Pokaż pełną wersje : Nowa wojna: Hatebreed vs Cause of Death
Jak w temacie, nowa wojna wystartowała, po pierwszej potyczce między cod a ht, kh doszło do cod, część ludzi pozostała neutralna ze starego wave, część gipo i innych gildi dołączyła do nowo utworzonej "na potrzeby wojny" gildi: Blackdreaded Duration
oficjalny topic na forum(powód wojny a także fragi):
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1922953
CoD 11
Arss Neon
Nov 27 2007, 15:54:16 CET Killed at Level 97 by Hodain
and by Sparkin
Czarnus
Nov 27 2007, 16:19:13 CET Killed at Level 118 by Vastiq
and by Fassan
Dilth
Nov 27 2007, 15:47:04 CET Killed at Level 119 by Mytsubi
and by Netan
Doondi
Nov 27 2007, 15:55:39 CET Killed at Level 107 by Alzir
and by Sparkin
Faukarkoth Crylomimoz
Nov 27 2007, 16:28:47 CET Killed at Level 119 by Arwyn Shard
and by Fassan
Illard Adethi
Nov 27 2007, 15:27:55 CET Killed at Level 95 by Xenosia
and by Sparkin
Steryds
Nov 27 2007, 23:17:05 CET Killed at Level 113 by Exetro destain
and by Chasii
Geralt Danrise
Nov 28 2007, 13:54:43 CET Killed at Level 99 by Mirso
and by Hodain
Aquarius de'Soul
Nov 28 2007, 14:32:07 CET Killed at Level 147 by Xenosia
and by Mexor
Sondejekskun
Nov 27 2007, 22:58:01 CET Killed at Level 95 by Soena
Yburg
Nov 28 2007, 14:40:26 CET Killed at Level 135 by Alzir
Hatebreed 9
Godhawk
Nov 27 2007, 15:41:34 CET Killed at Level 118 by Garian Ourmand
and by Turrican
Stonehawk
Nov 27 2007, 15:01:55 CET Killed at Level 112 by Soena
Soena
Nov 27 2007, 15:24:29 CET Killed at Level 92 by Vatariel
and by Czarnus
Iutrin
Nov 27 2007, 16:01:22 CET Killed at Level 124 by Turrican
and by Garian Ourmand
Ollipop
Nov 27 2007, 15:33:42 CET Killed at Level 118 by Yburg
and by Xydde
Stonehawk
Nov 28 2007, 13:13:58 CET Killed at Level 112 by Garian Ourmand
and by Vatariel
Xeroti
Nov 28 2007, 13:41:27 CET Killed at Level 113 by Garian Ourmand
and by Steryds
Ollipop
Nov 28 2007, 14:20:29 CET Killed at Level 119 by Czarnus
and by Sir Butori
Vastiq
Nov 28 2007, 13:12:31 CET Killed at Level 124 by Garian Ourmand
and by Yburg
11:9 dla hatebreed
Kuba_Lol
27-11-2007, 19:36
CoD
Arss Neon
Nov 27 2007, 15:54:16 CET Killed at Level 97 by Hodain
and by Sparkin
Czarnus
Nov 27 2007, 16:19:13 CET Killed at Level 118 by Vastiq
and by Fassan
Dilth
Nov 27 2007, 15:47:04 CET Killed at Level 119 by Mytsubi
and by Netan
Doondi
Nov 27 2007, 15:55:39 CET Killed at Level 107 by Alzir
and by Sparkin
Faukarkoth Crylomimoz
Nov 27 2007, 16:28:47 CET Killed at Level 119 by Arwyn Shard
and by Fassan
Illard Adethi
Nov 27 2007, 15:27:55 CET Killed at Level 95 by Xenosia
and by Sparkin
Hatebreed
Godhawk
Nov 27 2007, 15:41:34 CET Killed at Level 118 by Garian Ourmand
and by Turrican
Stonehawk
Nov 27 2007, 15:01:55 CET Killed at Level 112 by Soena
Soena
Nov 27 2007, 15:24:29 CET Killed at Level 92 by Vatariel
and by Czarnus
Iutrin
Nov 27 2007, 16:01:22 CET Killed at Level 124 by Turrican
and by Garian Ourmand
Ollipop
Nov 27 2007, 15:33:42 CET Killed at Level 118 by Yburg
and by Xydde
Mysle ze nie ma jeszcze reasona do robienia nowego topica o war fragach, tylko narazie poczekac, moze sie uciszy.
