PDA

Pokaż pełną wersje : Nietypowe pytanie

Suhuto
23-11-2007, 14:17
Na wstępie od razu mówię, że mam PACC ( o ile ma to jakieś znaczenie).

Chciałbym zrokować swoją postać i przejść nią Rookguard ponowie, aby wybrać inną profesję. I teraz nasuwa się moje pytanie. Jakie będą konsekwencje tego, że zrokuję tą postać. Chodzi mi o to czy:

- domek i itemy znajdujące się w nim nadal będą moją własnością?
- czy 2000~ itemów, które mam w depo także pozostaną na swoim miejscu?
- są ewentualnie jakieś inne konsekwencje zrokowania mojej postaci ( oprócz faktu, że powróci na Rookguard) ?

Marcin24
23-11-2007, 14:21
Kiedy wrócisz na Mainland wszystkie twoje itemki będą na swoim miejscu. Co do domku, jeśli w depo będziesz miał pieniądze na jego utrzymanie (czynsz) też nic się nim nie stanie.

Segalczuk
23-11-2007, 14:24
Na wstępie od razu mówię, że mam PACC ( o ile ma to jakieś znaczenie).

Chciałbym zrokować swoją postać i przejść nią Rookguard ponowie, aby wybrać inną profesję. I teraz nasuwa się moje pytanie. Jakie będą konsekwencje tego, że zrokuję tą postać. Chodzi mi o to czy:

- domek i itemy znajdujące się w nim nadal będą moją własnością?
- czy 2000~ itemów, które mam w depo także pozostaną na swoim miejscu?
- są ewentualnie jakieś inne konsekwencje zrokowania mojej postaci ( oprócz faktu, że powróci na Rookguard) ?
1.Domek zostanie , jezeli zrokujesz sie i wyjdziesz z rooka w tym samym server savie (rokujesz sie o polnocy a wyjdziesz np o 9 rano to domku juz niemasz.Ale jesli zdazysz to masz domek :) (restart jest o 8 zaluzmy ;p).
2.Tak przez około 1 rok te itemy beda w dp.
3.Chyba zadne ;p
/nie rookuj sie ... zrob poprostu new chara;p

Marcin24
23-11-2007, 14:32
1.Domek zostanie , jezeli zrokujesz sie i wyjdziesz z rooka w tym samym server savie (rokujesz sie o polnocy a wyjdziesz np o 9 rano to domku juz niemasz.Ale jesli zdazysz to masz domek :) (restart jest o 8 zaluzmy ;p).Jeżeli ma pieniądze w depo na czynsz, to z domkiem się nic nie stanie.
@down
No tak, po update jest inaczej.

Tethi
23-11-2007, 14:43
@up
nie w depo tylko w banku!! to wazne!!

a itemy w depo nie zostaja...