Pokaż pełną wersje : g R a T z Madame de'Bovska!
Par-Levi
02-12-2007, 08:05
2 grudnia 2007
Na goraco,
Serdeczne Gratulacje sla Emperianie!
Naclickalas sie....
P.S.
Publicznie zobowiazuje sie z tej okazji, z dawien obiecanego ss'a z TS'a dostarczyc.
Par Levi
Nie wiem czy mogę, ale przyłączam się do gratulacji! ;]
Fpitolony w sprawe
02-12-2007, 12:10
No i setne lvle zaczynaja rosnac jak grzyby po deszczu...
Naclickalas sie....
Ekhm... Ladna dzis pogoda.
Gratulacje dla nowego owner'a, bo ciekawe ile zapłacił za prąd, żeby bot mu lvl wbijał :))
@down
Z kolegami ;)
@Up
Ciekawe z kim sharujesz musk.
Gratz, ale cos mniejsze zaciekawienie niz sie spodziewalismy ^.-
Ja rowniez na jedna rzecz czekam... A wlasciwie na potwierdzenie.
Gratulacje dla: mamy, taty, babci, cioci, wujków, dziadka, prababci, sąsiadów, ludzi z osiedla, pana mietka- śmieciarza, pana zdzisia- dozorcy i dla romana- dzielnicowego za te niebywałe osiągnięcieB).
ps: Dlaszych sukcesów oraz wiekszej liczby ownerów życzy cała Secura:)!!!
Mega_RobalXXL
02-12-2007, 17:23
> Giezet <
Robal
Scross'Rooker
02-12-2007, 17:23
Nieźle sharuje.
Skoro Wesoly nie wbił levela uczciwie to ona raczej też nie, w końcu Wesoly nie wbije 300k, 4 lvl w miechu (ew. 2 w czasie normalnego expa).
Gratulacje =))
Sharowała czy nie sharowała to jej sprawa. Poza tym nawet jak dzieliła konto to jej kolegom/koleżankom też sie musiało chcieć trochę grać...
Pan Klocek
02-12-2007, 19:09
Gratulacje =))
Sharowała czy nie sharowała to jej sprawa. Poza tym nawet jak dzieliła konto to jej kolegom/koleżankom też sie musiało chcieć trochę grać...
Rozbraja mnie takie tłumaczenie. "Kradł czy nie kradł jaka to różnica? Przecież żeby ukraść to też musi się chcieć i trzeba umieć nie dać się złapać!" pfff
Żeby nie było, nie oskarżam tutaj nikogo o sharing, nie potwierdzam ani nie zaprzeczam. Nie mam tutaj zdania jeśli chodzi o Dębowe. Mój post ma charakter czysto wytykający głupie rozumowanie mojego przedmówcy. O i kropka.
Darth_Saldria
02-12-2007, 19:11
I hope you die and lose it.
Gratz to De'bove, Tibiabot NG & De'bove brother.
I think you should tell your brother to keep his mouth shut, he tell us much about your cheating.:confused:
Milan ognia
02-12-2007, 19:57
Miałem zamiar siedzieć cicho, ale cóż.
"Wczoraj znowu dalam wam powod do placzu" - jeżeli tak uważasz, to powinnaś wiedzieć, że niektórzy mają o wiele ważniejsze 'powody do płaczu' niż jakiś kolejny maniak (sam się do nich zaliczam) wbijający xx wirtualnego expa na /x h prawdziwego czasu.
"Pozostalo jeszcze 140k expa i wsio, bedziecie mogli poszukac sobie innych osob do rzucania oskarzen =]" - swoim zachowaniem sama prowokujesz te oskarżenia.
"Rd'B xx:0 Antica (i reszta placzkow)" - uwierz mi, ale ostatni raz Twój nick na Antice padł za czasów Sunrise. Obecnie wszyscy (tak - wszyscy) mają Ciebie w bardzo głębokim poważaniu. Poza tym na tym forum jestem chyba najbardziej udzielającym się graczem z Antici i nie uważam się owego płaczka.
I ostatnia rzecz - w "Plotkach" Gofin wyjechał do mnie z tekstem "i tylko po to piszesz nowego posta?" Tutaj nic podobnego nie zauważyłem. A temat imo jest bezsensowny - od czego mamy plotki? Instynkt jako moderator powinna dbać o porządek forum, nieprawdaż?
*soandso-isara-team* vs Proud Antica? Zapomnij.
Eh... Nie ma czego gratulowac, nie dosc ze liczba osob... to jeszcze... www.pskonejott.com To tyle ode mnie B)
Pan Klocek
02-12-2007, 20:04
No to mnie rozbawiłaś :D Ty i sekrety hehehehe dobre. Czasami sie zastanawiałem czy wiesz gdzie jest np Amber na rooku :)
Jedyne sekrety jakie znasz to takie o ktorych powiedzieli ci inni. Bo sama, wybacz, ale nic nie odkryłaś. Dla mnie będziesz jedynie kolejnym Power Gamerem i nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia czy grałaś na rooku czy mainie. To tylko cyferki. Sekrety, hehe dobre.
I chyba musisz zmienić podpis, bo nie jesteś ani najlepsza, ani pierwsza.
BTW niezłych moderatorów ma Tibia.pl, nic dziwnego ze tu ciągle taki burdel.
PS
Wybacz, że nie rzucę się za tłumem i nie krzyknę gratz, ale jakoś nie mam ochoty.
EDIT
@Milan ognia (http://forum.tibia.pl/member.php?u=38719)
Dokładnie :) nic dodać nic ująć :)
Pani Intynkt uważa się za Wielką Dame Rooka, a szanujący się Rookgaardianie traktują ją jak "mossy stone" na rooku - no jest gdzieś tam i nic poza tym.
Ehhh mam jeszcze stare maile od Instynkta (tak miała wtedy na imię) rozmawiało się z nią całkiem inaczej.
