Pokaż pełną wersje : Secura rare exibition
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34175
Za 10minut podmienie link na kejlokera !11: <
nie wiem co w tym fajnego? 50 minut czekania na 5 minut łażenia ..ta cała wystawa miała mniej rarów niż sashra ma na 3sqm w domku haha(;
Bardzo fajny pomysl, powinni zorganizowac cos takiego na Antice czy cos... tam bylo by sporo itemow do pokazania... :)
nie wiem co w tym fajnego? 50 minut czekania na 5 minut łażenia ..ta cała wystawa miała mniej rarów niż sashra ma na 3sqm w domku haha(;
own3d :D
Jezeli secura byla by 1 swiatem ,ktory do tego pamietal by loot np z dli (great shield) tez mialaby tyle rarkow -.-
@up
ale nie pamieta, ty zreszta tez nie wiec na chuj sie meczysz?
On stwierdzil fakt i ma racje.
zaraz zaraz..żebyśmy się zrozumieli-nikt nie karze robić wam filmu z wystawy pod jakimś mega przymusem, ba nikt wam nie karze robić tej całej wystawy. To tak jak się chwalić i robić wystawe z dragon shieldów na tygodniowym serwerze-nie masz nic do pokazania ciekawego-nie pokazuj. Tyle.
zaraz zaraz..żebyśmy się zrozumieli-nikt nie karze robić wam filmu z wystawy pod jakimś mega przymusem, ba nikt wam nie karze robić tej całej wystawy. To tak jak się chwalić i robić wystawe z dragon shieldów na tygodniowym serwerze-nie masz nic do pokazania ciekawego-nie pokazuj. Tyle.
Ukazywali najlepsze itemy na securze poniewaz byly 5urodziny gildii QOL
Dziwić się potem że nie ma zbyt dużej ilości nowych filmów na forum tak jak kiedyś. Wystawisz film -> jesteś zjechany na forum -> drugi raz filmu nie dajesz i tak właśnie robi większość forumowiczów teraz. Kilka nowych filmów dziennie w tym większość to keyloggery. Ja za ten post też pewnie będę zjechany ale leje na to
Etoric to już bije wszelkie rekordy w wyśmiewaniu, obrażaniu etc ... już gdzieś o tym to pisałem więc się nie będę powtarzał
Etoric to już bije wszelkie rekordy w wyśmiewaniu, obrażaniu etc ... już gdzieś o tym to pisałem więc się nie będę powtarzał
człowiek, jak chcesz coś zrobić, żeby się podobało to rób to dobrze z głową a nie z fiutem.
A co do tego wyśmiewania to moje ostatnie tematy w których pisałem:
Temat numero 1.OjciecDirector wsadził link ze sp33dyshare to mu grzecznie wytłumaczyłem, że linki takie są zabronione, nie posłuchał się i złapał bana.
Temat numero2.Jakis nerwos69 założył z 5 tematów oczywiście robiących furore na tibia.de
Temat numero3.temat dot. balansowania postaci w filmie wmv, ja osobiscie tam nie widze żadnego wyśmiewania kogokolwiek
Temat numero4.eliminacje do euro blablabla
-koleś zapomniał, że brazylia nie leży w europie, po czym się wykręcał sianem że napisał to specjalnie
Temat numero5.robienie lootbaga
-przez 45 minut kolesie łazili po kazo i zbierali sam shit_crap
Temat numero6.aRchon elaw pokazuje guild house
co ja poradze, że on nie umie dobrze przepisać nazwy tematu z tibia.de?:/
I masz moje złośliwości i wyśmiewanie, z imbecyli próbujących zaistnieć tworząc brazylie w europie i archona elawa.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=155182
mam ochote zabić tego walonego imbecyla, za to że jest rozgarnięty jak kupa liści:\
Capality
22-11-2007, 00:52
Huhu, fajna kolekcyjka :]
Couranger
22-11-2007, 00:59
Powiem tak nie bylo zle , jakies rarki tam maja.
Ale w porownaniu do domku Sashry to nic nadzwyczajnego tam nie maja xD
Eyyyy a dajcie filmik z domkiem sashry okej !
Master Knight de'Vere
22-11-2007, 10:52
No to się domyśl dlaczego na Antice jest tyle rare'ów.
Antica
Type: PvP
Online Since: January 07, 1997
Secura
Type: Non-PvP
Online Since: November 04, 2002
To były urodziny najstarszej gildii na Securze, a i tak nie udało się zgromadzić wszystkich rarów bo na przykład owner Horned Helmeta już nie gra i nikt nie mógł się z nim skontaktować od ponad miesiąca.
A jak chcesz porównywać wszystkie rary do tych twojego idola który ponad pół dnia dziennie spędza przed kompem bijać ten 192371 lvl no to gl.
Bialason
22-11-2007, 11:06
faza w sumie
niektórych itemów sie nie spodziewałem
P.R.O.S.T.O.
22-11-2007, 12:12
Gratuluje zorganizowania czegoś takiego na servie No-Pvp bo na pewno to nie było łatwe. Rary jak na Secure bardzo ładne i nie uważam, że sashra jest lepszy bo tam to są "zwykłe" itemki (przykład - nie tak dawno był temat o sprzedaży g-helmeta który poszedł za 3.5kk~, dużo? ; o).
Pozdro:D!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.