zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Odnosnie konkursu filmowego z dnia:29-09-2007

Washabi
23-11-2007, 19:41
Grono finalistów konkursu filmowego na tibia.pl który zakończył sie 29-09-2007 o godzinie 23:30 uskarżają sie na niedostarczenie wszystkich nagród.
Laureaci pierwszych miejsc otrzymali Mp3 oraz premium acconty, zdobywcy drugiego miejsca otrzymali Mp3, uczestnicy którzy zajęli 3 miejsce powinny pocieszyć sie kubkiem który także powinni otrzymać laureaci pierwszego oraz drugiego miejsca... niestety ów przedmiot nie dotarł do finalistów :(

Domagamy sie informacji i działań :)

Rybzor
23-11-2007, 22:40
Z tego, co się dowiedziałem (dość dawno), to regał z kubkami się wytenteges na ziemie i potłukły się =P.

Bosal mówił, że wyśle koszulki za kubki. Jest on ostatnio chyba trochę nieuchwytny.

Mi tam osobiście nie zależy na tej koszulce i nie umarłbym jakbym jej nie otrzymał.

Aby dowiedzieć się czegoś więcej, najlepiej skontaktuj się z Bosalem w jakiś sposób.

Kshaq
24-11-2007, 20:03
Koszulki powiadasz? Ciekawe jakie rozmiary... -.-"

Kajulec
25-11-2007, 14:54
No no, jak czekalem tak czekam. PW do Bosala poslalem kilka dni temu, ale odpowiedzi nie widze do dzisiaj. Mysle, ze nikt specjalnie niczego nie przeciaga, widocznie istnieje jakis problem, ktorego oni sami nie moga szybko rozwiazac, jednak nalezalyby sie jakiekolwiek wyjasnienia. A jesli faktycznie koszulki, to tak jak post wyzej - nie wiadomo w jakim rozmiarze. Wiec PW do kazdego laureata powinno pojsc.

#Down
Czyli e-sklep polecial sobie troche w 'meskiego czlonka'.

bosal
25-11-2007, 15:34
Dostalem informacje od sklepu ktory dostarcza nam te gadzety, ze kubki sie potlukly, zlecilem wiec wyslanie Wam koszulek.

Znajdziemy inna firme, ktora dostarzy nam takie, czy inne gadzety i wyslemy Wam dodatkowo kubki, ale dziwie sie, ze nawet te koszulki nie doszly.

Kshaq
25-11-2007, 17:49
@up
To ja proponuję tak :D
Dla 1 miejsc: The Medal of Honor, Moderator na Tibia.pl, Kubek no i koszulka ;D
Dla 2 i 3 tylko po kubku i koszulce, bo jak widać nie przyłożyli się i mają słabe miejsca ;D

Washabi
26-11-2007, 20:52
Mógł by ktoś sie jakoś określić w jakim czasie otrzymamy ów przedmioty :D:D byłbym wdzięczny..

Zupka_Chinska
26-11-2007, 21:33
#Up:
Nie bój renifera, przed końcem świata na pewno dostaniesz.

Kshaq
26-11-2007, 21:53
Nie byłbym tego taki pewien ;D

Washabi
27-11-2007, 19:05
Ja też nie jestem pewien czy ów moment w którym otrzymam kubek :D i (mam nadizeje nie przepoconą) koszulkę będzie przed nadejściem końca świata, dlatego nalegam na określenie daty dostawy :D:D

Kshaq
04-12-2007, 13:48
Eh... Bosal mógłbyś chociaż napisać czy w ogóle dostaniemy te kubki/koszulki xD

bosal
05-12-2007, 13:19
Widze, ze to sa jakies jaja, jesli nadal nie dostaliscie koszulek a poinformowano mnie, ze zostaly wyslane zerwe umowe z dostawca i wyprodukujemy takie gdzies indziej. Dostaniecie je, bo juz mnie szlag jasny trafia.

Kshaq
05-12-2007, 16:11
@up
Made in china? ;D

Gawus
05-12-2007, 17:00
Widze, ze to sa jakies jaja, jesli nadal nie dostaliscie koszulek a poinformowano mnie, ze zostaly wyslane zerwe umowe z dostawca i wyprodukujemy takie gdzies indziej. Dostaniecie je, bo juz mnie szlag jasny trafia.

ja chę taka "bede bronic tibii krzeslem" :na wf xD

ew, mozecie dac pacca za to ze tak dlugo czekam, nie obraze sie ^^

Rybzor
05-12-2007, 17:19
ew, mozecie dac pacca za to ze tak dlugo czekam, nie obraze sie ^^
Taa.. jeszcze czego : P.

Dostaniecie je, bo juz mnie szlag jasny trafia.

A my co mamy powiedzieć? =P

Kajulec
05-12-2007, 18:07

Bo to zla firma byla. ; )
Spoko Kuba, tyle czekamy to juz nam sie nie spieszy. Zalatwiaj co masz zalatwiac. ; )

Kshaq
05-12-2007, 18:11
No ogólnie coś czekanie w nawyk nam wchodzi nie? ;D

Washabi
04-01-2008, 00:18
Hmm coraz bardziej zaczyna mnie to nudzić ... " a ja czekam i czekam.."

Rybzor
04-01-2008, 07:42
Ja zwątpiłem już jakiś czas temu : PP

@down
HAhahahah, tak, tak bardzo chce ten kubek, normalnie już od pół roku siedzę jak na szpilkach i czekam na listonosza : D.

