Pokaż pełną wersje : Crimson Sword, kupic czy nie???
Witam!! :)
Chciałbym zapytac, czy jak dobije 20lv, to czy oplaca sie kupowac Crimson Sworda????Jezeli tak to jaka jest cena tego sworda na candii??? Obenie mam Spike Sworda.
Jeżeli masz pacc, to kupisz Crimsona na Edron za 610 gp.
Ja osobiście go kupiłem, bo 610 gp, to nie jest duża kasa, a od Serpenta jest troszkę lepszy. Jeżeli zaś szkoda Ci tracić pieniędzy, to nie kupuj.
thx za porade ;). Jednak kupie sobie go, a przeciez i tak sprzedam spika za 1k ;) Tylko musze go gdzies na trade wynalezc, bo Pacc-a nie mam :(
Jak chcesz to ci zalatwie za darmo ;)
Napisz na priv msg
Ja gdy ujżałem ten miecz pomyslałem ze będzie dobry rozmyslalem 1h czy go kupic pytalem kilku koleguw inni muwili tak inni nie .. niewiedzialem co robic :confused: postanowilem kupic bylem zadowolony z zzakupu ale po nastepnej po 15 minutach expienia ten miecz mnie zawiudl ... bylem zdenerwowany tyle rozmyslame i kase stracilem myslalem ze bedzie dobry a tu z moich best atakuw wyszlo ze jest kijowy .. gdybym mial go kupic zstanowczo muwie "NIE":]
Ja gdy ujżałem ten miecz pomyslałem ze będzie dobry rozmyslalem 1h czy go kupic pytalem kilku koleguw inni muwili tak inni nie .. niewiedzialem co robic :confused: postanowilem kupic bylem zadowolony z zzakupu ale po nastepnej po 15 minutach expienia ten miecz mnie zawiudl ... bylem zdenerwowany tyle rozmyslame i kase stracilem myslalem ze bedzie dobry a tu z moich best atakuw wyszlo ze jest kijowy .. gdybym mial go kupic zstanowczo muwie "NIE":]
mÓwić, kolegÓw, zawiÓdł, atakÓw!!!!!!!!!!!!!!! ÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!X(
A co do tematu, to moŻe masz racje, ale i tak dostałem tego sworda za friko od Kee, wiec straty nie ma ;)
Temat do zamknięcia!!!!
Ni.. Lepiej z spikem biegać i shieldem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.