Polaczki nie daja soba targac, odwaznie ;p
Etan Marth
27-11-2007, 19:37
Hahahahaha wiedzialem ze sie pobija o spawny xD.
Hmm, o wojnie jescze tak za bardzo mowic nie mozna, pare osob bardzo sie stara zebym na tych kilku fragach sie skonczylo oraz, zeby nie powstal z tego wiekszy konflikt, poniewaz nie chca powrotu KH. Zobaczymy, co z tego wyjdzie...
Oby doszlo do war, jak nie dojdzie to ja pomoge ;p
Cos CoD sie kurczy ;< albo mi sie zdaje
Byłem świadkiem całej bitwy. Oczywiście zaczoł ją ten debil Soena który bił jednego z CoD za tego że tamten hunci hydry... Początkowo pisząc do Czarnusia, mówił że to żart ale pojawiali się kolejni i kolejni... Niestety CoD nie miało za dużo do gadania, bo cały battle odbył się na moście (w drodze z ankh na hydry) a główne przejście blokowały noob chary (w tym przypadku Hodaina, który był na MC)...
Jebać HATE ~
Jebać ciągłe PA!
Lord Dreathan
27-11-2007, 23:04
Rzeczywiście, ostatnie wydarzenia pokazują, że ludziom z Hatebreed odbija. Myślę, że należy pochwalić CoD za odwagę sprzeciwienia się wiecznemu pomiataniu innymi przez członków Hatebreed.
Polackery wyjebane z serwa?!?!
YES YES YES!
Miło , że polacy się postawili ale co oni sami tak naprawde mogą zrobić....Czy gipo będzie dalej neutral?Czy może ujrzymy walke na 3 fronty?Tego dowiemy się wkrótce :P
Powiem tak... Koniec Hate~ nadchodzi! HAIL KH!
oj nie rozpędzaj się tak, pomimo że pożarli się między sobą to każdy pamięta i ciągle nienawidzi KH, gdyby było teraz battle to razem napierdolili by kh a dopiero późniiej bili by się ze sobą... pozatym zavil dziś pisał do gariana że za darmo może rozwiązać tą sytuację i nikt nikomu nie będzie płacił...
pożyjemy - zobaczymy
a co do tego że kh się zmienia, nikt w to niewierzy, a swoim aroganckim zachowaniem członkowie exhausted tylko to potwierdzają.
do tych fragów co są spisane można dodać jeszcze
steryds Nov 27 2007, 23:17:05 CET killed at Level 113 by Exetro destain and by Chasii
i jeszcze EDIT
powoli się przekonuje że JINOT to ciota, najpierw groził HT a jak go wyśmiali to się uspokoił, później mówił że do kh pójdzie to kh go olało, gdy pojawił się konflikt HT vs COD to chce koniecznie dojść do HT i już zachowuje się na forum tak jak to on byłby liderem HT, a nie ma tam żadnych wpływów ~[.]-[.]~ (bez urazy dla tych co noszą okulary ale jego ksywka się zmieniła z harry poter na evul glasses ;])
pozatym zavil dziś pisał do gariana że za darmo może rozwiązać tą sytuację i nikt nikomu nie będzie płacił...
pożyjemy - zobaczymy
Czesc osob juz zaplacila zreszta nawet zlagodzeni sytuacji na duzo sie ni zda bo predzej czy pozniej konflikt sie odnowi
nowe fragi dawac jak cos dodalem to ze padl Geralt Danrise i Aquarius de'Soul dzis
EDIT fragi aktualizuje na pierwszej stronie ;p
Etan Marth
29-11-2007, 09:19
juz pare osob dolaczylo.
Bartas15
29-11-2007, 12:12
Haha Kh wyje**** Vatariela,Aque,Gariana i wszystkich polaczków z serva ,a teraz Big Vata przyjmuje ich do gildi uahahaha.