Ale ludzie będą ją podziwiać, to taki syndrom jak Tokyo Hotel czy jak się to nazywało. Takie dziwaki dla dzieci, bo chyba tylko takich grzeje to co robi debove.
Milan ognia
02-12-2007, 20:35
- Pierwsza i jedyna osoba, ktora robila z Was wala przez lata !!! hahahahaha -
Cóż - skoro tak uważasz. Wpierw byłaś na sprzedaż, teraz robiłaś nas w wała. Naprawdę fascynujące. Owszem - wokół Twojej osoby był szum. Był... ale czy będzie? Tak jak z moim (gdyby nie ja, to by go nie było) wkrętem z Sof Done, Blog 27, Tokio Hotel itp. Przypomina mi to rozpaczliwy okrzyk - pomocy, tonę - osoby, która za wszelką cenę chce się utrzymać na szczycie.
Tak, też interesowałem się Twoją osobą do czasu, aż stwierdziłem (moja osobista opinia), że momentami jesteś wredną suką, która innych wykorzystuje mając ich głęboko w dupie. Kiedy indziej jesteś całkiem wporzo (czy aby na pewno Ty?).
Czy jesteś jedyną, która robi tu ludzi w wała? Wątpię. To forum to gra pozorów, w którą uwierzyłaś (jednak nie przyjmujesz tego do wiadomości).
- Prodigy -
02-12-2007, 20:54
Gratulacje dla: mamy, taty, babci, cioci, wujków, dziadka, prababci, sąsiadów, ludzi z osiedla, pana mietka- śmieciarza, pana zdzisia- dozorcy i dla romana- dzielnicowego za te niebywałe osiągnięcieB).
ps: Dlaszych sukcesów oraz wiekszej liczby ownerów życzy cała Secura:)!!!
Signed
Securan
@Instynkt
Tak bardzo przypominasz/przypominacie mi Akuze'a ze (straconej Aurei), który woli grać niż spać... Szczerze, to mam to w dupie, czy expiłaś/expiliście sama/sami, czy z botem, ale piszę tego posta, abyś wiedział/a, że się mylisz/mylicie, otóż ja i zapewne większość forumowiczów miała Ciebie/Was głęboko w nosie. To wszystko co miałem do powiedzenia. Jeździj/jeździjcie sobie po mnie, mnie to 'wali'.
Marcin24
02-12-2007, 21:34
Mimo wielu oskarżeń o sharing itp. to jednak wielkie gratulacje. Instynkt osiągnęła coś, co dla wielu jest marzeniem.
P.S. I co, zasłużona emeryturka?
@pholtus
Widzę, że szanowny pan zazdrośnik Pholtus wspomniał o mnie. Czuje się zaszczycony ale nie widzę sensu komentowania czyjegoś stylu gry, spędzania czasu . Moje życie a co za tym idzie moje decyzje .
@topic
Jedyne co mogę pożytecznego zrobić w tym temacie to po prostu złożyć gratulacje De'bove. Tak więc gratuluje dobrnięcia do celu.
@Akuzis
Hah, nie mam dobrego humoru, bo właśnie weekend się kończy, ale jak zobaczyłem, że napisałeś, że ja Ci zazdroszczę to odrazu się uśmiechnąłem :). Mam zazdrościć Ci tego, że ciśniesz przed kompem po 12h dziennie? Man, get a life...
@Akuzis
Hah, nie mam dobrego humoru, bo właśnie weekend się kończy, ale jak zobaczyłem, że napisałeś, że ja Ci zazdroszczę to odrazu się uśmiechnąłem :). Mam zazdrościć Ci tego, że ciśniesz przed kompem po 12h dziennie? Man, get a life...
1 kwestia, sprawdź moje godziny online. Nie będe tłumaczył się po raz setny, że swój wolny czas chorobowy jak to nazywam wykorzystuję na tibię :)
2 kwestia, twoje teksty typu- get a life zaczęły się od momentu gdy przegoniłem cię w lvlu co tak naprawdę nie ma dla mnie znaczenia bo ja tylko dąże do swojego celu.
3 kwestia nie róbmy burdelu na forum, zawsze jest od tego priv. Pozdrawiam Akuze.
P.S- nie mam nic do Ciebie Pholtusie, chcę by to było jasne, dobrze o tym wiesz a ja dobrze wiem, że za moment znowu wyskoczysz z tekstem typu ,,bye bye nałogowcu''.
@down
Wysypiam sie dobrze Pholtusie, nie spodziewałem się miłej riposty. Szczerze mówiąc nie widzę nic ofensywnego w twoim poście dlatego uważam, że na tym warto zakończyć. Lubie komputer, nie przeczę i zapewniam, że postrzegam Tibię tylko jako grę :)
Resztę wyjaśnialiśmy już na priv więc to nie ma znaczenia.. Bye bye i pozdrawiam
@Akuzis
1. No właśnie je sprawdzałem, może mi jeszcze powiesz, że to jest mało? Rozumiem jakbyś raz na tydzień grał z 10h w celu wyżycia się, ale takie dni się powtarzają, jeden za drugim ;). Btw, nie mam nic do tego, ale coś długo jesteś chory ;o, być może nałóg ;>?
2. "W dupie byłeś, gówno widziałeś". Nigdy mi nie zależało na lvlu w tibii, mówiłem tak ponieważ, już wtedy było to wiadome, że jak dorwiesz się do komputera to przegonisz wszystkich, i zapomniałeś o tym, że realne życie jest ważniejsze od wirtualnego, ale tak, tak wiem nic mi do tego. Temat skończony xD.
3. Wolę iść spać - zazdrościsz?
MasterTusk
02-12-2007, 22:09
- Pierwsza i jedyna osoba, ktora robila z Was wala przez lata !!! hahahahaha -
http://img219.imageshack.us/img219/7622/oszukalimnie2sq9.png
Mowilem paru osobom jak to sie skonczy, i mialem racje;) Mam nadzieję że de'Bove powie nam w koncu co Jej lezy na sercu, ze jestesmy bandą noobów i mając 30,40,50,60lvle cieszymy papy..
