PDA

Pokaż pełną wersje : Jaki server wybrac! prosze o pomoc zaproponujcie cos

First Doom
23-11-2007, 13:26
Witam.

Nie gralem w tibie ponad rok, a przestalem iz gralem na serverze gdzie wygrali wojne szwedzi i gra na tym serverze nie miala sensu bo tylko jak bys sie wybil z lvlem to by cie zniszczyli calkowicie, nawet przy zwyklym graniu miales hunty od noob swe z kolegami o wysokich lvlech.

Chce zaczac znowu grac w tibie ale nie wiem gdzie chce zebyscie mi zaproponowali servery na ktorych moglbym grac ale ale! chodzi mi o server na ktorym jest chilout, gdzie rzadzą polancy i nie musze sie martwic ze dostane hunta za nic albo bede wiecznie przesladowny. Chce zeby to byl server gdzie beda przyjazny gdzie jest duzo polakow, nie ma zagrozenia ze strony swe/br i gdy bede intensywnie expil nie bede musial siemartwic ze bede musial za to zaplacic gdy zrobie dobry lvl, Chce miec na tym serverze wielu wporzo kumpli polakow. Nie jestem noobem gram dobrze expie szybko i chce pozanc wporzo ekipe.

Tu Napiszcie nazwy serverow ktore mi proponujecie i jakies krotkie uzasadnienie
Z gory dzieki.

R3T
23-11-2007, 13:39
Noob-PVP
10

Omnadren
23-11-2007, 14:22
hm jak chcesz duzo polakow to proponuje gre na Kyrze! fajni ludzie (oczywiscie nie wszyscy) i dobra atmosfera...

First Doom
23-11-2007, 14:51
hm jak chcesz duzo polakow to proponuje gre na Kyrze! fajni ludzie (oczywiscie nie wszyscy) i dobra atmosfera...

ale polacy tam rzadza? nie sa podlegli od swe i nie ma problemow ze szwedmi bardz brazylami?

marekkowaluk
23-11-2007, 14:58
Ja proponuje serwer Xerena ja tam gram.
Są tam polacy.
Ale ja niedawno zaczołem i niewiem czy jest ich dużo.
Ale nawet dużo ich widziałem.

First Doom
23-11-2007, 15:38
Ja proponuje serwer Xerena ja tam gram.
Są tam polacy.
Ale ja niedawno zaczołem i niewiem czy jest ich dużo.
Ale nawet dużo ich widziałem.

To jest najgorszy server jaki moze byc! nikomu bym go nie roponowal! sam tam gralem wiec wiem... panuja tam dwie gildie szwedzkie +100 lvl's i jedna zalosna polska gildia ktora co tylko sie zaloguje to pada ogolnie ma sensu tam grac bo kazdy polak ma tam hunta i tylko strata czasu na logowanie sie tam

Ancient900
23-11-2007, 16:25
gdzie rzadzą polacy i nie musze sie martwic ze dostane hunta za nic albo bede wiecznie przesladowny.

Lol, jedno wyklucza drugie xd

przyklejony temat jest

First Doom
23-11-2007, 23:47
Lol, jedno wyklucza drugie xd

przyklejony temat jest

z polakiem zawsze sie dogadasz a ze szwedem nichuja

bartosz169
25-11-2007, 18:37
ziom graj na <<<<<NERANIE>>>>>.super server mnustwo polaków
B)B)B)
a tamte server tamtych gośi są do bani żeby nie powiedzieć gorzej;(

Sam gram na <<<<<NERANIE>>>>>jest super mam mnustwo kumpli izawaliste rzeczy przyłącz sie super będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cup::cup::cup::cup::c up:

Fillee95
26-11-2007, 12:15
Wiec ja bym ci proponowal swiat PvP - Solera jest dobrym swiatem.

Tam jest duzo swe ale oni nie hunca Polakow zanic chyba ze jestes w wojnie.
Ale jest duzo wporzo polakow jak familja Tuk i Mac'Mannus.

Zycze ci powodzenia =)

Martka
26-11-2007, 12:27
Proponuję Valorię, mniej więcej po równo jest Polaków, Szwedów i Brazylijczyków. Rzadko się zdarzają hunty za nic, haracze itp. Spokojnie można expić w większości miejsc, o ile wcześniej sobie zaklepiesz miejscówkę.

Shiddyr
26-11-2007, 12:43
Proponuje Serv GALANA w pierwszej 20 jest duzo polaków spoko ludzie narazie trwa wojna jesli jestes dobrym graczem to napewno sobie poradzisz ;)