Pokaż pełną wersje : Jak szybko przejsc rookgard
Jackie'Samuraj
01-12-2007, 11:51
Mam takie pytanie otoz rookgard przechodze srednio w 5h, co jest dla mnie troche meczace.Moj plan zawsze jest taki sam do 3 lvla raty pozniej questy na eq i jazda na trole do 6 lvla i pozniej do jaskini z spiderami/psa,bugami na skrajnym zachodzie krainy.Mam pytanie czy czas przejscia rooka da sie jakos skrocic do ok 2-3h ?Oczywiscie chodzi mi o FACC
Vanhelsen
01-12-2007, 12:15
do 2 lev na ratach, potem z bandą frajerów szybko quest na c-sworda, i chain armor, potem do 8 lev bugi pod Al Dee... Czas: ~3godz... pod warunkiem, że na bugach jesteś sam! (w oczekiwaniu na respawn rundka wybijania pobliskich ratów ;) )
Ufocznik
03-12-2007, 17:25
biegam na raty naprzeciwko tego budynku z npcem, ktory kupuje zabite szczury po 2gp, tam zbieram z ziemi ciala ratow, przy okazji wybijajac co sie da, a potem lece to sprzedac, powtarzam to kilka razy i po kilkunastu minutach majac okolo 150gp kupuje: bp, line, short sworda (ew. axe), wooden shielda, leather seta (oczywiscie wszystko u npc w sklepie), po czym ide na bugi i raty pod sklepem al dee i siedze tam dopoki nie wbije 8 lvla
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.