Zalgadis
04-01-2008, 13:07
Widząc posty tych ludzi co chcieli ten kubek to spadam z krzesła za każdym razem
Aż tak bardzo chcecie ten kubek tak szybko?
Niemacie szklanek, kubków w domu? :s
A koszulki nigdy bym nie włożył (będe bronił tibii krzesłem)
ps. Zerwijcie umowe skoro towar niedoszedł 2 razy jak nie 3 ;p

Kshaq
13-01-2008, 00:17
@up
Nie czekamy. Po prostu chcemy wyjaśnić sprawę dlaczego nie otrzymaliśmy WSZYSTKICH nagród.
Co do koszulki "Będę bronił Tibii krzesłem". Ja żałuję, że nie mam transparentu i nie mogę z nim wyjść na miasto <chlip> xD

@down
Spojrzałem i co? Coś nie tak?

Kajulec
13-01-2008, 09:38
Widząc posty tych ludzi co chcieli ten kubek to spadam z krzesła za każdym razem
Aż tak bardzo chcecie ten kubek tak szybko?
To sa ponad 4 miesiace, nie wydaje mi sie, zeby to bylo 'szybko'.

A koszulki nigdy bym nie włożył (będe bronił tibii krzesłem)
Twoje zdanie, ja na przyklad bardzo chetnie bym sobie w takiej koszulce pochodzil.

A wlasnie tak juz jak sobie przypomnialem o konkursie - wiadomo moze cos wiecej na temat koszulek/kubkow?

Washabi
15-01-2008, 22:40
... 3 kropeczki na przymomninie

Kshaq
01-02-2008, 16:15
... To już 6 kropeczek na przypomnienie o nas

Gawus
01-02-2008, 16:18
... 9 kropeczek na przypomnienie

Rybzor
01-02-2008, 18:08
.... 13 szczęśliwych kropeczek ._.

@down
Ty pierwszy w kolejności, za podpis (20+kb) :P:P

Kajulec
01-02-2008, 18:56
.. 15 kropek kurwa, chce koszulke

Niedlugo zamiast koszulek dostaniemy bana.. xDDD

Washabi
01-02-2008, 19:30
i na TRZY CZTERY--- MY CHCEMY NAGRODY, i jeszcze raz wszyscy razem--- MY CHCEMY NAGRODY!!

Gawus
03-02-2008, 09:55
.. 15 kropek kurwa, chce koszulke

Niedlugo zamiast koszulek dostaniemy bana.. xDDD

podpis/ nie przesadzaja ;*

MY CHEMY NAGRODYYYYY ;D KOSZULKE Z NAPISEM "supporter tibia.pl" albo "bede bronil tibii krzeslem"! ;>

Kshaq
03-02-2008, 12:31
Bosal ja wiem, że może nie masz większego wpływu na ten sklep, ale w końcu organizowałeś konkurs, zapewniałeś nagrody, więc proponuję w jakiś sposób zareagować :)

Gawus
03-02-2008, 22:29
Bosal ja wiem, że może nie masz większego wpływu na ten sklep, ale w końcu organizowałeś konkurs, zapewniałeś nagrody, więc proponuję w jakiś sposób zareagować :)

zważając na to, że konkurs skończył się praktycznie prawie pół roku temu...

Washabi
04-02-2008, 22:55
pytanie : pisaliście do bosala?

ja pisałem i nie dostałem od niego żadnej odpowiedzi, nawet coś w stylu "odpierd olcie sie i dajcie mi święty spokój guzik dostaniecie" było by to lepsze niż milczenie

Kshaq
05-02-2008, 17:00
@up
Było by, ale nie jest, bo nikt nie dostał nic. Gaw też pisał...

Bosal, skoro nie możesz wysłać nam kubków i koszulek (na które czekamy już tyle czasu, że jest to po prostu żałosne) powinieneś nas chociaż poinformować jak się mają sprawy.
Pisałeś, że gadałeś z firmami, miałeś rozwiązywać umowy i... Cisza...

Washabi
08-02-2008, 19:03
Dostałem odpowiedz od MR. Bosala
a oto ona :
@Jest problem, bo kubeczki sie potlukly i suzkamy nowej firmy, ktora nowe wyprodukuje. Niestety potrwa to dosc dlugo, ale nagrody dotra.

Kajulec
13-02-2008, 15:36
Bump. ;)
What's up? Nadal nikt nic nie wie? ;) Ilez czasu mozna robic pieprzone kubki/koszulki? A co z ludzmi, ktorzy kupuja gadzety Tibia.pl w sklepie (http://xycho.isocd.pl/index.php?cPath=468&osCsid=f602b04267b9aec59462edb149fb4f52)? Tez czekaja pol roku? xD

Ashlon
13-02-2008, 16:02
Jedynym wyjsciem jest spamowanie Bosala na skrzynke. Pomijajac to, trzeba byc naprawde bardzo zdolna osoba, zeby nie potrafic zalatwic kilkunastu kubkow, czyli zglosic reklamacji w jakimkolwiek sklepie.

Kshaq
27-02-2008, 15:29
Ja szczerze mam dość czekania. W zamian za czekanie, jako rekompensatę żądam PACCa na 3 miesiące. Przyda mi się o wiele bardziej niż kolejny kubek, których nie mam już gdzie trzymać... -.-" Zwłaszcza, jeśli mam na niego czekać kolejne pół roku.

Gawus
27-02-2008, 15:36
Ja szczerze mam dość czekania. W zamian za czekanie, jako rekompensatę żądam PACCa na 3 miesiące. Przyda mi się o wiele bardziej niż kolejny kubek, których nie mam już gdzie trzymać... -.-" Zwłaszcza, jeśli mam na niego czekać kolejne pół roku.

ja też

tylko, że to w sumie nie fer jest skoro kubek był' powiedziany', że dostaniemy..

