Pokaż pełną wersje : koniec exp x2
Bongooman
30-11-2007, 11:34
Z dniem dzisiejszym exp x2 został wyłączony (zostanie) po save serverze :] myślałem że to bedzie 7dni a nie 3 ;o X(
mowili że na tydzień :/:/ obiecuja a nie dotrzymują x(
@UP
:D
@ToPiC
Jesli wylonczyli expa to szkoda bo ja jestem poza polska i nie mam jak grac a kompa jade jutro kupic ;/ :baby:
Jakie 3 ? Double exp zaczął się w poniedziałek po ss czyli 5 dni jakbyś umiał liczyć. Pozatym na moim serwerze już był save a exp nadal jest x2 ;)
Haha.. skąd ty masz te info...
Dla wszystkich.. double exp week zaczął się we WTOREK po SS'ie serva ( na Uniterze ok. 12) i będzie trwał do 4 grudnia, czyli następnego wtorku.
Pozdrawiam
'Rav
to wezcie ise zdecydujcie bo ja juz nie wiem a musze wiedziec czy sie zalapie na 2x exp...
Jak ktos wie napewno to niech napisze plis ;D
adammistrz
30-11-2007, 15:25
na moim servie jest exp 2x(morgana) ale moze na kazdym inaczej sie wylaczy.:D
Ahhhaha ;D
Fajnie sie botuje, co? Ale na stamine to już nie łaska spojrzeć? ~~
http://www.pskonejott.com/otc_display.php?character=Tropiciel+skarbow
Dwa dni pod rząd załapać insomniacsa, gratuluje.
///
Dla wyjaśnienia dodam.. exp x2 będzie do 4 grudnia, jak ktoś już wyżej napisał, po prostu nasz kolega zapomniał, że od 14h staminy zaczynamy dostawać jedynie połowę expa... ale tak to już jest z boterami :>
U mnie na refugi exp x2 jeszcze trwa i myślę ze tak będzie do wtorku ;]
SomriusB)
wysmiewam cie pskjonet widac ze botowals po 22h wiec nie dziw sie ze exp dostajesz 2x mniej niz inni jak straciles stamine.....HHAHAHAHAHAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAHAAHHAAHAHAH
Articuno
01-12-2007, 14:52
K*wa, double exp trwa do wtorku, banda kretynów! Po za tym w 2 newsach na tibia.pl było to napisane !!!
hah ale zonk ;]. a na to gmow oczywiscie nie ma -.-
Wiadomo, ze botowal ale nie udowodnisz tego nikomu. Koles mogl byc 2 doby online ;)
kamil00s
07-12-2007, 13:52
Tak to jest jka sie nie czyta :)
7 dni 2x expa
Po ss 27 listopada i przed ss 4 grudnia
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.