PDA

Pokaż pełną wersje : [Galana] Oen - 165 ek pada

Liga
26-11-2007, 16:27
Alloha
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34443

Miłego seansu ;-] elo

Izull
26-11-2007, 18:59
17:40 Spell Solarius [80]: zaraz manasy oddajesz
17:40 Spell Solarius [80]: kurwo
17:40 Spell Solarius [80]: pierdolona
17:40 Spell Solarius [80]: zgwalce Ci stara
17:41 Spell Solarius [80]: pedale maly
17:42 Spell Solarius [80]: dawaj manasa kurwo
17:42 Spell Solarius [80]: MANAS SKURWYSYNU

Ludzie niedługo będą zabijać za Tibie... ;o

Marvel
26-11-2007, 20:03
Fajny filmik. :d
Kondy kumpel poległ. :<

@Hetnanoz
Haha, pamiętam jak z 2 lata temu skillowaliśmy na ghoulu w okolicach kanionu z dragiem kolo Kazordoon :D razem z hmm... Xaner Shool'em jeśli dobrze pamiętam. xD
Jak się teraz Polacy na Galanie trzymają?
In memory of old Boltan _/

Pozdrawiam :)

Rybzor
26-11-2007, 20:28
Nie wiem po której stronie więcej nubów ;d, ahhh ta Galana.. : D

Slovik
26-11-2007, 20:53
Nie wiem po której stronie więcej nubów ;d, ahhh ta Galana.. : D

Ofc po stronie furions xD U nich na vencie... nie dość że mają spy na vent to jeszcze boltina DRZE RYJA że uszy bolą xD

Liga
27-11-2007, 00:53
Fajny filmik. :d
Kondy kumpel poległ. :<

@Hetnanoz
Haha, pamiętam jak z 2 lata temu skillowaliśmy na ghoulu w okolicach kanionu z dragiem kolo Kazordoon :D razem z hmm... Xaner Shool'em jeśli dobrze pamiętam. xD
Jak się teraz Polacy na Galanie trzymają?
In memory of old Boltan _/

Pozdrawiam :)

Tak pamietam. Dzisiaj venta nam zpingowali i troche nas padlo, ale i tak chyba wygralismy dzis bitewke ;-)

Ametystowec
27-11-2007, 00:54
kto ma zamiar zaczac grac na tym swiecie...odradzam, 80% hlvli to teraz dzieci ktore kupily postac (13-15 lat) doskonaly przyklad to pan ktory pluje sie o jednego mana fluida...

Liga
27-11-2007, 00:59
Nie przesadzaj. Niedawno pierwszy raz wygralismy (jako Polacy) wojne na galanie. Potem jednak gdy poodłączali sie od nas Anglicy i odrzutki ze szwecjii zaczęlismy troche hmmm i wygrywac i przegrywac. Ogólnie w miare remis. Ale galane serdecznie polecam. Naprawde jesli wygramy tą wojne serw bedzie lajtowy eloooooooooooooooooooooooooooooooooo

/// Paweł

Wojtas_Smieciarz
27-11-2007, 01:51
Hehe, nie spodziewałem się, że tak szybko i niespodziewanie padnie. Fajny film.

Rybzor
27-11-2007, 07:33
Nie przesadzaj. Niedawno pierwszy raz wygralismy (jako Polacy) wojne na galanie. Potem jednak gdy poodłączali sie od nas Anglicy i odrzutki ze szwecjii zaczęlismy troche hmmm i wygrywac i przegrywac. Ogólnie w miare remis. Ale galane serdecznie polecam. Naprawde jesli wygramy tą wojne serw bedzie lajtowy eloooooooooooooooooooooooooooooooooo

/// Paweł

Galane polecasz, bo chyba dawno nie grałeś na niej low lvlem. To świat, który nadaje się do grania wyłącznie 100+ postacią, mającą sporo kumpli ;).

Rivix'o
27-11-2007, 07:49
Filmik super szkoda ze tylko 1 frag na 2h stania tam :D
A co do tego czy oplaca sie tu grac to przyznam racje rybie ze od zera ciezko samemu cos zdzalac wbilem 70 lvl bez wiekszych problemow potem zaczeli mnie za free klepac szwedzi padlem raz potem drugi za trzecim nie wytrzymalem i zaczelem pomaga polakom i char juz tylko do pomagania w battle. Ale z drugiej strony galana zawsze miala dla mnie to cos i jak mialem robic nowa postac to tylkko na galanie nie wiem mysle ze nie tylko mnie cos takiego tu trzyma... Dlatego zaczelem grac starym 60 + knigtem tez na galanie mam nadzieje ze wreszcie uda sie wbic wiekszy lvl i dojsc do furioons :evul:

Bociuspce
27-11-2007, 07:51
Ametystowec Ale ty pierd....

jak By Hwl Sprzedalo Postacie To by wojny nie bylo Japie... ty masz lep

Poprostu galana Server Wiecznej Wojny !