Każdy walczy o władze , historia zatacza koło przypomnijcie sobie geekhood
cóż... vatariel jeszcze nie był w kh i nie wie co zrobił... teraz prawdopodobnie COD wygra, po jakimś czasie polacy pokłócą się z ajo i dalej powstanie coś na wzór wave i tak w kółko... to się nigdy nie skończy
cóż... vatariel jeszcze nie był w kh i nie wie co zrobił... teraz prawdopodobnie COD wygra, po jakimś czasie polacy pokłócą się z ajo i dalej powstanie coś na wzór wave i tak w kółko... to się nigdy nie skończy
Zrobil najlepsze co mogl zrobic... Patrzac na to jak co chwila ludzie z CoD odchodzili to mu sie nie dziwie, poprostu z chwili na chwile jego szanse na wygranie wara malaly razem z gildia
i znowu porażka na battle... to już się robi żałosne.
co teraz? "vatariel flame" czy może free blackd dla całego COD i kolejne bitwy w których mwalle są skuteczniejsze od sd?
chłopaki zabierzcie tych bezmózgowych hiszpanów na enfo ots niech się czegoś nauczą bo tu tylko marnują chary...
Kuba_Lol
30-11-2007, 19:42
i znowu porażka na battle... to już się robi żałosne.
co teraz? "vatariel flame" czy może free blackd dla całego COD i kolejne bitwy w których mwalle są skuteczniejsze od sd?
chłopaki zabierzcie tych bezmózgowych hiszpanów na enfo ots niech się czegoś nauczą bo tu tylko marnują chary...
ots pvp enfo a rl tibia to jest zupelnie odmienna rzecz
powalcz sobie 150 msem na tibii a na otsie i powiedz mi jaka jest roznica
a na dodatek hb ma wiecej sorcow...no coz bdziemy walczyc bo to co robi hb na spawnach, kickuje etc etc.. to poprostu tragedia, wiem cos o tym bo mam rl'i grajacych tam i nie sa zbyt zadowoleni z tego ze ich tam sprowadzilem, a teraz sam tego zaluje...
no coz , for better berylia _/ . ;/
21:15 Terox [93]: gue alla?
21:15 Terox [93]: sobre igualmente
czy u was jest taka zasada że każde konto ma 10 ovnerów?
a z tym otsem enfo - chodziło mi o to żeby nauczyć spagges używania m walli, fire bomb, wypychania i trapowania...
na spawnach nie jest tak źle,
co do lepszej beryli... mmm jak kh będzie rządzić serwerem napewno nie będzie lepiej, zresztą słyszałem już tekst od człowieka z COD(polaka) "wybijemy wszystkich co od nas odeszli za zdrade"
for better berylia
NOT
zresztą słyszałem już tekst od człowieka z COD(polaka) "wybijemy wszystkich co od nas odeszli za zdrade"
No i dobrze mowia... Az zal mi tych idiotow ktorzy dolaczyli do CoD tylko po to zeby miec bezpieczna dupe, a tu gowno. takich to tylko rozjebac
Wezu_aka_Polc
01-12-2007, 03:11
01:38 You advanced from Level 149 to Level 150.
@flamerow
Tak, wybocilem, wbielm na quarach, robie 227k/h, mcuje tez 124 i 111 eka moich rli, jeden na piratach, drugi malpy.
Jestem zdrajca, bo nie pozwolilem wrocic KH na serva mimo ze polska sie z nimi zlaczylo, no coz za cham ze mnie i jaki to ja zalosny jestem.
JESZCZE POLSKA NIE ZGINELA, POKI MY ZYJEMY...
Ja tam Weza zawsze lubiłem ;) Gz Wezu ; p
Etan Marth
02-12-2007, 23:19
@up
I twoj wezu dzisiaj padl a byl takim kozakiem :D
Oczywiscie nie mowie ze my nie padlismy, bo dzisiaj znow przegralismy battle, ale my nie pisalismy "ATACK ME PLX" ;]
co się stało z alicus?
co teraz z wami chłopaki jak kolejna bitwa tak ostro w plecy a jeden z najlepszych waszych sorcow stracił tyle lvli?
Aradna, Garian Ourmand, Alicus of dark, Arma of Dark, Avozzo x2, Coul Cols, Demon Kauczuk, Dilth, Etan Marth, Freddy Painbringer, Imperoth, Kattace Alivus (ban), Kemolb'tam, Keseya, Lotus Dan, Mokri Majmun, Orihimme, Rior'Dian, Sondejekskun, Talvenis, Tenshiro, Termil Kerami, Yburg, Zontax, biechu ca'pone
\sir butori(ban)
vs
Mirso, Chasii, Ollipop, Wezu, Sehrin.
Bartas15
03-12-2007, 14:34
Większośc polaków na beryli poprostu nie nadaje się na wojne uświadomcie to sobie.Jak można takim składem isc na open battle jak jedyne co kh potrafi to używac bota jeden wali sdka ,a reszcie leci automat...Pomyśl vata masz sporo sorców nie lepiej mass log wyjebac i logout ? Chociaż póki co...dopóki nie kh nie odzwyczai się starych nawyków.
