zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem niedoświadczonego sorca :/

Kirsten
28-11-2007, 00:00
Witam!! Mam do was pytanie. Otóż mam problem ponieważ gram sorciem i pierwszy raz się natykam na tą profesje. I moje pytanie brzmi jak wydajnie expic. Czyli: Zeby podczas expienia leciał mi dobrze m lvl. Moja technika tego jest taka ,że mam 245 many ,spalam mane i exure gran i expie. zregeneryzuje sie mana walne i expie i tak wkółko. Może macie jakieś inne propozycje ??.

Mój lvl 15 a m lvl 20 moze się wam to na coś przydać.

założyłem ten temat dlatego ,że niechce zaniedbać m lvlu.

SORKI ZA DŁUGĄ TREŚĆ I PROSZE O WYROZUMIAŁOŚĆ

Z GÓRY THX!!

Caruel
28-11-2007, 00:10
Prosty wniosek :

Exp z manaskami :) haha

Nie no żartuje :
Narazie to olej m lvl będzie większy lvl to popracujesz nad m lvl np huncenie z manaskami (m lvl rośnie jak burza ) lub stawanie pod domkiem / nad rzeką i monotonne wyrabianie m lvl ;]

Tyle.

Kirsten
28-11-2007, 00:12
THX caruel ^^

more plx plx plx

Knight Patryk
28-11-2007, 00:12
zgadzam sie ja na 3 charze w tibii(7.4)na 14 mialem 37mlv;p uzbieralem se fajne eq caly czas robilem runy ale z coraz wiekszy graniem tibia 7.6+ wiedzialem ze robienie run i mlva to strata czasu wbijesz lvl i mlv expiac a stojac i spalajac mane wbijesz mlv w tym samym czasie wiec chyba jasna sprawa co sie bardziej oplaca

Donpeyot
28-11-2007, 00:19
dopiero Wand Of Plague spala szybciej manę niż ta się regenruje.Z Wand of Dragonbreath musisz ją "dopalać". Czyli po prostu sobie expij a jak zauważysz ,że masz max many to ją spalaj jakimś czarem.
Pierwszą runkę ,którą opłaca się robić (na własny użytek) jest GFB na 23 lvl , potem HMM na 25 ,ale się ich za dużo nie narobisz bo będzie update i znikną/zostaną zamienione na inne.

Lodzio
30-11-2007, 22:00
Nie przejmuj sie mlvlem potem idzie sam przy expie z manasami np na guardach mam 58 sorca i 55 mlvl wiec chyba nie jest tak zle co ?

Paralizze
30-11-2007, 22:58
@up

widziałem 12 sorca z 58 m lvl tak ze wiesz ...

btw ujdzie ;p

Tethi
30-11-2007, 23:13
@up
chyba 3 lata temu kiedy rozdzek nie bylo...

@topic
wg mnie twoja technika jest dobra...