To Juz Sie Chyba Nie Zmieni :)

Rivix'o
27-11-2007, 08:01
ta odkąd tu gram pamietam tylko pare dni moze tyygodni spokoju bez wojny...
A ty electric mialas pg w nocy atu expa x2 nie ma :P
chyba dopiero po ss

Carim
27-11-2007, 09:46
Hetnanoz a masz może film jak Konda padł dwa razy?? Może byś wrzucił co ?? :D

Ametystowec
27-11-2007, 11:38
Ametystowec Ale ty pierd....

jak By Hwl Sprzedalo Postacie To by wojny nie bylo Japie... ty masz lep

Poprostu galana Server Wiecznej Wojny !

To Juz Sie Chyba Nie Zmieni :)

no tak, a co by bylo gdyby? co by bylo gdyby bylo?

moze mam wymieniac (o kim wiem), ktora postac ma innego ownera?
jedziemy:
boltina
dray'hubertos
camuh (shared)
konda (o tym chyba kazdy wie)
wyslannik rivendel (shared)
jeffrey kinta
zocha hydraulik
jacus wedlinka
xeio
catrishia
aylitha (nie mam 100% pewnosci)
mam wymieniac dalej?jedyni ktorzy sie powstrzymali od sprzedazy to:
kardear
tharrin
oen
yuperdo
i kilku innych mniej lub bardziej znanych przez nowych ownerow

Segalczuk
27-11-2007, 17:55
no tak, a co by bylo gdyby? co by bylo gdyby bylo?

moze mam wymieniac (o kim wiem), ktora postac ma innego ownera?
jedziemy:
boltina
dray'hubertos
camuh (shared)
konda (o tym chyba kazdy wie)
wyslannik rivendel (shared)
jeffrey kinta
zocha hydraulik
jacus wedlinka
xeio
catrishia
aylitha (nie mam 100% pewnosci)
mam wymieniac dalej?jedyni ktorzy sie powstrzymali od sprzedazy to:
kardear
tharrin
oen
yuperdo
i kilku innych mniej lub bardziej znanych przez nowych ownerow

Oen tez sprzedal chara , i teraz gra nim jakis stary dziad , ale chociaz nawet lepiej gra od starego ownera xd

p.s. na galanie da sie grac wystarczy miec 6 albo 7 osub w vipach 'leaderow' i jak sie lognie chociaz 1 exivowac go co pare minut lub dac loga , tak dobilem 70 lvl :)

smikki
29-11-2007, 23:34
O jezu, jaki tam chaos :o Ale widac ze to polacy..w końcu tylko oni się 'wyszywają' na swoich _/ Ale Oen padł ładnie to musze przyznac :)

Liga
30-11-2007, 00:05
hmm raz jak kondziuszek padl mam solo fraga na nim ;P a konda padl juz ogolnie z 5 razy albo i wiecej. gra nim martin (malakas) ktory rowniez kupil malakasa. Jest to dawny icarus blakkheim. Ale widac ze sorcem grac nie potrafi. A co do posta o ownerach to najbardziej oryginalny char na galanie "Jacus wedlinka" gra solo jesli mnie pamiec nie myli :P a co do galany to np kekzik padl 2x wczoraj i dzis. podobnie z evenie etc. X) Galanke polecam

Heelto
30-11-2007, 02:39
Dzisiaj venta nam zpingowali

I co z tego, jak wy macie bot combo.

Terrin
30-11-2007, 09:32
I co z tego, jak wy macie bot combo.

Nie zapominaj o aimbocie, wallhacku i speedhacku. Oni w ogóle są źli i niedobrzy.

Liga
30-11-2007, 17:53
Ponadto mamy bota na przywoływanie itemow, mnożenie kasy. Ostatnio nawet ściagnelismy bota ktory przepowiada nam co bedzie w kolejnych uptadach :) Te wszystkie plotki o naszym combo bocie to stek bzdur. To naprawde nic trudnego odliczyc na ventrilo 1 2 3 i puscic prawie równe combo....

Komodo
01-12-2007, 02:07
gralem na Galanie i nawet raz padnolem od jego gildii za nic, dobrze mu tak !!!!!11