Ale paccem bym nie pogardził..

I bosal, nie chcemy już słuchać, że kubki sie produkują, że niedługo będziesz je wysyłał i że dostaniemy rekompensate. CHCEMY FAKTÓW. Kiedy wyślesz - date, co wyślesz, jak to będzie wyglądać i (nie jestem meterialista ale chyba przeieta pala) co bedzie na rekompensate? Nie kolejne mp3.. !

bosal
27-02-2008, 22:50
Musicie sie wstrzymac, szukam firmy ktora zrobi od nowa te kubki, w masakra.com sie potlukly, co mi sie wydaje smiesznym tlumaczeniem z ich strony, ale takie rzeczy sie zdarzaja. Poza tym my w nie nic nie inwestowalismy. Teraz musze znalezc firme, zrobimy jakies gadzety typu smycze, kubki i costam, wszystcy wygrani dostana po takim kompleciku.

PACC nie dostaniecie. Jest to zdecydowanie za drogi bajer. Nie jestem w stanie powiedziec kiedy. Do konca przyszlego tygodnia znajde firme i zloze zamowienie, ew. zamowie sample.

Kshaq
11-03-2008, 10:35
Do konca przyszlego tygodnia znajde firme i zloze zamowienie, ew. zamowie sample.
Mamy rozumieć, że firma została znaleziona, zamówienie zostało złożone, a nagrody dostaniemy max. w ciągu 2 tygodni licząc od poniedziałku 8 marca?

bosal
11-03-2008, 13:40
Firma zostala znaleziona, zamowienia nie zostalo jeszcze zlozone firma to: cnsgroup.pl . Poinformuje Was w tym temacie o terminach, w tym tygodniu skladam zamowienie. Widzieliciscie, ze mielismy awarie.

Washabi
12-03-2008, 06:36
i na gadaniu sie skaczylo...

Kshaq
30-03-2008, 16:07
Czyli jak zawsze...

Kajulec
30-03-2008, 16:20
;)
Chce gifta!

Rybzor
02-04-2008, 18:06
Ja też, ja też!

@down
Ok sory mistrzu już nie będę domagał się o nagrodę którą wygrałem pół roku temu.

Wald_Kerius
02-04-2008, 19:35
bosal, kompromitujesz sie tym tylko... a ty ryba nie spamuj.

Gawus
02-04-2008, 20:01
Miales awarie, kolejna? W 'tym' tgodniu miales zlozyc zamowienie.. i co ?
To bylo 20 dni temu kochany :\

Kajulec
02-04-2008, 23:10
Nie no, wiecie.. ja wszystko rozumiem, mozna miec problemy i takie tam inne sprawy, jednak tak czy inaczej ponad pol roku to ogromna ilosc czasu. A zalatwic pare kubkow/koszulek to chyba nie taki wielki problem? Byc moze jednak, nie znam sie na tym, bo nigdy nie zamawialem takich giftow, uwazam tylko, ze ktos (Bosal?) po prostu leje na sprawe z gory na dol.

Ashlon
03-04-2008, 00:24
Byc moze jednak, nie znam sie na tym, bo nigdy nie zamawialem takich giftow, uwazam tylko, ze ktos (Bosal?) po prostu leje na sprawe z gory na dol.

Nie tylko ty masz takie wrazenie, niestety... Po prostu Bosal to czlowiek "chodzaca obietnica" ~~

Wald_Kerius
03-04-2008, 10:08
szczerze, to raczej sie nie doczekacie tych kubkow... przykro nam -.-

bosal
03-04-2008, 13:40
WALD nie wypowiadaj sie w moim imieniu, zgdonie z terminem zamowienie zostalo zlozone, dzisiaj jak bede mial chwile to Wam przeskanuje fakture... Czas na wykonanie to ok. 3 tygodni, zamowilem kubeczki i smycze.

Kajulec
03-04-2008, 15:07
Dziekówa, mogles poinformowac wczesniej czy cokolwiek ruszylo w tej sprawie.

Kshaq
11-04-2008, 21:25
Podobno przeskanować coś nam miałeś? Sorry, ale po prostu muszę to powiedzieć: "Zaczynasz lecieć w chuja ze wszystkim, ze stroną, nagrodami i wszystkimi obietnicami. Zacznij się czymś zajmować, a nie kombinujesz "Jaki by tu nowy beznadziejny projekt wymyśleć, żeby było więcej kasy z reklam.""

Gawus
11-04-2008, 21:30
Podobno przeskanować coś nam miałeś? Sorry, ale po prostu muszę to powiedzieć: "Zaczynasz lecieć w chuja ze wszystkim, ze stroną, nagrodami i wszystkimi obietnicami. Zacznij się czymś zajmować, a nie kombinujesz "Jaki by tu nowy beznadziejny projekt wymyśleć, żeby było więcej kasy z reklam.""

kshaq, bierzemy sprawy w swoje rece..

na gadu masz wyslany juz projekt, jak zapanowac na tibia.pl i zniesc bosala do rangi zwyklego uzytkownika :D

Kshaq
12-04-2008, 10:42
@up
A przydałoby się, przydało... Może by się wiele osób czegoś nauczyło... :)

Scobel
12-04-2008, 11:32
Normalnie robicie sobie aferę ... chodź raczej myślę, że się tym bawicie :) ... No nie macie kubków z których i tak byście pewnie nie korzystali co dzień ... No straszne ...

Przesadzacie, jak będą to wam pośle Bosal, a jak nie w co bardziej wieże ... To nie pośle i już ... po co sie irytować ??

