zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowy server tibii na wersji 7.4-7.6?!

Kiebbab
02-12-2007, 00:31
Na forum tibi pojawil sie wątek z propozycją stworzenia przez cipsoft nowego servera na tibi 7.4 - 7.6. Oto owy temat: http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1925254
Co sądzicie o tym pomysle, bo moim zdaniem swietny, napewno znalazło by sie wielu graczy którzy zainteresują sie owym projektem.

Przestańmy narzekać, zacznijmy działać :]

Więc zróbmy tak: Każdy komu projekt się podoba niech wypowie się w temacie na forum.tibia.pl w powyższym temacie
A jeśli komuś się projekt nie podoba, także niech wypowie się w temacie ;d

Narazie padły tam propozycje zrobienia: PvP "RPG" servera z małymi update'ami aby gra nie stała się monotonną

Tompior
02-12-2007, 00:33
Cipsoft nie bedzie sie cofal w rozwoju :P

Mysle, ze powrot starszej wersji nic by nie dal. Kiedys tibia byla fajna bo taka banda analfabetow w nia nie grala.

Kiebbab
02-12-2007, 00:35
Tu chodzi o to, że większość starych graczy z chęcią pograło by w to, dzieci zostały by na swoich elo postaciach na innych servach :]

A powstać miałby tylko 1 server, więc nie było by to cofanie się :]

Tompior
02-12-2007, 00:37
Aha tak na pewno...
Zawsze znajdzie sie banda debili chcaca popsuc zabawe innym. Nie zyj w swiecie fantazji :)

Kiebbab
02-12-2007, 00:41
Możliwe że tak, ale nawet w starej tibii zdarzali się idioci potrafiący psuć innym zabawę :P
Tak pozatym... rozważ to na swoim przykladzie... Chciałbys powrócic do starej wersji tibii? Bo ja tak i napewno jest wiele innych graczy którzy tez z checia by pograli na wersji 7.6, która moim zdaniem byla jedną z lepszych. Wiec jeżeli znalazła by sie wieksza grupka osób która miała by poprzec projekt to czemu niby cipsoft mial sie nie zgodzic?

Tompior
02-12-2007, 00:44
Ale w starej tibii (2003 i wczesniej) populacja idiotow wynosila 1% :P Takich to po prostu wystarczylo ubic kilka razy i byl spokoj.

Na taki server zwalilo by sie duzo noobow i zabijanie ich by nic nie dalo. Robili by pewnie ciagle jakies mage bomb itp.

Kiebbab
02-12-2007, 00:49
Więc było by kogo bić... :D Zresztą, było by naprawdę sporo osób które na pewno z chęcią pograją, a takie "raidy nobkuf" będą stanowiły urozmaicenie :D

Gogar
02-12-2007, 02:52
Według mnie nobki zostały by na servach 8.1, bo gra jest po prostu na nich łatwiejsza ;] Ja bardzo chętnie bym do tego wrócił.

Kiebbab
02-12-2007, 10:14
Więc jak ci się podoba to wypowiedz się w tym temacie http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1925254
Jak CipSoft zauważy że duża grupa ludzi jest na to chętna z pewnością zrobią taki servek :]

Nikast Shynix
02-12-2007, 10:37
Jak CipSoft zauważy że duża grupa ludzi jest na to chętna z pewnością zrobią taki servek :]

Już widzę CIPsoft spieszący, by zrobić serwer dla starszych wersji klienta, bo gracze tak chcą. Jeżeli myślisz, że zrobią ten serwer, to bardzo się rozczarujesz.

Rothes
02-12-2007, 10:44
Już widzę CIPsoft spieszący, by zrobić serwer dla starszych wersji klienta, bo gracze tak chcą. Jeżeli myślisz, że zrobią ten serwer, to bardzo się rozczarujesz.Nic dodać, nic ująć.

Zapewniam Cię, że ten serwer niczym by się nie różnił oprócz monotonności i nudy z powodu braku dodatkowych urozmaiceń, które wprowadzono w późniejszych update'ach. Noobów też nie zabraknie... bo przecież tyle razy na forum ktoś powtarza "Tibia 7.x rox". Skoro rox to czemu by tam nie zagrać? :)

Kiebbab
02-12-2007, 10:49
Popatrz na to ze strony CipSoftu... Zawsze coś zarobią na takim servie z PACC a i by przekonali do siebie ludzi że jednak potrafią coś dla nich zrobic...

Tak pozatym podejdzcie do tego patrząc z optymistycznego punktu widzenia... inicjatywa ludowa zawsze potrafiła coś wskurac :D

Andrealfus
02-12-2007, 11:02
zagrał bym ale na 7.4 pozniejsze tibie nie maja juz tej iskry
ale pomarzyć możemy :)

NervGal
02-12-2007, 13:02
A ja chciałbym zauważyć, że nie ten dział.

O, już przeniesiony.

Kiebbab
02-12-2007, 13:58
A jaki? Bo nie znalazłem innego bardziej pasującego :>

Erhion
02-12-2007, 16:56
Przestańmy narzekać, zacznijmy działać

DO BOJU POLSKO !!!

I tak nic to nie da.

Kirsten
02-12-2007, 20:00
Witam !! Bardzo mi się podoba ten pomysł ,ale wątpie żeby cipsoft coś takiego zrobił ,ponieważ nie będzie chcial do tego wracać co już było , a poza tym ludzie by potem narzekali w rzodzaju: ALE LIPA NIE MA CZAROW WEZ WOGOLE LIPA ITEMKI ITP. I to by było na tyle