Pokaż pełn± wersje : Update - film avi z test servera - 95 paladyn expi na warlockach solo
Link do downloadu:
http://rapidshare.com/files/71534584/warlocks.avi.html
Youtube:
(jakosc beznadziejna - jak narazie):
http://www.youtube.com/watch?v=vCsj56YtKuM
Have fun!
Ciekawi mnie jednak jak sorc albo drut będzie sobie radził w na tej miejscówce z wrl:) Ale ogólnie spoko filmik
Zdzichu_Szprycha
02-12-2007, 15:34
A mnie jednak bardziej interesuje czy który¶ z tych nowych czarów dla palka będzie dla facc. Ja uważam że jaki¶ powinien być gdyż palkowi robienie hmm zabrali
Raks Ninja
02-12-2007, 22:48
To ile leczy Vita i te potiony to jest jakas parodia. Czy pallek ma jakis nowy czar ktory leczy tyle co vita przed tym updatem?
Tak sie mowi ze parodia, lecz przy expieniu versus monsters daje to przewage. Lecz do celow pvp odpada takie rozwiazanie. Co do nowych spellow dla palka (healing) nic mi nie wiadomo.
DumbassNoiser
03-12-2007, 01:13
jest nowy czar dla palkow do leczenia kosztuje 210 many, 111 rp leczy 600hp~
co do filmu fajne hity;p
jest nowy czar dla palkow do leczenia kosztuje 210 many, 111 rp leczy 600hp~
co do filmu fajne hity;p
tez sie dziwilem... co chwila 250+ a na real tibia ciezko wydusic 70% z tego..
A mnie jednak bardziej interesuje czy który¶ z tych nowych czarów dla palka będzie dla facc. Ja uważam że jaki¶ powinien być gdyż palkowi robienie hmm zabrali
ić z tond ¶mierdzoncy facó, kiedy wy sie nauczycie ze plakanie, zalewanie sie wręcz łzami a do tego piskliwe skomlenie niczym pies ogrodnika na forum nic nie wniesie! Nadzieja matk± głupich :D Precz Zdzichu szprycho
btw. ale natchnienie mialem ; d
Sir Dark Archeon
03-12-2007, 14:07
X( I teraz sobie popatrzcie jak bedzie po upie expil pall i jakie hity beda wchodzily jak bedzie uzywac nowych assasin starsow - tansze, lamiace sie jak zwykle starsy...
Zal..
Mogłby¶ uploadn±ć gdzie¶ ten kawałek. Był bym bardzo wdzieczny.
Wiem, ze to kawałek Love Don't Let Me Go, ale troche zmixowany.
Z góry dziękuje.
Mi się też zdaje, że hity dla pala powiększyli :)
Na test servie moim pallem z p bolca hit 200 to pestka :D
Sir Dark Archeon
03-12-2007, 18:17
Assasiny maja o 25 atk wiecej niz pbolty wiec z assasinow beda wchodzic hity tyle co mi z SD po 350-600. Liczac srednio pewnie za 400+. Wezmiesz 100 assasinow i idziesz na frosty, i klepiesz kazdego na 4-5 hitow bez stresu bez waste... zal.
a niby ile maj± kosztować assassiny?
gruszeczek
03-12-2007, 21:43
Na nowym TS jest cena 1 Ass stara po 100gp each.
Ale pewnie to zmieni±.
jakby cena assasinek zatrzymała sie na tym poziomie co powiedziales - to bedzie miazga xD
Leczenie masakra ;/
ale teraz na furorze bedzie sie pkowac ;/ ajaja ;/
zwalili to troche ;/ chociaz wnioskuje to aby z tego filmu, wiec moze cos sie poprawi...
a filmik miodzio ;p
pzdR! ;]
Ja tam mam zamiar powrócić na druida8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.