Kshaq
12-04-2008, 12:22
@up
Bo chcemy to co nam się należy? Tak trudno zrozumieć, że skoro się coś "GWARANTUJE" to powinno się tego dotrzymać w jak najkrótszym terminie mimo wszelkich problemów, a nie lecieć w chuja tak jak ze wszystkim innym.

Gawus
12-04-2008, 13:21
Normalnie robicie sobie aferę ... chodź raczej myślę, że się tym bawicie :) ... No nie macie kubków z których i tak byście pewnie nie korzystali co dzień ... No straszne ...

Przesadzacie, jak będą to wam pośle Bosal, a jak nie w co bardziej wieże ... To nie pośle i już ... po co sie irytować ??

A moze akurat bede z niego pil? ;>
Ale wolalbym i tak koszulke ;D

bosal
14-04-2008, 21:02
Firma zostala znaleziona, zamowienie jest w realizacji. Zostaly zamowione kubki i smycze, zamowienie zostalo oplacone.

http://img186.imageshack.us/my.php?image=projektkubekkj4.jpg
http://img186.imageshack.us/my.php?image=projektsmycznp2.jpg

Na wykonanie zamowienia firma ma max. 3 tygodnie liczac od 4 kwietnia, bo wtedy zostaly podpisane ostateczne papiery, a projekt zatwierdzony.

Scobel
15-04-2008, 10:34
Firma zostala znaleziona, zamowienie jest w realizacji. Zostaly zamowione kubki i smycze, zamowienie zostalo oplacone.

Na wykonanie zamowienia firma ma max. 3 tygodnie liczac od 4 kwietnia, bo wtedy zostaly podpisane ostateczne papiery, a projekt zatwierdzony.

No i widzicie :) ... Kubki są (poprzednie były ładniejsze), i smycze są (teraz są ładniejsze), a że się spóźniły ... Życie :P

Bynajmniej nie czekacie tak jak kiedyś ludzie na pacc czekali przez tą Blee firmę :P

Gawus
16-04-2008, 15:45
Rzeczywiście, te kubki są brzydsze :P

a gdzie koszulki, czapki, rekawiczki, skarpetki, majtki, buty, kurtka zimowa i spodnie?
nie dosc ze mialbym sie w co ladnie ubrac.. to pomysl bosal, jaka reklama.. ^^ darmowa

Washabi
16-04-2008, 17:38
Rzeczywiście, te kubki są brzydsze :P

Ty weź przestań marudzić chodząca reklamo, Bosal sie rozmyśli i cofnie te kubki i będziemy czekać kolejny rok

Rybzor
19-04-2008, 14:13

No to termin mija w piątek nast tygodnia. Ciekawe czy się wyrobią.

Washabi
24-04-2008, 20:19
Jutro ostatni dzień na dostarczenie "nagród" a kubka jak nie było tak nie ma.
ale pożyjemy zobaczymy hehe B)

Ashlon
25-04-2008, 08:16
No nic, dzisiaj jest 25. Dostaliscie kubki? Jesli nie - gratuluje Bosal :D

By$iu
25-04-2008, 08:38
Bosal o/ :-).

Kshaq
25-04-2008, 14:25
Zajebiście! Niczego innego się nie spodziewałem. Kto jest za przejęciem władzy na Tibia.pl?

Washabi
25-04-2008, 18:42
To musi być jakaś klątwa, klątwa (PRZEKLĘTEGO KUBKA)

Trochę mi żal Bosala, według mnie to już nie z jego winy jest takie opóźnienie :(

bosal
25-04-2008, 19:18
Ludzie sluchajcie! :)

Mam kubki, wysylam w poniedizalek dodatkowo dostaniecie smycze. Jak sie uda to jutro wysle, bo wlasnie je pakuje.

Rybzor
25-04-2008, 19:21
Ludzie sluchajcie! :)

Mam kubki, wysylam w poniedizalek dodatkowo dostaniecie smycze. Jak sie uda to jutro wysle, bo wlasnie je pakuje.
Bosal, już je dwudziesty raz pakujesz :P

bosal
25-04-2008, 19:53
Nie, wczesniej ich nawet nie mialem u siebie, bo przez inna firme to szlo, a teraz oswobiscie je pakuje :)

Scobel
25-04-2008, 21:28
No widzicie już je pakuje. I może nawet jutro wyśle je do was pocztą polską. Ale to wszystko dojdzie do skutku gdy: po drodze na pocztę Bosal nie zostanie napadnięty, nie przewróci się i ich nie uszkodzi, nie zapomni $ na paczkę, nie zapomni kartki z adresami, jak na poczcie ich nie ukradną, jak na poczcie ich nie uszkodzą, jak na poczcie dobrze odczytają adresy napisane przez bosala, jak na poczcie bosal wszystko dobrze napisze z adresów, jak na poczcie nie zastrajkują ...

Ale jejku co wam robi pół roku w ta czy tamtą stronę ?? To tylko kubek ważne by doszedł ... kiedyś :P

Washabi
25-04-2008, 21:35
@up APROPO strajku na poczcie, można się spodziewać w najbliższych dniach. Tak donosi moje źródło (ciotka listonoszka)

Scobel
25-04-2008, 22:49
@up APROPO strajku na poczcie, można się spodziewać w najbliższych dniach. Tak donosi moje źródło (ciotka listonoszka)

A tam ... ciotka listonoszka to nic ... jak cos pierwszy o tym poinformuje nas Bosal ... on wie wszystko ... przecie to admin :P

