Pokaż pełną wersje : Jak kupic promocje??
Witam. Odonośnie kumpna promocji. Gdzies w jakimś temacie o PACC jest napsiane że trzeba miec 20 lvl, 20 K i pacca zeby wykupic promo ale jest napisane że trzeba "pogadac" z królem/którlową. Jaki badziew. Jak podchodze np do króla w thais albo do np który wygląda jak hero na edron i pisze hail a potem promotion to się nic nie odzywa. Może ktoś pomoże?? Co mam pisac?? Mam przy sobie 20 K i nie moge kupic tej promocji :/ Pozdro
Vanhelsen
30-11-2007, 13:30
A masz pacca, 20lev i 20k?... a co do gadania, może po prostu źle piszesz... :baby:
Na promotion potrzebna:
- PACC
- 20 lv
- 20000 gp
Jak kupić promocje?
- Idziesz do thais, do króla Tibianusa i piszesz [hi -> promotion -> yes -> bye] i już masz EK, RP, ED lub MS :)
No robie tak i dupa. Mam paca jeszcze 91 dni , 22 k w bp i dupa. Ani w thais, ani na edron. Po prostu jak pisze promotion nic nie odpowiadają........... Co jest??
Vanhelsen
30-11-2007, 15:01
skocz i zagadaj do królowej w Carlin, jak tam nie zadziała to ślij pytanie na help-channelu...
nie dziala ci dla tego ze do krola nie pisze sie hi tylko jakos inaczej nie pamietam jak musisz sie zapytac kogos w grze bo tam sie pisze jakos hail czy cos takiego i jak juz to napiszesz to gadka tez jest jakas inna :baby: PozDRo :D
NO I NIE ZAPOMNIJ O 20 K I 20 LVL :)
do krola pisze sie "hello king" = ]
Lechista
30-11-2007, 16:16
@Up
Dokładnie
Hello King
Promotion
Yes
Mozna tez
Hail king
promotion
yes
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.