Pokaż pełną wersje : DHQ by 190 ms
Victeron
30-11-2007, 09:52
Widac w temacie, dodam tylko ze nie spodziewalem sie ze tak ciezko bedzie :D Juz kilka razy czyscilem DHQ ale teraz po tym updacie jest duzo ciezej i myslalem ze inaczej to bedzie wygladac.
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=14544
Tutaj umieszam filmik jak na 153 lvl robilem DHQ
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=14545
Vic~
Klikaczz
30-11-2007, 10:54
bardzo ładnie gratulacje czyszczenie sorcem nie jest takie proste myślałem że nie dasz rady na szczęście się myliłem :D
Ogólnie to tylko pogratulować, ale Solo Demon Helmet Quest, to ja bym tego tak nie nazwał. Pod koniec z jednym Demonem i z tymi Banshee już Ci koledzy pomagali, czyli solo nie było. No, nie ważne, Nie będę się czepiał. Gratuluję!
@up
Ja tu nie zauważyłem słowa solo:p
@topic
No no no jeszcze nigdy niewidziałem żeby sorc sam prawie do końca DHQ czyścił:D
Victeron
30-11-2007, 11:40
@up
Moze wy tego nie traktujecie solo, ale dalbym rade jakbym mial wiecej uh.
@ Yamaroo
Specjalnie dla Ciebie umieszam tu filmik jak na 153 lvl ~ zrobilem sam DHQ tu juz sie chyba nie doczepisz ze ktos mi pomagal. Jak go zobaczysz to skompentuj go czy to jest twoim zdaniem SOLO czy nie .
Widac ze ci chyba bylo zal troche kasy na uhy....
Widac w temacie, dodam tylko ze nie spodziewalem sie ze tak ciezko bedzie Juz kilka razy czyscilem DHQ ale teraz po tym updacie jest duzo ciezej i myslalem ze inaczej to bedzie wygladac.
Imo wcale nie było tak ciężko, a było by jeszcze lajtowiej gdybyś nie znubił i co demona regenerował mane za m wallem, ale kiedy na 3cim demonie zamiast go zmwallować mając 1.5k many to on podchodzi, to nie ma co sie dziwić.
Po za tym niezłych masz kumpli - pierw po nagrody, potem po ciebie.
Po za tym niezłych masz kumpli - pierw po nagrody, potem po ciebie.
tez to zauwazylem :p
@topic
gdyby bylo wiecej uh to na lajcie mozna zrobic dhq :) teraz po update bedzie latwiej zrobic dhq skoro potwory nie beda mogly walnac combo z czarow :) to taki sorck wejdzie na energy ringu, doleci do dzwigni a pozniej na hp sie leczyl i sdki :)
@up
Moze wy tego nie traktujecie solo, ale dalbym rade jakbym mial wiecej uh.
@ Yamaroo
Specjalnie dla Ciebie umieszam tu filmik jak na 153 lvl ~ zrobilem sam DHQ tu juz sie chyba nie doczepisz ze ktos mi pomagal. Jak go zobaczysz to skompentuj go czy to jest twoim zdaniem SOLO czy nie .
:o Na prawde wielkie gz!! Jeszcze nigdy niewidziałem żeby sorc/drut solował DHQ. Jeszcze raz gz dla ciebie;)
tez to zauwazylem :p
@topic
gdyby bylo wiecej uh to na lajcie mozna zrobic dhq :) teraz po update bedzie latwiej zrobic dhq skoro potwory nie beda mogly walnac combo z czarow :) to taki sorck wejdzie na energy ringu, doleci do dzwigni a pozniej na hp sie leczyl i sdki :)
No, o wiele łatwiej. Na dodatek w tym samym czasie będzie można pić manasy (po 300mp), leczyć się bądź atakować z sd. Totalny lajcik : P
Pan Kracy
30-11-2007, 15:58
Victeron widzę że ładnie przy expiłes 190 dawaj do 200 jako kolejny na Morganie :P
ps. jak układają Ci się relacje z Sliccery? ;)
pozdro
Heh, ladna akcja, podobal mi sie ten filmik wlasnie ze wzgledu na ta niepewna akcje :P
Co do akcji hmm, troche zjebales, no ale nie wazne tak wyszlo.
Ale wspanialy tragizm sytuacji, szkoda ze w tibicams nie widac tekstow pisanych na priv'ie bo mogloby byc ciekawie. Jakies 6-8 sekund wiecej i bys padl takze gz trzezwosci umyslu tego knighcika ;]
Bp uh to troche malo szczerze mowiac jak na dhq. Wiem ze zadko sie uzywa ale mimo wszystko, 2-3 bp.
Victeron
30-11-2007, 17:05
Nie wiem co niby zjebalem, to ze 3 demon przyszedl jak nie mialem full many ? chcialem zocic mw ale niestety nie zdazylem nie dosc ze lagi sa przez ten podwojny exp przynajmniej ja tak mam, od kad jest podwujny exp to mam lagi. To ze wziolem bp uh sam nie wiem czemu tylko tyle ;) Jak ktos uwaza ze znobilem to niech sam pokaze jak czysci DHQ.
z Noobiles ... 1bp uh totalnie mnie to rozjebalo...