Ashlon
25-04-2008, 23:50
No to za 2 miesiace dojda. :D

Scobel
26-04-2008, 00:16
No to za 2 miesiace dojda. :D

Czemu nie wiedzieliśmy, żeś z Wrocka jak robiliśmy zlocik z Slythia, Optim, Pregusią ?? Bosal niby zawiedziony był, że mu o tym nie wspomnieliśmy i, że go nie zaprosiliśmy ... ale jak 4 dni później znów byłem we Wrocku i pisałem czy idziemy na piwo ... To odpowiedział coś w stylu ... jak będziecie gdzieś tam o jakiejś tam godzinie ... to może i ja tam gdzieś będę bo będę może szedł coś zjeść o tej godzinie ... :)

A widzisz tak to kolejny z t.pl był by do piwka i partyjki w bilarda :P

Kajulec
26-04-2008, 18:45
Ban sie skonczyl, wiec sie wypowiem. IMHO Bosalowi spadl kamien z serca o czym moze swiadczyc jego zmieniony ton. Zobaczcie na dwie ostatnie wypowiedzi - az bije od nich radoscia. Mam nadzieje tylko, ze moj kubek nie zbije sie w transporcie, bo wtedy to sie juz calkiem w*****e. To by bylo na tyle, dzieki za zapakowanie nagrod po 7 miesiacach (bez trzech dni, no).

Scobel
27-04-2008, 00:06
Ban sie skonczyl, wiec sie wypowiem. IMHO Bosalowi spadl kamien z serca o czym moze swiadczyc jego zmieniony ton. Zobaczcie na dwie ostatnie wypowiedzi - az bije od nich radoscia. Mam nadzieje tylko, ze moj kubek nie zbije sie w transporcie, bo wtedy to sie juz calkiem w*****e. To by bylo na tyle, dzieki za zapakowanie nagrod po 7 miesiacach (bez trzech dni, no).

Może do kubków dali gratis nową wersję Bosala ?? Bo stara się stłukła :D

Wald_Kerius
27-04-2008, 09:31
Śmiech na sali. Zaczynałem podejrzewać, że bosal chce dostarczyć te kubki w równo rocznice od konkursu i wystartować w kolejnym na "najbardziej nieudolną firmę w Polsce" Podobno nagrodą mają być kubki z logiem tej firmy (wyczuwacie spryt bosala? bosal by nie musiał wtedy nic za te kubki płacić i wysłał by je wam ze swojej nagrody) Jednak nasz admin to ma łeb do załatwiania spraw. Szkoda, że tak późno na to wpadłem ale i tak jak widać wszystko zje**ał bo wysłał za wcześnie kubki i nie potrafi być nawet najgorszą firmą w Polsce, chyba że znowu kubeczki będą iśc kilka miesięcy do adresatów wtedy RISPEKT i PEŁEN SZACUN

Kajulec
27-04-2008, 11:20
Hehe, niezle jedziecie. Ciekaw jestem jak Bosal zapakowal te kubki.. 8o

Kshaq
27-04-2008, 12:58
A jedziemy, jedziemy, bo to jest śmiech na sali...

By$iu
27-04-2008, 13:22
Propozycja dla tibia.pl team.
Zorganizujcie konkurs-typer, bedziemy obstawiac, jaka bedzie kolejna wymowka bosalka. Jako nagrode proponuje kubek tibia.pl i smycz.

Kajulec
27-04-2008, 16:05
A jedziemy, jedziemy, bo to jest śmiech na sali...

Do takiego wniosku to ja doszedlem juz bardzo dawno temu. Nie dosc, ze dostaniemy duzo brzydsze (przynajmniej imho) kubki niz te, ktore nam obiecywano.. to w ramach rekompensaty za pol roku spoznienia dostaniemy smyczke. ;)
Powinnismy sie chyba cieszyc, nie?

Kshaq
27-04-2008, 16:14
Już dawno z Gawusem pisaliśmy, że chcemy dostać pacca (No chyba, że bosal wpisałby źle nicki to też by nie doszły). Wydaje nam się, że jest to słuszna rekompensata. Ciekawe jaką rekompensatę chciałby bosal na naszym miejscu. Zapewne nowy projekt i kolejna porcja kasy z reklam...

Scobel
27-04-2008, 16:16
Propozycja dla tibia.pl team.
Zorganizujcie konkurs-typer, bedziemy obstawiac, jaka bedzie kolejna wymowka bosalka. Jako nagrode proponuje kubek tibia.pl i smycz.

Nie no co ty ... Bosal jeszcze obstawi i wygra lub kogoś podstawi ... to zbyt duże ryzyko iż konkurs będzie ustawiony :P ...

Up do Brata ...

Co was chyba Pojechało z tym zamianą na Pacc ... bez urazy ale to i tak nie do końca wina Bosala z tymi kubkami ... oki jego że to tak długo trwa ale nie jego wina że ta cała sytuacja powstała ... więc z kubków przejść na Pacc to lekki przeskok ... nawet nie chodzi o koszta różnicy ale o sam fakt ... Kubek hmm 5-10zł, Smycz 5 zł, i koszt przesyłki 10 zł ... a Pacc 80 zł ...

Chodzi o to iż rozumiem i was i Bosala, ukazuje to słabe punkty ów konkursów, i daje niezły powód do śmiechu i wygwizdów na sali ... Ale nie odbierajmy życia zbyt poważnie ... bo to co Bosal miał bez wam wysłać to już (jakieś mp3 czy co tam) to do was doszło ...

