Pokaż pełną wersje : Tutor!
Mam pytanie:
Tutora mozna uzyskac jezeli ma/mialo sie pacca i 20 level.
Takowe konto posiadam ,ale raz sie stalo tak ze firma przez ktora kupowalem pacc'a wycofala mi go i zwrocila pieniadze.
Potem kupilem pacca na 360 dni.
Na swoim koncie mam warn: "cancelled payment" czy jakos tak.
Czy to zniknie? A jak tak to po jakim czasie?
Prosze o wypowiedz Senior tutora najlepiej.
Nikast Shynix
26-11-2007, 15:48
Jeżeli się nie mylę, to zniknie, kiedy kupisz nowego PACCa.
Vanhelsen
26-11-2007, 16:22
Jeżeli się nie mylę, to zniknie, kiedy kupisz nowego PACCa.Czytaj ze zrozumieniem...
Ten Criminal Record na 99% nigdy nie znika, tzn, że z posiadaniem tutora możesz się pożegnać, ofc na te 90%
Ufocznik
26-11-2007, 16:32
Czytaj ze zrozumieniem...
Ten Criminal Record na 99% nigdy nie znika, tzn, że z posiadaniem tutora możesz się pożegnać, ofc na te 90%
criminal record znika na 100%, nie jestem co prawda pewien po jakim czasie, ale wydaje mi, ze po 6 miesiacach
to nie jest cryminal record!!!
Tutorem moze zostac osoba nie posiadajaca zadnego cryminal recora a takze taka ktora nie ma ("cancelled payment")!!!
Zdjecie wkleje jak wroce do domu.
nQ
Ufocznik
26-11-2007, 16:54
to nie jest cryminal record!!!
Tutorem moze zostac osoba nie posiadajaca zadnego cryminal recora a takze taka ktora nie ma ("cancelled payment")!!!
Zdjecie wkleje jak wroce do domu.
nQ
moja odpowiedz nie odnosila sie do twojego pytania, tylko do posta Wieszoka
Vanhelsen
26-11-2007, 18:58
Ten Criminal Record [...]criminal record znika na 100%, nie jestem co prawda pewien po jakim czasie, ale wydaje mi, ze po 6 miesiacachmoja odpowiedz nie odnosila sie do twojego pytania, tylko do posta WieszokaCzytanie ze zrozumieniem plaxx? Że CRki znikają po 6 miechach to ja wiem, ale CR za płatność pacca nie znika i tyle :S
http://img75.imageshack.us/img75/5043/paccwm8.th.png (http://img75.imageshack.us/my.php?image=paccwm8.png)
prosze o wypowiedz kogos kompetentnego:P
bez urazy tam wszyscy up:P
Valderor
26-11-2007, 19:56
@up: Daj ss twojego criminal record. Na tym ss powyżej nie ma criminal record, tylko payment information, a to dwie różne rzeczy. Nie przypominam sobie, żeby to mogło przeszkadzać w zostaniu tutorem.
A najlepiej po prostu kliknij w przycisk "Become tutor" i zobacz, czy zadziała.
sath_okh
26-11-2007, 20:02
Crimnal record znika po 6 miesiacach od ostatniego wpisu, ale ta informacja(patrzac na screen ktory podales) nie jest w crimnal record tylko w histori platnosci ktora nigdy nie znika(a przynajmniej nigdy nie slyszalem zeby znikala).
Nie jestem pewien czy to przeszkadza w zostaniu tutorem. Kiedys na pewno bylo tak ze z invalid payment na koncie nie mozesz zdawac na tutora, ale w tej chwili nie widze tego nigdzie w wymaganiach na tutora.
Ufocznik
26-11-2007, 21:26
Czytanie ze zrozumieniem plaxx? Że CRki znikają po 6 miechach to ja wiem, ale CR za płatność pacca nie znika i tyle :S
nie wiem u kogo szwankuje czytanie ze zrozumieniem, ale ja tam widze roznice miedzy criminal record, a informacja o platnosci; przykro mi, ale nie istnieje jak to nazwales - criminal record za platnosc pacca, wiec zanim zaczniesz kogos pouczac, sprawdz czy sam jestes bezbledny
Duch Niespokojny
29-11-2007, 17:37
[Edit]
Możesz zostać tutorem od razu po zniesieniu bana za invalid payment. Czyli jeśli spełniasz wszystkie inne kryteria, to nic nie stoi na przeszkodzie...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.