Jak ktos uwaza ze znobilem to niech sam pokaze jak czysci DHQ.
Typowa wypowiedź osoby która nie potrafi przyjąć do siebie krytyki.
Typowa wypowiedź osoby która nie potrafi przyjąć do siebie krytyki.
Typowa wypowiedz Osoby ktora nie zrobila ani Nigdy w zyciu nie zrobi Dhq...Oczywiscie solo...
Btw Świetny filmik Gratuluje.
Typowa wypowiedz Osoby ktora nie zrobila ani Nigdy w zyciu nie zrobi Dhq...Oczywiscie solo...
Btw Świetny filmik Gratuluje.
Typowa wypowiedź.....<nie powiem kogo, bo bana dostanę :(>
Człowieku ale zażydziłeś na uh, tak mało kasy masz ? <lol>
Żebys sie nie zdziwil,a wogule gadaj na temat.
Nie wiem co niby zjebalem, to ze 3 demon przyszedl jak nie mialem full many ? chcialem zocic mw ale niestety nie zdazylem nie dosc ze lagi sa przez ten podwojny exp przynajmniej ja tak mam, od kad jest podwujny exp to mam lagi. To ze wziolem bp uh sam nie wiem czemu tylko tyle ;) Jak ktos uwaza ze znobilem to niech sam pokaze jak czysci DHQ.
Vic, może i PG masz dobre, ale sprzedaj trochę kasy na allegro i kup sobię jakiś dobry słownik ortograficzny (;
Salarigoth
01-12-2007, 15:43
Koles jestes moim idolem od dzis wziasc 1 bp uh na dh lol ty z 3-4 na stanie przed depo powinienes miec .'
1 slowem komentuje filmik Szczyt .
A co do zlotej rybki tez nie moge z tego pierw nagrody pozniej ratunek to dopiero beszczelnosc .
Pan Kracy
01-12-2007, 16:06
Vic, może i PG masz dobre, ale sprzedaj trochę kasy na allegro i kup sobię jakiś dobry słownik ortograficzny (;
tobie się nie zdarza robić błędów jak piszesz w pośpiechu? pomyśl, że może pisał to szybko a nie patrzył na każdy wyraz jaki pisze...
po za tym sobię też nie świadczy dobrze o tobie.
Żebys sie nie zdziwil,a wogule gadaj na temat.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale napisałeś dokładnie to samo co on, a tym samym krytykując jego wypowiedź poniżasz sam siebie =/.
Ludzie on nie znoobil... Nie wiecie wogole co to znaczy noob... Po prostu wzial za malo uh, i tyle, nie przewidzial tego ze bedzie mu potrzebne wiecej. Z uwagi na male lagi wyszlo jak wyszlo ale nie padl i to sie liczy. Najwiecej gadek graczy co maja 35 lev i mysla ze sa niewiadomo kim. Oj ludzie...
Ludzie on nie znoobil... Nie wiecie wogole co to znaczy noob... Po prostu wzial za malo uh, i tyle, nie przewidzial tego ze bedzie mu potrzebne wiecej. Z uwagi na male lagi wyszlo jak wyszlo ale nie padl i to sie liczy. Najwiecej gadek graczy co maja 35 lev i mysla ze sa niewiadomo kim. Oj ludzie...
a co moze na 190 lvlu jest newbie? sorry..
Żeby zrobić DHQ solo postacią magiczną, trzeba mieć jaja ze stali! Wielkie GZ!
tobie się nie zdarza robić błędów jak piszesz w pośpiechu? pomyśl, że może pisał to szybko a nie patrzył na każdy wyraz jaki pisze...
po za tym sobię też nie świadczy dobrze o tobie.
Hyh, no kminie motyw ,ale ty pewnie grasz na morganie i chcesz jakiegoś fri itenza? :< ?
lol..
Co wy w ogole gadacie za bzdury,ze znuubil ?
Pokażcie moze co wy potraficie i dajcie jakis filmik z waszych rotoworm hunt ;] a nie tylko najeżdzacie na innych.
@Buury Ty pewnie na widok demona dajesz xloga? albo uciekasz od komputera czy cos ?
Switek_Niszczyciel
05-12-2007, 16:06
Koles jestes moim idolem od dzis wziasc 1 bp uh na dh lol ty z 3-4 na stanie przed depo powinienes miec .'
1 slowem komentuje filmik Szczyt .
A co do zlotej rybki tez nie moge z tego pierw nagrody pozniej ratunek to dopiero beszczelnosc .
Pozory mylą, na filmiku tego nie widac ale Victeron pisal TYLKO do mnie ze koncza mu sie uhy i zebym wbijal mu pomuc ,wiec wbieglem do TP i odciagnolem bodajze 4 czy 5 banshee które mnie zblokowaly. Za mną wbiegł zdezorientowany Exonios który nie wiedział o co chodzi i pobiegl w moja strone bo zobaczyl ze mnie banshee otoczyly i nie mam jak sie ruszyc wiec 1 reka sie uhajac a 2 napisalem do Exoniosa zeby zabral demona od vica.
pozdro
lol..
