PDA

Pokaż pełną wersje : Brak Polskich Gildi...

Isei
28-11-2007, 14:18
Jak pewnie większość z was zauważyła na Obsidi brakuje Polskich Organizacji potocznie nazywanych Gildiami. Dlaczego rodacy grający na jednym świecie nie staną pod jednym sztandarem? Od czasów LS nie spotkałem osób, które by zebrały się do kupy i pokazały co polacy potrafią. Moja skromna sugestia jest taka by osoby kompetętne stworzyły 2 gildie. Jedną dla h lvli czyli 80+, a 2 Akademie od 50+. Co wy na to?!

Flesz
28-11-2007, 16:41
Na chuj takie gildie? Ta gra nie dzieli nas na narodowosci wiec po co sami mamy to robic? Ja sam znalem (jak gralem moze dalej bede grac) wiekszosc zagranicznych osob i byli lepszymi graczami niz Polacy.

Pershing
28-11-2007, 18:05
nie pomyliles serwerow synu ?

Isei
29-11-2007, 16:13
Jasne, tylko kto jest największym lvlem w Tibi?? Brazylijczyk,Niemiec, a może Szwed?! Więc koleś nie mów mi że Polacy są słabymi graczami. Co do twojej wypowiedzi na temat jak Ty to nazywasz "podziałów na narodowości"? Pozwolisz że Ci szybko zripostuję. Nie każdy jest takim poliglotą jak Ty, więc po to są potrzebne Polskie Gildie, a nie dlatego że nie lubię niemców czy brazuków...

Dedalek
29-11-2007, 18:15
Ej wes koles wogle plx, tylko skąd sa najwięksi frajerzy? Szwecji? Niemiec? Wiec nie mów, że polacy potrafią grac bo lvl o niczym nie świadczy. Jak nie znasz angielskiego, to nie licz na super wielka karierę na Obsidi.

Allirav
29-11-2007, 18:45
Signed.

Jak widze nazwe "This is polish guild" to smiac mi sie chce..
Niestety wiekszosc polakow to noobki (czyt.Frajerzy).
I taka tez opinie mamy u graczy innej narodowosci , dlatego czasem az wstyd odpowiadac na pytanie "Where are you from?"..

Przykre ale prawdziwe.

Epi-
29-11-2007, 19:03
Ej wes koles wogle plx, tylko skąd sa najwięksi frajerzy? Szwecji? Niemiec? Wiec nie mów, że polacy potrafią grac bo lvl o niczym nie świadczy. Jak nie znasz angielskiego, to nie licz na super wielka karierę na Obsidi.

Ej weź koleś w ogóle sjp.pwn.pl plx.

Nie pouczaj w sprawach lingwistycznych jak sam kaleczysz.

Fin'er
29-11-2007, 19:55
Ja tam lubie swoją międzynarodową gildie :)

Dedalek
29-11-2007, 23:03
double.....

Dedalek
29-11-2007, 23:03
Ej weź koleś w ogóle sjp.pwn.pl plx.

Nie pouczaj w sprawach lingwistycznych jak sam kaleczysz.

EHEHEH, ja sie ortografii mogę nauczyć kiedy tylko będę chciał. Twoja tragedia polega na tym, że jak urodziłeś się bez mózgiem, to nim pozostaniesz. Pozdrowienia dla kumatych. Czytanie ZE ZROZUMIENIEM się kłania, myślenie również.

Isei
30-11-2007, 09:39
Każdy gra jak umie, oczywiście ale że gildia jest polska to nie znaczy że są tam sami frajerzy i nooby.Bo nie tylko w gronie polaków, takowych można spotkać. Mnie tam wszystko jedny czy będzie to polska czy niemiecka, czy szwedzka gildia. Jednak nie ma to jak atmosfera panująca wśród rodaków przynajmniej nie ma takich sytuacji że niemiec się mnie pyta czy wiem że Hitler ma dziś urodziny...

zielaq
30-11-2007, 13:18
probojcie szczescia z polska gildia :p

Pershing
30-11-2007, 15:05
dlatego czasem az wstyd odpowiadac na pytanie "Where are you from?"..

lol wstydzisz sie ,ze jestes polakiem ?
ty wy*******aj na tibiabr.com

Myllion
30-11-2007, 17:15
@Perszing
Po ch*j wypowiadasz sie w sprawach w ktorych masz gowno do powiedzenia ? Ma prawo wstydzic sie, bycia polakiem zarowno w tibji, jak irl. W tibji najwiecej noobow / debilstwa i innego shitu jest wlasnie z polski, a jesli chodzi o swiat (ten spoza komputera) to watpie, ze jest o czym dyskutowac, bo pewnie jedyne co czytasz to forum tibia.pl.

Ps. w dupie mam Twoja riposte, wiec sie zanadto nie trudz.

Epi-
30-11-2007, 18:23
EHEHEH, ja sie ortografii mogę nauczyć kiedy tylko będę chciał. Twoja tragedia polega na tym, że jak urodziłeś się bez mózgiem, to nim pozostaniesz. Pozdrowienia dla kumatych. Czytanie ZE ZROZUMIENIEM się kłania, myślenie również.

