Pokaż pełną wersje : Counter Strike
Witam wszytkich chcialbym sie nieco dowiedziec o Counter Strike.
Czy jest to darmowa strzelanka przez internet tak jak wolfestein ET w ktora aktualnie gram.Chcialbym sie dowiedziec jak zalozyc konto skad pobrac instalke do gry i do multiplayera i czy ta gra cos kosztuje mam nadzeje ze nie bo podobno jest super prosze o jak najwiecej informacji na temat tej gry :D
juran_se_spychowa
28-11-2007, 15:07
z tego co wiem jest popularna strzelanka a w dodatku online.
Instalka chyba nie jest jeszcze darmowa ale cała późniejsza gra tak. Postaci jako takiej sie nie zakłada tylko wprowadzasz swoje name i wbijasz na server.
Jak coś źle powiedziałem, prosze mnie poprawić
Duke Dran
28-11-2007, 15:35
Counter Strike (http://pl.wikipedia.org/wiki/Counter-Strike) - Sieciowa strzelanka znana na całym świecie, popularna do dnia dzisiejszego. Jeśli chcesz śmigać po necie musisz kupić grę. Polecam oczywiście kupić Counter Strike Anthology, który nie jest drogi, a daje jeszcze więcej możliwości zabawy. W paczce jest CS 1.6, CS:CZ, CS:CZ-DS do tego można pobrać za pośrednictwem Steam'u Day of Defeat, który był/jest konkurencją dla osławionego ET (DoD - Strzelaninka online osadzona w realiach II Wojny Światowej, moim zdaniem o wiele lepsza od ET). Do tego jest możliwość ściąnięcia innych gier (za darmo) jak Half life clasic czy rikochet (czy jakoś tak). Naprawdę polecam!
jak zalozyc konto
Konto zakładasz podczas instalacji w Steam.
Dodam jeszcze, że jeżeli w CSie znudzi ci się zwykłe strzelanie to masz przeróżne "mody" (nie modujesz gry, tylko serwer jest "zmodowany") np. Warcraft3 (tzn. rozwijasz sobie postać i masz różne moce typu teleport itp.), Piłka nożna, Zombiaki vs Ludzie i wiele innych (tylko trzeba odpowiedni serwer znaleść).
Pozdrawiam
Zawsze można jeszcze pograć na nonsteam ale to już podchodzi pod piractwo więc nie polecam... A CS 1.6 to najlepsza gra w którą grałem.
Odradzam non-steam. Zbyt wiele cheatów - możesz stracić szacunek i zapał do gry. Moim zdaniem można wydać te ~55zł i cieszyć się grą. Ludzi gra mnóstwo, więc nie ma kłopotów, że zabraknie serwerów.
Soldier_PL
30-11-2007, 02:00
Ja tam gram na non-steam nie chce mi sie kupywac 50 zl?Juz wole cos innego .... i jeszcze cos Ketras dla ciebie w csie chyba sie zdobywa lvle ze napisales ten temat w dziale rpg,crpg i mmorpg xD.
Doomhammer
30-11-2007, 17:54
Ja tam gram na non-steam nie chce mi sie kupywac 50 zl?Juz wole cos innego .... i jeszcze cos Ketras dla ciebie w csie chyba sie zdobywa lvle ze napisales ten temat w dziale rpg,crpg i mmorpg xD.
nie w kazdym rpgu sie zdobywa lvle...
A tak zeby niebylo offtopu : dla mnei najlepsza strzelanka w jaka gralem , kupilem steama i niezaluje.. codziennie pykam z kolegami - pelno zabawy daje cs ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.