Ale nie radze tak sie oburzac, oto w tym wszystkim chodzi;) Im więcej sensacji będziecie(-my) z Jej "dziejów" robic, tym więcej ich będzie. Chciałem uniknąc tego porównania, ale niestety bardzo mi się narzuca, przy okazji taka anegdotka.
-------Pasożyt żywiący się noobami nigdy nie zginie---------
@all Robil typek z was wala bo to nie babka...
Ah... chciałbym poczuć ten smak takiego wyczynu :] Dopiero go poczuje jak ja wbije 100 lvl B)
Gratuluje osiągnięcia :p
Marcin24
02-12-2007, 22:29
@all Robil typek z was wala bo to nie babka...
O, widzę, że po za sharingiem oskarżają ją nawet o inna płeć.
Pan Klocek
03-12-2007, 15:36
Cóż - skoro tak uważasz. Wpierw byłaś na sprzedaż, teraz robiłaś nas w wała. Naprawdę fascynujące. Owszem - wokół Twojej osoby był szum. Był... ale czy będzie? Tak jak z moim (gdyby nie ja, to by go nie było) wkrętem z Sof Done, Blog 27, Tokio Hotel itp. Przypomina mi to rozpaczliwy okrzyk - pomocy, tonę - osoby, która za wszelką cenę chce się utrzymać na szczycie.
Tak, też interesowałem się Twoją osobą do czasu, aż stwierdziłem (moja osobista opinia), że momentami jesteś wredną suką, która innych wykorzystuje mając ich głęboko w dupie. Kiedy indziej jesteś całkiem wporzo (czy aby na pewno Ty?).
Czy jesteś jedyną, która robi tu ludzi w wała? Wątpię. To forum to gra pozorów, w którą uwierzyłaś (jednak nie przyjmujesz tego do wiadomości).
Amen :) chciałem coś dodać, ale myślę, że nie potrzeba.
EDIT
A jednak dodam:
Gratulujmy Pani de'Bove umiejętności wkręcania ludzi i tej wielkiej rzeszy super fanów! O ja nabrałaś nas! Ciekawe co znów wymyślisz! O ja o ja! Ona ma sekrety! O je ry! SPEKED SWORDA MA! O JE RY! i gula zabila z bani i zegarka! O JE RY!
Można to tak skwitować:
You fail in failing! And no, thats not a double negative.
O tu mam wizualizacje piękną. Niech Pani sobie kliknie tylko proszę włączyć głośniki!
Niech to będzie terapia tak po 15 minut dziennie.
http://www.youfail.org/
Na wstępnie napiszę: Nie mam zamiaru bronić Pani Instynkt, nie mam też zamiaru jej atakować, to samo tyczy się jej "fanów" czy "anty fanów". Jednak czytając te pełne nienawiści, zazdrości i zażenowania posty zaczynam się zastanawiać, czy niektórzy myślą, zanim coś zrobią. Dla mnie na przykład, głupotą jest nabijanie tak wielkiego poziomu w tak bez przyszłościowej grze, jak Tibia - ot, marnotrawienie czasu, którego wbrew pozorom nie ma się za wiele...
Dla Was... no właśnie, o co Wam tak naprawdę chodzi? Czy jesteście zazdrośni? Wściekli, bo coś Wam zrobiła? Może to, co zrobiła, jest dla Was żałosne (w takim razie dlaczego Wy też macie spore poziomy?)?
Zamiast komentować to, co osiągnęła, zamiast robić z siebie idiotów (no może przesadziłem, na tym forum to raczej normalne), lepiej przemilczcie to, bo chyba Wy - w miarę inteligentni użytkownicy - znacie ten cytat: "Mowa jest srebrem, milczenie jest złotem".
Co do linka Pana Klocka - niezłe, uświadamia, jak wiele złych decyzji popełniłem w życiu...
Co do RdB - chcesz wokół siebie szumu? Wyjdź na Maina, skasuj postać i wreszcie zacznij w pełni korzystać ze swojego życia.
Z poważaniem głęboko w...
- Kejmilo -
CongratZ 100 ;) Pamiętam jeszcze na forum 40 lvla który miał takie problemy jak "za co ban?!" i 100 fanów co dla niej zrobiły chara na serwie a tu już 100 ;o, szkoda że nie byłaś jednak to drugą osobą ale dla niektórych zawsze nią będziesz bo w pełni na to zasłużyłaś ;) Szczerze to myślałem że jak dzisiaj wejde do działu rookgardu to zobacze stos gratulacji, mogliście się bardziej dla niej postarać :<
Moge jedynie życzyć dalszego powodzenia dla ciebie Władczyni Rookgardu; RookGuardian De'bove/Dziewiczy instynkt
Pozdrowienia ;)
Stary owner/nowy owner, botter/no lifer... Tyle pytań, zero szans na przypuszczenia dotyczące prawdziwej odpowiedzi.
Moim zdaniem Instynkt nie bottuje jednak ma czasem manię, że gra po ileś tam godzin. Łatwo to wywnioskować z tego jak się z nim/nią (Coraz większe wątpliwości czy to jest ona xD) na GG. Myślę, że ten 100 był zamierzony. Po wbiciu nowego rekordu 350k expa pytała się mnie na GG jak jest liczony exp bez staminy itd. Wspominała również o tym, że jeszcze tydzień i koniec. No cóż. Dopełniła swego.
Co do wkręcania i wielkiej zarozumiałości. O tak... "Secret" - to słowo, które najczęściej widziałem w oknie rozmowy z Instynktem ;D (Pytając się o cokolwiek xD)
No cóż... Prawdopodobnie to już koniec "Pani Rookgaardu", więc nie wiem po co teraz płakać? ;D
Powodzenia Instynkt w Rl Life ;p
Dobra nie ma wątpliwości przynajmniej co do jednego. Podejrzenia zaczynają się sprawdzać ;D
Heyah
Thx] za slowa uznania oraz krytyki - tej oczywiscie wiecej hehe =]
Wkrotce ukaze sie niewielki wywiad ze mna gdzie postaram sie odslonic wszystkie moje Top Secret'y.