Widać że naukę ortografii masz dopiero w planach bezmózgu.
Ja ci zwróciłem uwagę, a ty zamiast to przemilczeć próbujesz odpowiedzieć atakiem (o dupie maryni). Skąd wiesz jaki sie urodziłem? Taki jesteś mądry bo masz super-szybko-celno-strzelającego-łucznika w grze 2d z duzym lvl?

wyjdz.

Dedalek
30-11-2007, 21:53
Widać że naukę ortografii masz dopiero w planach bezmózgu.
Ja ci zwróciłem uwagę, a ty zamiast to przemilczeć próbujesz odpowiedzieć atakiem (o dupie maryni). Skąd wiesz jaki sie urodziłem? Taki jesteś mądry bo masz super-szybko-celno-strzelającego-łucznika w grze 2d z duzym lvl?

wyjdz.

EJ MEN PRZET "ŻE" STAWIA SIE PRZECINEK!!!!!! MASZ PROBLEMY Z INTERPUNKCJA!!!11 Tak więc ZWRACAM CI UWAGĘ, że istnieje coś takiego jak LITERÓWKI. No, ale co tam, ty jesteś najlepsiejszy, najmądrzejszejszy i w ogóle uber. Widać, że rodak. Skąd wiem? Widać po tym, że zamiast przemilczeć atakujesz. Tak, jestem mądry i do tego mam jeszcze szybciej i celniej strzelającego łucznika w grze 2d z większym lvlem niż ty.

Nie wychodź, będzie się z kogo pośmiać.

Pershing
30-11-2007, 22:36
@Perszing
Po ch*j wypowiadasz sie w sprawach w ktorych masz gowno do powiedzenia ? Ma prawo wstydzic sie, bycia polakiem zarowno w tibji, jak irl. W tibji najwiecej noobow / debilstwa i innego shitu jest wlasnie z polski, a jesli chodzi o swiat (ten spoza komputera) to watpie, ze jest o czym dyskutowac, bo pewnie jedyne co czytasz to forum tibia.pl.

Ps. w dupie mam Twoja riposte, wiec sie zanadto nie trudz.

wow od teraz kazdy ktory powie cos co sie nie spodoba dla mendy mylliona ,jest no-liferem...

Epi-
01-12-2007, 00:45
EJ MEN PRZET "ŻE" STAWIA SIE PRZECINEK!!!!!! MASZ PROBLEMY Z INTERPUNKCJA!!!11 Tak więc ZWRACAM CI UWAGĘ, że istnieje coś takiego jak LITERÓWKI. No, ale co tam, ty jesteś najlepsiejszy, najmądrzejszejszy i w ogóle uber. Widać, że rodak. Skąd wiem? Widać po tym, że zamiast przemilczeć atakujesz. Tak, jestem mądry i do tego mam jeszcze szybciej i celniej strzelającego łucznika w grze 2d z większym lvlem niż ty.

Nie wychodź, będzie się z kogo pośmiać.

:d
Pjontka dla ciebie za łucznika-sokole-oko!

Allirav
01-12-2007, 21:26
lol wstydzisz sie ,ze jestes polakiem ?
ty wy*******aj na tibiabr.com

W tibi sie wstydze , ale pamietaj Misiek ze to TYLKO gra.
Jak myslisz ilu szwedow , brazoli , turasow , lub innych graczy zachowuje sie tak jak Polscy "ludzie z depo".Moze jest ich kilku
ale w 90% kiedy stoje w depo slysze najczesciej Texty : "PL?" "Dasz cos" itd. i jezeli taki szwed powiedzmy na 70 lvlu codziennie wyslucha 50 takich odzywek od polakow to jak myslisz co bedzie o Tobie sadzil jak podczas normalnej rozmowy powiesz ze jestes z Polski?A co Ty bys sadzil o brazolach jakbys codziennie dostawal spam w ich smiesznym jezyku? jakby cie blokowali w depo parcelami? jakby rzucali
bagi na twoje depo? i co drugie slowo bylo by slowem "HUNTED".? Kiedy jakis gracz na 50 lvl powiedzialby Ci ze jest z Brazyli pomyslalbys stereotypowo i nie mialbys do niego szacunku bo wiekszosc Br tak sie zachowuje. Tak wlasnie jest z Polakami.
A co do mnie jest to forum tibi.pl a jestem polakiem i tutaj zostane. "wy*******aj" mozesz mowic do mamy lub kolegow(jak ci na to pozwola). Znam wielu zajebistych ludzi z Polski ale nie oszukujmy sie wiekszosc naszych rodakow to poprostu noobki.

