie komunikat:

"Video surface allocation failed (Error Code 13)
Please choose another video graphics mode."

Nie wiem co mam zrobic , bo chodzi tu chyba o jakis tryb grafiki

[sorry ze pisze tutaj, ale na forach o temacie problemow nikt nie odpisuje. Chcialbym jak najwczesniej sie dowiedziec o moiim problemie z gory dzieki]

Lynx
21-11-2007, 11:33
ja w 1. gimn grałem tylko jak nie było dużo do nauki i oczywiście w weekendy,level jakoś wchodził mimo to.Tak dla porównania na www.pskonejott.com mój miesięczny czas to maksymalnie było ok 50h(i nie wiem jak miałem czerwony pasek na swiadectwie), a w 2 gimn gram miesięcznie ledwo po 30h,co jest związane z trudniejszymi zagadnieniami i większą ilością spr.nie zaniedbuj nauki z powodu tibii,bo nauka jest ważna. Sam miłlem ten sam problem :P

Mój czas online :<
2007-04 320h 0m

Klasa 2 Technikum srednia kolo 4,2~ :)

igoman
21-11-2007, 15:49
Mój czas online :<
2007-04 320h 0m

Klasa 2 Technikum srednia kolo 4,2~ :)

kozak jestes XD

Macunio
21-11-2007, 17:03
do autora

a koledzy to juz nie ? , nie bedziesz nigdzie wychodzil ?
ja w gim malo sie uczylem ,na tescie gim mialem 74/100 pkt dostalem sie do dobrego lo .Przytym duzo gralem w tibie , duzo wychodzilem , "spotkania na lawce , w lesie " i te sprawy , malo sie uczylem ( czasami cos przeczytalem ).

wazne zebys sluchal na lekcji . + SPIYWANIE PRAC dODMOYCH od kolezanek.

Dark Horseman
21-11-2007, 19:18
Ucz sie, korzystaj z zycia na calego, a do Tibii ustaw bota ^^.

KrEmAs KAc
21-11-2007, 20:10
Graj w weekendy.
Ja nie gram w Tibie od 2 lat :P z powodu matury więc średnia grania miesięczna wynosi dla tibi max 0,1h :P