PDA

Pokaż pełną wersje : Kolejka

Lynx
28-11-2007, 17:48
Na serwerze Nebula w tym momencie online jest 310 graczy a i tak gracze FACC nie mogą logować. Wydawało mi sie że serw jest blokowany tylko jak jest 800~ lub więcej graczy online. Czy ktoś wie dlaczego możliwość logowania FACC graczy jest w tym momencie zablokowana?
btw. w kolejce czeka 330 ludzi :)

Caruel
28-11-2007, 19:12
2x Exp <=> więcej osób online <=> większa szansa na wystąpienie mass kicków

pewnie dlatego :)

Flamon
28-11-2007, 19:25
SS z dziś. Godzina 17. Próbuje się zalogować na Nebule... Ciekawi mnie jak wygląda kolejka na n-pvp...

http://images32.fotosik.pl/62/2d886833223eb785.png (www.fotosik.pl)

Wyłączyłem podpis żeby sie szybciej załadowało.

b4rt3q
28-11-2007, 20:11
A ja jestem mądry i wybrałem Selene - luźne expowiska w ciągu 1.5 godz nabiłem 2 levele w dwarf minesach. Praktycznie 2 piętra, w tym jedno z soldami wyłącznie dla mnie ;D 1 poziom up skilujący knight a 2 lvl pod sork i drut na guardach.
Pzdr

Duke Dran
28-11-2007, 20:34
Najwięcej osob w kolejce u mnie to chyba 160 i nie miałem więcej. Gram na Refugii (non-pvp).

Lechista
28-11-2007, 21:01
na Silverze pvp kolejka najwiękrza to 24, lub 0, na danubi rownież zaro a na aldorze 200+/- ;D

greg007
28-11-2007, 21:12
mam nadzieje że po upade to:

http://www.twojkomputerr.yoyo.pl/22.html

poprawią. bo to mnie dziś wkurzyło na maxa. miałem godzine czasu na kompa kolejka doszła do 113 po godzinie!!

Ancient900
28-11-2007, 21:45
A ja jestem mądry i wybrałem Selene - luźne expowiska w ciągu 1.5 godz nabiłem 2 levele w dwarf minesach. Praktycznie 2 piętra, w tym jedno z soldami wyłącznie dla mnie ;D 1 poziom up skilujący knight a 2 lvl pod sork i drut na guardach.
Pzdr

kogo to obchodzi? spuściłeś się już?

@topic
Na nebuli mass kick, kolejki, armageddon. Zrobiliby coś z tym raz a porzadnie bo to zaczyna być irytujące -.-

Lechista
28-11-2007, 23:37

@topic
Na nebuli mass kick, kolejki, armageddon. Zrobiliby coś z tym raz a porzadnie bo to zaczyna być irytujące -.-
Kogo to obchodzi? Spuściłeś się już ??
Widzisz jak to miło. To chyba jest temat do żalenia, wypowiadania się jak to jest u nas, czy czekamy w kolejce czy nie??
Następnym razem zastanów się 2 razy nad napisaniem posta

Rybzor
28-11-2007, 23:47
Wracając do problemu zawartego w temacie.

Kolejki z niższej granicy (czyt mniej niż 800-900) graczy zostały pewnie wprowadzone aby odciążyć serwery. Gdyby teraz na wszystkie niemiecki serwery, które pewnie odzwyczaiły się już dawno dawno od max graczy wpuścić cały lud, pewnie wszystko by padło, a tak, zachowując stan ludności sprzed rewolucji expowej da się grać i logować jako tako.

Takie jest moje zdanie : d

b4rt3q
29-11-2007, 16:40

Forum istnieje po to aby się żeby każdy mógł się wypowiedzieć. Jeżeli masz się TAK wypowiadać to wyjdź -.-
To przez takich jak ty Polacy mają ogólnie wizerunek noobów. Och jak ja kocham takie dzieci neo które przyszpanować mogą tylko przez monitor -.-

Bana mu panie modzie.

Ancient900
29-11-2007, 17:54
Czy ktoś wie dlaczego możliwość logowania FACC graczy jest w tym momencie zablokowana?

nabiłem 2 levele w dwarf minesach. Praktycznie 2 piętra, w tym jedno z soldami wyłącznie dla mnie ;D 1 poziom up skilujący knight a 2 lvl pod sork i drut na guardach.

Wskaż mi proszę, gdzie tu jest związek pytania Lynx'a z Twoim postem. Albo chociaż powiedz co tą wypowiedzią wniosłeś do tematu o logowaniu (no przeciez drut i sork na guardach są ;D)

Forum istnieje po to aby się żeby każdy mógł się wypowiedzieć.

Na dany temat :)

Och jak ja kocham takie dzieci neo które przyszpanować mogą tylko przez monitor -.-

spox, dzieci neo też cie kochają

Bana mu panie modzie.

Nie Ty o tym decydujesz ;-)

@Ancient
Powiem tak. To ty tutaj wyszedłeś na debila. On napisał swoją reflekcję na ten temat a ty nie wiadomo dlaczego zbluzgałeś.

Widzę że nie skumałeś ;d No cóż, przecież to takie trudne :<

@Wychodzę i zamykam drzwi ;D

pa

to tyle, dalej nie mam zamiaru się sprzeczać i zaśmiecać tematu.

Warriorek
29-11-2007, 19:13
Otóż wczoraj logowałem sie na nebule patrze 327 kolejka o.O.Loguje się na calmere 120 o.O.Wchodzę tibia.com i patrze na nebula 369 graczy.Patrze na calmera 923 graczy.Dlaczego na nebuli jest wieksza kolejka?Skoro jest 369 graczy?:o:o

Lechista
29-11-2007, 19:36
@Ancient
Powiem tak. To ty tutaj wyszedłeś na debila. On napisał swoją reflekcję na ten temat a ty nie wiadomo dlaczego zbluzgałeś.
@Wychodzę i zamykam drzwi ;D