zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hitman.

Koszyk
01-12-2007, 02:04
Witam. Nie dawno wrocilem z kina z filmu Hitman (http://hitman.filmweb.pl/) i musze powiedziec ze jestem mile zaskoczony, spodziewalem sie slabego filmu i slabej gry aktorskiej Timoth'ego (Dobrze napisalem?:D). Mylilem sie, w kinie usmiechnelem sie wiele razy. Malo zbednej gadaniny w filmi, wiele akcji. Dla osob nie grajacych w gre Hitman (ktorakolwiek czesc... ), moze miec troche inne spojrzenie na film. Podoba mi sie motyw chodzenia agenta 47, taki sam jak z gry, ten sam wyraz twarzy, ten sam obrot glowy w bok//tyl. Poprostu rewelka ;)

Film oceniam na 9/10

Za malo w tym filmie slynnego glosu 'Diany' :)

Jakie są wasze relacje na temat filmu ?
Jak oceniacie Agenta 47?

Czekam na wasze wypowiedzi.

Jesli nie ogladales filmu nie krytykuj go.
Wątpie aby byl to zly dzial, jesli tak to prosze modkow o przeniesienie tematu.

Vanhelsen
01-12-2007, 03:12
kicha... kicha kicha, po stokroć kicha... Miał być z tego hit na miarę HITmana a wyszła kolejna holyłódzka papka z oznaczeniem +16... Po prostu powiesić za genitalia kretynów, którzy kazali okroić film tylko po to, by spełniał niższe normy wiekowe = więcej osób w kinach = więcej kasy dla producenta = kolejny szitowy film :S...
Tragedia... Oby mi tylko nie spieprzyli tak His Dark Materials bo inaczej będę mocno wkurzony :S

Gogar
01-12-2007, 04:03
Nie oglądałem filmu, ale już po trailerach wiedziałem, że będzie beznadziejny ;)

..::QRAS::..
01-12-2007, 09:04
dla mnie z lekka aktor nie pasuje

Erhion
01-12-2007, 10:13
Aktor to dzieciak. Sorry ale nie pójde na ten film.

KrEmAs KAc
01-12-2007, 10:31
widziałem wersje z kina po angielsku bez napisów i film jest średni :)

BlueMaster
01-12-2007, 11:10
świetny filmik,miodzio
10/10

Koszyk
01-12-2007, 12:44
Aktor to dzieciak. Sorry ale nie pójde na ten film.

Na filmie wcale nie wyglada na dzieciaka. Tez tak myslalem, poszedlem do kina i bylem zaskoczony ze wyszedl tak dobrze :). Po obejrzeniu byc moze zmienisz zdanie,

dla mnie z lekka aktor nie pasuje

tak jak wyzej napisalem...

Gogar
01-12-2007, 14:28
Takie filmy podobają się tylko dzieciom, które podniecają się milionami efektów specjalnych i ciągłą na*******anką...

Misza
01-12-2007, 16:51
Malo zbednej gadaniny w filmi, wiele akcji. Dla osob nie grajacych w gre Hitman (ktorakolwiek czesc... ), moze miec troche inne spojrzenie na film.
To zdanie samo sobie przeczy. Hitman to nie gra akcji, to już bardziej coś w stylu przygodówki dla ubercierpliwych. Nie oglądałem filmu, ale recenzje same za siebie mówią. Strzelaniny? Wybuchy? To nie mój 47.

Koszyk
01-12-2007, 18:01
To zdanie samo sobie przeczy. Hitman to nie gra akcji, to już bardziej coś w stylu przygodówki dla ubercierpliwych. Nie oglądałem filmu, ale recenzje same za siebie mówią. Strzelaniny? Wybuchy? To nie mój 47.

Ty w grze chodzisz tylko z garotą i zalatwiasz nią wszystkich, nie? ;)
w grze bylo duzo strzelaniny, wybuchy tez byly. Jesli grales w Blood money to w kazdej misji masz mini bombe + detonator i w wiekszosci misji trzeba ich uzyc...

Vanhelsen
01-12-2007, 18:13
Ty w grze chodzisz tylko z garotą i zalatwiasz nią wszystkich, nie? ;)
w grze bylo duzo strzelaniny, wybuchy tez byly. Jesli grales w Blood money to w kazdej misji masz mini bombe + detonator i w wiekszosci misji trzeba ich uzyc...Primo esencją Hitmana jest część 2ga, secundo tak... taki właśnie jest cel tej gry, zabić tylko cel, nie dać się wykryć i nie zabijać nikogo z otoczenia... To jest Hitman, a jak ktoś chce wskakiwanie do pokojów w stylu Max Payna to proszę bardzo, właśnie kręcą film na podstawie Maxa ;)

Misza
01-12-2007, 18:22
Jesli grales w Blood money to w kazdej misji masz mini bombe + detonator i w wiekszosci misji trzeba ich uzyc...
Wybuchy w BM są takie małe, że możesz siedzieć cicho. Tego nie używa się, żeby zabijać bezpośrednio. Prędzej, żeby zrzucić na kogoś jakiś żyrandol...
Raz użyłem minibomby do takiego zabójstwa (bezpośredniego znaczy się) - straciłem już cierpliwość w kasynie i z ukrycia rzuciłem bombą w tego szejka, co ze stadem ochrony łaził.

I nie, nie byłem aż taki harcorowy, by zawsze na Silent Assassin wszystko załatwiać. Ale starałem się mieć przynajmniej Professionala i nigdy nie wszczynać alarmu. Średnio w misji ginęły jakieś 2-3 osoby postronne. Czasem kogoś zdjąłem Ballersami z tłumikiem, czasem jakoś inaczej, ale nie robiłem rzezi, chyba, że się bawiłem. Hail 'Death on Missisipi' w BM.

Poprostu Pitbul
01-12-2007, 18:46
Nie oglądałem, ale muszę obejrzeć. Grałem w 3 pierwsze części, czyli wszystkie oprócz czwórki.

Dr.Unknown
01-12-2007, 21:45
Jak zobaczyłem aktora to już zwątpiłem. Na dodatek to robił chyba ten kretyn Uwe Boll, nie? Po samym trailerze stwierdziłem, że jedyne co można zobaczyć w kinie to upadek legendy i kultu Hitmana. Nie należę jednak do ludzi, którzy sugerują się byle czym. Pójdę do kina i obejrzę ten film... jak znajdę 12 zł na ulicy.