Co wy w ogole gadacie za bzdury,ze znuubil ?
Pokażcie moze co wy potraficie i dajcie jakis filmik z waszych rotoworm hunt ;] a nie tylko najeżdzacie na innych.
@Buury Ty pewnie na widok demona dajesz xloga? albo uciekasz od komputera czy cos ?
Druid Carlos już połowa morgany się z Ciebie śmieje ,że liżesz dupe Victeronowi (; pozdro.
Pozory mylą, na filmiku tego nie widac ale Victeron pisal TYLKO do mnie ze koncza mu sie uhy i zebym wbijal mu pomuc ,wiec wbieglem do TP i odciagnolem bodajze 4 czy 5 banshee które mnie zblokowaly. Za mną wbiegł zdezorientowany Exonios który nie wiedział o co chodzi i pobiegl w moja strone bo zobaczyl ze mnie banshee otoczyly i nie mam jak sie ruszyc wiec 1 reka sie uhajac a 2 napisalem do Exoniosa zeby zabral demona od vica.
pozdro
A co, jakby miał 100 UH to już by wypadało iść pierw po nagrody? bo nie rozumiem.
Po za tym mu się zaczęły kończyć te uhy zanim w ogóle jakiegoś użył.
Switek_Niszczyciel
05-12-2007, 19:07
ops double.........
Switek_Niszczyciel
05-12-2007, 19:08
A co, jakby miał 100 UH to już by wypadało iść pierw po nagrody? bo nie rozumiem.
Po za tym mu się zaczęły kończyć te uhy zanim w ogóle jakiegoś użył.
Chyba nie zrozumiales tego co napisalem, wiec wytlumacze ci to jeszcze raz. Pierw pomoglismy victeronowi w zabiciu demona i kilku banshee, dopiero gdy bylo czysto wzielismy nagrode
pozdro dla kumatych
Chyba nie zrozumiales tego co napisalem, wiec wytlumacze ci to jeszcze raz. Pierw pomoglismy victeronowi w zabiciu demona i kilku banshee, dopiero gdy bylo czysto wzielismy nagrode
pozdro dla kumatych
Szkoda tylko, że na filmie nie było tego widać, wszyscy odbierali nagrody podczas gdy vikt stał sobie z tym bpkiem uh i sie uhał. Potem przyszła pomoc
Pozdro dla ludzi bez wady wzroku.
Szkoda tylko, że na filmie nie było tego widać, wszyscy odbierali nagrody podczas gdy vikt stał sobie z tym bpkiem uh i sie uhał. Potem przyszła pomoc
Pozdro dla ludzi bez wady wzroku.
Heh,a jednak nie jest tak jak myślisz.
Vic napisał Svitkowi żebyśmy weszli,niestety nikt o tym nie wiedział prócz niego,bo odrazu wbiegł.
Z mojej perspektywy wyglądało to tak,że stając spokojnie i czekając na wiadomość od Vica,że możemy wejść,zobaczyłem wbiegającego Svitka; nie wiedząc co sie dzieje odrazu za nim wbiegł Exonios,a po nim ja. Pierwsze co się nam rzuciło w oczy to Svitek,mający na sobie 5? "banszi" (nie wiedzieliśmy ile uh ma Vic). Exonios chciał pomóc Svitkowi,który miał problemy z banshee; po chwili pobiegł do Vica po demona.
Więc możesz kurwa nas nie gnoić na forum,jak nie masz zielonego pojęcia co się tam działo?
Dzięki.
Btw. nagrody zostały wzięte po zabiciu wszystkich potworów.
Btw. nagrody zostały wzięte po zabiciu wszystkich potworów.
To sie nazywa niezły bullszit. :s
Druid Carlos już połowa morgany się z Ciebie śmieje ,że liżesz dupe Victeronowi (; pozdro.
hahaha smiac to sie chyba z Ciebie smieja ze gowno wiesz i piszesz cwaniaku.Victerona znam od ponad roku, kiedy zaczynalem grac duzo mi pomogl i pewnie zeby nie on to bym nie gral.
Pieczka-Saphira
06-12-2007, 12:30
Ryba cos Ci powiem czlowieku wes Ty sie od nich odpieperz bo best quest jakiego zrobiles Ty to pewnie banshee i to w 30 osob wiec nie gadaj glupot bo mi Cie zal nie bylo Cie tam to nie pisz glupot a wogule co Cie to interesuje kto co robi siedz sobie na tej Twojej candii i noob 79 facc druidem na guardach
Calkowice zgadzam sie ze zlota rybbka:]
Victeron
06-12-2007, 23:39
Ja tam nie mam do nikogo pretensji ;) Bylo fajnie to sie liczy , to ze malo uh wziolem moja wina i nikogo nie obwiniam. Teraz to tylko czekac na update. Pozdrawiam
Heh, ladna akcja, podobal mi sie ten filmik wlasnie ze wzgledu na ta niepewna akcje :P
Co do akcji hmm, troche zjebales(...)
2 zdania i 3 razy użyte słowo akcja :D Dobrze, że przynajmiej "akcja" a nie "noob" :)
Gz filmiku ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.