Pokaż pełn± wersje : Moj 2 grafik (flash) o PK
Koszyczek
30-10-2004, 16:27
prosze was abyscie mi skomentowali i ocenili moj Flash o PK to jest jak PK atakuje Wukeka(mnie na serwerze Aurea) http://www.grind5050.republika.pl/PK.gif
Prosze o komenty i o wyrozumialosc to moj 2 GRAFIK! :)
Całkiem nice;)
Oby tak dalej
Wszystko spoko tylko zbyt jaskrawe kolory i nic nie da sie rozczytac... A ten PK nie uciekal ?=]
Ładne, ale może zmień krzyżki na jaki¶ rozbyzg krwi albo cu¶(wiem że się czepiam :) ). Ogólnie fajne.
Baron Kaldrick
30-10-2004, 21:24
Obrzydliwe. Beznadziejne. 0 pomyslunku. Kompleks mniejszosci wysoce widoczny u autora. To jest gif, nie flash. Ch.uj nas obchodzi ze to twoj drugi rysunek? -.-
co było do powiedzenia zostało powiedziane (BK)
już lepsze na forum widziałem. Nul pomysłu.. kicha. Robiłe¶ to z jednej klatki kilkukrotnie przerabianej. Jeszcze raz... tylko żeby¶ się następnym raem postarał.
Praca na 5 minut.
Pokarz kolegom o ile ich masz i spytaj czy może być, lub ew. mamie, tacie -.-.
Nic nie widać przez te kolory, brzydkie...
jak można tak FLASH-a obrażać?
@BK
heh, jak nie mod to jakie słownictwo :D
Vanhelsen
30-10-2004, 23:37
Obrzydliwe. Beznadziejne. 0 pomyslunku. Kompleks mniejszosci wysoce widoczny u autora. To jest gif, nie flash. Ch.uj nas obchodzi ze to twoj drugi rysunek? -.-
I oto kolejny dowód, że komentarze Kuby W. z Idola niedorownuj± wyczynom Barona :D
I nadodatek ma racje:))
Dr.Unknown
30-10-2004, 23:42
CHU-JO-WE
Jeszcze?
Co jest, a raczej czego niema:
-cienie
-przesłanie(dowcipne, fajne)
-patent:/
-jako¶ć0_o
Jeszcze?<edit>
czemu tak, ano patrz mój podpis, to napisane dużymi literami...
Michael Danny Liberty
31-10-2004, 10:18
zbyt jakskraw kolory, krzyrzyki s± krzywe, i do jasnej cholery...to s± wiedĽmy że maj± nosy jak włucznia"nos jak chaczyk okulary co¶ *******i babsztyl stary"tak to morzn porównać :evul:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.