Hestoran
27-04-2008, 16:19
Teraz kubki sie potłuką ;)

Scobel
27-04-2008, 16:21
Teraz kubki sie potłuką ;)

One już wcześniej się potłukły ... czytaj cały temat i bądź w temacie ... teraz dla odmiany oni dostaną te kubki :) ...
Wiecie ja was nie chciałem denerwować, ale co mi tam szkodzi :D

Oto rl foto waszych kubków :D

http://i190.photobucket.com/albums/z239/Scobel/Tibia/Kubki/DSC00518.jpg

http://i190.photobucket.com/albums/z239/Scobel/Tibia/Kubki/DSC00517.jpg

http://i190.photobucket.com/albums/z239/Scobel/Tibia/Kubki/DSC00516.jpg

A oto wasze nowe kubki :D

http://i190.photobucket.com/albums/z239/Scobel/Tibia/Kubki/DSC00521.jpg

http://i190.photobucket.com/albums/z239/Scobel/Tibia/Kubki/DSC00520.jpg

http://i190.photobucket.com/albums/z239/Scobel/Tibia/Kubki/DSC00519.jpg

I jak ... :D

Ashlon
27-04-2008, 17:24
Co was chyba Pojechało z tym zamianą na Pacc ... bez urazy ale to i tak nie do końca wina Bosala z tymi kubkami...

No pewnie, to wina tych, ktorzy wzieli udzial w konkursie. Gdyby nie oni, nie trzeba byloby kolowac kubkow. Daj spokoj - jesli faktycznie kubki sie stlukly, to a) skladasz reklamacje b) zamawiasz kubki w innej firmie od razu po informacji, ze kubki sie stlukly c) dochodzisz swoich praw i zwrotu kasy u firmy nr 1. Komus, kto nie zachowuje sie jak owca we mgle zajmie to max miesiac. Przy zlych wiatrach i brzydkiej pogodzie.

Scobel
27-04-2008, 17:54
No pewnie, to wina tych, ktorzy wzieli udzial w konkursie. Gdyby nie oni, nie trzeba byloby kolowac kubkow. Daj spokoj - jesli faktycznie kubki sie stlukly, to a) skladasz reklamacje b) zamawiasz kubki w innej firmie od razu po informacji, ze kubki sie stlukly c) dochodzisz swoich praw i zwrotu kasy u firmy nr 1. Komus, kto nie zachowuje sie jak owca we mgle zajmie to max miesiac. Przy zlych wiatrach i brzydkiej pogodzie.

Użyłem tam coś takeigo jak "nie do końca wina Bosala" chodziło mi o to że problemy na początku nie wynikły od Bosala ... ale późniejsze owszem :)

By$iu
27-04-2008, 18:02
Problemy trzeba umiec rozwiazywac, ale nie tylko myslec, jak zrobic strone by zmiescic milion reklam o/.

Kajulec
27-04-2008, 18:10
@Scobel
Aw fuck. Tani shit. Zamowie sobie chyba na allegro kubek z wlasnym nadrukiem.

Washabi
27-04-2008, 19:07
Do Bosala:
Jeżeli jeszcze nie wysłałeś tego kubka do mnie TO KUR**WA go nie wysyłaj niechcę takiego shitu -.-.
nie postawiłbym tego nawet w ciemnej szafce z starymi gratami ZAL

Kajulec
27-04-2008, 19:11
Do Bosala:
Jeżeli jeszcze nie wysłałeś tego kubka do mnie TO KUR**WA go nie wysyłaj niechcę takiego shitu -.-.
nie postawiłbym tego nawet w ciemnej szafce z starymi gratami ZAL

"Do gory nogami" zapomniales jeszcze napisac. A ja kubek chetnie przyjme - dla zasady. Bede pokazywal wnukom i mowil: uwazajcie na wnuczkow Bosala. xD

Kshaq
27-04-2008, 19:13
Tak Scobel, zapomniałeś bro o jednej rzeczy. Rekompensata nam się należy, a w naszym wypadku tym bardziej powinien to być pacc (Bo chyba każdy gra w tą grę), a nie smycz (Bo to chyba ma gdzieś w domu każdy, a i tak nie używa)...

Ashlon, widzę że nasze poglądy są baaaardzo zbliżone :) Kolejny normalny moderator :)

Gawus
27-04-2008, 19:16
"Do gory nogami" zapomniales jeszcze napisac. A ja kubek chetnie przyjme - dla zasady. Bede pokazywal wnukom i mowil: uwazajcie na wnuczkow Bosala. xD

Mógł się jeszcze podpisać na spodzie "zawsze punktualnie, bosal"

Ty.. ja bym kupił białe kubki na rynku, kupił farby do ceramiki czy jak to tam z czego ten kubek jest i sam napisał tibia.pl.. chociaż byłby brzydkie, ale oryginalne :p

Kajulec
27-04-2008, 19:30
Tak Scobel, zapomniałeś bro o jednej rzeczy. Rekompensata nam się należy, a w naszym wypadku tym bardziej powinien to być pacc (Bo chyba każdy gra w tą grę), a nie smycz (Bo to chyba ma gdzieś w domu każdy, a i tak nie używa)...

Ashlon, widzę że nasze poglądy są baaaardzo zbliżone :) Kolejny normalny moderator :)

Wlasnie tu jest problem, ze niektorzy nie graja. Jak na przyklad ja. Powiedzmy, ze stracilem zapal do gry i PACC srednio by mnie ucieszyl. Tak czy inaczej nie przesadzajmy, PACC to jednak zbyt droga zabawka, zeby tak o dawac za kubek~. Imho wszystko byloby okej jakbysmy dostali normalne, ladne kubki i smyczke. No i ofc jakies przeprosiny. :)

Uther92
27-04-2008, 20:24
Talibowie szykują zamach na transport z nagrodami....uwaga !