BLABLABLABLABLA
Jakis film ;d?
Etan Marth
03-12-2007, 17:25
Wczoraj zadnej zetki nie bylo, wiec nie mowcie ze wczoraj automat byl. zreszta nie mowie, ze nie dalismy dupy, bo dalismy.
zreszta nie wyobrazam sobie tutaj sprawowanej wladzy, bo dzisiaj ziomka zabili za "pl'.
@flamerow
Tak, wybocilem, wbielm na quarach, robie 227k/h, mcuje tez 124 i 111 eka moich rli, jeden na piratach, drugi malpy.
Jestem zdrajca, bo nie pozwolilem wrocic KH na serva mimo ze polska sie z nimi zlaczylo, no coz za cham ze mnie i jaki to ja zalosny jestem.
pozdrow mame
@flamerow
advance - nie masz się czym chwalić skoro bociłeś...
co do walki z kh twój wybór, teraz BD nie jest już lepsze od kh, co jedna wygrana bitwa to większe pa się zaczyna, usuwanie ludzi z kolejek na spawnach, kickowanie ze spawnów, zabijanie za free...
advance - nie masz się czym chwalić skoro bociłeś...
co do walki z kh twój wybór, teraz BD nie jest już lepsze od kh, co jedna wygrana bitwa to większe pa się zaczyna, usuwanie ludzi z kolejek na spawnach, kickowanie ze spawnów, zabijanie za free...
101% agree a szkoda btw Wezu widze ze jestes inny od tego Weza co skillowal na rotach przed MOTLS a szkoda...
Wezu sie niedlugo skonczy =]
Kuba_Lol
04-12-2007, 15:58
@flamerow
kiedy my zyjemy ,ojojjojoj wezu , nawet hymnu nie znasz :D
a co do tego ze 10 ownerow na 1 acc, terox to moj rl i jestem 100% ze nikt z kh nie mial do niego passow oprocz Micha ktory jest z Holandii ; )
A to ze ktos tak pisze to znacyz ze jest espańol ?
Si...Buenos noches ; )
Wezu_aka_Polc
04-12-2007, 16:45
@etan marth
"keal me plx" - w ten sposob na pewno nie mowilem haha, moze chcailem zebyscie mnie zabili i mowilem to szczerze, nie w sensie "nie zabijecie mnie nooby". Zabilsicie mnie z mojej winy, bo uslyszalem "rush" na vent co zawsze jest dla mnie rozkazem do samobojstwa, bylo fajnie ;)
@corso
Serio tam jest "kiedy my zeyjemy" a nie "poki my zyjemy" ????? ale dziura LOL
@jez
Dzieki wzajemne
@amyks
Mam nadzieje ze stanie sie cos, zeby byla taka szansa, mam wieksze ambicje niz bicie sie z kh. Bez urazy chlopaki ale chyba nie zaprzeczycie ze daleko Wam do "zgrania"
@gold
Jestem inny? W jakim sensie...? Wtedy nie znalem kh, wtedy nie mowielm ze bede zawsze przeciwko nim, jak ich poznalem i mialem powod zeby zneinawidzic, to powiedizalem ze zawsze przeciwko nim bede i nie zmienie zdania, chyba ze GiPO mnie o to poprosi, bo przysiegalem tez lojalnosc do GiPO, a to juz wyzsza sprawa =)
@whoos
Nie mam sie czym chwalic, racja, tak jak 90% innych knightow. NIe to ze sie tlumacze ze wszyscy boca to ja tez, ale to niestety prawda, gdyby nie fakt ze bez bota bym calkiem byl odstawiony daleko w tyl, to bym nie bocil =)
A co do "bd gorze od kh". DLa ludzi ktorzy zostali wyrzuceni z serva przez dana gildie, zawsze ta gildia jest najgorsza, to naturalne. Jak w rlu widzielisice kiedys opozycje, ktora mowila same dobre rzeczy o partiach ktore sa w rzadzie? Bo ja nie... Jak ja bylem hunted to tez narzekalem na kh nawet jak nie gralem, zeby tylko szargac Wam opinie, to jest naturalne wiec nie spodziewam sie, zeby lduzei co sa hunted rpzez nas mowili "teraz na servie jest dobrze, nie ma pa, kh bylo gorsze"
/Wezu
@gold
Jestem inny? W jakim sensie...? Wtedy nie znalem kh, wtedy nie mowielm ze bede zawsze przeciwko nim, jak ich poznalem i mialem powod zeby zneinawidzic, to powiedizalem ze zawsze przeciwko nim bede i nie zmienie zdania, chyba ze GiPO mnie o to poprosi, bo przysiegalem tez lojalnosc do GiPO, a to juz wyzsza sprawa =)
Nie Gold tylko Goldzio :) nie obchodzi mnie czy ich kochasz czy nienawidzisz... widocznie nie poznalem Cie do konca :) bo nie bylo takiej mozliwosci a co do ''przysiegalem'' pamietaj ze tibia to tylko (dla niektorych az) gra ?!