(szykuje sie niezly ubaw hahahaha) - Amer, Ty wiesz xD
Wczoraj znowu dalam wam powod do placzu - uwielbiam utwierdzac Was w waszych smiesznych przekonaniach hahaha
Pozostalo jeszcze 140k expa i wsio, bedziecie mogli poszukac sobie innych osob do rzucania oskarzen =]
Rd'B xx:0 Antica (i reszta placzkow)
HAIL JOKE !!!
PeZet Dr. =]
Mi się zdaję że z tym ubawem to rzeczywiście chodzi o to że de'Bove to mężczyzna :)
A co do top secretów to chyba jego/jej skille.
Hm, ja wiem... Co ja wiem? A no tak, wiem.
Czy bedzie tak smiesznie jak zapowiadasz, hmm no tu bym sie klocil, chociaz faktycznie to z naszym kochanym "stawiaczem pomnikow" bylo zabawnie.
Imo, nie mam powodow zeby nazywac cie boterem/sharerem, bo i nigdy cie na tym nie przylapalem i od czasow kiedy gram, watpie abys robila cos z wyzej wymienionych rzeczy, ale co do twojej osobowosci musze sie zgodzic z reszta... Bo chyba nie ma takiej osoby, ktora by tak nie sadzila.
Imo, nie mam powodow zeby nazywac cie boterem/sharerem
Hmm... tu bym sie nie zgodzil, bo baaardzo malo prawdopodobne jest to, zeby normalny czlowiek przy zdrowych zmyslach byl w stanie grac 23.45/24 (www.pskonejott.com dla niedowiarkow ;p)... Tak wiec albo shar, albo bot, totez nie ma czego gratulowac, no chyba jedynie "oryginalnosci" B)
MasterTusk
04-12-2007, 17:51
Hmm... tu bym sie nie zgodzil, bo baaardzo malo prawdopodobne jest to, zeby normalny czlowiek przy zdrowych zmyslach byl w stanie grac 23.45/24 (www.pskonejott.com dla niedowiarkow ;p)... Tak wiec albo shar, albo bot, totez nie ma czego gratulowac, no chyba jedynie "oryginalnosci" B)
konkretnie cos kolo 34h, pskonejott naliczal pozostale ok 11h jako nastepny dzien.
Scross'Rooker
04-12-2007, 18:12
Mam pytanko do Ciebie Instynkt, twojemu bratu chce sie tyle grać?
Valderor
04-12-2007, 18:42
To, jaki obraz pani Instynkt wyłania się z jej postów, to jedna sprawa i nie mam zamiaru jej tu komentować (zresztą uczyniło to wielu przede mną). Natomiast co do oskarżeń o botting/sharing - są moim zdaniem nieuzasadnione.
Na www.pskonejott.com widać, Instynkt dokładnie raz siedziała przy Tibii 23h 45m. Nie jest to nic dziwnego, przypomnijmy sobie, że jej ulubionym sportem jest bicie rekordów exp/dzień, a wówczas oczywiście siedzi się 24h lub więcej non stop. Może MDW też sharował, gdy zdobywał swoje 14M expa?
Wszystkie inne czasy online są umiarkowane, najdłużej Instynkt spędziła w Tibii w tym listopadzie (164h 0m). To bardzo niewiele, jeśli spojrzymy na "osiągnięcia" Sunrise'a (raz nawet 378h 15m). Czy ktoś na tym forum oskarży Sunrise'a o sharing?
Podsumowując, szczerze gratuluję przekroczenia magicznej granicy 100 lvl. Życzę też powodzenia w rl, bo w Tibii chyba niczego więcej już nie osiągniesz. A co do wywiadu - wybacz, nie sądzę, aby miał odsłonić jakieś ekscytujące sekrety...
Scross'Rooker
04-12-2007, 20:28
@UP
Oczywiście że sharing jest nieuzasadniony, bo niby jak to uzasadnić? Wątpię, że będzie to przyznanie z dobrego serca...
Tak MDW całe konto sharował troche trudno jest wg. mnie wbić 340~ level jeszcze do tego druidem. Ona gra jeden dzień 23h, a Sunrise jechał po ok. 12h dziennie, co da sie przeżyć.
Cygan Slejter
04-12-2007, 20:54
@up
no i po co gadasz o MDW jak to nie jest temat o nim:/
też kiedys gralem 20 h i co jestem sharerem??
@topic
niewiem czy sharowala czy botem wbila...nie mam poprostu dowodów, a bez dowodów moje gadanie o tym ze sharowala itp bedzie gównem( tak jak wasze), ale gratuluje jej wbicia 100 lv
Jeszcze opcja do wyboru: nie jest przy zdrowych zmysłach..
Pogratulowałem w pierwszym mym poście, ponieważ zobaczyłem liczbę jeden zero zero, nie znam jej(?), nigdy z nią(?) nie rozmawiałem i nie będę rozmawiał, nie wiem czy botuje, sharuje, jest niezdrowo zmysłowa(?)..
Tak czy owak fajnie czyta się niektóre wypowiedzi, szczególnie te bardziej 'nadziane' (Pana Klocka na przykład), można się nieco dowiedzieć i porozmyślać nad ową sprawą ;]
Scross'Rooker
04-12-2007, 21:43
wyucz sie pojęcia flamer, nie ale jesteś maniakiem, to on zaczął o MDW(czytanie ze zrozumieniem sie kłania). Wbiłeś 340lvl przez 2 lata? Skoro nie to nie sharowałeś.
Cygan Slejter
04-12-2007, 21:46
@up
w sumie masz racje po cześci, niechce się kłócić ;)
pozdrawiam
Par-Levi
05-12-2007, 12:24
I tak oto z prostego tematu, ktory zamierzylem jako rodzaj Ksiegi Pamiatkowej, do ktorej wpisujemy sie z gratulacjami po niewatpliwym sukcesie p. De'bowskiej wychynal potworek karmiony zazdroscia i kompleksami tibijskej braci w stylu pl.
