Pokaż pełną wersje : Kilka Pytań <STAMINA> <DRAGONY>
Adrian196
01-12-2007, 12:47
Witam !
O to moje pytania:
1. Co się dzieje gdy skończy mi się STAMINA ?
2. Jak odnawia się STAMINA?
3. Mam 29 <SORC> . Nie mam PACC. Gdzie mam expic ? Na dragach z Summonami ? Ale gdzie jest dobre miejsce DRAGOW zeby dobrze sie expilo z Sumonami ?
Adrian196
01-12-2007, 12:59
3. Mam 29 <SORC> . Nie mam PACC. Gdzie mam expic ? Na dragach z Summonami ? Ale gdzie jest dobre miejsce DRAGOW zeby dobrze sie expilo z Sumonami ?
Czytaj dokładniej ... Napewno jest miejsce do epienia 29 lvl :PP Moze nie na dragach ale inne napewno :)
miejsca z dragami nie ma a informacji na temat innych miejsc znajdziesz wiecej niz potrzebujesz jesli tylko zechce ci sie poszukac.
RafixZiom
01-12-2007, 15:04
stamina jest to pewny okreslony czas ktory mozesz grac np jesli stamine masz 54.00 to znaczy ze mozesz grac 54 godziny bez przerwy.... przynajmniej tak mi sie wydaje .ona sie odnawia wtedy gdy niegrasz
Naruto_Norbi
01-12-2007, 15:33
1.Gdy konczy sie stamina nie mozesz atakowac, jestes wtedy tkz. Exhousted...
2.Stamina odnawia sie np.gdy spisz,stoisz pod dp i robisz runki,lub po prostu stoisz jednak nie mozesz miec pz...
3.Jest takie jedno miejsce z dragiem w sam raz z summonami obok kazo...
Trasa na draga:
Gdy idzesz z Carlin do Thais,Venore lub odwrotnie...
Przy moscie krasnolodow odrazu gdy zaczynaja sie skaly kazo
Idzesz --> w bok
Jest tam taki malutki zakontek i jest tam zapadnia
Wpadasz w nia i sa spidery
Dalej idzesz ^^^ do gory i widzisz drabine
Wchodzi na gore i summonujesz np.Ds'y
Idzesz do ^^ gory i masz draga
Resp jest szybki wiec mozesz tam huncic :sword:
Prosze o poprawienie literowek
I zamkniecie tematu :cup:
Proszę, powiedz że to ironiaa...;(
nie wiem czy to ironia czy ignorancja, ale jesli mowisz o kanionie kolo kaz to resp tam jest w granicach 2-3 dragow na godzine, czyli exp porownywalny z tym co przy dobrych wiatrach robi sie na bugach pod Al'dee na 7 levelu.
Duch Niespokojny
01-12-2007, 18:54
2.Stamina odnawia sie np.gdy spisz,stoisz pod dp i robisz runki,lub po prostu stoisz jednak nie mozesz miec pz...
[...]
Racja, ekspert się wypowiedział, więc temat można zamknąć
Adrian196
01-12-2007, 19:03
W koncu ktas pozodny sie wypowiedzial ...
CLOZET !
Lol exhausted nie exhosted
Jakos mi sie nie odnawia jak teraz stoje pod dp...
Świetne dla pallka jak sie logujesz co 20-30 min -.- nie sądze żeby komuś się chciało czekać tyle czasu z summonami, chyba że se pójdzie w międzyczasie na a camp lub o land xD.
Freezy Eddie
01-12-2007, 23:58
nie wiem czy to ironia czy ignorancja, ale jesli mowisz o kanionie kolo kaz to resp tam jest w granicach 2-3 dragow na godzine, czyli exp porownywalny z tym co przy dobrych wiatrach robi sie na bugach pod Al'dee na 7 levelu.
Na pewno nie 2-3, co nie zmienia faktu, ze jest bardzo powolny.
A przypadkiem stamina nie odnawia sie wtedy gdy nasza postać śpi lub nie jest online? I to są proporcje 10h (odpoczywania) = 5h (staminy więcej).
Gilu
Tomcio Pall
02-12-2007, 00:40
1. Gdy stamina spadnie nie dostajesz expa za potworki
2. Stamina odnawia się gdy jesteś offline 1min staminy co 2min bycia off. Gdy śpisz w łóżku jakoś szybciej.
3. Nie nie ma takiego
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.