Bartas15
04-12-2007, 22:26
Sranie w banie ,a i tak Gipo i BD z mała ilością polaczków najlepiej na tym wyjdzie.A Vata itd będą płacic ogromne paymenty;p.Chociaz oczywiscie jestem za "polska" czescia Cod'u nie wliczając w to Jez,Kauczuków i ludzi jego pokroju.
Btw:Corso ale dojeb**** z tym hymnem :P "kiedy my zyjemy" uahahah to chyba u was w Szczecinie taki hymn jest :P
@etan marth
DLa ludzi ktorzy zostali wyrzuceni z serva przez dana gildie, zawsze ta gildia jest najgorsza, to naturalne. Jak w rlu widzielisice kiedys opozycje, ktora mowila same dobre rzeczy o partiach ktore sa w rzadzie? Bo ja nie... Jak ja bylem hunted to tez narzekalem na kh nawet jak nie gralem, zeby tylko szargac Wam opinie, to jest naturalne wiec nie spodziewam sie, zeby lduzei co sa hunted rpzez nas mowili "teraz na servie jest dobrze, nie ma pa, kh bylo gorsze"
/Wezu
Ja jakoś "walczyłem" przeciwko KH, byłem hunted, trapowali mnie, przeżyłem i prawie zabiłem jednego z nich, a jednak uważam, że czasy rządów KH, gdy jeszcze nie huncili za bycie pl, były lepsze ;] KH Odstawiało mniejsze PA, dało się z nimi lepiej dogadać i władza nie uderzała im tak do głowy.
Etan Marth
05-12-2007, 01:42
@Gogar
Swieta racja ;]
@wezu
"tak jak 90% innych knightów" tylko że nie 100% z tych 90% się tym tak chwali, "mam 150 bo wybociłem, tak to ja boter..." bardziej przyzwoicie byłoby gdybyś napisał adv 150 thx za wsparcie czy inne pierdoły
a co do tego że wszycy narzekają:
- byłem huncony przez kh, dwa moje chary, jeden przez to poszedł w odstawke, nie grałem przez nich tu bardzo długo, walczyłem w pierwszej wojnie do czasu zabicia avozzo przeciwko KH, nigdy nie trzymałem się tyłu zawsze robiłem tyle ile mogłem... i nic z tego nie mam, nikt nie pamięta tych zwykłych szarych graczy,
tak jestem rozgoryczony czy może lepiej powiedzieć rozczarowany bo w dużej mierze to dzięki tym szarakom wave miało siłe ognia żeby poskładać chary kh na pierwszych bitwach i ich trapować... i każyd ma to w dupie, po tym jak cod przegrało, a ty jeżeli nie jesteś swe/jednym z gipo/lub nie masz zajebistych pleców i masz lvl 90- to w każdej chwili ktoś może wpaść i cie ujebać dla zabawy. jeszcze miesiąc i wcale nie będzie lepiej niż za czasów kh.
Zastanówcie się nad tym co robicie, bo nie długo będzie powstanie przeciw HT i ich lizodupom
BD wygralo juz ta wojne, i dobrze ze tak sie stalo :)
/Oleone
Wezu_aka_Polc
05-12-2007, 15:07
@wezu
"tak jak 90% innych knightów" tylko że nie 100% z tych 90% się tym tak chwali, "mam 150 bo wybociłem, tak to ja boter..." bardziej przyzwoicie byłoby gdybyś napisał adv 150 thx za wsparcie czy inne pierdoły
Nie chwale sie tym, tylko zamykam paszcze tym co by i tak napisali "wybociles i sie cieszysz!!!!"