Ja rozumiem, taka juz nasza natura - cudzy sukces staje nam koscia w gardle, ale jezeli az tak bardzo nas boli, zmilczmy - bo brednie i inwektywy rzucane na slepo swiadcza jedynie jak najgorzej o nas i wbrew temu co chcecie, umacniaja legende Rd'B.
Darhtcie Saldriu - jestes graczem o nie skazonej niczym reputacji i takimz umysle. Zaczne wiec tak....
Jak siedzielismy kiedys z kumplami na lawce pod blokiem, i zaplulismy juz caly chodnik dookola jeden z nich powiedzial mi , ze Tibia to roleplay. Ja jestem noobkiem i tego nie wiedzialem, ale oni powiedzieli mi ze mozna wybrac plec postaci a co wiecej nawet latwo ja zmienic klikajac na "button". Inny mi powiedzial, ze zmiama plci jest mozliwa nawet w rl, ale chyba robil mnie w konia bo na naszym osiedlu jeszcze nikt sobie nie zmienil.
Z tego wnosze, ze dywagacje na temat - czy Kaja ma jaja sa raczej jalowe. Hmm.. a Semen, no coz - wystraszylem sie, ze znow "Ukraincy we wsi", zapachnialo Petlura, ogniomistrzem Kaleniem i ze strachu ukrylem sie za stodola. To tyle.......
Panie , ze sie tak wyraze Klocku - zatwardzenie to wbrew temu co sie powszechnie uwaza jest nie tylko przykra przypadloscia gastryczno-analna (wspolczuje), ale przede wszystkim cecha charakteru.
"Ciekawe co znów wymyślisz! O ja o ja! Ona ma sekrety! O je ry! SPEKED SWORDA MA! O JE RY! i gula zabila z bani i zegarka! O JE RY! Jedyne sekrety jakie znasz to takie o ktorych powiedzieli ci inni. Bo sama, wybacz, ale nic nie odkryłaś."
Ona ghoul'a nie zabila, za to Panskiego gula przyprawila o drzenie. I chwala jej za to.
Rookholka up'Above, to ze masz zadarty nosek wiemy wszyscy. Tak trzymaj - jeszcze raz Gratzy!
Par Levi
Pan Klocek
05-12-2007, 12:38
I tak oto z prostego tematu, ktory zamierzylem jako rodzaj Ksiegi Pamiatkowej, do ktorej wpisujemy sie z gratulacjami po niewatpliwym sukcesie p. De'bowskiej wychynal potworek karmiony zazdroscia i kompleksami tibijskej braci w stylu pl.
Ja rozumiem, taka juz nasza natura - cudzy sukces staje nam koscia w gardle, ale jezeli az tak bardzo nas boli, zmilczmy - bo brednie i inwektywy rzucane na slepo swiadcza jedynie jak najgorzej o nas i wbrew temu co chcecie, umacniaja legende Rd'B.
(...)
(...)
Panie , ze sie tak wyraze Klocku - zatwardzenie to wbrew temu co sie powszechnie uwaza jest nie tylko przykra przypadloscia gastryczno-analna (wspolczuje), ale przede wszystkim cecha charakteru.
"Ciekawe co znów wymyślisz! O ja o ja! Ona ma sekrety! O je ry! SPEKED SWORDA MA! O JE RY! i gula zabila z bani i zegarka! O JE RY! Jedyne sekrety jakie znasz to takie o ktorych powiedzieli ci inni. Bo sama, wybacz, ale nic nie odkryłaś."
Ona ghoul'a nie zabila, za to Panskiego gula przyprawila o drzenie. I chwala jej za to.
Rookholka up'Above, to ze masz zadarty nosek wiemy wszyscy. Tak trzymaj - jeszcze raz Gratzy!
Par Levi
Proponuje przeczytać jeszcze raz posty użytkowników którzy gratulacji nie składają. Większość z nich nie zazdrości debovej niczego. Bo cóż mieliby zazdrościć?! Tych parędziesięciu punktów życia więcej?
Zazdrościć to ja mogę Sun~owi jako że zdobył 100 lvl jako pierwszy i stał się legendą nie tylko w wyniku tego. Mogę zazdrościć Panu M jego rarów, a D~ znajomości rooka.
Wybacz ale Pani De'Bove niczego nie zazdroszczę ani opinii, ani fanów ani stylu w jakim zwykła wypowiadać się na forum (bo jakoś nie trawie stylu "O JA PATRZCIE NA MNIE! JAKA JA JEDWABISTA! CZCIJCIE MNIE!")
Nie żeby nie rozumial. 100 lvl to naprawdę sporo grania. No ale jako jedyny cel gry na rooku? Jakoś mnie nie przekonuje.
EDIT
@DOWN- Nonsensio (http://forum.tibia.pl/member.php?u=127822)
Ehhhhhh.
Po pierwsze dla Ciebie Pan Klocek. Ja używam Twojego całego nicka, więc wymagam od Ciebie tego samego.
Po drugie, pokaż mi proszę te "racjonalne myślenie i fakty" w jakimś szczeniackim tekście o zatwardzeniu czy pluciu na chodnik? I czy nie uważasz, że mimo wszystko lepiej znam siebie i wiem co aktualnie odczuwam? Ja zazdroszczę, nie jest to obce dla mnie uczucie, ale nie Debovej! Bo w moim mniemaniu i zasadach które wyznaje nie ma czego. Jak już wspomniałem zdaję sobie sprawę, iż 100 lvl na Rookgaardzie to sporo, ale nie jest to, przynajmniej dla mnie, powód do zawiści/zazdrości.
I strasznie nie lubię tekstów w stylu "nie tłumacz sie bo ja wiem lepiej". To tak jakbym napisał: "Nonsensio (http://forum.tibia.pl/member.php?u=127822) nosi damskie różowe majteczki, nie tłumacz sie", przykład może głupi ale wyjaśnia sprawę jasno.