Scobel
27-04-2008, 20:42

Mógł się jeszcze podpisać na spodzie "zawsze punktualnie, bosal"

Ty.. ja bym kupił białe kubki na rynku, kupił farby do ceramiki czy jak to tam z czego ten kubek jest i sam napisał tibia.pl.. chociaż byłby brzydkie, ale oryginalne :p

Wlasnie tu jest problem, ze niektorzy nie graja. Jak na przyklad ja. Powiedzmy, ze stracilem zapal do gry i PACC srednio by mnie ucieszyl. Tak czy inaczej nie przesadzajmy, PACC to jednak zbyt droga zabawka, zeby tak o dawac za kubek~. Imho wszystko byloby okej jakbysmy dostali normalne, ladne kubki i smyczke. No i ofc jakies przeprosiny. :)

Kshaq jak widać nie każdy ... co więcej napaliłeś się na tego pacc jak nie wiem co ... A czemu miał by być to pacc ?? Akurat on by ci to zrekompensował ?? To teraz może kolejny pomysł ... Tyle pacc ile miesięcy Bosal się spóźnił ... Baaa albo 2 krotność tego ...

Napalacie się (nie all) na tego pacc jako rekompensate ... a Bosal ani rani nie powiedział nic o rekompensacie - co powinno mieć miejsce ...

Zawsze możecie zgłosić sprawę do Urzędu Ochrony Konsumenta skoro już aż tak jesteście zdesperowani ...

Bo Bosal skompromitował się z konkursem ... a teraz wy komprominujecie (nie all) się z rekompowaniem ...

Kajulec
27-04-2008, 20:55
@Up
Czy mi sie tylko wydaje czy smyczki sa forma rekompensaty?

Kshaq
27-04-2008, 20:57
Dobra, ja też nie gram już w tibię. Ale jeszcze te kilka miesięcy temu grałem. Dlatego nawet po tych 3 miesiącach czekania powinniśmy dostać coś w zamian, a jedynym sensownym rozwiązaniem byłby Pacc...

Kajulec
27-04-2008, 21:08
Dobra, ja też nie gram już w tibię. Ale jeszcze te kilka miesięcy temu grałem. Dlatego nawet po tych 3 miesiącach czekania powinniśmy dostać coś w zamian, a jedynym sensownym rozwiązaniem byłby Pacc...

Sensownym? Zalezy dla kogo. ;)
Nawet wg mnie 80zl/glowe to chyba jednak za duzo, a przede wszystkim troszke nie fair w stosunku do zwyciezcow konkursu. Bo stworzyloby to 9 pierwszych miejsc. ;)

@Down
;)

Scobel
27-04-2008, 22:01
Sensownym? Zalezy dla kogo. ;)
Nawet wg mnie 80zl/glowe to chyba jednak za duzo, a przede wszystkim troszke nie fair w stosunku do zwyciezcow konkursu. Bo stworzyloby to 9 pierwszych miejsc. ;)

Widzisz Bro niektórzy rozumieją o co mi chodziło, a wysłowić się nie umiałem :)

@Up
Czy mi sie tylko wydaje czy smyczki sa forma rekompensaty?

Fakt mój błąd, wychodzi zmęczenie wolnym :)

Ale i tak mi się wydaje, że jako ty jako nieliczny rozumiesz o co mi chodzi :)

bosal
27-04-2008, 22:12
Panowie tak naprawde nie my, nie ja zawinilismy. PACC to zdecydowana przesada. Koszt kubka to ok 10 zl teraz jak je zamawialem - wtedy ok. 20zl + wysylka. PACC - 80zl.

Dostaniecie kubeczki i smycze, nie zrobilismy na razie innych gadzetow.

Kajulec
27-04-2008, 22:18
Hehe, tak na szybko pomyslalem sobie, ze moze poczekajmy jeszcze z 6 miesiecy to zamowicie kubki za 5zl, plastikowe *#^@$ (jaka cenzura hehe) z napisem wykonanym markerem: "Tibia.pl" xD
O takie: http://img149.imageshack.us/img149/8877/hahasd7.jpg
~
Smieje sie tylko, chill out. W tej chwili juz mi praktycznie obojetne co i kiedy dostane, kubki w domu mam, a kluczy nie posiadam. xD

Scobel
27-04-2008, 22:23
Panowie tak naprawde nie my, nie ja zawinilismy. PACC to zdecydowana przesada. Koszt kubka to ok 10 zl teraz jak je zamawialem - wtedy ok. 20zl + wysylka. PACC - 80zl.

Dostaniecie kubeczki i smycze, nie zrobilismy na razie innych gadzetow.

Twa wina, że tyle trwało wynajęcie zastępczej firmy ... i że nadal czekają, może nie z twej winy się to zaczęło, ale z twej winy się tak ciągnie :)

Hehe, tak na szybko pomyslalem sobie, ze moze poczekajmy jeszcze z 6 miesiecy to zamowicie kubki za 5zl, plastikowe kurwa z napisem wykonanym markerem: "Tibia.pl" xD

Smieje sie tylko, chill out. W tej chwili juz mi praktycznie obojetne co i kiedy dostane, kubki w domu mam, a kluczy nie posiadam. xD

O kolega już dostał paczkę od Bosala - boski Kubek :D
Nooo :D Ale takie plastikowe ... bezcenne w szoku po otwarciu paczki :D

Kajulec
28-04-2008, 00:06
Boski jaKubek, hehe..

bosal
28-04-2008, 17:32
Kubki wyslane, priorytetem.

