PDA

Pokaż pełną wersje : Crimson Sword, kupic czy nie???

Sebo_K4
02-12-2007, 21:46
Witam!! :)

Chciałbym zapytac, czy jak dobije 20lv, to czy oplaca sie kupowac Crimson Sworda????Jezeli tak to jaka jest cena tego sworda na candii??? Obenie mam Spike Sworda.

Avensus
03-12-2007, 16:28
Jeżeli masz pacc, to kupisz Crimsona na Edron za 610 gp.
Ja osobiście go kupiłem, bo 610 gp, to nie jest duża kasa, a od Serpenta jest troszkę lepszy. Jeżeli zaś szkoda Ci tracić pieniędzy, to nie kupuj.

Sebo_K4
03-12-2007, 21:57
thx za porade ;). Jednak kupie sobie go, a przeciez i tak sprzedam spika za 1k ;) Tylko musze go gdzies na trade wynalezc, bo Pacc-a nie mam :(

Kee
03-12-2007, 22:35
Jak chcesz to ci zalatwie za darmo ;)
Napisz na priv msg

Bilet
07-12-2007, 21:07
Ja gdy ujżałem ten miecz pomyslałem ze będzie dobry rozmyslalem 1h czy go kupic pytalem kilku koleguw inni muwili tak inni nie .. niewiedzialem co robic :confused: postanowilem kupic bylem zadowolony z zzakupu ale po nastepnej po 15 minutach expienia ten miecz mnie zawiudl ... bylem zdenerwowany tyle rozmyslame i kase stracilem myslalem ze bedzie dobry a tu z moich best atakuw wyszlo ze jest kijowy .. gdybym mial go kupic zstanowczo muwie "NIE":]

Sebo_K4
08-12-2007, 22:24
Ja gdy ujżałem ten miecz pomyslałem ze będzie dobry rozmyslalem 1h czy go kupic pytalem kilku koleguw inni muwili tak inni nie .. niewiedzialem co robic :confused: postanowilem kupic bylem zadowolony z zzakupu ale po nastepnej po 15 minutach expienia ten miecz mnie zawiudl ... bylem zdenerwowany tyle rozmyslame i kase stracilem myslalem ze bedzie dobry a tu z moich best atakuw wyszlo ze jest kijowy .. gdybym mial go kupic zstanowczo muwie "NIE":]

mÓwić, kolegÓw, zawiÓdł, atakÓw!!!!!!!!!!!!!!! ÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!X(

A co do tematu, to moŻe masz racje, ale i tak dostałem tego sworda za friko od Kee, wiec straty nie ma ;)

Temat do zamknięcia!!!!

JokeY
25-12-2007, 21:52
Ni.. Lepiej z spikem biegać i shieldem.