Fpitolony w sprawe
05-12-2007, 13:28
Tak samo ja moge napisac, ze chcecie sie jej podlizac. - pierdolenie i nic wiecej.
- Prodigy -
05-12-2007, 16:05
Klocek, nie tłumacz się. W stu procentach popieram Par Leviego, widać człowiek myślący racjonalnie i potrafiący bazować tak na prawdę na faktach. A faktem jest w tej sytuacji, że zazdrościsz i nie zaprzeczaj, w innym przypadku po prostu złożył byś gratulacje i tyle bo mimo wszystko 100 lvl na rooku to osiągnięcie dosyć spore.
Wybacz, ale nie każdy ma tak ograniczony system wartości i priorytetów jak Ty, żeby poziom postaci był jakimkolwiek miernikiem respektu, a cyferki powodem do zazdrości i nie wmówisz mi, że czerwone jest zielone, a moje (i innych) komentarze są oznaką zazdrości.
Nie gratuluję.
Nie zazdroszczę.
Simple as that.
Btw, nick dobrany idealnie do sensu wypowiedzi ;^)
@Pan Klocek
Sam dobrze wiesz, że de'bove kocha jak jest szum wokół jej osoby. Powiedziałeś wszystkim jaka jest Twoja opinia na ten temat, więc tłumaczenie się fanom gwiazdy tego tematu nie ma sensu bo Oni "wiedzą lepiej". Każdy szanujący się Rookstayer wie jaka jest de'bove i Ona tego nie jest w stanie zmienić. Najlepiej by było jakbyśmy omijali ten temat a co za tym idzie Pani Instynkt nie mogła by sie cieszyć tym, że wokół jej osoby jest "szum".
Salarigoth
05-12-2007, 16:57
Dla mnie temat jest zbedny tylko posty " GZ YEAH! 23h online na dobe!" 0 sharingu albo bota ; ]
Sirblaze
05-12-2007, 17:30
Widać Prodigy, że twój umysł musi być mocno ograniczony jeśli nie zrozumiałes mojej aluzji co do Pana Klocka i innych. Ja nie lize dupy, po prostu chcę być miły i złożyć gratulacje bo w końcu jest to osiągnięcie. I nie wiąż pojęcia wartości z Tibią bo ośmieszasz się Prodigy. I po co właściwie te komentarze dotyczące bota itp? Gra jak gra. Na msg innych graczy odpisuje nie widzę sensu dalszego wnikania w sprawe. Bye noobki juz sie nie pojawie na tym forum dzieci.
Jezeli miara ograniczenia umyslowego jest niezalezna opinia to jak mozna ocenic twoja konkluzje w owym poscie?
Gratuluje przekroczenia bariery setnego poziomu, aczkolwiek nic poza tym.
Regards
Darth_Saldria
05-12-2007, 17:46
Gratz to Bot
Gratz to de'Bove Brother
Gratz to Vampire noobs for keeping secrets and protecting de'Bove
Gratz for lies (HAHAHAHA SoF such funny)
Gratz to most of Poland for supporting biggest Rooknoob/cheater in Tibia
"02:16 Rookguardian de'Bove [100]: no more secret.."
WHEN DE'BOVE? WHEN NO MORE SECRETS?
Sirblaze
05-12-2007, 18:00
Gratz to Bot
Gratz to de'Bove Brother
Gratz to Vampire noobs for keeping secrets and protecting de'Bove
Gratz for lies (HAHAHAHA SoF such funny)
Gratz to most of Poland for supporting biggest Rooknoob/cheater in Tibia
"02:16 Rookguardian de'Bove [100]: no more secret.."
WHEN DE'BOVE? WHEN NO MORE SECRETS?
If she's "the biggest Rooknoob/cheater in Tibia" why is she still unpunished then, no evidence perhaps?
Regards
Darth_Saldria
05-12-2007, 18:43
If she's "the biggest Rooknoob/cheater in Tibia" why is she still unpunished then, no evidence perhaps?
Regards
If she's been banned already which PROVES my point, why are you making replys to my messages thinking your some kind of smart arse?
Regards
Sirblaze
05-12-2007, 19:05
If she's been banned already which PROVES my point, why are you making replys to my messages thinking your some kind of smart arse?
Regards
The "the biggest Rooknoob/cheater in Tibia" is still playing and seems like your getting itchy because of that. Go, take the justice into your hands and deal with it.
Regards
Sardendor
05-12-2007, 19:09
Ludzie bez przesady...
To ze grała przez ostatni tydzien po 20 godzin nie znaczy ze sharuje.
Byly takie czasy ze nie grała przeciez przez miesiac, dwa.
Wiec nie botuje, nie botowała.
Sharowac ? Nie sadze.
Słuchajcie, ja tez grałem dziennie po 1 godzine, dwie.
Ale nadeszły taki chwile ze byłem sam w domu przez tydzien to grałem non stop. WIec w takim razie odrazu to ma znaczyc ze sharing co nie ? :/
Grałem kiedys na isarze, nie lubie osobiscie pana de'bove.
To facet, kazdy z isary mi to pisał, bo byłem z nią w gildi.
Podczas expa, wyrzucała mnie z wolfów, i kazała mi isc na trolle, bo dla niej lepiej sie expi na wolfach. Czyli wygania przyjaciół z expa chociaz ktos inny był pierwszy. Jak ona gra, trzeba jej pomagac (schodzic z expa) tak ona traktuje przyjaciol.
Pozdro dla Pana Klocka,
Całej Hiberny
Zormagann tatan,leaver, eray slayer, titka of hiberna, kamisia knight, jakub suchyman, i reszty...
Wasz Sard Slayer
Wesoly Gucio...
Milan ognia
05-12-2007, 19:17
@up
Ono w grze nie ma przyjaciół. Co najwyżej paru frajerów do wykorzystania.
