zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co z charem ??

Alienatorre
28-11-2007, 00:30
Witam. Grałem w Tibię ale musiałem wyjechać za granicę, gdzie nie mam możliwości grania. Czy mój char po jakimś czasie (np. pół roku) straci swoją "aktywność", zostanie skasowany lub coś w tym stylu, jeżeli nie zaloguję się na niego przez długi okres czasu ? Kiedyś podobno tak było, że po 6 miesiącach "bezczynności" postać zostawała kasowana, czy to prawda i czy nadal tak jest ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. :)

Lynx
28-11-2007, 00:35
Witam. Grałem w Tibię ale musiałem wyjechać za granicę, gdzie nie mam możliwości grania. Czy mój char po jakimś czasie (np. pół roku) straci swoją "aktywność", zostanie skasowany lub coś w tym stylu, jeżeli nie zaloguję się na niego przez długi okres czasu ? Kiedyś podobno tak było, że po 6 miesiącach "bezczynności" postać zostawała kasowana, czy to prawda i czy nadal tak jest ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. :)

Napewno okres dłuższy niz 6 miesięcy wydaje mi się że dwa lata ale napewno Ci nie powiem,

@down a jak 100 to 100 miesięcy? :> pamietam było że na wyższym lvl postać kasowana jest po tym samym czasie niezależnie od lvla

Pedziej
28-11-2007, 00:56
To zależy od lvl-a np. jak masz 22 lvl twoja potsać zostanie skasowana po 22 miesiącach.

@edit
@up
Tak np. masz 250 lvl potsać zostanie skasowana po 250 miesiącach.

Kajulec
28-11-2007, 09:36
Z tego co slyszalem postacie powyzej ktoregos levela (20?) nie sa nigdy kasowane z powodu 'bezczynnosci'.

Ain'aer
28-11-2007, 10:02
When are characters automatically deleted?

Characters are deleted automatically if they are not used within a period of n months where n is equal to their level. Please note that this rule only applies to characters on free accounts. Characters on Premium Accounts will not be deleted automatically at all.
When a character has been deleted, the name will still be blocked for some time in order to make sure newly created characters are not mistaken for the deleted character.

Please note: If a character has not been used for 2 years, it is going to be deleted regardless of the level.

Tibia.com FAQ

Tethi
28-11-2007, 14:43
When are characters automatically deleted?

Characters are deleted automatically if they are not used within a period of n months where n is equal to their level. Please note that this rule only applies to characters on free accounts. Characters on Premium Accounts will not be deleted automatically at all.
When a character has been deleted, the name will still be blocked for some time in order to make sure newly created characters are not mistaken for the deleted character.

Please note: If a character has not been used for 2 years, it is going to be deleted regardless of the level.

Tibia.com FAQ
jakby ktos nie zrozumial:

wszystko jest zawarte w odpowiedzi uzytkownika [b]Pedziej[/]

Lynx
28-11-2007, 18:01

czyli jednak miałem racje :)
po 2 latach niezależnie czy postać ma 24 lvl czy 100 i tak bedzie usunięta

Alienatorre
09-12-2007, 20:17
Witam. Dziękuję za odpowiedzi. :) Więc mieszczę się nieco ponad w 2 latach, choć myślę, że wcześniej załatwię sobie tutaj stały dostęp do neta. Dzięki i pozdrawiam. :)

Sakumil
09-12-2007, 23:01
Z tego co slyszalem postacie powyzej ktoregos levela (20?) nie sa nigdy kasowane z powodu 'bezczynnosci'.

Ja też tak słyszałem