Pozdrowienia,
Adam

Pershing
01-12-2007, 21:31
A co Ty bys sadzil o brazolach jakbys codziennie dostawal spam w ich smiesznym jezyku? jakby cie blokowali w depo parcelami? jakby rzucali

sadzilbym o nich to co sadze o nich teraz

bagi na twoje depo? i co drugie slowo bylo by slowem "HUNTED".? Kiedy jakis gracz na 50 lvl powiedzialby Ci ze jest z Brazyli pomyslalbys stereotypowo i nie mialbys do niego szacunku bo wiekszosc Br tak sie zachowuje. Tak wlasnie jest z Polakami.

jeden z moich najlepszych kumpli w tibii jest brazylijczykiem (nikkco) i jakos nie mam z tym problemu.

skoro polacy sa takie nooby i paruwy to czemu nie postarasz sie tego zmienic ?

Allirav
01-12-2007, 22:02
sadzilbym o nich to co sadze o nich teraz

jeden z moich najlepszych kumpli w tibii jest brazylijczykiem (nikkco) i jakos nie mam z tym problemu.

skoro polacy sa takie nooby i paruwy to czemu nie postarasz sie tego zmienic ?

Tak zostane Tibijskim Mojrzeszem i poprowadze Polakow do zabicia tych wszystkich zlych innych narodowosci ktore nie mowia po PL i nie daja itemek!!1!1 Wez stary zastanow sie o czym ty mowisz? Jestes tak bardzo zwiazany z kumplami z depo to wymysl jak ich zmienic , ja to poprostu ignoruje i to chyba najlepsze wyjscie.Masz jeszcze jakies pomysly zeby sie do mnie doczepic? wyjasnilem Ci dlaczego czasami sie wstydze tego ze jestem PL (w grze ofc).
Moze wyjasnisz mi do czego dazysz swoimi postami.Moze chcesz udowodnic ze Polscy gracze sa najlepsi , niestety to tylko marzenia ktore rozwiewa kazde przejscie przez depo na faccu.

Pershing
01-12-2007, 22:58
dobra niewazne ,mi poprostu chodzilo o to ,ze swoj kraj trzeba szanowac ,nie wazne jaki by byl i nie wstydzic ,sie tego ,ze jest sie polakiem.I wcale nie chce udowodnic ,ze polsyc gracze sa najlepsi.

Allirav
01-12-2007, 23:15
dobra niewazne ,mi poprostu chodzilo o to ,ze swoj kraj trzeba szanowac ,nie wazne jaki by byl i nie wstydzic ,sie tego ,ze jest sie polakiem.I wcale nie chce udowodnic ,ze polsyc gracze sa najlepsi.

Szanuje Polske ale widze ze tibie bierzesz na tyle powaznie by zachowania z gry przenosic na rl life :) Moje wywody udowadniaja chyba ze szanuje 4RP i wstyd mi za ludzi ktorzy "hanbia" nasz kraj.I to w grze internetowej pod nazwa tibia jak i w zyciu realnym..(mam na mysli politykow [Np.A.Kwasniewski]).
Mimo drobnych nieporozumien ,
Pozdrawiam

Dedalek
02-12-2007, 05:14
Taki kraj, jacy ludzie. A, że dużo idiotów, to nie moja wina.

Pershing
02-12-2007, 05:52
Szanuje Polske ale widze ze tibie bierzesz na tyle powaznie by zachowania z gry przenosic na rl life

no pomijajac fakt ,ze nie gram od jakichs dwoch miesiecy...

Isei
07-12-2007, 00:26
Najlepiej usunąć lub zablokować tego posta, bo jak widze wszyscy tylko na siebie flugają, a do tematu się jakoś specjalnie nie odnoszą.Ja osobiście nie mam nic do innych narodowości i nie wstydze się też własnej, nie ważne czy to jest rl czy to jest Tibia, czy też może inna gra MMO. Najważniejsze jest to co sobą reprezentujemy, a nie to skąd pochodzimy. Większość z was tu wyzywa że Polacy to Nooby, frajerzy itp., a przepraszam bardzo część z was co zaprezentowała w tym poście? Pierw oceńcie samych siebie nim ocenicie innych...

Pershing
07-12-2007, 03:38
Najlepiej usunąć lub zablokować tego posta, bo jak widze wszyscy tylko na siebie flugają, a do tematu się jakoś specjalnie nie odnoszą.Ja osobiście nie mam nic do innych narodowości i nie wstydze się też własnej, nie ważne czy to jest rl czy to jest Tibia, czy też może inna gra MMO. Najważniejsze jest to co sobą reprezentujemy, a nie to skąd pochodzimy. Większość z was tu wyzywa że Polacy to Nooby, frajerzy itp., a przepraszam bardzo część z was co zaprezentowała w tym poście? Pierw oceńcie samych siebie nim ocenicie innych...

dokladnie !

Slayer-Nuddle
15-12-2007, 09:34
Niech zyje Kononowicz:]

duger
20-12-2007, 18:16
lol a poco tu polska gildia:baby:

armadale
09-02-2008, 12:30
Isei dobry pomysł, jak chcesz to chętnie pomoge :p mam ~ 70lvl.

erranero
25-10-2008, 10:12
spoko pomysl ale jak juz jedna ekipa to nie od 50 by wszyscy ci 20 lvl + musza sie meczyc ... glowna gildia 65+ 1 akademia 40+ a druga akademia 25+
mysle ze pomysl warty zrealizowania ;p