Mowicie ze z kh dalo sie gadac i nie robili PA.
jesli nie pamietacie juz tego to jestescie zalosni lub nie graliscie za czasow kh...
przyklady:
kyv archer kaze placic graczom za expienie na dwarfach
wykopuja ludzi z respow(no niby teraz tak inni robia ael tak bylo jest i bedzie)
zabijali dla zartow
stawali przed depo i atakowali kazdego kto z niego wyszedl
itd itp....
wiec nie mowcie ze wtedy bylo lepiej , osobiscie wole BD.....
Etan Marth
05-12-2007, 20:35
lubie cie saia, ale niestety nie moge sie z Toba zgodzic. Wiem, ze twoj brat zostal wywalony przez KH za "pl", ale sam mi kiedys mowiles, ze znasz pare ludzi w kh, ktorzy sa spoko. Ja tez myslalem o KH, ze to botterzy i PA, ale BD wcale nie jest lepsze, moze nawet gorsze.
saia ja nie mówie że zapomniałem co kh robiło, pisałem że wypierdolili mnie z serwera i że byli s*****elami...
mowię że teraz nie jest wcale dużo lepiej bo BD boci a innym na to nie pozwala, zajmuje spawny i wywala z nich innych graczy, hunci za pl, a obiecali taki piękny świat, o to mam pretensje że te obietnice się nie sprawdziły poza jedną że wywalą kh, ale narazie tylko im to służy...
@Etan ,rozumiem ze jestes po tamtej stronie i to toleruje. mi chodzilo o to ze naskakujecie na BD zapominajac ze CoD rownierz nie jest swiete
@Whoos mowiles wczesniej (nie jestem pewny bo nie pamietam a niechce mi sie sprawdzac) ze jestes jednym z tych "szarakow" o ktorych zapomniano , jesli mozesz napisz mi na priv kto Ty.
druga sprawa to BD , ja mimo wszystko jestem po ich stronie bo jak narazie to nikt od nich nic mi nie zrobil a nawet pomagali , kiedys jak bylo jeszcze wave i bylem na kilku openach to mimo ze zajeci byli(przez pewien czas brak glosnikow wiec vento kaputt)to mi pisali na priv co sie dzieje , mimo ze bylem w sumie nieistotny i zazwyczaj robili to swe z BD jak prosilem o msg gdzie isc np to nikt z obecnego CoD nie odpowiadal , moze troche teraz wyglada jak bym sie zalil czy cos ale sprobuj spojrzec na to z perspektywy stosunku BD i CoD do ludzi
Dec 06 2007, 20:40:21 CET Killed at Level 79 by Mytsubi
and by Heriverus
Jeszcze probuja wmowic mi botowanie ... THIS IS BERYLIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Etan Marth
07-12-2007, 01:25
Dec 06 2007, 20:40:21 CET Killed at Level 79 by Mytsubi
and by Heriverus
Jeszcze probuja wmowic mi botowanie ... THIS IS BERYLIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Problem w tym, ze gdy KH rzadzilo, byl taki ruch oporu "kazdy kto ma hunta, niech nie zaluje chara niech walczy, bo inaczej nie wygramy wojny'', w rzeczywistosci wystarczylo Right, zeby szale zwyciestwa przejelo BD (wtedy Wave [?])
Teraz, gdy po rzadzeniu KH, wiele osob ma do nich wstret, raczej nie beda sie przecwistawiac wladzy, tylko albo zaplaca, albo zrobia new chary, albo tez po prostu pojda na inne servy... smutne albo prawdzwie
Mowicie ze z kh dalo sie gadac i nie robili PA.
jesli nie pamietacie juz tego to jestescie zalosni lub nie graliscie za czasow kh...
przyklady:
kyv archer kaze placic graczom za expienie na dwarfach
wykopuja ludzi z respow(no niby teraz tak inni robia ael tak bylo jest i bedzie)
zabijali dla zartow
stawali przed depo i atakowali kazdego kto z niego wyszedl
itd itp....
wiec nie mowcie ze wtedy bylo lepiej , osobiscie wole BD.....
Lepiej wykopać kogoś z respa, lub tak jak SOENA wpaść z kilkoma osobami i ubijać każdego 60+ po drodze :)
Poreda , nie bardzo zrozumialem puente Twojej wypowiedzi , moglbys powiedziec dokladniej? xd
sorka ale zmeczony po szkole dopiero wrocilem i niechce mi sie myslec
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.