Kajulec
28-04-2008, 19:48
Tej, Kuba, ale Ty sie nie gniewasz, nie? Bo my tu tak smiechy chichy z Ciebie robimy.. xDDDDD

Gawus
28-04-2008, 22:24
Tej, Kuba, ale Ty sie nie gniewasz, nie? Bo my tu tak smiechy chichy z Ciebie robimy.. xDDDDD

kurwa ;D dobre z tym kubkiem plasitikowym :D ale bardziej mozliwe, ze dostalibysmy plastikowy kubek i markera - sami bysmy se musieli napisac, bo bosal niemialby na to czasu he :D

Scobel- wyluzuj ziom ;D

Pacc - pacc czy nie pacc (kubek) co to za roznica :P i tak bosal zarabia krocie na reklamach ;D

Widzieliscie nowy layout :P? brak tylko reklamy przy otwarciu strony :D

Kajulec
28-04-2008, 22:52
kurwa ;D dobre z tym kubkiem plasitikowym :D ale bardziej mozliwe, ze dostalibysmy plastikowy kubek i markera - sami bysmy se musieli napisac, bo bosal niemialby na to czasu he :D

Problem w tym, ze to drastycznie podniosloby koszta! Jednym markerem Bosal obrobilby tysiace nagrod, czego cena jest oczywiscie niewspolmierna do tysiecy dolaczonych do zestawu markerow. Powiedzmy, ze marker kosztuje 2zl.. Bosal wysylajac przykladowo 5000 nagrod musialby zaplacic 10000zl za same markery (+323,5zl za kubki (http://www.abis.pl/towar.php?kod1=080032&kodkat3=&kodkat2=q0a&kodkat=q&szukane=&poczatektow=0&oferta=&listy=&lista=))! A podobny efekt (kubek z napisem) uzyskalby za jedyne 2zl za marker + 323,5zl za kubeczki. Roznica? Jakies 9998zl. 8o

Scobel
29-04-2008, 11:48

Scobel- wyluzuj ziom ;D

Pacc - pacc czy nie pacc (kubek) co to za roznica :P i tak bosal zarabia krocie na reklamach ;D

Widzieliscie nowy layout :P? brak tylko reklamy przy otwarciu strony :D

Za co cię ukarali :D ??

A ja tylko pisze swe zdanie, bo część z was robi się pazerna :D

Ale są i dobre strony tej wtopy :D

Mamy miły temat :D Którego nam póki co nikt nie zamknie bo był by wstyd - cenzura :D

Washabi
29-04-2008, 15:49
Dotarł do mnie kubek wraz z szmyczką :)

gratz Jakub za piękne opakowanie :D

Kajulec
29-04-2008, 16:32
I jak wrazenia? ;)

Washabi
29-04-2008, 16:46
życie teraz ma smak :D

Scobel
29-04-2008, 17:35
życie teraz ma smak :D

Co znów kubki dziwnie smakują ?? A może wonią odstraszają ??

KK daj fotki :D ... może Bosal go przekupił :D

Kajulec
29-04-2008, 18:51
Niestety, Scobel, nikt nikogo nie przekupil. Do mnie tez dzisiaj przyszla jakas dziwna paczka. Z poczatku balem sie w ogole ja odbierac, bo wygladala jak bomba, jednak po 15 minutach zabawy z nozyczkami (Kubuś fajnie zapakowal :*) okazalo sie, ze w srodku jest..

Tadadada, fanfary..

Kubek i smyczka. Wlasnie pije z niego kawe i trzeba przyznac, ze smakuje jak kawa z kubka.. tak czy srak, dostalem swoje. ;)

Kshaq
29-04-2008, 19:45
Haha, a ja nic nie dostałem, jak zwykle ^^ Dlaczego ja muszę mieszkać na takim wygwizdowie xD

Scobel
29-04-2008, 21:52
Haha, a ja nic nie dostałem, jak zwykle ^^ Dlaczego ja muszę mieszkać na takim wygwizdowie xD

Tobie nie wysłał :D

Kajulec
29-04-2008, 22:43
Nie martw sie Kshaq, przy dobrych wiatrach dostaniesz na Gwiazdke. ;)

bosal
29-04-2008, 23:22
pakowalem je pol dnia :) nie komentuje waszych "jaj" ze mnie, po prostu olewam, macie prawo - nie dostaliscie kubkow na czas.

Kajulec
30-04-2008, 00:03
pakowalem je pol dnia :) nie komentuje waszych "jaj" ze mnie, po prostu olewam, macie prawo - nie dostaliscie kubkow na czas.

Przynajmniej dobrze zapakowales. ;) W sumie dotarlo do mnie, ze robimy wielkie halo o zwykly porcelanowy kubek.. ;)

Scobel
30-04-2008, 11:15
Przynajmniej dobrze zapakowales. ;) W sumie dotarlo do mnie, ze robimy wielkie halo o zwykly porcelanowy kubek.. ;)

NO WŁAŚNIE o te halo o nic mi chodziło :D

Ashlon
30-04-2008, 11:31
nie komentuje waszych "jaj" ze mnie, po prostu olewam, macie prawo - nie dostaliscie kubkow na czas.

Racja, takie ich prawo.

Co do konkursu - po ciezkich bataliach kubki w koncu dotarly do odpowiednich osob lub na godzinach dotra. W imieniu calego serwisu i ekipy chcialbym oficjalnie przeprosic za ta straszna zwloke. Nie ma sensu juz roztrzasac, czyja to wina - sprawa wyszla, jak wyszla i odpowiedzialny jest serwis. Gdyby cos nie teges - pisac juz na poczte, temat uwazam za zamkniety :)

@Kajulec : no coz, ja na twoim miejscu nie robilbym halo o kubek, tylko o to, ze cos wygralem, a ostatecznie moj czas i praca nie zostaly nalezycie nagrodzone :)