(1sze zdanie to po części jej cytat, 2gie to moje zdanie poparte paroma faktami).
W pełni popieram Pana Klocka, Milana ognia. Czytając jej posty, nie wyrobiłem sobie najlepszej opinii o niej, a może lepiej powiedzieć o "tym". Każdy ma inną hierarchię wartości i dla niego nie musi się liczyć tylko poziom zdobytego doświadczenia, są ważniejsze rzeczy. Niektórzy jeszcze niedawno cenili tą grę za klimat i ludzi, którzy w nią grają, niestety przez ludzi podobnych do Rdb i jej fanów Tibia staje się coraz gorsza.
Mogę pogratulować jak to wspomniano wcześniej tylko lvl'a, bo nie ma już więcej czego.
Milan 1 zdanie nie jest w całości prawdziwe... ON, a nie ONO ;D
Darth_Saldria
05-12-2007, 19:44
The "the biggest Rooknoob/cheater in Tibia" is still playing and seems like your getting itchy because of that. Go, take the justice into your hands and deal with it.
Regards
Im a TUTOR not a GM so taking justice into my owns hands is not possible, because de'Bove only deserves a deletion, bans do nothing.
Im not itchy I use expensive washing powder for my clothes.
Yes she/he/bot is still in Rook because she take 6 month "retirements" often, you want to know why? Because she wants to clear bans from account before cheating again because de'Bove is bad player and can't make levels manual.
Anything else?
Scross'Rooker
05-12-2007, 20:00
Jedni sie podlizują, drudzy mają SWOJE zdanie.
Ona nie grała 20h tylko 36~h więc nie gadaj, że to normalny człowiek wytrzyma.
Sirblaze
05-12-2007, 20:06
Im a TUTOR not a GM so taking justice into my owns hands is not possible, because de'Bove only deserves a deletion, bans do nothing.
Im not itchy I use expensive washing powder for my clothes.
Yes she/he/bot is still in Rook because she take 6 month "retirements" often, you want to know why? Because she wants to clear bans from account before cheating again because de'Bove is bad player and can't make levels manual.
Anything else?
I wont argue whether she can make levels manual or either not. I take that on my chin. But I dunno if she still does dirty play and I cant accuse her anything until its proven by CIPs.
I dont want to be misunderstood. Im not and never was supporting or standing by Rookguardian de'Bove. Im totally neutral toward her by now, I dont want to say anything what may be likewise complete nonsense.
@down
Im looking forward to see it, hopefully you can share it with me/us
Regards
Darth_Saldria
05-12-2007, 20:18
If I can find or get MS or Sunrise to give me the screenshots I will show you the bans she got that were visable, I know someone has the screenshot of when de'Bove was banned for Macro Use.
Ludzie bez przesady...
To ze grała przez ostatni tydzien po 20 godzin nie znaczy ze sharuje.
Byly takie czasy ze nie grała przeciez przez miesiac, dwa.
Wiec nie botuje, nie botowała.
Sharowac ? Nie sadze.
Taki temat nie ma konca, ale chyba logiczne jest ze nie da sie grac "przez tydzien po 20h"... No coz, moze sie myle, ale... w tym wypadku raczej nie :] Pozdro dla tych ktorzy wola miec 50lvl zdobyty uczciwie niz 100 w 10 osob lub na bocie...
Dear, rotfl, back, Darth.
Everybody knows she was banned for macro, but if you don't know everything about this situation... just shut up! i'm laughing a lot of you now, and i do the same when you write on forum with "who" she sharing account ^.-
Second, Darth, "Protection" Bove by Vampires was a lot time ago... after "Rook-war" Noone of us support her. Gimme proofs, i'll do everything to delete Bove. But Darth, and everybody here, GIMME PROOFS!
@Sardendor
Popieram w 100% ale zapomniałeś dodać Forrest Gamp ofc.
co do syndromów etc.. można by do tego przytoczyć uzyskiwanie wodorotlenku cynku bądź bardziej łatwego syndromu zmokniętego bakłażana.
Rdcośtam nigdy nie uznawałem i nie mam zamiaru tyle do powiedzenia.
Par-Levi
06-12-2007, 10:32
Amer, wdawanie sie w dyskusje z Saldria nie ma sensu. On i tak "wie lepiej", bo jest tu "jedynym sprawiedliwym". Ja ten sam blad zrobilem jakis czas temu, po wbiciu setki przez Wesolego. Podkreslam, nie mam do Wesolego zadnego stosunku - obiektywnie wbil setke i tyle.
Ale rzucil sie na niego Tejenhuj, czy jak mu tam - inny sprawiedliwy i wszystkowiedzacy, ze sa filmiki, smery bajery, i ze Wesoly znika z rookstatu. I jak widzimy nie zniknal, jest i prawdopodobnie lada dzien scignie Sunrisa. Ja podjalem sie obrony Wesolego - ale z takim wscieklym, zajadlym i "wiedzacym lepiej" Rookfrajerem jak Tej~ czy Saldria, dyskutowac sie nie da i nie ma sensu.
Mozemy tu sobie pisac mniej lub bardziej zabawne teksty, ale w momencie gdy ktos komus zaczyna zyczyc smierci - przestaje to byc zabawa!
Coz, psy szczekaja - karawana jedzie dalej, tylko - cholera, dokad?
To tyle...
P.S.
Rookholka up'Above,
z wypiekami na twarzy czekam na wywiad, w tym celu zaprenumerowalem juz Le Monde, Der Spiegel i Herald Tribune
Pozdrawiam^^
@up rotfl przeciez tejenhuj dał kilka dni temu ss na tibia.de jak na ng był lewus więc nie wiem czemu kogoś oskarża.
Darth_Saldria
10-12-2007, 23:53
Dear, rotfl, back, Darth.
Everybody knows she was banned for macro, but if you don't know everything about this situation... just shut up! i'm laughing a lot of you now, and i do the same when you write on forum with "who" she sharing account ^.-
Second, Darth, "Protection" Bove by Vampires was a lot time ago... after "Rook-war" Noone of us support her. Gimme proofs, i'll do everything to delete Bove. But Darth, and everybody here, GIMME PROOFS!
