PDA

Pokaż pełną wersje : Co z czarami które starcimy a je wykupiliśmy?

Kamall
26-11-2007, 22:35
Czy ktoś wie co z nimi będzie? Większość profesi straci niektóre runy.
Mam związane z tym pytanie czy kasa za formułki zostanie nam zwrócona?

dawid2
26-11-2007, 22:40
większość czarów starych zamieni sie na nowe a te które zostaną usunięte to kasy za nie nie dostaniesz

Kamall
26-11-2007, 22:48
Dzięki niestety tez tak myślałem.

Rafals from hell
27-11-2007, 00:13
Jednak myślę, że żaden droższy czar nie będzie usunięty, tylko zmieniony. Także tutaj bym się nie obawiał.

Czuko
27-11-2007, 00:43
ehhh co za zydostwo ... niedosc ze dostaniesz nowe czary to jeszcze chcesz zwrot kasy za stare
omg

Kamall
27-11-2007, 23:57
Chodzi mi o hmm którego kupiłem a teraz starce robienie.A odnośnie tych czarów to zastanów się ile z 2 czarów bedzie dla kolesi z facc-kiem( w tym dla mnie). A tak odnośnie tego żydostwa po prostu się pytałem:)

poreda
28-11-2007, 00:14
Co wy tak płaczecie o marne 5k?

Redknapp
28-11-2007, 00:49
Co wy tak płaczecie o marne 5k?

Serio, jeżeli chcesz zaimponować innym, że 5k dla Ciebie nic nie znaczy, to nie do końca Ci się udało.

Przyjmij do wiadomości, że jest mnóstwo osób, które zwyczajnie nie mogą sobie pozwolić na stratę choćby 1 gp.

Fazox
28-11-2007, 01:12
@up
tylko ze poreda ma racje...

Ganci.
28-11-2007, 09:06
@ up
Tylko że ani ty ani poreda nie macie racji. On nie pisze posta :

Plx plx, strace 5k które wydałem na czary, Proszę niech ktoś mi odeśle je na chimere do thas na chara bla bla

Miłosz
28-11-2007, 09:16
Wiecie nawet jakby to było 5 gp to powinni oddać, początkowi gracze bardzo się starają by zarobić jednocześnie na czary i ekwipunek i sądzę że nie powinni być narażeni nawet na takie małe straty. Według mnie powinni dopisać stracone pieniądze w bankach.

Pozdrowienia

Wiatrak
28-11-2007, 10:15
i odsetki naliczyc!!! >.<

Cerberus
28-11-2007, 11:33
Hmm... wszystkie czary pozostaną co jedynie zmieni się formułka oraz efekt czaru ... Stare czary mogą również zostać usunięte i nie otrzymamy za nie zwrotu pieniążków . Albo ... możemy otrzymać czar ... na zawsze ... słyszałem historie o pewnym palku który potrafi wyczarować sobie monki ii to chyba jeszcze wtedy czary były na zwojach no istnieje możliwość że jakiś czar nam pozostanie:]( bardzo mało prawdopodobne :/)

Kamall
28-11-2007, 21:36
Przywrócenie tych zwojów jest naprawdę mało prawdopodobne. A jak już by to zrobili to tylko dla pacców oczywiście.

Funosek
29-11-2007, 15:35
Moim zdaniem hmm druta zamieni sie na to lodowe hmm xP

Monsword
30-11-2007, 10:41
niewszyscy ****** kasą choć narazie wystarczy mi na magie ale około 5k idzei sie jechać

pomysł z kasom w banku jest ok! a jeśli chodzi o hmm druidzi-lodowe
czarodzieje-nie wiem chyba śmierć

Zdzichu_Szprycha
04-12-2007, 19:57
A co ma powiedzieć pallek(ja) który wydał kasę na czar na hmm, a teraz mi to zabierają. Co z tego że dostanę 2 nowe czary, ale dla pacc. Chyba że jest innaczej, jak tak to dać znać

pepsi_92
05-12-2007, 13:35
Przestań płakać jesteś FACC. Nie chcesz płakać? Kup se PACC! Tak na prawdę cipsoftowi zwisają nobki na facc i mógłby im nawet zabrać różdżki jakby chciał.

Monsword
05-12-2007, 14:53
@up
puk puk jest tam kto? wątpię wiesz gdyby wszyscy mieli pacca to każdy po kolei przestałby go kupować bo expowiska byłyby zaorane ludźmi i wtedy facc by wystarczył gdyby nie było facc, tibi straciłaby swój klimat i ludzie by jeden po drugim z nią kończyli, a gdyby niebyło ludzi takich jak ty "mądrych inaczej" świat byłby szczęśliwy

Zdzichu_Szprycha
05-12-2007, 14:59
@up
puk puk jest tam kto? wątpię wiesz gdyby wszyscy mieli pacca to każdy po kolei przestałby go kupować bo expowiska byłyby zaorane ludźmi i wtedy facc by wystarczył gdyby nie było facc, tibi straciłaby swój klimat i ludzie by jeden po drugim z nią kończyli, a gdyby niebyło ludzi takich jak ty "mądrych inaczej" świat byłby szczęśliwy
Popieram!:)

Sardynka
05-12-2007, 15:01
@up

a ja mysle ze swiat bylby szczesliwy bez ciebie
niewszyscy ****** kasą choć narazie wystarczy mi na magie ale około 5k idzei sie jechać

pomysł z kasom w banku jest ok! a jeśli chodzi o hmm druidzi-lodowe
czarodzieje-nie wiem chyba śmierć

jak nie wiesz to po co piszesz?
czarodzieje - ogien.

drelu14
05-12-2007, 15:03
ehhh co za zydostwo ... niedosc ze dostaniesz nowe czary to jeszcze chcesz zwrot kasy za stare
omg

dostanie nowe... ale przecież bedzie musial je kupic ;]

Monsword
05-12-2007, 15:18
@Sardynka-mówiłem nie jestem pewien

jeśli chodzi o hmm'y zrobione już hmm'y będą 10x?

Nortonus
05-12-2007, 15:49
@up
Te runki, ktore zostaly juz zrobione(SD, HMM) nie beda mialy nowej liczby strzalow. Co do magii to niestety, ale stracicie te czary i CIPs nic wam za nie nie odda, chyba ze zrobi event typu 2x wiekszy drop z kazdego moba.