Pokaż pełną wersje : Gdzie zaexpić na rooku...
Na wstępie: Nie wiem czy film odpali przy zasysaniu (to mój 1 fil który zamieszczam na formum :P), jak nie odpali to qupa.
A jeżeli odpali to bedzie dobrze. Film jest głównie dla ludzików, którzy sporo czasu poświęcają przejściu rooka (trochę nudny :P). Proszę o "krytykowanie" :P.
Tu macie linka: Film (http://www.angelfire.com/psy/belt/Gdzie_Expic_na_rooku.rec)
Bofiro(Chimera)
29-10-2004, 20:39
ciekawe czy ciekawe ............. fajny filmik polecam
ciekawe czy ciekawe ............. fajny filmik polecam
:P Dzięki, poczekam jeszcze na inne "kryrtyki" :)
Szkoda, ze nie na lycosie tam szybszy transfer. juz sciagam filmik i za chwile napisze co o nim sadze.
hmm no moze byc... spoko filmik
Szkoda, ze nie na lycosie tam szybszy transfer.
Nie na lycosiebo nie mogę się tam połapać :P.
Chlopak takie skille na rkou to ja mam na 4lvl!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
re:up
O skille no rooku to sie nie martwie :P.
re: down
Np ;)
szopenfeldziarz
30-10-2004, 12:15
Kurde, a ja mając tunel wyjściowy z miasta dla 1 levelowców prawie pod nosem nadal go szukałem. :) :baby: Dzięki. :]
Magnus Da'Mort
30-10-2004, 15:09
BArdzo mi sie taki film by przydal, bo zamierzam zrobic uhmakera a rook jest gorszy naet od BR :p Zobaczymy co powiem jak go obejrze ;)
Ten film ma jedna wade. Pokazuje miejsce gdzie jest duzo bugow. (tam pod All Deem) No i dzis sobie tam poszedlem (sam znalem to miejsce wczesniej), a tam z 3 polakow... I to takie n00by ze hoho =] Wybili mi wszystko =[
re: up
Nie jestem pewien ale chyba na filmie pisałem, że można tam zaexpić jak nie ma ludu :P.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.