And what exactly can you do that I can't? She was VERY lucky because when her brother was playing the other day he was admitting and telling people a lot of thing. We could have gotten the character deleted from Rookstat at least only if one of the people had used there brain we could have proof she is just another noob who is cheating all the time.
Signed,
The Botkiller Darth Saldria
Scross'Rooker
11-12-2007, 18:34
Saldria, you are a troll, don't spammed about Debove. All players be silence but not you.
Darth_Saldria trochę mnie denerwuje, to jest polskie forum i mogła by pisać po polsku , poszukała by jakiś translator itp.
My pisząc np na tibia.com piszemy po angielsku a ona ?!
Scross'Rooker
15-12-2007, 11:12
No ona pisze na tibia.com też po angielsku...
A angielski to język międzynarodowy.
@Saldria, leave us alone : )
Co do tematu, mam tutaj zmienne uczucia. Kiedyś jeszcze potrafiłem się z Tobą dogadać, tyle, że nie pamiętam dokładnie z którym. Wypowiedzi typu 'ow maj gasz 36h onlajn to bot na sto procentuf!' albo '100 lewel to napewno szaring!' są troszke nie na miejscu. Znam przypadki osób, którzy grali więcej, niż 36h i nie są tzw. botami. Musze jędak się zgodzić z Milanem, Klockiem i z kilkoma innymi userami. Wykorzystałaś/eś inne osoby do bycia w centrum zainteresowań. Starasz się o stanowisko 'Pani Rookgaardu' i za taką się uważasz, lecz niestety, jedyne 'czym' jesteś to poprostu 3 litery - eN I Ce.
Nawiąże jeszcze do Twojego wyglądu zewnętrznego. Z tego co wiemy, pijesz dość często browar Dębowe oraz spędzasz cały swój czas wolny (i nie tylko) przed kompem. Takie osoby z reguły mają znaaaaaczną nadwagę, twarz aż promieniuje kolorem czerwonym od pryszczy i brzuch, jakby połknął kule do kręgli.
Sekrety? Hmm, założę się, że nie wiesz więcej od przeciętnej osoby czytającej ten dział.
Angielski? Niestety, Twój nie jest na poziomie, skoro pytałaś/eś się mnie kiedyś, co to znaczy 'which'.
Wypadałoby pogratulować - robiłem to w grze, nie podziękowałeś z powodu 'dwulicowości'. Przepraszam, ale to chyba Ty reprezentujesz ze sobą to słowo.
'Ważniejsze od bycia Najlepszym jest bycie Pierwszym' - Twoje motto jest śmieszne, ale nawet nie wiem jak byś tego chciał(a), to i tak będziesz w tyle.
'To tylko gra, a my umiemy dobrze w nią grać' - coś w to wątpie.
Dobiegamy już do końca. Rozmawiałem z Oracle i powiedziała, że chętnie się z Tobą zobaczy. Ah, przepraszam, pewno nie wiesz gdzie się znajduje.
Pozdrawiam.
Mat
Trafiles w sedno
Dodam kilka starszych cytatow naszej "Pani Rooka"
"bede sie wypieral, i bedzie sie wypierala pamietaj" ktos wytlumaczy czy mozna to rozumiec na wiecej niz 1 sposob?
"36 h online dzieciaku" dzieciaku? a kim ty jestes o wielka RdB? dzieciakiem ktorego glownym celem zycia jest bycie "slawnym" wsrod osob ktore sa dla Ciebie i tak "pikselkami" jak to okreslilas na 90 lvlu.
"jestem kims kto lubi psychologie" lubisz ale jak widac nieumiejetnie z wiedzy korzystasz... jesli ja wogole posiadasz...
"Przyjaciol? Szukacieprzyjaciol w Tibii? Hehe ... " ohh wielka Pani jakze mielismy czelnosc zaznajamiac sie z kims innym niz ty. Powinnismy skladac Ci hold bez ustanku. Raczysz wybaczyc?
"Tibia wyzarla wam chyba szare komorki" i kto to mowi?
"Jak to sie mowi osiedlowym jezykem - ciotujesz?" nie bardziej niz ty... Czyzbys w rl zyciu krecila sie jedynie wsrod betonowych konstrukcji i znala jedynie slogan swojego osiedla ze az tak do niego nawiazujesz? Powinni na blokach napisac "Kochamy Cie o Tibijska Pani" i oddawac Ci czesc
" Drudka nie cwaniakuj bo bez pomocy pewnej osoby nadal gnilabys na 19 lvlu" kochamy Twoja wiedze o otaczajacych Cie ludziach
"Bez kitu cyba wogole przyjaciol w rl nie macie ze porownujecie ich do postaci w grze" my porownujemy a ty dowiadujesz sie o tej "instytucji" z rozmow innych. Watpie zeby ktos chcial miec przyjaciolke ktora siedzi non-stop przed komputerem
"Widocznie macie jakies problemy z komunikacja skoro pol dnia siedzicie przed kompem i sie -przyjaznicie-xD" my pol dnia ty 1,5 :) i kto tu ma problemy?
"Was smiesza idiotyczne nicki a nie mam zamiaru az tak nisko upasc z poczuciem humoru" bo ty wolisz wciasnac ctrl+n i wybijac wszytsko co sie rusza? (ostatnio na mino hell dalas prawdziwy popis tego jakim jestes noobem)
Na zakonczenie :
23:02 Rookguardian de'Bove [90]: Kazdy ma prawo oceniac innych 23:02 Rookguardian de'Bove [90]: Moze sie myle?
sama na to w pewien sposob zezwolila wiec jestesmy wytlumaczeni xD
Ps. "Drudka zaprzyjaznij sie z Obim - fany gosc, zawsze mozesz na nim polegac xD" dzis z czystym sumieniem moge podsunac Ci to samo rozwiazanie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.