Pokaż pełną wersje : Dwarfy Guardy
Mam pytanie co do dwarfów guardów na których zaczęłem expić . Do którego lvlu (-1 ,-2 etc) najdalej schodzić żeby na nic mocniejszego (np. geomancery) się nie natknąć . I jeszcze jedno , jak schodze do dziury a tam ma 4 guardy naraz to jak się ich pozbyć ? Expie wyłącznie boltami więc nie będę stosował metody up/down bo szybko padne. Może gfb? Tylko żeby waste nie było . Z góry dziękuję .
Shor'tugal
23-11-2007, 16:58
Na geomancery sięnie natkniesz, bo są za bramką lvlową 32lvl +. Gdy jest dużo guardów, to ropaj i zabijaj pojedynczo ;]
Donpeyot
23-11-2007, 16:59
ropaj po jednym
@up:szybszy ;p
Mam pytanie co do dwarfów guardów na których zaczęłem expić . Do którego lvlu (-1 ,-2 etc) najdalej schodzić żeby na nic mocniejszego (np. geomancery) się nie natknąć . I jeszcze jedno , jak schodze do dziury a tam ma 4 guardy naraz to jak się ich pozbyć ? Expie wyłącznie boltami więc nie będę stosował metody up/down bo szybko padne. Może gfb? Tylko żeby waste nie było . Z góry dziękuję .
dziwne, że boltów używa, ostatnio prawie nikt z nich nie korzysta... te royal speary
Mefiu121
24-11-2007, 15:09
Poprostu jak wymienili wcześniej rope i run. Z GFb mozesz skorzystac bo bedzie ci to potrzebne tylko 1 raz na caly exp poniewaz jak bedziesz expil niezrespi ci sie 4 guardy naraz. Pzdro ;]
http://www.s.p.e.e.d.y.s.h.a.r.e.com/423682148.html
Bez kropek w speedyishare
Druidek_Canadia
24-11-2007, 17:17
Kiedy bez strat bede mógł expic na guardach z Druidek 25 lvl
Z Bp UH i pare manasków??
Eq
Crusader Helmet
Crown Armor
Knight Legsy
Fur Bootsy
Volcanik Rod lub Quambike Rod
i Demon Shield
<<Skugatha435>>
07-12-2007, 00:46
geo sa na quescie po za bramki lvl lepiej sie nie puszczac, najlepsze gfb albo spersy co do ubicia 4 gutkow na wejsciu, mysle ze pomoglem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.